Back to top
Τρίτη, 4 Ιανουαρίου, 2011 στις 10:03πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παρα-πλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

   Καλή χρονιάααααα!!! σε όλους!!!

Κριοί

Δυναμικά μου  Κριαράκια, τα αστέρια σας υπόσχονται ότι το 2011 θα είναι για σας μια πολύ ευχάριστη χρονιά!. Περνάτε σε νέα φάση, και αν δεν  τα παρατήσετε  στην πρώτη δυσκολία, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες, θα πετύχετε τους στόχους σας  και θα πραγματοποιήσετε πολλά από τα όνειρά σας. Στα αισθηματικά, όσοι έχετε σύντροφο θα τον εκτιμήσετε που… σας ανέχεται, οι αδέσμευτοι θα γνωρίσουν τον ιδανικό έρωτα,  δηλαδή το…ιδανικό θύμα!!Και…να συχωράτε που είναι χρονιάρες μέρες και είπα να γράψω καλά πράματα!!!

Ταύροι

Λογικά μου Ταυράκια, για σας ήρθε η χρονιά των επιτυχιών και του ελεύθερου…styl!! Δεν θα πείτε όχι σε ότι μπορεί να σας βγάλει από τη συνήθεια, θα καταπολεμήσετε με οργάνωση την….αυστηρή οργάνωση, και θα αφήσετε κάποιες καταπιεσμένες τρελίτσες να σας χαλάσουν τις φρόνιμες στιγμές σας, και…τέτοια ωραία θα σας συμβούν!!  Στα αισθηματικά, οι έχοντες σοβαρό δεσμό τους βλέπω να…μας ταϊζουν κουφέτα, οι αδέσμευτοι θα έχουν πολλές κατακτήσεις!! Από λίγες προσπάθειες, θα απολαύσετε πολλούς καρπούς,…τυχερά τεμπέλικα πλασματάκια!!

Δίδυμοι

Πανέξυπνα Διδυμάκια μου, αφού την περασμένη χρονιά  εκτονωθήκατε πέρα-δώθε, πάνω-κάτω, φρένο-γκάζι, γκάζι-φρένο και χτυπηθήκατε οριζοντίως, καθέτως και πλαγίως, το 2011 συναντιέται ο Δίας με την Αφροδίτη και θα σας επηρεάσει θετικά!! Ο δρόμος της επαγγελματικής και προσωπικής επιτυχίας σας είναι διάπλατος!!  Θα ηρεμήσετε και θα γλυκάνετε…όσο για τις νευρικές σας κρίσεις…άϊντε βρε!..περασμένα-ξεχασμένα!!! Στα αισθηματικά, μεγάααααλες χαρές θα πάρετε!!! Για την υγεία σας, μην ανησυχείτε…τσινιάρικο μουλάρι δεν παθαίνει τίποτα!!!

Καρκίνοι

Ευαίσθητα Καρκινάκια μου, άλλα υπολογίζατε άλλα σας ήρθαν, ευχάριστα και δυσάρεστα ανακατώθηκαν και χάσατε τον…μπούσουλα!! Ευχάριστο το 2011, Θα εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν (ε! αν δεν σας δοθούν δημιουργήστε τες μόνοι σας) και θα έχετε επιτυχίες,  και οι εξελίξεις στη δουλειά σας θα είναι ικανοποιητικές!!  Θα μπείτε σε κανονικούς ρυθμούς και θα απαλλαγείτε από τα άγχη της καθημερινότητας. Στα αισθηματικά θα είναι συναρπαστική χρονιά! Αν σταματήσετε να κλαψομ…οιριάζεστε,  θα βγάλετε στην επιφάνεια  το δυνατό εαυτό σας και θα…σφύζετε από ενέργεια!!!!

Λέοντες

Μεγαλόκαρδα Λιοντάρια μου, το 2011 για σας θα είναι η χρονιά των προκλήσεων!! και των ευκαιριών! Και αυτή τη χρονιά θα είσαστε δραστήριοι, αποτελεσματικοί και ακούραστοι,  και θα κερδίσετε επάξια…ότι κερδίσετε τέλος πάντων!!!  Πολύ βελτιωμένα τα οικονομικά σας! Άριστες οι εξελίξεις στα αισθηματικά, αλλά θα πρέπει να βάλετε σε τάξη τα ‘’πρέπει’’ σας και τα ‘’θέλω’’ σας για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που  εσείς επιτρέψατε να δημιουργηθούν!! Και αν…λέω…αν…επικρατήσουν τα ‘’θέλω’’, θα εφαρμόσετε  το…μη σπρώχνεις…έρχομαι!!

Παρθένοι

Εσείς λεπτολόγικα  πλασματάκια μου, θα είσαστε οι ευνοημένοι της χρονιάς! Θα κινηθείτε σε άλλες βάσεις. Θα σταματήσετε να κάνετε γκρρρρρ στα λάθη των άλλων, οι άλλοι θα ψάχνονται με την αλλαγή σας, θα σας θαυμάζουν και θα αναρωτιούνται αν έχετε πυρετό! και θα κυλήσει ευχάριστα και γλυκά  η χρονιά!!! Τουλάχιστον το πρώτο 6μηνο!! Για το άλλο …βλέπουμε!! Αισθηματικά και στην υγεία σας θα είστε ακμαίοι και δυνατοί! Οι δεσμευμένοι θα γεφυρώσουν και θα αναθερμάνουν τη σχέση τους και  όσοι είστε μόνοι, φέτος θα συναντήσετε την αδελφή ψυχή!!…μόνο πνευματικά γιατί σωματικά μόνο…αδελφή δεν θα είναι!!!

Ζυγοί

Όμορφοί μου Ζυγοί, αυτή θα είναι χρονιά προβληματισμού, επιτυχιών και βελτίωσης της οικονομικής κατάστασης. Ευέλικτοι όπως είσαστε θα καταφέρετε να διώξετε τις σκοτούρες της περασμένης χρονιάς. Και τώρα αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο!!! στον αισθηματικό τομέα θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι είναι αυτό που θέλετε από μια ή…δύο σχέσεις!!! Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι θα κάνετε γνωριμίες….πολλά υποσχόμενες!!!! Προσοχή όμως, γιατί…ξεφάντωνε, ξεφάντωνε άδειασε το πουγκί μας!!

Σκορπιοί

Δυναμικοί μου Σκορπιοί, με πολλές ευκαιρίες και ευχάριστες εκπλήξεις θα είναι το 2011! Δεν θα λείπουν οι αντιφάσεις, αλλά εσείς θα βρείτε τους εσωτερικούς σας ρυθμούς και θα τους εναρμονίσετε με τις εξωτερικές πιέσεις της χρονιάς!  Τα οικονομικά σας θα είναι καλά, αν εσείς προσαρμοστείτε σε αυτά!!…κόψει βόλτες…κόψει περιττά έξοδα…κόψει…κόψει … Στα αισθηματικά, το…ακατάλληλο άτομο που εσείς θέλετε,…δεν βλέπω να πέφτει στα χερούλια σας!! Για αυτό σας λέω….αφήστε μωρέ να πάει στην ευχή, και βρέστε κανένα άλλο άτομο της….προκοπής!!  Ε! μα! …χάθηκε ο λόγγος για σαρώματα!!! Αλλά…εκεί εσείς…επιμονή!!! Μετά, μη λέτε ότι δεν σας τάλεγα!!! Από υγεία όλα καλά!

Τοξότες

Έντονη Τοξότες μου θα είναι η χρονιά για σας, με αρκετά σκαμπανεβάσματα το πρώτο 3μηνο.  Μετά εσείς θα πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και με σωστές κινήσεις θα έχετε αίσια αποτελέσματα γιατί…μόνο αίσια αποτελέσματα σας αρμόζουν!! Αισθηματικά, μην ασχοληθείτε με παλιές κολασμένες καταστάσεις! δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις! Στη γωνία καραδοκεί κεραυνοβόλος έρωτας, και φροντίστε να…. περάσετε από την συγκεκριμένη γωνία και όχι από την άλλη…ζωηρούλικα!!

Αιγόκεροι

Σοβαρέ μου Αιγόκερε, αυτή η χρονιά θα έχει για σένα καινούριες συνεργασίες και ενδιαφέρουσες προτάσεις με ενδιαφέρουσες προοπτικές!! Ενθουσιασμός (μπα! λες να μπέρδεψα τα ζώδια?), εργατικότητα και υπευθυνότητα θα είναι τα όπλα σας για την επίτευξη των στόχων σας! Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι ανανεώνετε την ανιαρή σχέση σας, οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές κατακτήσεις (καλά, όχι πολλές…αρκετές)!!! Στα οικονομικά δεν σας φοβάμαι, άριστα θα είναι, έτσι κι αλλιώς έχετε…καβούρια στην τσέπη!!!

Υδροχόοι

Ιδεολόγοι μου Νεροχύτες, όμορφο το 2011 και για σας! Χρονιά στρωμένη με ροδοπέταλα!! Η δημιουργικότητά σας, το κέφι σας και η τιμιότητά σας θα φέρει επιτυχία στη δουλειά, βελτίωση στα οικονομικά, και θα κάνετε ευχάριστα έξοδα…έτσι δώρο στον εαυτό σας! Προσέξτε την…ώρες-ώρες άθλια διατροφή σας!!  Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, δείξτε τι αξίζετε, και θα βγαίνετε νικητές σε τυχόν αντιξοότητες! Και εσείς θεωρείτε ζώδιά μου χιουμοριστικά και δε με πιστεύετε, ε?…εσείς θα χάσετε…κορόϊδα!!!

Ψάρια

Ευγενικά μου Ψαράκια, μοναδικές ευχάριστες εμπειρίες σας περιμένουν τη νέα χρονιά! Προσωπική και οικογενειακή ευτυχία καθώς και επαγγελματική επιτυχία με βολτίτσες, παρτάκια, διακοπούλες!! Λίγη…μουρμούρα θάχετε, αλλά, ποιος δίνει σημασία τώρα που έχετε τα πάνω σας!! Έτσι κι αλλιώς δεν μιλάτε και πολύ και αφού δεν θα παίρνουν απάντηση…θα σταματάνε!!! Στα οικονομικά σας θα βρείτε τρόπους και θα αντιμετωπίσετε την κακή ρευστότητα που έχετε και στα αισθηματικά ευχάριστες οι εξελίξεις, αλλά θα πρέπει να…συμμετέχετε κι εσείς!!

Παράξενοι

Αγαπημένοι μου παράξενοι, τι κάνετε? Άσε, μη λέτε!! Θα σας πω εγώ!! Θα βγάλετε τη χρονιά γκρινιάζοντας για τα οικονομικά μας και την κατάντια μας, και για τους  κλέφτες που τα φάγανε ενώ εμείς οι υπόλοιποι κοιμόμαστε με τα…τσαρούχια ή εθελοτυφλούσαμε! Το τελευταίο πράγμα που σας απασχολεί είναι τα αισθηματικά, αλλά, όλο και κάποιο θύμα θα βρεθεί να σας αντέξει!!! Σιγά μη σας άφηνα…μπακούρια χρονιάρες μέρες!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια