Back to top
Τρίτη, 6 Μαρτίου, 2012 στις 7:28μμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

 Κριοί

Φορτωμένος και πιεστικός μήνας ο Μάρτης, με πίεση στα οικογενειακά σας (αμάν κι αυτοί πια….όλο απαιτήσεις είναι), με πίεση στα επαγγελματικά σας με τους συναδέλφους σας (αμάν και αυτοί πια…όλο ασυνεννοησία και όλα να σας τα φορτώνουν) και με  πίεση -τη μεγάλη- να πιάνει το 19 (το 25 είναι το άριστα!…νομίζω)  και σεις θα…τα φορτώσετε στον κόκορα και θα περιμένετε το Μάη που τα αστέρια θα είναι πιο ευνοϊκά!  Σιγά μην κάτσει ο Κριός να σκάσει…ανοιξιάτικα!! Στα ερωτικά -που είναι και ο τομέας σας- τα πάτε μια χαρά!. 

Ταύροι

Τσαγκαρομήνας θα είναι ο Μάρτης για σας Ταυράκια μου. Μια βαρεμάρα…μια σπαρίλα…μια τεμπελιά, ένα κάτι σαν…παρατάτε με στην ησυχία μου, με υπαρξιακές αναζητήσεις του τύπου…ποιοι είμαστε…τι θέλουμε…ρε που πάμε…Αφήστε το, έχω αναρωτηθείτε κι εγώ, άκρη δεν έβγαλα!! Πέρα από τα καθημερινά προβλήματα (για τα οποία θα αδιαφορήσετε πλήρως) θα περάσετε ένα ήρεμο μήνα και θα ασχοληθείτε με τη δίαιτά σας που τελευταία την έχετε χεσ…νη!!!. Τα οικονομικά σας  πάνε καλά και τα αισθηματικά σας ακόμα καλύτερα!

Δίδυμοι

Πολλά υποσχόμενος και ευχάριστος ο διφορούμενος Μάρτης (του  μοιάζετε λίγο ε?…παραδεχτείτε το!) ο οποίος θα σας φερθεί με τον καλύτερο τρόπο ανταμείβοντάς σας με χαρές στα οικογενειακά σας και στα επαγγελματικά σας. Δεν θα λείψουν βέβαια και κάποιες εντάσεις και διαφωνίες που θα δημιουργήσουν μικροπροβλήματα που αφορούν το…νευρικό σας σύστημα (φτου να πάρει η ευχή…πάλι ζαρτιέρες θα γίνουν τα νεύρα σας!), αλλά επειδή την ευελιξία την έχετε στο αίμα σας, στο τέλος θα ισορροπήσετε τις καταστάσεις!

Καρκίνοι

Οι αστρολογικές μου προβλέψεις δείχνουν ότι ο Μάρτης θα σας χαμογελάει συνέχεια και σας υπόσχεται υγεία, κέρδη, φιλίες και διασκέδαση (καλά τώρα…κανένα βηχαλάκι, καμιά περικοπούλα μισθού, κάποιος ψιλοτσακωμός και καμιά κλεισούρα στο σπίτι…δεν μετράνε!). Κάποια μικροπροβληματάκια  αισθηματικής φύσεως θα σας τύχουν αλλά…μα με τη μουρμούρα,…μα με τον τσαμπουκά σας (όσο ήπιοι κι αν είστε, τον διαθέτετε…πιστέψτε με) έχετε τον τρόπο να φέρνετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας και θα τα ξεπεράσετε!

Λέοντες

Ευχάριστα απρόβλεπτος ο Μάρτης με απρόβλεπτα έξοδα, απρόβλεπτα έσοδα, απρόβλεπτες επαγγελματικές ευκαιρίες, απρόβλεπτες φιλίες, απρόβλεπτες  ερωτικές καταστάσεις και  με εξαιρετική ζωντάνια και αισιοδοξία,…θα τον βγάλετε το μήνα (τώρα…τι προβλέψεις κάνω με απρόβλεπτα?…δεν πάω καλάαα!!). Μετά από τη σκληρή δουλειά που ρίξατε, ευνοημένος είναι ο τομέας των οικονομικών σας και εσείς θα νοιώσετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε, αλλά…μπάααα…δεν το βλέπω! δουλεύοντας σκληρά θα βγάλετε και το μήνα αυτό!…κορόϊδααα!

Παρθένοι

Συγκυρίες, συμπτώσεις, περιπτώσεις, λειτουργούν υπέρ σας με κέρδη και ευχαρίστηση. Κάποιες μικρές και μπερδεμένες καταστάσεις που θα σας τύχουν, θα τις  χειριστείτε -όπως ένας Παρθένος ξέρει- με σύνεση υπομονή και προσοχή  (χωρίς βέβαια…να ξεχάσετε και  τις λεπτομέρειες!). Νέοι έρωτες στο προσκήνιο, για τους ελεύθερους με σοβαρές προοπτικές και  για τους δεσμευμένους…καλό είναι να βάλετε τους συντρόφους σας να σας προσέχουν γιατί  θα υπάρξουν ανατροπές! (ήρεμοι-ήρεμοι, σταθεροί-σταθεροί, αλλά τις κάνετε και σεις…τις στραβοτιμονιές σας!)

Ζυγοί

Ευκαιρίες πολλές, ευχάριστες παρεούλες, ειδυλλιακές βολτίτσες, μικρά και άνετα ταξιδάκια, μοναδικές εμπειρίες, μια χαρά θα περάσετε το Μάρτη και…ποιος τη χάρη σας! Πρέπει όμως να περιορίσετε τις…καταναλωτικές σας ορέξεις  γιατί  οι καιροί είναι δύσκολοι και εσείς και οι Λέοντες αρνείστε να το καταλάβετε!. Ο Μάρτης είναι ο μήνας που μαζί με την ευελιξία σας, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την ερωτική σας ζωή, που τώρα τελευταία την ανακατωσουριάσατε μόνοι σας και…πάρα λίγο να κάνετε παρέα με τη μοναξιά! Ζυγός και μόνος…δε λέει!!!

Σκορπιοί

Όλα ήσυχα, και όλα μέλι-γάλα θα είναι το μήνα αυτό για τους Σκορπιούς. Ούτε ίντριγκες, ούτε τσακωμοί, ούτε φασαρίες, ούτε τίποτα ύποπτο και καχύποπτο…πως θα βγάλετε έτσι το μήνα, μου λέτε? κι αυτό το “μέλι-γάλα θα βγει ο μήνας”, τι τόθελα?…μπλιάαααχ! αηδία!  χάθηκε λίγο… λεμόνι-δηλητήριο ή μια ανακατωσούρα…μια τρικυμία τέλος πάντων?  Κι όμως! και ένας Σκορπιός μπορεί και ξέρει να απολαμβάνει την ηρεμία και το Μάρτη θα απολαύσετε οικογενειακή, φιλική και ερωτική ηρεμία! έχω μια διαφωνία όσον αφορά στα ερωτικά, γιατί Σκορπιός και ερωτική ηρεμία δεν συνάδουν, αλλά…ας το πάρει το ποτάμι!!

Τοξότες

Με ανοιχτό το μυαλό (είπαμε!…αυτό που διαθέτετε!) και με ανοιχτά τα μάτια, τα αυτιά, και όλες τις αισθήσεις σας, θα αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν (επαγγελματικές και ερωτικές) και θα περάσετε έναν ευχάριστο μήνα. Με σύμμαχο την τύχη και το καλοπροαίρετο του χαρακτήρα σας θα πηδήξετε τα εμπόδια (επ!!…με την πραγματική σημασία της λέξης!) και ο μήνας θα περάσει χωρίς να το καταλάβετε! Και είπαμε…κομμένο το τσιγάρο! ή θα βγαίνετε έξω ή θα μασάτε τσίχλα σαν κάτι…παλιόγιδες!!

Αιγόκεροι

Ζήτωωωω! όχι η 25η Μαρτίου βρε! Ζήτω γιατί ο Μάρτης θα είναι ένας πολύ τυχερός μήνας για τους Αιγόκερους  (γιατί έτσι το λένε τα αστέρια και γιατί…έτσι το θέλω εγώ για σας!). Τα οικονομικά σας θα δουν βελτίωση και τα αισθηματικά σας θα είναι πάρα-μα πάρα- πολύ καλά! Θα διορθώσετε με υπομονή και μεθοδικότητα (που διαθέτει ένας Αιγόκερως) τις όποιες αναποδιές σας έτυχαν, και η πρόοδος θα είναι σταδιακή και σταθερή.  Όσοι από σας κάνετε νέα επαγγελματική αρχή δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα. Τα αστέρια σας υπόσχονται…καλές αρχές … και  καλές μέσες…και ότι καλό θέλετε!!

Υδροχόοι

Υδροχόε μου, προσπάθεια και συνέπεια (που διαθέτεις βέβαια) απαιτεί ο Μάρτης από εσένα. Το σύνθημά σου θα είναι “αφήστε με να κοιμηθώ και να ξεκουραστώ”, αλλά όταν θα βρεις το χρόνο, το…”ζουζούνι” που έχεις μέσα σου δεν θα σε αφήσει να απολαύσεις ξεκούραση και θα σε στείλει κάπου που κάποιος θα έχει ανάγκη τη βοήθειά σου!  Βρε! άμα διψάει η αυλή σου…τι θέλεις και τρέχεις να ποτίσεις τις ξένες? Η κοινωνικότητά σας θα είναι ανεβασμένη, χωρίς να λείψουν και κάποιοι τσακωμοί και εντάσεις. Τα αισθηματικά σας είναι υπέροχα!

Ψάρια

Μελετώντας τους αστρολογικούς μου χάρτες, βλέπω ότι ο Μάρτης έχει να σας δώσει πολλά και καλά! Αλλά αν θέλετε να τα απολαύσετε, θα πρέπει να…χωνέψετε αυτά που θα σας πω: σας έχει ευλογήσει η φύση με ευγένεια και τακτ, αλλά καλό θα είναι να προσγειωθείτε και να διεκδικήσετε  με δυναμισμό αυτά που θα σας έρθουν, γιατί καραδοκούν τα θηρία (οι υπόλοιποι του ζωδιακού) και…θα μείνετε με άδεια χέρια!! Τα επαγγελματικά σας και τα κοινωνικά σας είναι καλά και τα αισθηματικά σας το ίδιο.

Παράξενοι

Φυσιολογικά θα είναι τα πράγματα το Μάρτη και για σας αγαπημένοι μου παράξενοι. Με λίγη τύχη, με πολλά νεύρα και ακόμα περισσότερες… ιδιοτροπίες! Ει!!…που πάτε…δεν τελείωσα ακόμα!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια