Back to top
Τρίτη, 9 Οκτωβρίου, 2018 στις 6:07μμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | dimmeg
Χορωδία του Συλλόγου των Απανταχού Βλαχερναίων!

Έγινε ο…χαμός!

Πέντε ώρες βιντεοσκόπηση και ηχογράφηση, πέντε ώρες ασταμάτητο κέφι! Με τη Χορωδία του Συλλόγου των Απανταχού Βλαχερναίων (με συμμετοχή και μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Χωτούσας) (υπεύθυνος Θανάσης Κουτσούγερας) άναψαν τα όργανα! Με τον κομπανία του εξαίρετου κλαρινίστα και Δασκάλου Πάνου Ηλιόπουλου, βιολί ο Καθηγητής μουσικής Θανάσης Μουρλάς, λαούτο ο Γιώργος Καραμούζος και στα κρουστά ο χρυσοδάκτυλος Σαράντος Γεωργακόπουλος.

Τραγούδησαν (30 τραγούδια) οι: Χριστίνα Καρούντζου, Τασία Δρακοπούλου, Σμαρούλα Τσαρουχά, Γιώργος Γκογκάκης (Άγαλι), Τρύφωνας Νταγιάντης (Χωτούσα), Παναγιώτα Τσαρουχά, Σταματίνα Πανούση, Μιχάλης Κουτσούγερας, Μιχάλης Δρακόπουλος, Παναγιώτα Πανούση, Μπάμπης Παπακώστας (Χωτούσα), Ηλίας Τσαρουχάς και Θανάσης Κουτσούγερας.

www.facebook.com/evgenia.lolou/videos/2019090141505972/

 

 

Σχόλια
  1. Θοδωρης Τσαρουχας
    9 Οκτωβρίου, 2018

    Η νεολαια και οι κοπελιες της Βλαχερνας οταν ηταν για τις εκδηλωσεις της Βλαχερνας ηταν εκει. Εξάλλου η Βλαχερνα δεν εχει χορευτικο. Αλλα το καλοκαιρι που καναμε την προσπαθεια και ειχε δεν ηταν παρων οι συλλογοι . Μηπως επρεπε να γινει τοτε αυτη η εκδηλωση ;

  2. Θανάσης
    10 Οκτωβρίου, 2018

    Λάθος καταλάβατε κύριε Θεόδωρε.
    Δεν μίλησε κανείς για νεολαία της Βλαχέρνας
    Δεν μίλησε κανείς για όλες τις κοπέλες της Βλαχέρνας.
    Απλά θέλαμε 3-4 κοπέλες ειδοποιημένες από τον Αύγουστο για να χορέψουν μαζί με όλους, χορευτικό, καλεσμένους ακόμα και γέροντες.
    Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και μην το δημιουργούμε κατά πάγια τακτική μόνο για κουβεντολόγι.
    Ίσως την επόμενη φορά,(γιατί σίγουρα θα υπάρξει και πολύ σύντομα),να συνεργαστούμε και να το οργανώσουμε καλύτερα και να συμμετάσχουν μόνο παιδιά από τη Βλαχέρνα. Ευχαριστώ! Το κλείνω.

  3. Ηλίας Σ.Τσαρουχάς
    11 Οκτωβρίου, 2018

    Ο Σύλλογος στον σχεδιασμό του για την υλοποίηση της καταγραφής των τραγουδιών φρόντισε από πολύ νωρίς να ειδοποιήσει για την συμμετοχή όσων Βλαχερναίων είχαν την διάθεση να δώσουν το παρόν τους σ΄ όλο το εγχείρημα.
    Στο πλαίσιο αυτό ειδοποιηθήκαν κατ΄ ιδίαν αρκετές κοπέλες να παρευρεθούν την ημέρα της ηχογράφησης.
    Όσο για τον χρόνο υλοποίησης, η βιντεοσκόπηση και η ηχογράφηση των τραγουδιών δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι, γιατί δεν είναι εκδήλωση ανοικτού τύπου αλλά καταγραφή παραδοσιακού υλικού, το οποίο σκοπό έχει να κληροδοτηθεί στις επόμενες γενιές.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια