Back to top
Τρίτη, 3 Απριλίου, 2012 στις 8:38πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

 Κριοί

Επειδή ο καλός ο μήνας από τα ψέματα της πρώτης μέρα φαίνεται,  τα ψέματα που θα πείτε την πρωταπριλιά θα τα χρησιμοποιήσετε άλλοτε ασύστολα και άλλοτε αδέξια τον υπόλοιπο μήνα για να ξεγλιστρήσετε από τα δύσκολα. Γεμάτοι ενέργεια και δυναμισμό θα βγάλετε το πρώτο δεκαπενθήμερο, θα ξεσαλώσετε στις γιορτές του Πάσχα και μετά θα σας πιάσουν οι ζέστες και οι τεμπελιές και θα παραμελήσετε τα επαγγελματικά σας!… δε βαριέσαι, όσο θέλεις δούλεψε, όσα θέλει θα σου δώσει!!  Ζωηρά πλάσματα από κούνια και ο Απρίλης στις ερωτικές σας σχέσεις, θα είναι γεμάτος  με…σεισμικές και μετασεισμικές δονήσεις!  

Ταύροι

Τύχη υπάρχει! και ο Κρόνος που δεν είναι ανάδρομος, θα σας διατάξει να αφήσετε τις “σπαρίλες”-που μόνον ένας Ταύρος ξέρει να απολαμβάνει- για να αξιοποιήσετε τις καταστάσεις προς όφελός σας, να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές, οικονομικές, κοινωνικές και κάθε είδους άλλες εκκρεμότητες! όμως στα μέσα του μήνα θα θυμηθείτε ότι έχουμε Ανάσταση, και θα κάνετε … ανάσταση στα ερωτικά σας! Μετά…θα συνεχίσετε να τακτοποιείτε εκκρεμότητες! Θα βελτιώσετε λίιιιγο τα οικονομικά σας.  Στα αισθηματικά σας είναι όλα τόσο υπέροχα που…μόνο τα συννεφάκια λείπουν!!

Δίδυμοι

Οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε αυτό το μήνα θα είναι εύκολες, απλές, συγκεκριμένες και ενώ εσείς με τους χειρισμούς σας θα κάνετε απεγνωσμένες προσπάθειες να τις δυσκολέψετε και να τις…αποσυγκεκριμενοποιήσετε (πςςςς!) αυτές θα παραμείνουν και εύκολες και απλές και συγκεκριμένες!!!. Με λίγα λόγια όλα καλά θα σας πάνε τον Απρίλη και με τύχη…Μαίναλον (όχι οποιοδήποτε βουνό)!! Τα οικονομικά σας είναι σε άνοδο τα οικογενειακά, κοινωνικά και αισθηματικά σας πάρα πολύ καλά και το νευρικό σας σύστημα σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά  μέχρι το τέλος του μήνα,…μια εκτόνωση θα τη θέλετε!!    

Καρκίνοι

Γκρινιάρης ο Απρίλης! Η ‘’νέα φρουρά’’ (τα παιδιά) θα γκρινιάζουν για να περάσει το δικό τους, η “παλιά φρουρά” (παππούδες, γονείς, προϊστάμενοι και οι άνω των…ήντα), θα γκρινιάζουν για να περάσει το δικό τους, η ‘’άχρηστη φρουρά’’ (συνάδελφοι, γείτονες και…λοιποί ξέμπαρκοι) θα γκρινιάζουν για να περάσει το δικό τους! Εσείς όμως, θα πάρετε τις αποφάσεις που εσείς θέλετε (ευαίσθητοι είσαστε, όχι άβουλοι!) και όσοι δεν τις σεβαστούν  θα είναι για σας  persona non grata,  και…στα παπάκια σας ρε, θα ανεβείτε και θα πάτε σε άλλη παραλία…και θα περάσετε έναν υπέροχο ερωτικό Απρίλη!!

Λέοντες

Από τότε που ήσασταν στην κούνια γινόταν το δικό σας…κακομαθημένα!!! Ο Απρίλης θα σας κάνει κι αυτός όλα τα χατίρια και θα βγει με κέφι και καλή διάθεση! Δεν θα χρειαστεί να κάνετε εσείς τίποτα…θα λάμψετε ούτως ή άλλως!! Πολλές και καλές ευκαιρίες για τη βελτίωση των οικονομικών θα σας έρθουν, που θα είναι αποτέλεσμα προηγούμενων κόπων και προσπαθειών. Τα αισθηματικά σας ενώ εσείς θέλετε να είναι ήρεμα, η ανάδρομη Αφροδίτη επηρεάζει αυτή την  ορμόνη (ρε πως τη λένε?) που κάνει τους ανθρώπου ζωηρούς και τους “ξεσηκώνει”…έρωτας είναι θαρρώωωω (Πάριος live)!!…και…καρδιά-λογική 1-0!!…τόβλεπες…τόπαιξες?

Παρθένοι

Κούραση αλλά και αρκετά χρήματα σας υπόσχεται ο Απρίλης! Πολλή δουλειά, πολλή διασκέδαση, πολλές βόλτες, και επειδή  είστε χαρισματικοί στην οργάνωση και στη τάξη  θα κουραστείτε αυτό το μήνα από τους άλλους, που έχουν εξάρτηση από εσάς, που  δεν τα καταφέρνουν χωρίς εσάς, και τα περιμένουν όοοοολα από σας! (που θα βρουν άλλο κορόϊδο να τους συμμαζεύει και να θυμάται να πληρώνει τους λογαριασμούς? ε?) Φυσικό είναι να νοιώσετε εξάντληση, να πίνετε χυμούς και…μην ανησυχείτε θα σας περάσει! Περίεργα τα αισθηματικά σας , γιατί μετά από το …γκουχ…γκουχ (ξέρετε εσείς ποιό) θα νοιώθετε τύψεις που ενδώσατε!!

Ζυγοί

Ανταγωνιστικότητα, γκρίνια, προβληματισμός, άγχος, είναι λίγα από τα συναισθήματα που θα έχουν όσοι σας περιβάλλουν, και…εσείς θα περνάτε ανάμεσά τους με χάρη και λεπτότητα σα να μη συμβαίνει τίποτα! Θα χειριστείτε την κάθε περίπτωση αναλόγως, με διπλωματία, με τρυφερότητα και…αυστηρότητα συγχρόνως (ναι, ναι! είναι και αυστηρός ο Ζυγός…άμα λάχει) και τίποτα δεν θα αναστατώσει τη ηρεμία της ζωής σας!  Τα αισθηματικά σας θα είναι πολύ καλά γιατί ενώ η Αφροδίτη που μας επηρεάζει (ερωτικά είπαμεεεε) παραμένει στα ζώδια λίγες εβδομάδες, στους Ζυγούς…παραμένει μόνιμα!!! προσοχή στις καταχρήσεις.

Σκορπιοί

Πίσω από κάθε ίντριγκα υπάρχει ένας Σκορπιός ή που τη δημιουργεί ή που προσπαθεί να την αποκαλύψει! Επειδή αυτό το διάστημα τριγύρω σας θα γίνονται όλα φυσιολογικά και θα είναι όλα ήρεμα, (…φτου! συνεχίζεται η  ηρεμία του Μάρτη!) εσείς θα ταρακουνήσετε  τα νερά και θα “εμπλουτίσετε” τις καταστάσεις με το γνωστό σας πάθος, τη γνωστή σας καχυποψία και τα παιχνίδια εξουσίας…έτσι…για να έχει νόημα η ζωή βρε αδερφέ!! Η πανσέληνος του Απρίλη θα “κεντρίσει” τον ρομαντισμό σας, την ευαισθησία σας και τη…μοναχικότητά σας. Τα οικονομικά σας καλούτσικα, τα δε ερωτικά σας πολύ…hot  και με πρωταγωνιστικό ρόλο!!

Τοξότες

Από τη μια το τρίγωνο Άρης-Αφροδίτη-Δίας σε σπρώχνουν να το ρίξεις έξω, να ξενυχτήσεις, να διασκεδάσεις, να κάνεις ταξίδια, από την άλλη τα…στριμόκ..λα οικονομικά σου σε κρατάνε δέσμιο και…δεν μπορείς να ξεδιπλώσεις το μεσογειακό σου ταπεραμέντο! Μα, αυτό είναι βασανιστήριο για τον Τοξότη!! Όμως ο Απρίλης θα είναι πολύ γλυκός μήνας για σας. Θα σας έρθουν χρήματα από έκτακτες πηγές (σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και οι γονείς!) και με ένα καλό κουμάντο θα περάσετε όμορφα και αυτό το  μήνα. Τα ερωτικά σας είναι υπέροχα και… ήθελα νάξερα πως θα ικανοποιήσετε τόσα άτομα που σας θαυμάζουν και σας επιθυμούν!!

Αιγόκεροι

Λοιπόν! Όσα προβλήματα σας φαίνονταν άλυτα, θα αρχίσουν να βρίσκουν σιγά και σταθερά τη λύση τους και εκεί που νοιώθατε τις δυσκολίες να σας βαραίνουν, αυτό το μήνα θα δείτε  ότι θα γίνουν όλα πολύ εύκολα και όπως ακριβώς τα θέλετε!! Η επικοινωνία σας και η κοινωνικότητά σας θα είναι ανεβασμένη και θα περάσετε τρυφερές οικογενειακές με ρομαντισμό και όμορφες φιλικές στιγμές. Τα οικονομικά σας σταθερά τα βλέπω και για να έχουν ισορροπία, όσα χρήματα έχετε…μοιράστε τα ισόποσα στις δύο τσέπες σας!

Υδροχόοι

Έχετε βάλει κάποιους στόχους και προσπαθείτε να τους πετύχετε.  Και θα τους πετύχετε! Πολλοί καλοί σας φίλοι θα βρίσκονται δίπλα σας για να σας βοηθήσουν αν χρειαστεί. Η αλήθεια είναι ότι όσο πιο πολύ πιέζεστε τόσο πιο δημιουργικοί και εφευρετικοί γίνεστε! Θα υπάρξουν άτομα που θα προσπαθήσουν να φέρουν εμπόδια στα σχέδιά σας, αλλά θα ξεπεραστούν πολύ εύκολα, αρκεί να θυμάστε ότι…δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι διψήφιο IQ!! Και τα οικονομικά σας και τα ερωτικά σας είναι υπέροχα! Τα άστρα είναι με το μέρος σας προχωρήστε και μη φοβάστε τίποτα!

Ψάρια

Σε έναν Ιχθύ, δεν αρέσουν ούτε οι καυγάδες ούτε οι γκρίνιες ούτε οι διαφωνίες του τύπου “διαφωνώ για να διαφωνώ”. Εγώ το λέω σε όλους, και  …νομίζω πως με ακούνε! Με ευχάριστες εκπλήξεις με ένταση και  ενέργεια και πολύ όμορφα θα κυλήσει ο μήνας. Με εργασιακές προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για σας, με καινούριες συνεργασίες και πολλά οφέλη. Νέες γνωριμίες θα σας ανανεώσουν τη διάθεση αλλά…προσέξτε με τις παλιές!! Οι μόνοι, θα σας έρθει έρωτας πυρετός -και δεν μιλάμε για δέκατα- μιλάμε να σπάει το θερμόμετρο!! Καλύτερα δεν γίνεται!

Παράξενοι

Καλά τους ξεσκόνισα, τους από πάνω, εσείς θα τη γλυτώσετε επειδή είναι χρονιάρες μέρες και επειδή σας αγαπάω! Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση!…πάω να φτιάξω έναν καφέ.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια