Back to top
Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου, 2019 στις 9:40πμ | Κατηγορία: Αθλητικά | Ν.Δ.Κ.
Μεγάλη νίκη για την ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ…με άρωμα Βλαχέρνας!

Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, διεξήχθη το Σάββατο 2/2/2019 το παιχνίδι για το Β΄  τοπικό Αρκαδίας, μεταξύ του ΠΑΟΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και της ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ, με τους παίκτες να υπερβάλλουν το εαυτό τους για την νίκη. Πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι, έφερε νεύρα στους παίκτες που διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους και ο διαιτητής κ. Κουρτέσης απέβαλε τον Γκανά, επειδή χτύπησε εν ψυχρώ αντίπαλό του, δίνοντας και πέναλτι υπέρ της Δημητσάνας. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Σωτηρόπουλος και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Το δεύτερο τέρμα σημείωσε ο Μίλοβι στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΟΚ Τρίπολης έχασε πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο (απέκρουσε ο τερματοφύλακας). Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο με τον κ. Κουρτέση να κάνει πολύ καλό παιχνίδι, με άξιους συμπαραστάτες τους κ. κ. Παπαϊωάννου και Αθανασίου.

ΠΑΟΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ: 0-2

ΠΑΟΚ Τρίπολης: Τσιώρος, Αργυρόπουλος, Γιαλίδης, Μπούζος, Γκανάς, Σύρπας, Καπόγιαννης, Γ. Κασνής, Ε. Κασνής, Μυλωνάς, Καφετζάκης. Δημητσάνα: Καραμπής, Θεοδ. Τσαρουχάς, Παρασκευόπουλος, Ηλιόπουλος, Καράμπελας, Δημάκης, Σωτηρόπουλος, Κοκκαλιάρης, Προκόπος, Ζάβος, Ζιάζιαρης (αγωνίστηκε και ο Ιωάννης Καρούντζος).

πηγή: www.pna.gr

*** Στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ αγωνίζονται και οι Βλαχερναίοι Θεόδωρος Λ. Τσαρουχάς και Ιωάννης Γ. Καρούντζος.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια