Back to top
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου, 2010 στις 3:13μμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παρα-πλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί

Εντός…του σπιτιού (μην έχετε το μυαλό σας όλο στην ατιμία και στο ξεσάλωμα), εκτός…της σπατάλης (καλά ντέ!! δεν είπαμε να γίνετε και ο Σκρούτζ!!!), και επί τα αυτά… ευχάριστος θα βγει ο Νοέμβρης και…αν η στήλη μας σας κάνει να χαμογελάσετε, έχει πετύχει το σκοπό για τον οποίο γράφεται!!!

Ταύροι

Εντός…αν σας αρέσουμε, να μας διαβάζετε με…τους φίλους σας ( άλλωστε γι αυτό τα ζώδια μας λέγονται ‘’ζώδια της παρέας’’), εκτός… αν δεν σας αρέσουμε, να μας διαβάζετε με…τους εχθρούς σας (εκδικηθείτε τους!!!!) και εναλλάξ σχέσεις, καριέρα, υγεία, έρωτας, χρήμα…όλα καλά!!!

Δίδυμοι

Εντός…των νεύρων (ως συνήθως) εκτός …εαυτού (ως συνήθως), και επι τα αυτά με μια …μεγάααααααλη κουτάλα τους ανακατώνετε προεκλογικά όλους!!!  και εναλλάξ...μια επιτυχίες-μια σπάσιμο, μια γλύκες- μια ξυνίλες, μια χαρούλες- μια  αγανάκτηση, μια πάνω-μια κάτω (ως συνήθως)…για ηρεμήστε λέω γω, για το καλό σας και…για το καλό μας!!!

Καρκίνοι

Τα τρία πιο ωραία πράγματα είναι : ένα ποτήρι κρασί πριν και …..ένα τσιγάρο μετά!! Εκτός και…τέρμα το τσιγάρο…απαγορεύτηκε  (μόνο η αστρολόγος επιτρέπεται να καπνίζει), εκτός και το κρασί… βλάφτει!! (όχι βέβαια και την αστρολόγο!!)  και επί τα αυτά…ευχαριστηθείτε το ενδιάμεσο τώρα που…μπορείτε!!! (ουδέν σχόλιο η αστρολόγος!!)

Λέοντες

Εντός…τα μικρά διαλείμματα στην καθημερινότητα (μην περιμένετε το καλοκαίρι για 10ήμερες διακοπές), εκτός…των στενών περιθωρίων που δεν μας αφήνουν να ανασάνουμε και επί τα αυτά…με μαθηματική εξήγηση “εντός” θα πει “είναι υποχρεωτικό έως απαραίτητο” και “εκτός” θα πει ‘’απαγορεύεται δια ροπάλου’’.  Το “επί τα αυτά” δεν…χρήζει επεξηγήσεως!!!

Παρθένοι

Μπροστά από την τάξη στα πράγματα, εμείς σας βάζουμε και το παρά,…παράταξη στα πράγματα έχετε!!!  Εκτός…η τάξη, και η αρμονία (καλύτερα τάξη εν αταξία ή…αταξία εν τάξη), εντός η αισιοδοξία, η απόλαυση και η…τεμπελιά!!! και μην ακούτε που λένε ότι ο χρόνος είναι χρήμα. Χθες πήγα στην τράπεζα, τους έδινα από τον χρόνο μου…με πέταξαν με τις κλωτσιές…χρήμα δεν μου έδωσαν!!!

Ζυγοί

Εκτός και πάλι εκτός…και σιγά μη σας μαζέψουμε προεκλογικά!!! Άνδρες και γυναίκες Ζυγοί μέχρι τις 17 του μήνα θα ξέρουμε με τι ασχολείστε!! Μετά…εντός και εναλλάξ και επί τα αυτά…θα σας απασχολήσουν τα ερωτικά, τα οικονομικά,  τα υπαρξιακά και οι λοιπές λεπτομέρειες!!!

Σκορπιοί

Εκτός…η οικονομική κρίση!!! Μην ακούτε την Τρόϊκα,…τι ξέρουν αυτοί κλεισμένοι στα γραφεία τους…βγήκαν ποτέ να κοιτάξουν τα αστέρια? Εντός….του παιχνιδιού.…οποιουδήποτε παιχνιδιού, και εναλλάξ η χαρά (εξαιρείται η παράνομη) και η διασκέδαση,  και επί τα αυτά…το αποτέλεσμα της παράνομης χαράς είναι η….νόμιμη λύπη!!

Τοξότες

Εντός .. τελειώστε αυτά που παρατήσατε στη μέση, εκτός…τα λάθη που κάνατε και σας έκαναν τη ζωή πατίνι και….ετοιμάζεστε να τα ξανακάνετε, και επί τα αυτά…καινούριες αγορές προβλέπω, και εναλλάξ  να προσέξετε γιατί…όποιος άλογα αγοράζει έγνοιες και σκοτούρες βάζει!!!

Αιγόκεροι

Εντός…η ερωτική ατμόσφαιρα και…διάθεση, εκτός η συναισθηματική…ξεραϊλα και η…οικονομική επίσης, που σας ταλαιπώρησε, και επί τα αυτά…προσέξτε τα ναι και τα όχι σας,  και εναλλάξ  χαμογελάστε, το χαμόγελο δεν κοστίζει τίποτα…χώρια που κάνει τους άλλους να ανησυχούν…!!!

Υδροχόοι

Εντός …της αλλαγής, αλλάξτε…τον εαυτό σας,….τους άλλους…κανάλια στην τηλεόραση, ….οτιδήποτε τέλος πάντων!! Εκτός η τιμιότητα,…η τιμή, τιμή δεν έχει, εκτός…η ειλικρίνεια,…ποιος είπε την αλήθεια και δεν το πλήρωσε ακριβά,  και επί τα αυτά…καρτερείτε θα έρθουν τα Χριστούγεννα και θα ξεσκάσετε και σεις βρε ταλαίπωρα!!!

Ψάρια

Εκτός…η ηρεμία και η ησυχία (καλύτερα ήρεμη ανησυχία), εντός…μια καινούρια αρχή που όλο τη σκεφτόσαστε και δεν σας βγαίνει, και πάλι εντός…τριήμερες διακοπές-εκπλήξεις τώρα που δεν υπάρχουν ξένοι τουρίστες και προπαντός ούτε Έλληνες,  και εναλλάξ…μιλήστε και εκφραστείτε… ζήτω οι κουβέντες!!! κάτω οι ψυχίατροι !!!

Παράξενοι

Εντός η γκρίνια εντός  η παραξενιά…άλλωστε τι παράξενοι θα είσαστε!! Και επί τα αυτά  …τώρα στις γιορτές φάτε κανένα κουραμπιέ με πολλή-πολλή άχνη…έτσι για…να γλυκάνουν οι κουβεντούλες σας λιγάκι!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια