Back to top
Τρίτη, 26 Απριλίου, 2011 στις 12:20πμ | Κατηγορία: Αθλητικά | CLOLONIS
ΝΕΟΙ–ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ 5-7, ΠΑΣΧΑ 2011

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011 και ο καθιερωμένος αγώνας Νέοι – Παλαίμαχοι  διεξήχθη στο γήπεδο 5Χ5, με νικητές τους Παλαίμαχους, ύστερα από πολλά χρόνια. Ο καιρός ιδανικός για ποδόσφαιρο με τους συμμετέχοντες να υπόσχονται  ότι θα γίνει ένας καθαρός αγώνας και νικητής θα είναι η συμμετοχή και η διατήρηση της παράδοσης.

Οι Νέοι ξεκίνησαν δυναμικά και προηγήθηκαν με 2-0 με γκολ των Παναγιώτη Ξουράφη και Θανάση Δρακόπουλο. Οι Παλαίμαχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και ισοφάρισαν σε 2-2 με τους Βασίλη Τσιώλη και Τάσο Πανουσόπουλο. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με πολλές φάσεις  μπροστά στις δύο εστίες και τους τερματοφύλακες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους πιάνοντας τα άπιαστα. Το 3-2  για τους Νέους έκανε ο Θανάσης Δρακόπουλος, αλλά οι Παλαίμαχοι με δύο γκολ των Τάσου Πανουσόπουλου και Πάνου Μεγρέμη πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ με 3-4. Στο ημίχρονο οι αθλητές χαλάρωσαν απολαμβάνοντας αναψυκτικά, τα οποία ήταν προσφορά του Τρύφωνα Πανούση και της Μορφωτικής Κίνησης. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Παλαίμαχοι ανέβασαν τη διαφορά σε 3-6 με γκολ των Πάνου Μεγρέμη και Κώστα Καβουρίνο. Ο τερματοφύλακας των Παλαιμάχων Πιτ Παπαχρόνης  έκανε τις καλύτερες αποκρούσεις του αγώνα , αλλά έφαγε και το πιο ωραίο γκολ του αγώνα από τον Θανάση Καρούντζο (κοντρόλ με το στήθος και ανάποδο ψαλίδι)  και μαζί με τον Σταύρο Τσαρουχά μείωσαν σε 5-6 για τους Νέους αλλά το σκορ έληξε 5-7 για τους Παλαίμαχους με γκολ του Πάνου Μεγρέμη (χατ τρικ). Η απονομή έγινε για τους νικητές από την πρόεδρο της Μορφωτικής  Κίνησης Ελένη Τσιώλη, ενώ έγινε απονομή και στην ομάδα των μικρών (Γύπες Μπεζενίκου) από τον Βασίλη Ανδρ. Πανούση, για τη νίκη τους στο μίνι τουρνουά που έγινε τη Μεγ. Παρασκευή και το Μεγ. Σάββατο.  Συγχαρητήρια στην Αθλητική Ένωση για την οργάνωση του παραδοσιακού αγώνα που συνεχίζει για περίπου τριάντα χρόνια.

Διαιτητές: Αργύρης  Καβουρίνος και Παναγιώτης Β. Μεγρέμης

Παλαίμαχοι: Δήμος Κολλίντζας, Τάσος Β. Πανουσόπουλος, Παναγιώτης Σ. Παπαχρόνης, Παναγιώτης Γρ. Μεγρέμης, Βασίλης Αθ. Τσιώλης, Νίκος Δ. Καβουρίνος, Ιωάννης Γ. Καρούντζος, Κώστας Π. Καβουρίνος, Τάκης Μπαλάσης.

Νέοι: Θανάσης Γ. Καρούντζος, Χρήστος Β. Πανουσόπουλος, Κώστας Δ. Τσαρουχάς, Κώστας Ε. Τσέκος, Χρήστος Γ. Πανούσης, Αθανάσιος Β. Δρακόπουλος, Σταύρος Παντ. Τσαρουχάς, Σταύρος Γρ. Μεγρέμης, Λάμπρος Χρ. Ξουράφης, Παναγιώτης Φ. Ξουράφης.

Σχόλια
  1. ΘΑΝΑΣΗΣ
    26 Απριλίου, 2011

    EIMASTE MEGALES PAIXTOYRES!!!!!!!!!!!

  2. Panagiotis PApachronis
    28 Απριλίου, 2011

    KAI TOU XRONOU!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια