Back to top
Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2012 στις 10:44πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί

Μην ψάχνεστε! όταν η Μέρκελ είπε ότι οι Έλληνες είναι ειδική περίπτωση…εσάς εννοούσε!!
Είσαστε ανεξάρτητα μυαλά και το αίμα σας βράζει, αλλά επειδή τώρα τελευταία τόχετε ρίξει πολύ στο σορολόπ,  έρχεται ο Φλεβάρης να σας μαζέψει τα λουριά και να σας πει το γνωστό…τέρμα το διάλλειμα τα κεφάλια μέσα!! Θα συμμαζευτείτε, θα αναλάβετε τις ευθύνες σας και θα είσαστε οι πιο φρόνιμοι του ζωδιακού κύκλου, μέχρι…το Μάρτη που αρχίζουν οι φουσκοδεντριές και θα έρθετε πάλι στα φυσιολογικά σας!! Αμ δε σας ξέρω γω λέτε?

Ταύροι

Για σας και μόνο για σας, έχω γίνει…ένα παιδί μετράει τα άστρα (παιδί είμαι…στο μυαλό!!) Έχετε θέληση, έχετε πείσμα, έχετε υπομονή, αλλά τι γίνεται όταν οι άλλοι με την κακή συμπεριφορά τους δοκιμάζουν την υπομονή σας και τις αντοχές σας? Την ερώτηση έκανα, την απάντηση θα τη βρείτε μόνοι σας γιατί…έτσι θα βγει ο Φλεβάρης!! Αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα είσαστε μέσα στη γλύκα. Οι ελεύθεροι (είσαστε και ψιλο-απαιτητικά άτομα) επειδή δεν διαθέτετε τις αναλογίες της Αντζελίνας Τζολί ή του Τζόρτζ Κλούνεϊ (αναλόγως)  λέω να…βάλτε τη μύτη και να αρκεστείτε σε ότι σας κάτσει…αν και όταν σας κάτσει!

Δίδυμοι

Πίσω μας σας αφήνουμε, μπροστά μας σας βρίσκουμε! Με ανυπομονησία και πολύ κίνηση θα βγάλετε το μήνα αυτό. Ευκαιρίες που περιμένετε δεν θα σας έρθουν,  ενώ θα σας έρθουν ευκαιρίες από εκεί που δεν τις περιμένετε, σε περιπτώσεις δύσκολες  που περιμένατε να αγχωθείτε θα τα πάτε μια χαρά ενώ θα τα βρείτε σκούρα σε περιπτώσεις που νομίζατε ότι θα τα πηγαίνατε μια χαρά, θα διασκεδάσετε εκεί που πιστεύατε ότι θα μουχλιάσετε και θα μουχλιάσετε εκεί που είσαστε προετοιμασμένοι για τρελλλλλά κέφια!  Ααααα! με μπερδέψατε…βγάλτε τα πέρα μόνοι σας!!

Καρκίνοι

Αν ακολουθήσετε τις έγκυρες, μοναδικές και σοβαρές προβλέψεις μου, θα περάσετε έναν υπέροχο Φλεβάρη. Λοιπόν, κλειστείτε στο καβούκι σας, γκρινιάξτε όοοοσο-όσο θέλετε, παραπονεθείτε άαααλλο τόσο, αγχωθείτε για το παραμικρό, σπάστε τα νεύρα των άλλων με τη μουρμούρα σας και μετά ζητήστε γούτσου-γούτσου και αγκαλίτσες! Αφού αυτό κάνετε ούτως ή άλλως, τώρα κάντε το και με την  άδειά μου…των άστρων εννοώ! Επαγγελματικά, αισθηματικά, οικονομικά, κοινωνικά κτλ…όοοοολα καλά!

Λέοντες

Τα επαγγελματικά σας καλά τα βλέπω, τα κοινωνικά σας και τα ερωτικά σας ακόμα καλύτερα τα βλέπω, τα χαρτιά σας  στην πόκα τα βλέπω, όμως βλέπω ότι  δεν τα πάτε καλά με την οικονομία και δεν θέλετε να έχετε σχέσεις μαζί της (ούτε φιλικές, ούτε αισθηματικές)! γιαυτό τις  διακοπές στο Ντουμπάϊ που ονειρεύεστε, να τις ξεχάσετε!  και άμα δεν κάνετε “σχέση” με την  οικονομία από τώρα…ούτε μέχρι την κοντινή παραλία να βρέχετε τα ποδαράκια σας το καλοκαίρι βλέπω! Καταλάβατε, στριμωγμένα θα βγει ο Φλεβάρης βλέπω! Πού…πού…πού  είναι τα γυαλιά μου ρε γαμότο…άμα δεν τα φοράω τίποτα δε βλέπω!!

Παρθένοι

Το ξέρω, όταν είναι να χαλάσετε τα ευρώ, σας πιάνει ένα…τρέμουλο στα χέρια, ένα…ίδρωμα στις παλάμες,…ένα κάτι τέλος πάντων, αλλά είμαι υποχρεωμένη (ως προσωπική σας αστρολόγος) να σας προετοιμάσω γιατί ο μήνας αυτός θα είναι μήνας εξόδων! Πραγματικά σας λυπάμαι (τόσο που σκέφτηκα να παραλείψω το ζώδιό σας για να μη μου στεναχωρεθείτε!)  Όμως τα έξοδά σας θα είναι ευχάριστα και θα τα κάνετε με την καρδιά σας (και με την τσέπη σας!)!  Δώρα θα δώσετε, χαρές θα πάρετε  και τα επαγγελματικά σας και τα αισθηματικά σας θα είναι ικανοποιητικότατα!

Ζυγοί

Μια κωλ…φαρδία στα επαγγελματικά σας την έχετε και θα συνεχιστεί, μια κωλ…φαρδία στα οικονομικά την έχετε και θα συνεχιστεί και μια ηρεμία στα οικογενειακά σας την έχετε και θα συνεχιστεί…τάχα γιατί ξενυχτάω να γράφω για σας? Στα ερωτικά σας η ικανότητα του να κάνετε γλυκά μάτια είναι συμπλήρωμα της προσωπικότητάς σας, αλλά προσέξτε, γιατί αυτός ο Φλεβάρης είναι μήνας δεσμεύσεων και εσείς…δεν θα είσαστε αισθηματικά διαθέσιμοι!  Μήπως -λέω μήπως- να πηγαίνατε εθελοντές στη δενδροφύτευση του Σκάϊ (θα ξεκινήσει όπου νάναι), να γλυτώσετε από το στρίμωγμα? ε?

Σκορπιοί

Υπάρχει στο λεξικό σας η λέξη προσαρμοστικότητα? Όοοχι!!  Είσαστε απροσάρμοστοι (με την καλή έννοια), έχετε όμως την μοναδική ικανότητα να προσαρμόζετε τους άλλους! Όπως και τους άλλους μήνες,  έτσι και τώρα, θα στήσετε περίτεχνα τις παγίδες σας για να πέσουν οι άλλοι μέσα (και να το ευχαριστηθείτε), και θα καταστρώσετε σχέδια για…να δυσκολέψετε τη ζωή σας και των άλλων μαζί (και να το ευχαριστηθείτε). Οικογενειακά, επαγγελματικά και ερωτικά…όλα υπέροχα! Ομολογώ ότι έεεεεεχω ρίξει ξενύχτια να ρωτάω τα αστέρια για να σας ψυχολογήσω, αλλά…το ξέρω και σεις…ρωτάτε ποιά είναι εκείνη η καλή αστρολόγος?

Τοξότες

Αξιολάτρευτε Τοξότη, δύσκολος μήνας ο Φλεβάρης, με δυσκολία σε επαγγελματικές συνεργασίες και ενδοοικογενειακές σχέσεις. Όμως εσύ θα τον περάσεις μέσα στην ηρεμία και χωρίς άγχος, ενώ θα…σπάσεις τα νεύρα όλων των άλλων και με ότι κάνεις για να τους βοηθήσεις (και καλά τώρα!) το μόνο που θα καταφέρνεις θα είναι να τους προσθέτεις άγχος!  Μήπως να…ξαπλώνατε και να μην κάνατε τίποτα?  Όσο για τα ερωτικά σας, η ουρά που βλέπω από τα διόδια στο Σπαθοβούνι…για σας είναι?

Αιγόκεροι

Η προηγούμενη χρονιά σας έστειλε κάποια οικονομικά προβλήματα και κάποιες απογοητεύσεις από ανθρώπους που δεν περιμένατε. Όμως με την μεθοδικότητά σας, την φιλοσοφία σας και την εργατικότητά σας τα βγάλατε πέρα μια χαρά. Μια χαρά θα περάσετε και το μήνα αυτό και θα έχετε ότι ζητήσετε (καλά τώρα και σεις…μη ζητάτε πολλά…λίγα και καλά!) . Νέες επαγγελματικές συνεργασίες θα ξεκινήσετε με κερδοφόρα αποτελέσματα και τα αισθηματικά σας δέχονται την εύνοια της τύχης.

Υδροχόοι

Τώρα το Φλεβάρη οι δυό γίνονται ένας και ο μοναχός κουβάρι (πάντα ήθελα να το γράψω αυτό, αλλά…δεν μου καθόταν!), όμως τούτο το Φλεβάρη κανένας Υδροχόος δεν θα είναι μοναχός!  Ο Ανάδρομος Ερμής ετοιμαζόταν να σας ρίξει ένα φτύσιμο,  αλλά ο Δίας με τον Κρόνο μπήκαν στη μέση και…τη γλυτώσατε! Τυχερούλικαααα! Ευχάριστος ο μήνας αυτός, θα υλοποιήσετε πολλά από τα σχέδιά σας, θα διορθώσετε καταστάσεις που σας δημιουργούσαν προβλήματα και θα έχετε επαγγελματικές επιτυχίες με αύξηση των εσόδων.

Ψάρια

Τώρα που τον ανάδρομο Ερμή, την Αφροδίτη και τον Κρόνο τους έβαλα να ασχολούνται με τους από πάνω (τους Υδροχόους λέμε), εσείς μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε…χωρίς να σας βλέπουν! Θα ξεγλιστρήστε από δύσκολες καταστάσεις με τον ήρεμο τρόπο που εσείς ξέρετε, θα ασχοληθείτε με τον παραμελημένο εαυτό σας και θα περάσετε το Φλεβάρη πολύ όμορφα με ρομαντισμό και γεμάτοι ερωτισμό!.  Θα είσαστε προνοητικοί με τα οικονομικά σας, τα οποία  θα εξελιχθούν αισιόδοξα, και οι  ερωτικές σας  επιτυχίες θα είναι α-τε-λει-ω-τεςςςςςςς!!!

Παράξενοι

Αγαπημένοι μου Παράξενοι…από τη στιγμή που το κλέψιμο ονομάστηκε υπεξαίρεση, η εργασιακή απόλυση ονομάστηκε εξορθολογισμός και η φτώχια με τη μιζέρια μνημόνιο, όλα τα έχω δει πλέον. Αυτό να περιμένετε και σεις…να τα δείτε όλα!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια