Back to top
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2010 στις 8:01μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.

“ΑΕΙ ΜΑΙΝΑΛΟΝ”

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Αυτή την στιγμή, στην έδρα της εν Αθήναις (Ασκληπιού 36), η “ΑΕΙ ΜΑΙΝΑΛΟΝ”  κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, παρουσία αρκετών φίλων και μελών. Μεταξύ αυτών,  ο Βουλευτής Αρκαδίας  Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Διοικητής της Attika Bank συμπατριώτης μας Τρύφωνας Κολλίντζας, ο Δήμαρχος Λεβιδίου Αθανάσιος Καβουρίνος, ο πολιτευτής Αρκαδίας Γεώργιος Παπαηλιού, ο πολιτευτής Αρκαδίας Γιάννης Γιαννόπουλος, ο πρώην  Νομάρχης Αρκαδίας  Σπυρίδων Κότσιας και πλήθος συμπατριωτών μας, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση της  “ΑΕΙ ΜΑΙΝΑΛΟΝ”. 

 Ο οικοδεσπότης  Βασίλειος Ν. Κουνέλης, στην ομιλία του πριν την κοπή της πίτας και αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευβρισκόμενους, τόνισε την σημασία και το ρόλο της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας “ΑΕΙ ΜΑΙΝΑΛΟΝ” για τον τόπο μας και το Μαίναλό μας και υποσχέθηκεπως αυτή η προσπάθεια με την βοήθεια όλων θα συνεχιστεί  και θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα για  την ανάπτυξη και την προστασία του φυσικού   μας πλούτου.

 (Σημειώνουμε πως υπήρχε ποτό, ελαφρύ γεύμα και ζωντανή μουσική  παρακαλώ.  Τυχερός στο φλουρί της πίτας, ήταν ο Αναστάσιος  Αναστασίου, πολιτικός  επιστήμονας και φίλος της “ΑΕΙ ΜΑΙΝΑΛΟΝ”).

Ευχόμαστε Καλή  Χρονιά και του Χρόνου.




Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια