Back to top
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου, 2019 στις 10:26πμ | Κατηγορία: Αθλητικά | Ν.Δ.Κ.
ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ (του ΥπΟΙΚ) ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “Αντικατάσταση χλοοτάπητα και εγκατάσταση φωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 στην Τ.Κ. Βλαχέρνας δήμου Τρίπολης”.

Έχοντας υπόψη την πρόταση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με αρ.πρ.616102/39929/7350/4264 η Γ.Γ.Δ.Ε. του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, ενέκρινε την ένταξη στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων  (ΠΔΕ) 2018, το έργο “Αντικατάσταση χλοοτάπητα και εγκατάσταση φωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 στην Τ.Κ. Βλαχέρνας δήμου Τρίπολης” (αρ.αποφ.1729/2018).

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε ολόκληρη την απόφαση.

*** Θυμίζουμε πως η περσινή πρωτοβουλία (συλλογή υπογραφών) των παλαιμάχων και νέων της Τ.Κ. Βλαχέρνας, για την αποκατάσταση του γηπέδου 5×5, είχε πολλούς αποδέκτες, μεταξύ αυτών και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Επίσης αναφέρουμε πως οι “Παλαίμαχοι και οι νέοι της Βλαχέρνας” στην επιστολή τους, προς όλους τους αρμοδίους (δήμο, περιφέρεια, κεντρική κυβέρνηση, κλπ) αναφέρουν: “…την καταρχήν άμεση διόρθωση του γηπέδου, δηλαδή αντικατάσταση του τάπητα, ώστε να είναι λειτουργικό”. Θυμίζουμε ότι το γήπεδο είναι μη λειτουργικό από τον Οκτώβριο του έτους 2016!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια