Back to top
Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2019 στις 2:52μμ | Κατηγορία: Οικονομία | Ν.Δ.Κ.
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΪΟΥ 2019 ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

Παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019, η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας, σε επτά περιφερειακές ενότητες σε όλη τη χώρα (μεταξύ αυτών και ο Νομός Αρκαδίας). Όσοι έχουν ακίνητη περιουσία στις εν λόγω περιοχές καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.

Όσοι ιδιοκτήτες διαμένουν στην Αττική, μπορούν να επισκεφτούν το Κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου (Λεωφόρος Βεϊκου 137 Γαλάτσι) καθημερινά 8 το πρωί με 16:00 και κάθε Τετάρτη από τις 8 μέχρι τις 20:00.

Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων για τις περιοχές αυτές άρχισε στις 17-12-2018 και λήγει στις 3-05-2019 για τους κατοίκους της ημεδαπής και στις 18-06-2019 για τους κατοίκους της αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο. Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική, άλλως επέρχονται οι κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις.
Σχόλια
  1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΣ
    15 Μαρτίου, 2019

    ΝΙΚΟ,ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ.
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΥ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΑ ΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΘΕΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΑΔΕΨΕ, ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΧΩΡΑΦΙΑ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια