Back to top
Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2011 στις 6:04μμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί

Αγαπημένα μου Κριαράκια, όμορφος μήνας θα είναι ο εορταστικός Δεκέμβρης για σας, με ηρεμία, αλλά και διασκέδαση (ξεχνάει ο Κριός τη διασκέδαση?) Όμως δεν θα λείψουν και οι φορές που οι αντοχές σας θα δοκιμαστούν, γι αυτό θα πρέπει να επιστρατεύσετε την υπομονή σας (την ποια?), γι αυτό προσέξτε και…κόψτε τις εξυπναδούλες!. Τα οικονομικά σας…δεν τα θίγω!! Στα αισθηματικά σας και αυτό το μήνα δεν θα προσπαθήσετε καθόλου να αντισταθείτε στους πειρασμούς και…θα υποκύψετε! Δεν πρόκειται να βάλετε ποτέ μυαλό! Εσάς βλέπουν και κάνουν το σταυρό τους…μέχρι και οι Μουσουλμάνοι της Ξάνθης!!

Ταύροι

Σηκωθείτε! η ώρα πήγε 7:00! Ο Δεκέμβρης είναι ο …”καλυτερότερος” μήνας για τους Ταύρους για να…μην κάνουν τίποτα!…είναι και αυτές οι γιορτές…είναι και αυτές οι ‘’σπαρίλες’’…είναι και αυτή η κρίση! Τα οικονομικά σας καλούτσικα και τα ερωτικά σας μπερδεμένα. Άλλοι από σας θα είναι ευτυχισμένοι και άλλων τα κερατάκια θα μεγαλώνουν!! Μην ξεχνάτε ότι τα πράγματα στον έρωτα και στην ευεργεσία είναι ίδια, εκείνος που δεν μπορεί να ανταποδώσει γίνεται αχάριστος. Αλλά και σεις  θα απατήσετε (ναι, ναι, απατάει και ο Ταύρος). Όμως δεν φταίτε εσείς, Ταυράκια μου…αυτός ο Ιούδας ο έρωτας τα φταίει!!

Δίδυμοι

Ουφ! Μέσα στο άγχος και ο Δεκέμβρης! Απ’ τη μία, θα είστε σε υπερένταση (και σας αρέσει αυτό ε?!) κι απ’ την άλλη θα γκρινιάζετε όλο το 24ωρο για αυτή την υπερένταση (κι αυτό σας αρέσει ε?!) Ο ένας Δίδυμος θα μετατρέπει την ελπίδα του άλλου σε απελπισία και την ηρεμία του σε θαλασσοταραχή!  Θα σας φταίνε όλα…ο εαυτός σας, ο σύντροφός σας, ο γείτονάς σας, οι άχρηστοι συνάδελφοι, ο ανίδεος προϊστάμενος, ο σκύλος σας, η γάτα σας, η πουτ…να η  κοινωνία! Τα οικογενειακά σας όμως και τα οικονομικά σας θα είναι πολύ καλά. Στα ερωτικά σας, ξανά ο ένας Δίδυμος θα είναι ευχαριστημένος ενώ ο άλλος όχι, και θα τσακώνονται μεταξύ τους…ποιός έχει δίκιο! Μέχρι να αποφασίσουν…ας πιώ έναν φραπέ!

  Καρκίνοι

Πολύ καλά θα περάσετε Καρκινάκια μου και το μήνα αυτό, αφού -όπως μόνον εγώ είχα προβλέψει σωστά- είχατε  ευχάριστες αλλαγές στα επαγγελματικά σας τα  οικογενειακά σας και τα ερωτικά σας. Θα υπάρξουν όμως και περιπτώσεις που κάποιοι οικείοι σας  με την συμπεριφορά τους θα πληγώσουν την ευαισθησία σας…Τελικά είναι ευαισθησία ή πονηριά? Εδώ υπάρχουν δύο απόψεις. Η δική μου σωστή άποψη και η λάθος όλων των άλλων αστρολόγων!!  Γι αυτό, λέω εγώ…βρε δεν τ΄ αφήνετε αυτά τα ψόφια? Τάχα-τάχα είσαστε ευαίσθητοι και…μας κάνετε ότι θέλετε!!

Λέοντες

Αυτό το μήνα δεν θα βάλετε έννοιες…η Μέρκελ  θα φροντίσει (και πάλι) τα οικονομικά σας…ο ανάδρομος Ερμής την διάθεσή σας,…η λίστα την εφεδρεία σας,…και όλα αυτά θα φροντίσουν  να καρατομήσουν  την  σιγουριά σας και την αισιοδοξία σας (μα…μετριάζεται η σιγουριά και η αισιοδοξία του Λέοντα?). Επίσης αλλού θα αστράφτει και αλλού θα μπουμπουνίζει, άλλα ευχάριστα θα επιθυμείτε και διαφορετικά ευχάριστα θα σας συμβαίνουν! Άριστα τα οικογενειακά σας, αλλά η τσεπούλα σας άδεια. Στα ερωτικά σας, πότε παράδεισος -πότε  κόλαση, πότε κάψα-πότε ψύχρα, πότε γλύκα-πότε πίκρα, χωρίς εσείς να  έχετε τον έλεγχο (όχι τον σχολικό βρε!)!…ήθελα νάξερα, ποιός σας έχει ευλογήσει…ή καταραστεί!!!

Παρθένοι

Γιορτές, δώρα, έξοδα…κάτι σας πιάνει ε?  Όμως με κέφια, διασκέδαση και χαρά θα βγάλετε τον Δεκέμβρη, αδιαφορώντας για τα μικρά-μικρά καθημερινά σας προβλήματα. Τα οικογενειακά σας εκτός από κάποιες μικρές διαφωνίες με τη μαμά, το σύντροφο, τα παιδιά, τους γειτόνους, όλα θα κυλήσουν όμορφα.  Να και το πρέπον ζώδιο για να δώσουμε μια  συμβουλή που για λόγους οικονομίας…θα την εφαρμόσει! Κάντε οικονομία στη θέρμανση συζώντας με πολλούς φίλους ή φίλες (αναλόγως τα γούστα σας) και οικονομία στο νερό,…να πλένεστε μαζί με έναν φίλο ή μία φίλη (ξανά αναλόγως)…και αν είναι τρεις…ή τέσσερις,…ακόμα καλύτερα (για την οικονομία εννοώ!!!)

Ζυγοί

Από δω να κοιτάτε…όχι από κεί!! Ντέρτια και νταλκάδες επιφυλάσσει για τους Ζυγούς ο Δεκέμβρης. Φταίνε και αυτές οι γιορτές που σας κάνουν …πιο ερωτικούς!! Καλούτσικα τα οικονομικά σας και πολύ καλύτερα τα κοινωνικά σας!  Αυτό το μήνα θα κάνετε ότι…σας καπνίσει!! Πού υπάρχει καλή παρέα και ξεφάντωμα? εκεί θα είσαστε…έτσι λένε τ΄ αστέρια! Και επειδή τα φαινόμενα απατούν…και οι άνθρωποι απατούν…και οι Ζυγοί απατούν…αν σε άλλη αγκαλιά θα δείτε την πανσέληνο, εμάς…δεν μας πέφτει λόγος και δεν το μαρτυράμε!! (όποιος καταφέρει να κάνει έναν Ζυγό να είναι πιστός να μας το πεί…έχει βραβείο!)

Σκορπιοί

Να συστηθούμε. Είμαι η καλύτερη αστρολόγος και σεις…οι χειρότεροι του ζωδιακού κύκλου! Φήμες! εγώ λέω ότι κατά βάθος (μα πολύ βάθος) είσαστε  ψυχούλες μωρέ! Μάχες θα δώσετε για να πάρετε από τους άλλους αυτό που θέλετε, και…αν τολμάνε ας κάνουν κι αλλιώς! Ετοιμοπόλεμοι και αυτό το μήνα, και σιγά μην επηρεάσει τον προσγειωμένο Σκορπιό το κλίμα των εορτών για να συνθηκολογήσει! αυτά είναι για τους ξενέρωτους ονειροπόλους! Όμως, θα καταγράψετε  ήττες στο ημερολόγιό σας, με παράπλευρες απώλειες χτυπήματα στον εγωισμό σας. (Χιουμοράκι κάνω, αλλά αν βγουν αληθινά…Θεός να φυλάει!!) Στα οικογενειακά σας και ερωτικά σας…ισχύουν τα του προηγούμενου μήνα. Α-α-α-α! ας με διαβάζατε!!!

Τοξότες

Ο Δεκέμβρης θα είναι ο μήνας που θα εφαρμόσετε την τακτική των απραγματοποίητων αποφάσεων! Θα αποφασίσετε να κάνετε δίαιτα, να κόψετε το τσιγάρο, να μετριάσετε τα  έξοδα. Γίνονται αυτά τα πράγματα στις γιορτές?…δε γίνονται!! Θα σκεφτείτε τον εαυτό σας και θα δώσετε σημασία στον παραμελημένο σύντροφό σας!  Επίσης θα εφαρμόσετε νέα τακτική και νέα δραστικά μέτρα για οικονομικά και οικογενειακά σας θέματα. Να είσαστε προσεχτικοί, γιατί τα προβλήματα σας περιμένουν στη γωνία. Υπάρχουν λύσεις και θα πρέπει εσείς (ποιος άλλος?) να ψάξετε να τις βρείτε, γιατί…οι λύσεις δεν πρόκειται να ψάξουν να σας βρουν!!

Αιγόκεροι

Φίλε μου Αιγόκερε, τα οικονομικά σου είναι μια σειρά από άλυτες εξισώσεις που εσύ, ως σοβαρός και υπεύθυνος, καλείσαι να επιλύσεις. Τι να σας κάνω?…μαζί τα φάγατε!! Είμαι η μοναδική αστρολόγος που θα δώσει τη σωστή απάντηση σε όοοοολα τα προβλήματα σας! Δεν θα στεναχωριέστε για αυτά που διορθώνονται, ούτε για αυτά που δεν διορθώνονται και όταν η ζωή σε κερνάει λεμόνι παράγγειλε τεκίλα και αλάτι και φώναξέ μου να έρθω (ρε ποιος το είπε…δεν θυμάμαι) Ευχάριστος όμως θα είναι ο μήνας. Οι πιο πολλοί έχετε γενέθλια (δε λέω τα πόσα κλείνετε) και θα βρείτε ευκαιρία για μικρές διασκεδάσεις και απολαύσεις.

Υδροσυλλέκτες (είπαμε, μέχρι να τελειώσει η κρίση, έτσι θα λέγεστε)

Μονίμως βιαστικοί πολυάσχολοι και φευγάτοι, αλλά ο Δεκέμβρης θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για να περάσετε πολύ όμορφα, για να κάνετε ένα…κιτ-κατ και να ξεκουραστείτε. Όμως, επειδή ο Δεκέμβρης είναι ένας μήνας που απαιτεί σωστή διαχείριση των οικονομικών,  εσείς θα πρέπει να προσέξετε τα έξοδά σας. Διαφορετικά αυτός ο κύριος που λέγεται προϋπολογισμός  (εγώ δεν τον γνωρίζω προσωπικά…ακουστά τον έχω), θα σας βγάλει εκτός!  Επίσης καλό θα είναι να προσέξτε τη διατροφή σας, και είπαμε να μην ξεχνάτε ότι ισορροπημένη δίαιτα σημαίνει…από ένα κουλουράκι σε κάθε χέρι!!

Ψάρια

Αρχίστε να κάνετε χαρούλες από τώρα, γιατί ο Δεκέμβρης θα είναι μήνας επιτυχιών για τα ψαράκια. Επιτυχιών επαγγελματικών, ερωτικών, φιλικών, και όλων των εις –ικών…πλην των οικονομικών!! Όμως εσείς και αυτό το μήνα τα πενιχρά οικονομικά σας θα τα διαχειριστείτε με σωστό τρόπο και θα αρκεστείτε στις μικροχαρές της ζωής, όπως ένα ζεστό και όμορφο σπιτάκι, ένα καλό σπιτικό  φαγάκι, μια γλυκιά κουβέντα, βολτούλα χεράκι-χεράκι, λίγος ρομαντισμός, (πού είναι ο ώμος που θέλω να κλάψω)…ένα άτομο να αντέχει την μουρμούρα σας,…Τι άλλο θέλει ο άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος? Ε?

Παράξενοι

Εμείς, εμείς Παράξενοί μου φταίμε για όλα! εσείς μια χαρά τα κάνετε και μια χαρά τα λέτε! αλλά…μην μας τα λέτε έτσι χύμα…τσ! τσ! τσ! στην καρδιά μας σφάζετε!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια