Back to top
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, 2011 στις 8:20πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί

Γοητευτικοί, αυθόρμητοι, ερωτιάρηδες, ανεξάρτητοι, εγωκεντρικοί που νομίζουν ότι είναι και οι πρώτοι. (Εγώ το λέω ότι είσαστε πρώτοι, αλλά…μόνο εγώ και εσείς το πιστεύουμε…κανένας άλλος!!) Ευχάριστες σκέψεις θα κάνετε αυτό το μήνα και ευχάριστες συζητήσεις. Όποιος έχει προβλήματα, κάποιο φιλικό πρόσωπο θα βρεθεί ή για να σας βοηθήσει ή…για να πέσετε και οι δυό μαζί!! Θα ασχοληθείτε μόνο με τα επαγγελματικά σας, τόσο που θα παραμερίσετε τα ερωτικά σας.!  μας τα χαλάτε και…σας είχαμε και σε εκτίμηση!!

 Ταύροι

Λογικοί, δυνατοί, υπομονετικοί, καλοφαγάδες, αγύριστα κεφάλια με…ψιλοτεμπελίτσες. Φορτωμένος μήνας ο Οκτώβρης, με ευχάριστες υποχρεώσεις και ευχάριστα τρεχάματα. Όμως εσείς ως κλασικοί του είδους, θα ξεκλέψετε χρόνο για μια μπυρίτσα ή ένα ουζάκι (με μεζέ πάντα) και για έναν καφέ με παρεούλα!! Οι αδέσμευτοι θα έχουν πολλές ευκαιρίες, και οι δεσμευμένοι θα περάσουν ευχάριστα! Κάποιοι από εσάς που βρίσκονται σε λιμνάζουσες καταστάσεις θα ξυπνήσει ο εγωισμός σας και θα κάνετε την πρώτη κίνηση για  να ξεφύγετε. Το θέμα σας όμως, δεν θα είναι ποιός φεύγει πρώτος, αλλά ποιός ξεχνάει τελευταίος!

Δίδυμοι

Έξυπνοι, επικοινωνιακοί, ευέλικτοι, ετοιμόλογοι, άνετοι, νευρικοί, πονηροί, ασταθείς…μπερδεμένο μίγμα που “αλλαξοπιστίζει” εύκολα!! Καλούτσικος θα είναι ο μήνας για σας με μέτρια οικονομικά. Οι δεσμευμένοι -ως συνήθως- θα περιπλέξετε τις καταστάσεις από μόνοι σας! Οι μόνοι θα θυμηθείτε κάποια σχέση από το παρελθόν και θα θελήσετε να φάτε…ξαναζεσταμένο φαϊ! Αχ!! δύσκολες οι εποχές και άμα πεινάς,…όλα λουκούμι τα βλέπεις!! Φρόνιμα, θα είναι  τα Διδυμάκια αυτό το μήνα, πολύ φρόνιμα.! Τώρα εγώ γιατί δεν σας πιστεύω? Κάποια…”σκατιά” έχετε κάνει και…λουμώνετε!

 Καρκίνοι

Ευαίσθητοι, ήρεμοι,  ρομαντικοί , σπιτόγατες, παραπονιάρηδες  και κλαψιάρηδες μαζί. Ευχάριστος μήνας για σας ο Οκτώβρης με αλλαγές πολλές και χαρούμενες στη ζωή σας και στα επαγγελματικά σας. Νέες φιλίες, νέα δεδομένα! Δεν θα λείψουν βέβαια και οι  δύσκολες καταστάσεις με συναδέλφους και με ‘’κολλητούς’’ που την ηρεμία σας θα την εκλάβουν ως αδυναμία, αλλά εσείς θα δείξετε πείσμα, δυναμισμό, αυτοεκτίμηση,  και θα διώξετε έναν μακρυνόοοοοο περίπατο την ευαισθησία και την κλάψα!!…Καλά! το πιστέψαμε τώρα, έτσι;

Λέοντες

Εδώ προτείνω να χειροκροτήσουμε !! Αισιόδοξοι, ανοιχτόκαρδοι, ρομαντικοί  χαρισματικοί, υπερήφανοι, φίλοι,  λίιιιιιγο – πολύ λίγο – πεισματάρηδες και λίιιιιιγο – πολύ λίγο – εγωιστές. Έντονα θα σας απασχολήσουν τα οικτρά οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας, τα αστέρια μου λένε πως, θα μάθετε ότι  χειρότερος τρόπος για να σου λείπει κάποιος είναι να κάθεσαι δίπλα του και να ξέρεις ότι δεν τον έχεις! και ότι θα γίνεται κολλητοί με το αν, το ειδεμή, το όποτε, το όταν, και με όλους τους χρονικούς συνδέσμους!! Μα…οι χρονικοί σύνδεσμοι στον έρωτα, γίνονται χρονικοί…επίδεσμοι!! Εμ! δεν ήθελα να σας τα πω…με αναγκάσατε!!

 Παρθένοι

Έξυπνοι, ψύχραιμοι, ντροπαλοί, καλοί φίλοι, απαραίτητοι, οι καλυτερότεροι είσαστε!! Συμμαζεύετε τα ασυμμάζευτα και βάζετε τάξη στην αταξία που υπάρχει στο σύμπαν! Ντύνετε, στολίζετε, νοικοκυρεύετε! Και αυτός ο μήνας  θα είναι ο καλύτερος για σας, και για τα ερωτικά σας, και για τα οικονομικά σας, και για τα κοινωνικά σας! Δεν λέω ότι είστε ιδιότροποι, ούτε γκρινιάρηδες και “ψείρες”! Τίποτα αρνητικό δε λέω! Όση ώρα γράφω για σας, ο υπεύθυνος του site …ο Νίκος ντε! στέκεται δίπλα μου με την καραμπίνα στο χέρι και μου λέει: γράψε καλά για μας, γιατί στη “μπουμπούνιξα”!!…τι να κάνω η δόλια…αν θέλω ας κάνω κι αλλιώς!!

Ζυγοί

Όμορφοι, ευγενικοί, εκλεπτυσμένοι, αναποφάσιστοι που αρέσκονται στα ξένα γλυκά σταφύλια. Με ευκολίες και αρκετές δυσκολίες θα βγάλετε τον Οκτώβρη. Η ζυγαριά σας από την φθινοπωρινή υγρασία ψιλοσκούριασε  και χάλασε. Και τώρα? Πως θα ζυγίσετε τις καταστάσεις για να αποφασίσετε? Μου λέτε? Μέχρι να φτιάξετε τη ζυγαριά σας, τ΄ άστρα μου λένε να μην ασχοληθείτε με τίποτα σοβαρό, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την απραξία σας! και οι συζητήσεις σας να είναι γύρω από ένα και μοναδικό, σοβαρό και φλέγον θέμα που ενδιαφέρει πιο πολύ τους Ζυγούς…”από σεξ πως πάμε”?

Σκορπιοί

Μυστικιστές, εκδικητικοί, άκαμπτοι, ερημίτες (τώρα…λέω να αλλάξω τόπο κατοικίας), φιλοσοφημένοι, τίμιοι, εργατικοί, ερωτικοί, παθιασμένοι (τώρα…λέω να μείνω). Μυρίζει μπαρούτι ο Οκτώβρης ή με κοροϊδεύουν τ΄άστρα? Θα στήσετε τις ενέδρες σας και θα είσαστε έτοιμοι για πόλεμο! Με το ταλέντο σας να αντέχετε στις οποιεσδήποτε συνθήκες και με το πείσμα σας, θα καταφέρετε αυτά που στοχεύετε. Άλλωστε όλοι ξέρουμε ότι όταν ο Σκορπιός θέλει κάτι, όλο το σύμπαν…απλά υπάρχει, και αυτός το καταφέρνει από μόνος του!!  Για τα ερωτικά σας και  για τα οικονομικά σας,…τι να σας πω…υγεία και υπομονή!!

Τοξότες

Αισιόδοξοι, ανέμελοι, καλόκαρδοι, αδέξιοι,…αλλιώτικα φρούτα .Το ποτήρι το δικό σας είναι μονίμως μισογεμάτο (το μισοάδειο το έχει ο Αιγόκερως). Ως συνήθως, έτσι και τον Οκτώβρη στα προσωπικά σας και τα επαγγελματικά σας, θα έχετε τους δικούς σας ρυθμούς,…που σίγουρα διαφέρουν από των άλλων!! Με λίγα λόγια η ικανότητά σας να κάνετε τη δουλειά σας…εμποδίζει όλους τους άλλους!! Στα αισθηματικά σας το άτομο που σας ενδιαφέρει, ναι! ναι! ενδιαφέρεται για σας! μη σας πω ότι καίγεται κιόλας! Στα οικονομικά τα λεφτά σας είναι λίγα μα τα ντέρτια σας πολλάααααα!  ώπααα!!!!

Αιγόκεροι

Σοβαροί, σίγουροι, ώριμοι, ευγενικοί, προσγειωμένοι στην πραγματικότητα που έχει σαν αποτέλεσμα να κρατάτε γερά και μονίμως το ποτήρι μισοάδειο,  και…”σπάγκοι”. Και αυτό το μήνα μέσα σε κάθε τσέπη σας θα  υπάρχει ένα καβουράκι…μη σας πω και δύο! Πολλά και διάφορα θα σας απασχολήσουν ετούτο τον Οκτώβρη, εσείς όμως θα ρίξετε όοοοοολο το βάρος σας στην επικοινωνία και θα δείξετε σε όλους ότι τα πλούσια συναισθήματά σας δεν τα κρατάτε…μόνο για το εαυτό σας!! Οι εύσωμοι κάτι θα καταφέρετε,…οι αδύνατοι όμως?

Υδροχόοι

Ιδεολόγοι, δίκαιοι, εφευρετικοί, φίλοι, ανοιχτόμυαλοι, ιδιόρρυθμοι, παράξενοι. Τι θα κάναμε χωρίς την ιδιορρυθμία σας και την παραξενιά σας? Αφήστε, μην απαντάτε…η  ερώτηση είναι ρητορική! Και τον Οκτώβρη θα μετατρέψετε -όπως μόνον ένας υδροχόος ξέρει- την απελπισία όλων των απελπισμένων της γης, σε ελπίδα. Όσο για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει…άντε βρε! χαλάλι σας!! δικό σας είναι και…με σοβαρό σκοπό!! Και…κοιμηθείτε ήσυχοι, τα οικονομικά σας τα έχει αναλάβει ο Βενιζέλος τώρα!!  Ο Ευάγγελος βρε!! …όχι ο Ελευθέριος…αυτός έγινε αεροδρόμιο!

Ψάρια

Ευγενικοί, καλόκαρδοι, διακριτικοί. Ντροπαλοί, λιγομίλητοι και με το λάου-λάου…κάνετε τις μεγαλύτερες ζημιές!! Ο Οκτώβρης θα είναι γεμάτος ένταση, κινητικότητα, εκνευρισμό, και…νεύρα!!  (νεύρα είπα? Καημό τόχω να δω έναν  Ιχθύ νευριασμένο! Όταν γίνει αυτό, φωνάξτε μου βρε παιδιά…δεν θέλω να το χάσω!…θα έχω και την κάμερα στο χέρι!) Τα οικονομικά σας καλούτσικα! Οι δεσμευμένοι θα είστε ήρεμοι, οι φρεσκοερωτευμένοι  θα καίγεστε στην πυρκαγιά του έρωτα, και οι αδέσμευτοι θάχετε πολλές-πολλές ευκαιρίες…άντε ντε!…εκμεταλλευτείτε το…τι με κοιτάτε!!

Παράξενοι  (Που, όπως είναι παγκοσμίως γνωστό, ως 13ο ζώδιο  είσαστε δημιούργημά μου!)

Όλα τα ελαττώματα…όλων των προηγούμενων…και γκρινιάρηδες…και απαισιόδοξοι Κάποιος είχε πεί ότι στο τέλος μπορεί να αποδειχθεί ότι ο απαισιόδοξος είχε δίκιο, μέχρι τότε όμως ο αισιόδοξος έχει περάσει καλύτερα!…σας τα λέω…μυαλό δε βάζετε!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια