Back to top
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2010 στις 11:10πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παρα-πλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί

Εκτός από την…. Μιχαλού, χρωστάτε (όπως όλοι μας) και στο κράτος 33.600 ευρώ (στις ειδήσεις το λένε). Κανονίστε την πορεία σας!!  Εκτός αυτού, για σας, ο Δεκέμβρης  θα είναι ο μήνας των ενδιαφερόντων, της ανανέωσης, και θα πραγματοποιήσετε πολλά από τα σχέδιά σας (αυτό το λένε τα αστέρια). Θα δείξετε τρυφερότητα και ευαισθησία και θα ασχοληθείτε με τα προβλήματά  μας και….τέτοια ωραία…Αλλά…δεν σας έχουμε εμπιστοσύνη…κάτι σκαρώνετε!!!… Κριοί είσαστε…ψευτιές μας κάνετε!!!

Ταύροι

Αυτό το μήνα, θα αιωρείται μια κάπως…ερωτική διάθεση. Βέβαια ο ανάδρομος Ερμής και  η Αφροδίτη τα χάλασαν μεταξύ τους, αλλά αυτό…δεν πρόκειται να σας  επηρεάσει!!! Προσέξτε τις κινήσεις σας για να προσγειωθεί, μη σας μείνει μόνο αιωρούμενη…η διάθεση!!! Λίγα  ζητάτε,…λιγότερα σας έρχονται,…λίγο δουλεύετε,…λιγότερο θα θέλατε εσείς…κάποιοι σκιτζήδες σας βγήκαν από δεξιά και σας προσπέρασαν παράνομα…Τι να πει κανείς…άλλοι με την ατυχία τους πάνε μπροστά και άλλοι με την τύχη τους μένουν πίσω!!

Δίδυμοι

Κάποιοι κακοπροαίρετοι…κυρίως αστρολόγοι…λένε ότι είσαστε νευρικά άτομα και ότι μπορεί να γεννηθήκατε φτωχοί, αλλά έχετε πλούσια…ελαττώματα!! Συμφωνώ!!! Αλλά σε κόντρα όλων, το πρώτο 15ήμερο του  μήνα, θα συμμαχήσετε με τον άλλο Δίδυμό σας και θα έχετε πολλές επιτυχίες ερωτικές και οικονομικές!!! Μετά όμως (για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας) θα χρησιμοποιήσετε την εξυπνάδα σας για να…δυσκολέψετε τη ζωή σας!!! Και αυτό το μήνα, θα κάνετε λάθη και θα…τα ρίξετε στους άλλους!!

Καρκίνοι

Όταν ανοίγετε την πόρτα της καρδιάς σας, εσείς θα πρέπει να προσέχετε αν αυτοί που μπαίνουν μέσα…έχουν σκουπίσει τα πόδια τους!! Δε φταίει ο άλλος που είναι… ατσούμπαλος, και…έτσι έχει μάθει!!! Και μετά…πληγώνεστε!!! Συνεχίστε να κουτσομπολεύετε πίσω από την πλάτη τους, τους…άσπονδους φίλους σας,…εγώ δεν το μαρτυράω!!! Ελεύθερα!! Το κουτσομπολιό είναι υποκατάστατο της πληροφόρησης και λέγεται κοινωνική κριτική!!!

Λέοντες  

Το βλέπω εγώ!!! Σας γυροφέρνει ο…αμαρτωλός  έρωτας!! δεν μπορώ όμως να προβλέψω  αν θα του αντισταθείτε  ή…όχι!!!  Και θα καταλάβετε ότι αυτός που είπε ότι μας κυβερνάει το μυαλό μας και όχι η καρδιά μας και οι αισθήσεις μας είναι…μεγάααααλος ψεύτης!!.  Όμως είσαστε άτομα με υπερηφάνεια, δύναμη και καλή σκέψη, οπότε ότι και να αποφασίσετε θα το κάνετε με αυτοσεβασμό. Μωρέ τι το αναλύω…κάντε…ότι πει το μυαλό σας …η καρδούλα σας ή…το σώμα σας ή και…όλα μαζί!!!…τι μας νοιάζει εμάς!!!

Παρθένοι

Ανεβήκατε τη σκάλα της επιτυχίας και μετά…την κλωτσήσατε!! Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να κατέβεις χωρίς να πέσεις!!! Αλλά δεν σας φοβάμαι εσάς!!! Η βιομηχανία κατασκευής ιδεών που έχετε μέσα σας είναι μεγάλη και θα την αξιοποιήσετε σωστά!!… Θα ξαναδημιουργήσετε και θα αδράξετε ευκαιρίες και την επόμενη φορά θα έχετε…δύο σκάλες!!!! Στα υπόλοιπα…υγεία, έρωτας, οικογένεια όλα καλά!!

Ζυγοί

Ααααχ!!! για να διαβάζετε ζώδια, σίγουρα δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε!!! Είσαστε όμως μπερδεμένοι αυτή την εποχή!! Εδώ είσαστε, δεν σας αρέσει…εκεί πάτε, δεν σας αρέσει!  Τα μετράτε και σας λείπουνε, τα…κοιτάτε και εδώ είναι!!!  Αλλά βρε παιδιά, κάποιος είχε πει: “πες μου που ζητάς τη χαρά για να σου περιγράψω τη λύπη σου’’. Α!!! και μην νυχτοπερπατάτε τις έναστρες νυχτιές, σας βλέπουν τα αστέρια…και μου το μαρτυράνε!!!

Σκορπιοί

Το βλέπω στα αστέρια!!  Η φαντασία σας ταξιδεύει, και…βλέπετε τα άσχημα για όμορφα και…τα στραβά για ίσια!!…ερωτευτήκατε ρε στραβάδιααααα!!! Με…το λάθος άτομο φυσικά, το οποίο και θα βασανίσετε  ως…κλασικοί σαδιστές!! Και εσείς όμως…θα σπάσετε τα μούτρα σας ….θα σιγοβράσετε στο ζουμί σας και…θα σας περάσει!!  “Ο καιρός περνάει με τον έρωτα και ο έρωτας περνάει με τον καιρό’’!! Οι υπόλοιποι που δεν έχετε αυτά τα συμπτώματα, θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και  η παγκόσμια οικονομία!!!…ξενέρωτοι!!!

Τοξότες  

Έχω την εντύπωση ότι, όταν γράφω για σας, είναι χαμένες εργατοώρες!!! Είσαστε τα χαρούμενα παιδιά του ζωδιακού κύκλου και…δεν ακούτε κανέναν!!! Τώρα που έρχονται οι γιορτές είναι η καλύτερή σας!!!  Δεν χρειάζεστε πρόβλεψη!!! Φροντίστε μόνο με τα ισχνά οικονομικά σας τι θα κάνετε. Εντάξει το ξέρετε…μην το ξαναλέω…κόψτε καμιά βόλτα από τη μαμά, τη γιαγιά, πείτε τα κάλαντα…κάντε και μια…επιμήκυνση χρέους!!!…..ε!!! κάτι θα σκεφτείτε και σεις , είμαι σίγουρη!!

Αιγόκεροι

 Ανάμεικτα τα συναισθήματα και ο Δεκέμβρης θα είναι ο μήνας που θα ανακατώσετε τον έφηβο που κρύβετε μέσα σας με τον γεροντικό Αιγόκερω!  Χριστούγεννα,…εορταστική ατμόσφαιρα,…καμπανίτσες,…αστεράκια…θα ξεχαστείτε και θα αφήσετε για λίγο-πολύ λίγο, τον έφηβο να κάνει τις…σαχλαμάρες του και τις…μαλ…κίες του, και…στο τέλος, όπως πάντα, θα υπερισχύσει ο σοβαρός Αιγόκερως!!!…Στριμάδια!!!  Οικονομικά έτσι κι έτσι, από υγεία μια χαρά!!!

Υδροχόοι

Ότι γουστάρω θα κάνω ρε! Τραβάς κανά ζόρι? Αυτό είναι το σύνθημά σας για αυτό το Δεκέμβριο!! Όλο το χρόνο δουλέψατε πολύ, κουραστήκατε, πιεστήκατε και στυφτήκατε… σαν λεμονόκουπες!! Τώρα στις  γιορτές θα απολαύσετε την ησυχία σας,  θα ξεσαλώστε  και θα εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα, γιατί από το νέο έτος…τέρμα το διάλλειμα…τα κεφάλια μέσα!! Μη φάτε πολλά γλυκά, προσοχή στην υγεία σας!!

Ψάρια

Για να μην μείνετε με την αίσθηση του ανικανοποίητου θα πρέπει να βάλετε stop  στις ονειροπολήσεις. Είσαστε καλόβολα και ευγενικά πλασματάκια και αποφεύγετε την ζούγκλα της πραγματικότητας!! Χμ!! όχι ευχάριστα τα πράγματα για το Δεκέμβρη!! Θα πικραθείτε και θα ραγίσει η καρδούλα σας από τις χοντροκοπιές των άλλων και από την ασυνέπεια!!  Κάποιος είχε πεί…αν η καρδιά σας είναι από γυαλί να…μην την εμπιστεύεστε σε χέρια που τρέμουν!!!

Παράξενοι

Νεύρα-γκρίνια!! Γκρίνια-νεύρα!! Τα περνάτε, και επειδή εγώ σας δημιούργησα ως 13° ζώδιο, (μην ξεχνιόμαστε κιόλας!!)…σας ανεχόμαστε!!Όμως πόσο θα ζω να σας υποστηρίζω? 100-150 χρόνια? Μετά όμως? Το έψαξα το θέμα!!! τα νεύρα σας και η γκρίνια σας επιδέχονται θεραπείας. Έχει προχωρήσει η ιατρική επιστήμη και κυκλοφορούν τώρα τελευταία κάτι χαπάκια…μούρλια!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια