Back to top
Κυριακή, 3 Απριλίου, 2011 στις 2:51μμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί

Ζωηρά μου Κριαράκια, έχουμε παραγγείλει αρνάκι για το Πάσχα…δεν ετοιμάζουμε τη σούβλα για σας!!…είπα κι εγώ, πως και φρονιμέψατε!! Στα επαγγελματικά σας δεν θα λείψουν οι συγκρούσεις και οι ανταγωνισμοί από τους…άσπονδους φίλους σας!! Κάποιος είχε πει: όταν πεθάνω θέλω να με θάψουν οι εχθροί μου, γιατί όσο ζω με θάβουν οι φίλοι μου! Στα ερωτικά σας τον βρίσκετε μόνοι σας το δρόμο, δεν σας χρειάζονται τα άστρα…το κατέχετε το άθλημα!

Ταύροι

Υπομονετικά Ταυράκια μου…σας πάει ο Απρίληηηηης!!! Γι αυτό, ότι είναι να κάνετε…κάντε το!! Η πίεση στη δουλειά θα είναι αρκετή και στο βάθος του μυαλού σας (λέμε τώρα) μια φωνή θα σας λέει…δεν πάνε να  μπιπ…μπιπ,…σιγά που  θα παρατήσω τη διασκέδαση και  τα ερωτικά μου για τη δουλειά!!! Συγκεντρωθείτεεεε…είναι νωρίς ακόμαααα! Αλλά, κάποιος είχε πει: αν ο πλούτος ήταν προϊόν εργασίας, ο πιο πλούσιος θα ήταν ο εργάτης!!

Δίδυμοι

Παμπόνηροι και πανέξυπνοι Δίδυμοι…εδώ σας πιάνουμε, εκεί σας κρατάμε, πάλι μας γλιστράτε και…πάλι σας χάνουμε!!…χέλια έπρεπε να σας λένε!!! Τσ, τσ!!…τι σκέφτηκα τώρα!! το ζώδιο των Διδύμων το μετονομάζω σε ζώδιο των “Χελιών”! Ο Δίας στο ζώδιό σας, σας κάνει πιο ενεργητικούς, πιο επικοινωνιακούς, πιο ερωτικούς και η αδρεναλίνη σας…χτυπάει κόκκινο! Για ηρεμήστε λίγο και…κόψτε τον κουπάτο του Λουμίδη και τον φραπέ…χάλια τα νεύρα σας,…χάλια!

Καρκίνοι

Ευαισθητούλια-ευαισθητούλια  και μας…δουλεύετε ψιλό γαζί!! όλο γούτσου-γούτσου κι αγκαλίτσα, ασχολιόμαστε όλη την ώρα μαζί σας και…πίσω σας αφήνουμε…ένα βήμα μπροστά μας είσαστε!!! Τούτος ο Απρίλης έντονος θα είναι, θα πείτε και θα σας πουν ψέματα, θα ονειρευτείτε και θα σας ονειρευτούν, θα ερωτευθείτε, θα σας ερωτευτούν, θα απατήσετε και θα σας απατήσουν!…και φυσικά το σύμπαν θα συνεχίσει να γυρίζει και μετά από αυτό!!

Λέοντες

Φλογερά μου Λιοντάρια, απόλα έχει ο μπαξές!! και ο Απρίλης θα  έχει απόλα, και εσείς θα τα…απόλα-ύσετε!! Στα πάσης φύσεως επαγγελματικά προβλήματα, η Λιονταρίσια σιγουριά και αισιοδοξία σας δεν θα σας αφήσουν να καταρρεύσετε, θα βρείτε δραστικές λύσεις και θα αποδείξετε σε όλους ότι…δεν κολλάτε μπρίκια!! Στα ερωτικά σας, θα πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και…θα δείξετε ποιός είναι τ΄ αφεντικό!!

Παρθένοι

Εργατικοί και απαραίτητοί μας Παρθένοι, απροπόνητους και…αγύμναστους σας βρίσκει ο Απρίλης! Ενεργοποιηθείτε γιατί, οικογένεια, συνάδελφοι, προϊστάμενοι και…λοιποί, θα είναι απαιτητικοί μαζί σας (α! μην παραπονιέστε, εσείς τους είχατε μάθει έτσι) και το άγχος σας θα χτυπήσει κόκκινο!! Βλέπω νέες γνωριμίες και συνεργασίες!! Την απορία μου όμως την έχω…έτσι λεπτολόγοι που είσαστε ποιος θα θελήσει να συνεργαστεί μαζί σας? Βρε παιδιά, βρέχει η…με φτύνετε?

Ζυγοί

Κάτι περιμένετε αλλά δεν έρχεται!…άλλα ζητάτε από τις φιλίες σας και το σύντροφό σας και άλλα σας δίνουν!…έρωτας στο παρασκήνιο δεν φαίνεται,…κουμπαράς άδειος,…πολλά θα γίνουν ερήμην σας,…στους 23 βαθμούς η θερμοκρασία…μπερδεμένα πράματα!! Όμως τούτο το μήνα εσείς θα είσαστε τα καλύτερα παιδιά και θα το κερδίσετε το παριζάκι (βρε, αν δεν μου τα σκάσουν χοντρά, μάρκα δεν γράφω!!) Σε τυχόν διαμάχες δικών σας αποφύγετε να πάρετε θέση γιατί…θα γίνετε ο μεσάζοντας που τρώει το ξύλο!!

Σκορπιοί

Είστε έξυπνα, ικανά και ερωτικά άτομα, αλλά αν σας πω τι μου λένε τα αστέρια για το χαρακτήρα σας,…θα με μισήσετε! Και δεν το θέλω αυτό!! Η Μέρκελ όμως λέει: ότι φάγατε φάγατε…δεν έχει άλλο!!  Για να ξεχάσετε την πείνα σας στείλτε το μυαλό σας διακοπές, (αυτό πάει δωρεάν) και κρατήστε εδώ το κορμί σας (αυτό είναι πολυέξοδο)!!  Μεγάααλη χαρά θα πάρετε!!…μη με ρωτάτε σε ποιο σημείο του σώματός σας! το αφήνω να το επιλέξετε εσείς!!…εγώ πάντως στην καρδιά σας εννοούσα!!! αχ αυτός ο Απρίλης!  αχ αυτός ο έρωτας!

Τοξότες

Αγαπημένοι μου Τοξότες, με ανανεωμένη διάθεση και  λίιιιιιγο καλύτερα τα οικονομικά σας,  και λίιιιιιιγο καλύτερα τα κοινωνικά σας και λίιιιιιγο καλύτερα τα ερωτικά σας, θα πηδήξετε τα εμπόδια που θα σας παρουσιαστούν (επ!! τη λέξη πηδάω με την πραγματική της έννοια!!) Μη ζητήσετε περισσότερα γιατί…δεν έχει περισσότερα!! στο στρατό λέγανε: αυτά διαθέτει η πατρίς! Πιο σκεπτικιστές, θα πάρετε τις…ασήμαντες αποφάσεις σας που θα …τις νομίζετε και σοβαρές …τρομάρα σας!!

Αιγόκεροι

Εργατικοί μου Αιγόκεροι, αγαπησιάρης θα είναι για σας ο Απρίλης με επαγγελματική και οικογενειακή ηρεμία και τα ερωτικά σας πολύ..up (το…δουλεύω το ξενικό!). Θα υπάρξουν  κάποιοι προβληματισμοί για αλλαγές που θέλετε να κάνετε και δεν σας βγαίνουν με…τους τεμπέληδες και αδιάφορους που σας περιτριγυρίζουν και…δεν κάνουν τίποτα για να νοιώσετε καλύτερα. Μη ζητήσετε ενισχύσεις από πουθενά, βγάλτε τα πέρα μόνοι σας, ακόμα και η αεροπορία μας δεν είναι εδώ…είναι για ενισχύσεις στη Λιβύη!!

Υδροχόοι

Για σας ιδεολόγοι μου, ο Απρίλης θα είναι ο μήνας της…μνήμης!! Θα θυμηθείτε και θα σας θυμηθούν!  Θα σας θυμηθούν παλιές φιλίες που…τις είχατε χεσμ..νες, θα θυμηθείτε τα πεινασμένα παιδιά που οι κυβερνώντες τους…τα έχουν χεσμ..να,  θα θυμηθείτε στο ξεχασμένο ντουλάπι την υγεία σας και τη σωστή διατροφή που είχε πιάσει σκόνη και…την είχατε χεσμ..νη!! Σε καλό δρόμο είσαστε!! Κάποιος είχε πει: ότι θυμάμαι χαίρομαι και…ενίοτε λυπάμαι που το θυμήθηκα!! Άριστα οικονομικά, άψογη υγεία!

Ψάρια

Ρομαντικά μου Ψαράκια εσείς βρίσκετε όσα χάνουν…κάτι ξύπνιοι σαν και μας!! Είδα ότι τούτο το μήνα, τέρμα…η στασιμότητα, η ρουτίνα, οι άσχετοι οδηγοί στα δίπλα αυτοκίνητα, οι συνάδελφοι που τεμπελοσκυλιάζουν και σεις τραβάτε…ότι τραβάτε,…είδα όμορφες υπάρξεις να κάνουν ουρά και να…σας υπόσχονται πολλά, είδα τους Γερμανούς να πεινάνε και να μας ζητάνε δανεικά…και τι δεν είδα!!!..και μετά…ζντούπ!!…έπεσα από το κρεβάτι και …ξύπνησα!!

Παράξενοι

Δεν μου φτάνει το μαλλί που έχω να ξάνω, έχω να ξενυχτάω και για σας,…με τα μυαλά που κουμαντάρετε!!!  Καλά τα επαγγελματικά σας, καλά και τα ερωτικά σας, Με λίγα λόγια και αυτό το μήνα…εσείς μια χαρά είσαστε, εγώ το τραβάω το ξενύχτι!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια