Back to top
Κυριακή, 11 Νοεμβρίου, 2018 στις 10:17πμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | Ν.Δ.Κ.
Έτοιμο το DVD της βιντεοσκόπησης-ηχογράφησης των παραδοσιακών τραγουδιών, από τη Χορωδία του Συλλόγου των Απανταχού Βλαχερναίων.

Είναι έτοιμο το DVD της βιντεοσκόπησης-ηχογράφησης των παραδοσιακών τραγουδιών της Χορωδίας του Συλλόγου των Απανταχού Βλαχερναίων. Παραδόθηκε το αποτέλεσμα από τους τεχνικούς και εναπόκειται τώρα ο Σύλλογος να προβεί στην αναπαραγωγή σε πολλά DVD, ώστε να διατεθούν στους ενδιαφερόμενους.

Μας στεναχωρεί το γεγονός που δεν είχαμε διευκρινίσει από την αρχή ότι η βιντεοσκόπηση δεν θα έπαιρνε τη μορφή ανοιχτού γλεντιού, όπως πολλοί ίσως να περίμεναν (ας πούμε υπό μορφή…γουρνοσφαγίων), αλλά σε κλειστό διαμορφωμένο χώρο, κάτι σαν Studio διαφορετικού επιπέδου, με περιορισμένη συμμετοχή κόσμου. Ελπίζουμε άλλη φορά και εφόσον ο Σύλλογος το αποφασίσει, η χορωδία να έχει ζωή, όπως συμβαίνει με όλες τις χορωδίες που κάνουν παρόμοιες προσπάθειες, να συνεχίσει την καταγραφή και άλλων παραδοσιακών τραγουδιών επιλεγμένων από το ανεξάντλητο ρεπερτόριο της παραδοσιακής μας κληρονομιάς και η παρουσίαση να γίνει σε ανοιχτό χώρο, πάλι με παραδοσιακή κομπανία και να πάρει τη μορφή ανοιχτής συμμετοχής και διασκέδασης. Ευχαριστούμε όλους, όσους «με καλή καρδιά» επικοινώνησαν μαζί μας, τηλεφωνικά ή διαδικτυακά για τα καλά τους λόγια, πράγμα  που μας ενθαρρύνει και μας δίνει  κουράγιο για να συνεχίσουμε.

                                                                  Θανάσης Κουτσούγερας

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια