Back to top
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου, 2019 στις 11:53μμ | Κατηγορία: Παιδεία | J.Arkas
Διακρίσεις για τις ομάδες ρομποτικής της Γορτυνίας και της Βλαχέρνας!!!

Διέπρεψαν οι ομάδες ρομποτικής της κοινής αποστολής των Δημοτικών Σχολείων της Γορτυνίας, που συμμετείχαν στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Καλαμάτα. Στην αποστολή των σχολείων συμμετείχε και η Ανεξάρτητη Ομάδα Ρομποτικής Βλαχέρνας – Astrobotics.

Στην κορυφή της βαθμολογίας του μικρού πρωταθλήματος 2×2, που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής, βρέθηκαν οι ομάδες RoboDimitsana και Astrobotics (Βλαχέρνα) με τρεις νίκες και μία ήττα η καθεμία.  Την πρώτη θέση έλαβε τελικά η ομάδα της Δημητσάνας που πέτυχε περισσότερα γκολ στο σύνολο. Την τρίτη θέση έλαβε η ομάδα Vytina Robogoal του Δημ. Σχ. Βυτίνας.

Συνολικά συμμετείχαν 10 ομάδες από τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οι ομάδες προκρίνονται στον Πανελλήνιο Τελικό Διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Γαλατσίου στην Αθήνα, στις 23 Φεβρουαρίου 2019.

 

Μεγάλες είναι οι προσδοκίες και για την ομάδα Vytina Robotics που διαγωνίζεται στην ειδική ανοιχτή κατηγορία «Εποικισμός του Άρη» και προκρίνεται στον μεγάλο Τελικό χωρίς κρίση.

Την κοινή συμμετοχή των ομάδων της Γορτυνίας στον Περιφερειακό Διαγωνισμό της Καλαμάτας στήριξε ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και ο Δήμαρχος του Δήμου Γορτυνίας. Η ενίσχυση των ομάδων του Δ. Σχ. Βυτίνας έγινε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων το σχολείου.

 
 
 
 

Οι διαγωνιζόμενοι για την ομάδα Astrobotics των Βλαχερναίων Μιχάλη και Χριστίνας Τσουκάτου (τέκνα Μαρίας Γεωργίου Καρούντζου) και ο προπονητής Γιάννης Καρούντζος

 

Η κοινή αποστολή των σχολείων

Η ομάδα Vytina Robotics στην κατηγορία “Εποικισμός του Άρη”

 
 
Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια