Back to top
Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου, 2010 στις 4:00μμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παρα-πλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί

Τούτο το Φθινόπωρο (όπως και όλο το χρόνο), δεν ξέρω γιατί, αλλά τραβάτε ζόρι και  είσαστε ή του ύψους ή του βάθους και με τον παρορμητισμό σας τραβάτε…ό,τι τραβάτε!! Εεπ!! Δεν τα βάζουμε με όλους!! Εκλογές έχουμε!!  Ψήφους τάζουμε ή…μαζεύουμε!! Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας ή…κρασί στο νερό σας!!! Και καλά,  χωρίσατε τους ανθρώπους σε ξύπνιους και κοιμισμένους,  με τους υπνοβάτες τι γίνεται; (ρε που το διάβασα!!)

Ταύροι

Όλο στεναχώρια μου είσαστε!!! Άλλος στεναχωριέται γιατί τα έσοδα είναι λιγότερα από τα έξοδα, άλλος γιατί τα παιδιά δεν διαβάζουν, άλλος γιατί δεν βρίσκει σύντροφο της προκοπής, άλλος γιατί δεν του βγαίνουν τα….κουκιά στις εκλογές!! Δίκιο έχετε,  αλλά…που να το βρείτε!!! Εδώ δεν μπορώ να το βρω εγώ που έχω ζωντανή σύνδεση με τα αστέρια κάθε βράδυ!!!

Δίδυμοι

Διδυμάκια μου την καταβρίσκετε με τις εκλογές!!! Είσαστε άνθρωποι της επικοινωνίας, της διπλωματίας, και η πολιτική κυλάει στις φλέβες σας, σε τέτοιο βαθμό που αλλάζει ακόμα και…το χρώμα στο αίμα σας!!! Λοιπόν!! Θα  πάρετε την κουτάλα και θα ανακατώσετε το καζάνι της πολιτικής!!  Όσο για τα οικονομικά σας και τα ερωτικά σας.…ποιός τα χέ… ποιος τα κοιτάει  προεκλογικά!!!

Καρκίνοι

Βρίσκεστε σε μια περίεργη φάση!! Θα εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και θα λύσετε τα διλλήματα που σας απασχολούν!! Αυτό το Φθινόπωρο οι Καρκίνοι σε ότι θελήσουν…άλλοι πετυχαίνουν τον στόχο τους και…άλλοι όχι!!! Με τις εκλογές θα ασχοληθείτε, θα προβληματιστείτε θα πείτε ψέματα , θα σας πουν ψέματα και στο τέλος …λάθος απόφαση θα πάρετε!!! Στα υπόλοιπα, όλα καλά!!

Λέοντες

Λένε ότι, όποιος έχει φίλο έναν Λέοντα είναι τυχερός!!  Και δεν είναι υπερβολή. Όμως μερικές  φορές στις προσωπικές σας σχέσεις εκτός από το δίκιο σας και την αλήθεια σας, μπαίνει το εγώ σας.  Ελάτε τώρα!!, που πάει η μεγαλοψυχία σας!!   Κάποιος είχε πει ότι, έξω από την δική σου αλήθεια δεν υπάρχει το ψέμα, υπάρχει η αλήθεια του άλλου. Αλλά, μην ψάξετε την αλήθεια προεκλογικά!! όλοι είναι υποψήφιοι!!, ψέματα θα σας πουν!!

Παρθένοι

Συνεσταλμένοι μου Παρθένοι, Όσα σας ζητούν…τόσα δίνετε!! Κάποιος είχε πεί  “δώσε πιο πολλά από όσα παίρνεις και θα πάρεις πιο πολλά από όσα δίνεις”.  Τώρα όμως, θα ανακατέψετε με μαεστρία τα εκλογικά, τα κοινωνικά, τα ερωτικά και τα επαγγελματικά. Θα αφεθείτε!! Θα βγείτε στη γύρα, θα τάξτε ψήφους, θα μαζέψτε ψήφους, θα υποσχεθείτε, και θα πείτε ψέματα ασύστολα. Προεκλογική περίοδο διανύουμε!! Κανείς δεν θα σας κατηγορήσει!! Ούτε και εμείς!!  όλοι ψέματα λένε τώρα!!

Ζυγοί

Ζήτω!! Ήρθαν πάλι εκλογές!!! σας έχει ξεμυαλίσει και εσάς η κάλπη!!!  Θα μπείτε στη ζάλη των εκλογών, θα πείσετε, θα τάξετε,  θα δοκιμάσετε και θα δοκιμαστείτε, θα πείτε ψέματα και αλήθειες!! Κι αν σας κάτσει…!! Μην ξεχνάτε όμως ότι, η κάλπη είναι η πιο μεγάλη πουτ….α και δεν ξέρεις τι θα βγάλει!!  Α! και μην κατηγορείτε τους άλλους υποψήφιους,…τα μαθαίνουμε!!

Σκορπιοί

Μην επιχειρείτε να εξηγήσετε το απλό, θα το κάνετε σύνθετο!! Όσοι από εσάς δεν ασχοληθείτε ενεργά με τα Δημοτικά ή τα της Περιφερείας θα είσαστε οι αυστηρότεροι παρατηρητές και κριτές !!  Μη μας το κάνετε αυτό!! Τώρα δεν θέλουμε κρίσεις, επικρίσεις και κατακρίσεις!!  αυτά είναι για μετά τις εκλογές, τώρα θέλουμε την ψήφο σας!! Και…ντυθείτε καλά, κυκλοφορούν ιώσεις!!

Τοξότες

Τοξότες μου, το ζόρι (όσοι περάσατε ζόρι) το περάσατε παλικαρίσια!!. Αντιξοότητες και εμπόδια τα υπερπηδήσατε και παραδεχτείτε ότι τώρα, είσαστε μια χαρά!! είσαστε από τους λίγους που ξέρετε πολύ καλά ότι οι εκλογές γίνονται για να δούμε αν οι δημοσκοπήσεις είναι σωστές και γι αυτό και δεν θα ασχοληθείτε σχεδόν καθόλου και  θα περιορίστε την πολιτική συμμετοχή σας στις αναλογίες των πολιτικών  και σε ανέκδοτα για τους πολιτικούς!!

Αιγόκεροι

Επιτυχίες επαγγελματικές πολλές!!  Ό,τι δεν καταφέρατε όλο το χρόνο θα το πετύχετε αυτό το Φθινόπωρο!! ΟΚ,  τα παραλέω!! γι αυτό μη βάλετε για Δήμαρχος ή Περιφερειάρχης,  Για Δημοτικός ή Περιφερειακός Σύμβουλος, ναι!!!  δεν το συζητάμε!!!  σας ευνοούν τ΄ αστέρια . Όσον αφορά στα ερωτικά σας, που τα έχετε παραμελήσει εντελώς για να ασχοληθείτε σοβαρά μετά τις εκλογές, φοβάμαι ότι…θα μείνετε με το τσουβάλι τους ψήφους στο χέρι!!!

Υδροχόοι

Αν κάποτε αλλάξει ο κόσμος, αυτό θα γίνει γιατί θα το καταφέρουν οι Υδροχόοι…ή η κάλπη!! Προεκλογικά γίνονται όλα, και εσείς καλείστε με την μυστική ψήφο σας να…. αλήθεια ποιον απ΄ όλους θα τιμήσετε?  Τα οικονομικά σας καλύτερα να μην τα αναφέρουμε, είναι σε κακή κατάσταση, σε τέτοιο βαθμό που μερικοί από εσάς έχουν μεταναστεύσει και οι υπόλοιποι…το σκέφτονται!!

Ιχθείς

Βρίσκεστε σε πολύ προσγειωμένη κατάσταση, κάτι ασυνήθιστο για σας ονειροπόλα μου ψαράκια, και η τύχη σας ευνοεί.  Μην δίνεται σημασία στον ανάδρομο Ερμή  και στην Αφροδίτη!!, Εσείς ζητήστε την αύξηση που θέλετε (πότε θα την πάρετε δεν ξέρω!!), με κατάλληλους χειρισμούς βελτιώσετε τα οικονομικά σας (κάντε και καμιά βόλτα από τους γονείς σας!!) και δια της διπλωματικής οδού (που γνωρίζετε πολύ καλά) θα προσπαθήστε να ξεφύγετε από  όλους αυτούς που σας ζητάνε ψήφους…αλλά δεν θα τα καταφέρετε!!

Παράξενοι 

Αγαπημένοι μου Παράξενοι τώρα προεκλογικά είναι ο καιρός για να βγάλετε την ξυνίλα σας και το άχτι σας!!! Γκρινιάξτε όσο θέλετε και πείτε όσα θέλετε για όσους ανακατεύονται με την πολιτική  και είναι η μόνη φορά που δεν θα παρεξηγήσουμε τη γκρίνια σας!! Όχι μόνο δεν θα σας κατηγορήσουμε αλλά θα πούμε άλλα τόσα!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια