Back to top
Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου, 2011 στις 7:22μμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί

Μήνας των ονείρων ο Σεπτέμβρης!! Μετά από το ξεσάλωμα του καλοκαιριού θα…κοιμάστε όρθιοι και…θα πληρώνετε και ξενοδοχείο!! Ενεργοποιηθείτε Κριαράκιααααα!!! Θα εκπλαγείτε αν σας πω, πόσοι πολλοί είναι οι ανταγωνιστές σας, που…καραδοκούν να σας πιάσουν στον ύπνο!!  Στα οικονομικά σας, όσα παίρνετε τόσα και θα χαλάτε (τα έχουν υπολογίσει παιδί μου για να μη σας μένει τίποτα…ξέρω τι σας λέω!!) Προσέξτε στα ερωτικά σας γιατί είναι…so-so!  Καμία διαφορά δεν θα δείτε, γιατί…τα κερατάκια τα έχετε ούτως ή άλλως!!

Ταύροι

Ενώ εσείς είσαστε πιστοί στις φιλίες σας, και στους έρωτές σας…να προσέξετε το Σεπτέμβρη γιατί θα είναι…προδότης μήνας!…Πολλά θα καταφέρετε και ενδιαφέροντα στα επαγγελματικά και οικογενειακά σας,  όμως στα ερωτικά σας κάτι…κάτι-που δεν ξέρω τι- δεν θα σας αρέσει, και κάτι θα σας λείπει!…πέστε το μου βρε παιδιά που μ΄ έχει φάει η περιέργεια,…νάχω να…κουτσομπολεύω!!! Επειδή  είστε καλοφαγάδες, προσέξτε τα κιλά σας, και μην ξεχνάτε ότι ισορροπημένη δίαιτα σημαίνει…από ένα κουλουράκι σε κάθε χέρι!!

Δίδυμοι

Το μήνα αυτό, τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα και οι διανοητικές σας ανησυχίες θα βρουν ανταπόκριση! Με λίγα λόγια θα βρείτε…θύμα, για νάχετε να μιλάτε!! Όμως τα αστέρια συμβουλεύουν,  τις όποιες  ιδέες σκαρφίζεστε τούτο το μήνα να…τις καταπίνετε,…σίγουρα δεν θα είναι για το καλό μας!! Στα επαγγελματικά σας θα έχετε μεγάλες επιτυχίες με αρκετά καλά οικονομικά οφέλη (χρωστάτε κέρασμα). Με οικογενειακή ηρεμία (ναι! ναι! είπα ηρεμία!),…θα βγει και  ο Σεπτέμβρης,…που θα πάει!!

Καρκίνοι

Προλαβαίνετε!!! Τα ημερομήνια έδειξαν γαϊδουροκαλόκαιρο, και το φεγγάρι ήταν όρθιο…κάπως σαν το ηθικό σας!! Αλλαγές πολλές και χαρούμενες με άνοδο των οικονομικών. Οι δεσμευμένοι θα έχετε αυτά που ζητάει ένας Καρκίνος, δηλαδή…στοργή, αγάπη και…proderm (μεταξύ μας…τα πήρα χοντρά για τη διαφήμιση). Τους αδέσμευτους  σας  τριγυρνάει ο έρωτας  με…την πρώτη ματιά-καλά! ρίξτε και μια δεύτερη – καλά ντε! για δοκιμάστε με την τρίτη, την τέταρτη, και…αν πιάσει να μας το πείτε!!

Λέοντες

Με αυτοεκτίμηση υψηλή (ως συνήθως), με ηθικό ακμαίο (ως συνήθως), θα δώσετε μαθήματα αισιοδοξίας καθώς και μαθήματα αξιοπρέπειας και…αδιαφορίας (σ΄ αυτούς που πρέπει)…τους άχρηστους)  που…δεν θα τα ξεχάσουν ποτέ!! Καλοσυνάτος και αγαπησιάρης μήνας ο Σεπτέμβρης για σας Λιονταράκια μου! θα αγαπήσετε και θα αγαπηθείτε! Κάποιος είχε πε ότι κανείς δεν ξέρει αληθινά τι σημαίνει να σε αγαπάει κάποιος, μέχρι να τον αγαπήσει ένας Λέοντας! Και…μην τολμήσει κανείς να το διαψεύσει!!!

Παρθένοι

Και οι ξεκούραστοι και…οι κουρασμένοι, τώρα θα ξαναγυρίσετε στους κανονικούς σας ρυθμούς! Θα το ξεπεράσετε το τεστ αντοχής… δουλεύοντας!  Μια  μικρή…αδιαλλαξία θα την έχετε στην προσπάθειά σας να τα κάνετε όλα τέλεια (τέλεια το λέτε εσείς, γιατί εμείς το λέμε…ιδιοτροπία). Ως συνήθως θα στρωθείτε στη δουλειά, θα κριτικάρετε τους πάντες και τα πάντα, θα παραμελήσετε όλα τα υπόλοιπα και μετά θα…μου παραπονιέστε ότι τα ερωτικά σας δεν πάνε καλά!! γιατί άραγε? τσ! τσ! τσ!…πως σας αντέχουμε!!!

Ζυγοί

Μια αστάθεια να το πούμε…μια αναποφασιστικότητα να το πούμε …μια σπαρίλα και μια τεμπελιά να το πούμε… όπως και να το πούμε…κάπως έτσι θα βγάλετε το πρώτο δεκαπενθήμερο. Μετά δραστηριοποιείστε γιατί σας έρχονται απανωτά όσα είχατε παρατήσει στη μέση -και δεν είναι και λίγα-…μη σας πω και για τις μάχες που πρέπει να δώσετε με τους ανταγωνιστές σας.  Όμως ο καλός ο στρατηγός ξέρει πότε να στέλνει τα στρατεύματά του στη μάχη, και πότε να υποχωρεί.! …και φίλοι μου…χάλια τα οικονομικά  σας…χάλια!

Σκορπιοί

Μήνας ξε-καθαρίσματος και γεμάτος ερωτισμό ο μήνας αυτός! Δεν –είπα δεν- θα αναλωθείτε με το παρελθόν, θα ξεχάσετε ότι σας πλήγωσε και θα ατενίσετε το μέλλον, θα, θα, θα… (μα τι λέω η απρολόγιστη!  πάλι μπέρδεψα τα ζώδια ….ξεχνάει ο Σκορπιός?!!) Και βέβαια! καλά τα λέω!  Με μαεστρία και πονηριά  θα ξε-καθαρίσετε και θα ξεχάσετε κάποιες καταστάσεις που σας έχουν κουράσει, θα ξε-καθαρίσετε…την ήρα από το σιτάρι, τα…πλυμένα από τα άπλυτα…Εσείς θα το καταφέρετε…στη Βιλαρίμπα και στο Βιλαμπάχο ακόμα ξε-καθαρίζουν!!

Τοξότες

Χαρούμενοι Τοξότες μου εσείς  ξέρετε πολύ καλά, ότι τα υλικά για μια ευτυχισμένη ζωή είναι τα ίδια υλικά για μια ανούσια ζωή. Ο συνδυασμός και ο τρόπος αλλάζει!! Αυτό το μήνα θα τα μπερδέψετε λίγο με το συνδυασμό και λίγο με τον τρόπο, αλλά …ούτε που θα το πάρετε χαμπάρι… στην κοσμάρα σας εσείς!!  Θα αισθανθείτε  την παρουσία του έρωτα  αλλά…στραβός ο έρωτας…στραβάδια εσείς, ή που θα πάτε αντίθετα ή που θα συγκρουστείτε μετωπικά!…θα δείξει!!

Αιγόκεροι

Οι άλλοι αστρολόγοι οι….”σκιτζίδες” λένε ότι οι Αιγόκεροι είναι επιφυλακτικοί, απόμακροι, με αδυναμία έκφρασης συναισθημάτων. Όμως εγώ ως …σοβαρή χιουμορίστας αστρολόγος τους διαψεύδω όλους, και λέω  ότι είναι πολύ ζεστοί, ευαίσθητοι, σοβαροί και με χιούμορ.  Και όταν ένας Αιγόκερως δίνει μάχη –είτε κερδίζει είτε όχι-, συγχρόνως ξέρει να δίνει στον αντίπαλο ρεσιτάλ σεβασμού και αξιοπρέπειας…Αφιερωμένο εξαιρετικά…σε ευχαριστώ Νώντα (ξέρει αυτός!!).

Υδροχόοι

Το ΙΚΑ και ο ΟΑΕΔ χρωστάνε,…οι περισσότεροι είναι στην τσίτα,… οι υπόλοιποι κλαίγονται και εσείς κάτι με την εργατικότητά σας, κάτι με την τύχη σας, μια χαρά τα βγάζετε πέρα!! και μετά λέτε τους Τοξότες κωλ…ρδους!! Ευχάριστα γεγονότα, ταξιδάκια και βολτίτσες σας υπόσχεται ο μήνας αυτός!! Τέλεια η υγεία σας και η κοινωνικότητά σας μία από τα ίδια!! Μετά από αυτό, ξεκούραστοι πλέον, είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση για να…σώσετε τον πλανήτη!!

 Ψάρια

Με το δυναμισμό σας (λέμε τώρα!!) θα βάλετε…τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του!!…εντάξει, θα σοβαρευτώ! Δυναμισμό δεν διαθέτετε, αλλά έχετε μια κρυφή τόλμη που μπορείτε να την επικαλεστείτε ανά πάσα στιγμή, όταν θέλετε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να αναζωογονήσετε ένα περιβάλλον που…βαλτώνει. Μήνας επιβολής ο Σεπτέμβρης, με διασκεδάσεις…απρογραμμάτιστες (ώπα του και απρογραμμάτιστα ο Ιχθύς!) και ανακατατάξεις που από καιρό περιμένατε!

 Παράξενοι

Αξιολάτρευτοι Παράξενοί μου, από αυτά που θα σας γράψω ότι θα κάνετε, είμαι σίγουρη ότι εσείς θα κάνετε…ακριβώς τα αντίθετα!!  Θα είσαστε όλο γλύκα, μέσα στην χαρά και την  αισιοδοξία και δεν θα σας φταίει τίποτα-μα τίποτα!! 

Αρκετά για το Σεπτέμβρη…έχουμε  και άλλες δουλειές!! Ακόμα και εμείς οι…σοβαροί αστρολόγοι, γράφουμε και καμιά μ…κία! Κάντε ότι έχετε να κάνετε από μόνοι σας και μην ακούτε κανέναν!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια