Back to top
Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου, 2012 στις 9:08πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριός

Δυναμικός, ζωηρός,  εύστροφος, ενεργητικός, ενθουσιώδης, θυελλώδης, ερωτιάρης, παρορμητικός, ανεξάρτητος θαρραλέος, φιλόδοξος, ανυπόμονος, εγωιστής, ευέξαπτος.

Κριαράκια μου, το 2012 θα βάλετε ψηλά τον πήχη  και θα έχετε πολλές απαιτήσεις και από τους άλλους και από τον εαυτό σας. Θα μπορέσετε να καταφέρετε πολλά πράγματα γιατί έχετε γερή θέληση, και για να…μην περάσετε από κάτω (από τον πήχη) θα πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας…και σε μένα! Πολλές οι επιτυχίες σας στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας (καλά, δεν παίρνω κι όρκο) με ευχάριστα γεγονότα που θα σας έρχονται το ένα πίσω απ΄ το άλλο (σαν τα τραίνα της Λαρίσης)!  Στα ερωτικά σας (που καίγεστε για να μάθετε) πληθαίνουν οι κατακτήσεις, οι καινούργιες γνωριμίες (…περαστικά τους!) δεσμευμένοι και αδέσμευτοι από το καλοστρωμένο κρεβατάκι σας θα περάσουν και άλλα…πολλά άτομα…έτσι για ποικιλία βρε παιδί μου!!. Τα οικονομικά σας εγώ τα βλέπω πάρα-πάρα πολύ καλά-έχω βέβαια λίγη μυωπία και λίγη πρεσβυωπία-, καλού-κακού…ρωτήστε  και τον Παπαδήμο!

Ταύρος

Υπομονετικός, λογικός, πιστός, δυνατός, αξιόπιστος, τρυφερός, εγκάρδιος,  αφοσιωμένος, στααθερός,  ζηλιάρης, πεισματάρης, φυγόπονος, καλοφαγάς.

Επειδή είσαστε καλά παιδιά πέρυσι και δείξατε καλή διαγωγή, (από διασταυρωμένες πηγές αυτό) η φετινή χρονιά θα σας ανταμείψει σε όλους τους τομείς!…όλα δικά σας αρκεί…να μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους, οι οποίοι έχουν αγανακτήσει και ετοιμάζονται να σας …ψιθυρίσουν μερικά φωνήεντα (εγώ σας προειδοποίησα)! Με φτιαγμένο κέφι μπαίνετε σε δράση και θα πετύχετε όλους τους στόχου σας. Όλοι ξέρουμε ότι οι Ταύροι είσαστε πετρελαιοκίνητοι, αλλά…αν “πάρετε μπρος” δεν σας σταματάει τίποτα! Η χρονιά αυτή υπόσχεται στους δεσμευμένους αναζωογόνηση του έρωτά τους, διασκέδαση και χαρά…παντού!. Οι αδέσμευτοι θα βγάλετε σεριάνι την καρδιά σας, νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας, και θα έρθει ο μεγάλος και πολυπόθητος έρωτας που θα ταρακουνήσει τις αισθήσεις σας σε μεγάλο βαθμό!…ααααα! η νέα χρονιά σας υπόσχεται και…καλό φαί!!!

Δίδυμοι

Επικοινωνιακός, έξυπνος, πνευματώδης, ευέλικτος, προσαρμοστικός, κινητικός, πολυλογάς, δραστήριος, νευρικός, περίεργος, ανυπόμονος, επιφανειακός, ασυνεπής, άστατος.

Μπορεί να έχετε πολλά ελαττώματα, όμως σας παραδεχόμαστε γιατί η επικοινωνία είναι το σήμα κατατεθέν σας, ξέρετε να πείθετε  όλον τον κόσμο και ξέρετε να ξεγλιστράτε από τα δύσκολα (μια μας τα λέτε αυγά, μια μας τα λέτε καλάθια…μας μπερδεύετε)! Ποιος ξεκινάει τους καυγάδες?  Όμως, όοοχι, το 2012 δεν θα τους ξεκινάτε εσείς! θα δίνετε τόπο στην οργή και θα είσαστε σε ανακωχή (η ειρήνη για σας είναι άγνωστη λέξη). Θα πιάσετε μια γωνίτσα και…δεν θα μιλάτε πολύ! Θα συμφωνούνε σε όλα οι δύο εαυτοί σας και θα είσαστε ακαταμάχητοι, θα έχετε σταθερότητα και ισορροπία και θα είσαστε μέσα στη γλύκα ( γούτσου, μωλέ-μωλέ),…έτσι θα κάνετε φέτος, για να μην κάνετε  και τα δικά μας τα νεύρα…ζαρτιέρες! άριστα τα επαγγελματικά σας και οι ερωτικές επιτυχίες σας…ατελείωτες!

Καρκίνος

Συναισθηματικός, προστατευτικός, διαισθητικός, εφευρετικός, επιφυλακτικός, ευμετάβλητος, εύθικτος, γκρινιάρης, κλαψιάρης.

Με ανεβασμένη ψυχολογική διάθεση και επαγγελματική επιτυχία, σας βρίσκει η νέα χρονιά…και έτσι θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος και…αν καμιά φορά σας πιάνουν τα ψυχολογικά σας και νοιώθετε παραπονεμένοι να ξαπλώνετε και…θα σας περνάει (πιάνει…τόχω δοκιμάσει)! Θα γίνουν ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας, ερωτικές και κοινωνικές, θα αποδείξετε έμπρακτα ότι ξέρετε τι θέλετε και ξέρετε να το διεκδικείτε χωρίς…γκρίνιες και κλάψες. Θα θυμηθείτε και θα ξαναβρείτε τους φίλου σας που τους είχατε χεσμ…εεε…παραμελήσει λόγω δουλειάς και άλλων ενδιαφερόντων σας, και θα περάσετε ευχάριστα και αγαπησιάρικα έτσι…όπως θέλει ένας Καρκίνος! Στα επαγγελματικά σας θα σας παρουσιαστούν μεγάαααλες ευκαιρίες! Θα βρείτε δουλειά (μη σας πω και δύο…με τη μία δεν ζούμε πλέον) θα ανοίξετε μαγαζί (ψυχιατρείο σας συνιστώ…έχει μέλλον)…κατεβάστε και σεις καμιά ιδέα…όλα από μένα τα περιμένετε!…μετά από αυτές τις προβλέψεις, παρακαλώ να με αποκαλείτε…θεααά!!

Λέων

Δημιουργικός, έντιμος, αισιόδοξος, φιλικός, γενναιόδωρος, αυθόρμητος, συγκαταβατικός, θεληματικός, εξωστρεφής, πεισματάρης, εγωϊστής, ματαιόδοξος, εγωκεντρικός.

Μετά από το λάδωμα (ένας ντενεκές λάδι δεν είναι και λίγος) θα γράψω καλά για σας (Θεέ μου, μήπως πέφτω χαμηλά?). Η νέα χρονιά σας ευνοεί σε όλους τους τομείς. Επιτυχίες στα επαγγελματικά σας με πολλά τα κέρδη  και τα ευρώ να…τρέχουν απ΄ τα μπατζάκια σας (θα έρχομαι πίσω σας…να τα μαζεύω!). Πολλές οι χαρές και οι ευχάριστες αλλαγές. Στα ερωτικά σας οι απόψεις…διίστανται! Άλλα αστέρια μου λένε ότι θα είναι ικανοποιητικά και οι κατακτήσεις σας θα είναι αμέτρητες (μαζέψτε την γοητεία σας…δεν την αντέχουμε!) και άλλα μου μιλάνε για εγκλωβισμό…μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Ώπα! Ώπα!…μην κάνετε κανένα βήμα προς τα μπρος…περιμένετε, θα μπαζωθεί το ρέμα (στην Ελλάδα είμαστε!) Εδώ στο vlaxerna.gr, βοηθάμε τους εγκλωβισμένους και…για να σας ξε-προβληματίσουμε και να σας ξεαγ-χώσουμε, σας υπενθυμίζουμε ότι ο μεγάλος έρωτας έρχεται ή πολύ νωρίς ή πολύ αργά!!

Παρθένος

Έξυπνος, τίμιος, εργατικός, πρακτικός, σχολαστικός, ανήσυχος, τελειομανής, αναλυτικός, συντηρητικός, γκρινιάρης, ιδιότροπος, τσιγκούνης.

Ε ψιτ παιδιά, το πάνω ράφι είναι σκονισμένο και στη δουλειά σας έχετε εκκρεμότητες! πλακίτσα σας κάνω, ηρεμήστε! όμως  με τούτη την κρίση …πόσο θα ήθελα να ήμουν Παρθένος! Αυτή η χρονιά είναι ειδικά φτιαγμένη για σας! Θα βάλετε το άγχος σας…τιμωρία σε μια γωνίτσα και θα αφοσιωθείτε στη δουλειά σας χαλαρά και χωρίς υστερίες για τελειότητα. Θα συμφιλιωθείτε με το χρόνο (όλα θα τα προλάβετε βρε! θα το δείτε!) και τα αποτελέσματα θα είναι κα-τα-πλη-κτι-κά! Θα ενεργοποιήσετε τον αυθορμητισμό σας που τον έχετε καταχωνιασμένο στα τρίσβαθα και επειδή διαθέτετε μια ήρεμη γοητεία, τα όποια αισθηματικά  σας προβλήματα θα τα λύνετε επί τόπου…επί καναπέ…επί κρεβατιού…επί…όπου θέλετε! αααα! και το vlaxerna.gr θα γίνει το πρώτο site της Αρκαδίας…ίσως και της Πελοποννήσου!…ευχαριστημένοι? ε, υπεύθυνε του site? μη χάσω και τη δουλίτσα μου με τούτη την κρίση!

Ζυγός

Διπλωματικός, ρομαντικός, όμορφος, ευγενικός, εκλεπτυσμένος, κοινωνικός, ερωτικός, ειρηνικός, διαχυτικός, φιλάρεσκος, αναποφάσιστος.

Αυτή τη χρονιά -προς μεγάλη μας έκπληξη- δεν θα απασχολήσετε καθόλου το μυαλό σας με τα ερωτικά! (πλάκα κάνω, το πιστέψατε βρε κουτά?). Όμως και για σας έχω σοβαρές και ευχάριστες προβλέψεις! Επειδή το παραχέσατε την προηγούμενη χρονιά (έχω πλούσιο λεξιλόγιο η ρουφιάνα!), η νέα χρονιά σας καλεί να συμμαζευτείτε, αλλά…εσείς το χαβά σας! Βρε δεν πα να…μπιπ-μπιπ όλοι τους,…ο Ζυγός έχει κέφι, θετική ενέργεια και…δεν σκοτίζεται!!  Με αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση θα κάνετε τις αλλαγές που εσείς θέλετε και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα τυχόν εμπόδια που θα σας παρουσιαστούν και…τα καλύτερα έρχονται (στο δρόμο είναι…τα βλέπω!!. Και φέτος θα τηρήσετε σωστά  αυτό το συμβόλαιο που έχετε υπογράψει με την απιστία και…δεν θα είσαστε πιστοί!. Θα έχετε ευκαιρίες για νέες αγάπες χειμωνιάτικες, ανοιξιάτικες, καλοκαιρινές, μόνιμες και μη!

Σκορπιός

Ισχυρός, φιλοσοφημένος, τίμιος, εργατικός, παθιασμένος, αποφασιστικός, μαγνητικός, καταπιεστικός, ισχυρογνώμων, μυστήριος,  ζηλιάρης, καχύποπτος, απόμακρος.

Αν κάποιος πει ότι είσαστε μυστικοπαθείς και εκδικητικοί…θα τονε σκοτώσω (απαπα! κακοπροαίρετος κόσμος!)  Η νέα χρονιά εγγυάται απόλυτη επιτυχία στα σχέδιά σας! θα εφαρμόσετε(?!) στην πράξη το “συγχωράω, ξεχνάω, προχωράω” (άϊντε βρέ!…νερό κι αλάτι!), Θα κλειδώσετε στο υπόγειο την επιθετικότητά σας (φέρτε μου το κλειδί να…το καταπιώ), θα περιορίσετε τα νεύρα σας (αλλιώς…έχουμε έεεενα ξύδι!) και θα είναι η χρονιά σας πολύ-πολύ καλύτερη από την προηγούμενη. Εγώ πάντως τονίζω σε όλους τους υπόλοιπους του ζωδιακού κύκλου, ποτέ μην πατάς Σκορπιό, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!! διαφωνείτε?…αυτό μας έλειπε τώρα να μας έχετε και άποψη! Τα ερωτικά σας δεσμευμένοι και αδέσμευτοι θα είναι ονειρεμένα, χωρίς περιορισμούς και απαγορεύσεις, με πολλές κατακτήσεις (αλλά οι καημένοι, δεν ξέρουν που μπλέκουν)! Όσο για τα οικονομικά σας…μη σφίγγεστε, πονάει πιο πολύ!!

Τοξότης

Αισιόδοξος, αυθόρμητος, ειλικρινής, καλόκαρδος, διαχυτικός, ευθύς, αδέξιος,  ζαβολιάρης, ανυπόμονος, ανεύθυνος.

Μέχρι τώρα κάνατε πολλά πράγματα όταν…βάζατε τους άλλους να τα κάνουν!! Όμως το 2012, θα τα ξεχάσετε αυτά που ξέρατε και θα στρωθείτε στη δουλειά, και να ξέρετε ότι ο Τοξότης όταν αποφασίσει να δουλέψει είναι και πολύ υπεύθυνος και πολύ αποδοτικός, και επειδή το… φάρδος σας είναι μεγάαααλο οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες! Θα συμμαζέψετε και θα νοικοκυρέψετε τις σκέψεις σας (λέμε τώρα!) που τις έχετε σκόρπιες από δω κι από κει και θα έχετε μια πολύ-πολύ καλή χρονιά με καινούριους στόχους και επαγγελματικές επιτυχίες. Στα αισθηματικά σας θα πάρετε και θα δώσετε πολλή αγάπη. Βλέπω το 2012 οι δεσμευμένοι ξανανιώνετε τον έρωτά σας με βολτούλες και ταξιδάκια. Οι αδέσμευτοι σαν καλοί τοξοβόλοι που είσαστε βγαίνετε για κυνήγι και πετυχαίνετε το αντικείμενο του πόθου σας και…μια φούντωση, μια φλόγα…ομορφουουούλια μου! πώ, πω, πω! όνειρο ζείτε, μη σας ξυπνάμε!

Αιγόκερως

Πρακτικός, αξιοπρεπής, ώριμος, σοβαρός, προσγειωμένος, ευγενικός, θετικός, πειθαρχημένος, υπομονετικός, συντηρητικός, Σκρούτζ.

Ο Παπαδήμος είπε ότι η επιτυχία της χώρας μας, είναι επιτυχία μετά από κοινή προσπάθεια όλων μας! Εσύ Αιγόκερε  γιατί προσπαθείς να πετύχεις μόνο για το εαυτό σου?  ντροπή! Πολύ-πολύ καλή χρονιά για σας το 2012 και τώρα αρχίζουν τα κατα-καλύτερα! Προβλέπω σταθερές σχέσεις, φιλίες που αντέχουν στα δύσκολα, και ικανοποιητικά τα επαγγελματικά σας με αύξηση  των χρηματικών σας. Έχετε μεγάλα αποθέματα συναισθημάτων και θα περάσετε μια χρονιά με τα οικογενειακά σας και τα κοινωνικά σας με ηρεμία και ισορροπία  Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά? με τη δεύτερη ίσως? με την τρίτη, με την τέταρτη? μπάα!! δεν είναι για μας αυτά! καλά…θα σοβαρευτώ! Τα αισθηματικά σας θα είναι αισιόδοξα μόνον…αν το πρόσωπο σας δείξει το βιβλιάριο τραπέζης και…σας υπογράψει συμβόλαιο ότι θα είστε μαζί για μια ζωή (δε σηκώνει ο Αιγόκερως επιπολαιότητες…τη γουστάρει τη σοβαρότητα βρε παιδί μου!) Αν δεν βγουν αληθινά τα ζώδιά μου να μου το πείτε…θα παραιτηθώ και δεν θα ξαναγράψω (ουπς! σας έβαλα ιδέες?)

Υδροσυλλέκτης

Ιδεαλιστής,  έξυπνος, ανεξάρτητος, τίμιος, εφευρετικός, αντικειμενικός, φιλικός, πεισματάρης, απρόβλεπτος, ιδιόρρυθμος, παράξενος.

Επειδή τα νεύρα σας το τελευταίο διάστημα έχουν σπάσει και…πριν πάρετε το οπλοπολυβόλο και πυροβολείτε (για το καλό της ανθρωπότητας βέβαια), σας λέω ότι το 2012 θα είναι ονειρεμένο!. Επαγγελματικές επιτυχίες με άνοδο στα οικονομικά σας. Στους δεσμευμένους γάμους, βαφτίσια, χαρές και πανηγύρια σας υπόσχεται η νέα χρονιά (αν δεν συμφωνείτε θα πιαστούμε στα χέρια!). Οι επιθυμίες σας θα γίνουν πραγματικότητα, νέες φιλίες, καλή επικοινωνία με όλους (…έχει σήμα παντού) με τα επαγγελματικά σας, τα οικονομικά σας και τα κοινωνικά σας ικανοποιητικά. Οι αδέσμευτοι θα  έχετε πολλές κατακτήσεις και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε σύντροφο που να συμμερίζεται τις κοσμοθεωρητικές ανησυχίες σας!

Ιχθείς

Ευαίσθητος, διαισθητικός, ανιδιοτελής, ιδεαλιστής, συναισθηματικός, ευγενικός, καλόκαρδος, ντροπαλός, εύθικτος, μυστικοπαθής, λιγομίλητος, μεταβλητός,  άβουλος.

Υποφέρω με σας…με βασανίζετε πολύ…είσαστε τόσο καλούλια που…δεν μου δίνετε έναυσμα για να σας πειράξω,…σας “γράφω” και  τελευταίους και…μου τελειώνουν οι κακίες! καταλάβατε τώρα τι ζόρι τραβάω μαζί σας? και πάνω που ψάχνω να βρω μειονέκτημα  και να πω ότι είσαστε παλιοχαρακτήρες,  ο υπεύθυνος του site (ο Νίκος ντε!), με παρακάλεσε γονατιστός να γράψω καλά (λέτε να είναι το αίσθημα Ψαράκι?) Πολύ καλή θα είναι η χρονιά και θα σας χαρίσει να απολαύσετε πολλά από αυτά που είχατε στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια. Τα αστέρια θα είναι σύμμαχός σας για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας και με μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα θα περάσετε μια πολύ γλυκιά χρονιά! Τα ερωτικά σας είναι μες τα μέλια  (σιγά ρε παιδιά…κολλάνε τα δάχτυλά μου στο πληκτρολόγιο) και τα επαγγελματικά σας ανοδικά (πςςςςς!!). Εεεϊ! μη φεύγετε…που πάτε…έχουμε και τους Παράξενους παρακάτω!!!

Παράξενοι

Ανάδρομος ο Ερμής, ανάδρομος και ο Κρόνος! Πού είναι το κράτος? εμ! πώς να μη γκρινιάζετε!  και μετά σας λένε και παράξενους. Βρε, εσείς μια χαρά θα είσαστε το 2012  (εγώ ξενυχτάω για να έχετε έγκυρες προβλέψεις!)…αυτά προς το παρών…έχω να βάψω και ρίζα!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια