Back to top
Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου, 2020 στις 8:51μμ | Κατηγορία: Αγροτικά | Ν.Δ.Κ.
Η “ΦΥΤΟΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΒΕΕ” ΣΤΗΝ 28η ΕΚΘΕΣΗ AGROTICA ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Η εταιρεία λιπασμάτων “ΦΥΤΟΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΒΕΕ” γιορτάζοντας τα 30 έτη από την ίδρυσή της, παίρνει μέρος στην 28η έκθεση Agrotica στη Θεσσαλονίκη. Τα αδέλφια Νίκος, Ελισαίος και Γιώργος Κουτσούγερας, αλλά κι η νεότερη γενιά, δίνουν δυναμικό παρόν στο τομέα των λιπασμάτων και αποτελούν μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στο χώρο τους, εντός και εκτός Ελλάδας.

 

 

Σχόλια
  1. Ηλίας Σ. Τσαρουχάς
    1 Φεβρουαρίου, 2020

    Συγχαρητήρια στους αδελφούς Κουτσούγερα που με την εταιρεία τους (ΦΥΤΟΘΡΕΠΤΙΚΗ ) συμμετέχουν στην 28η έκθεση Agrotica στη Θεσσαλονίκη. Εύχομαι να έχετε πάντα επιτυχίες ,καλές δουλείες και υγεία σε όλους σας..!

  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
    21 Φεβρουαρίου, 2020

    Μια μικρή ιστορία :
    Ήταν αρχές Μαρτίου του 2017 όταν, χωρίς να γνωρίζω την εταιρία, αγόρασα το λίπασμα VETO, σε μικρή μάλιστα ποσότητα, για τις ελιές μου που είναι στα βόρεια της Σπάρτης στους πρόποδες του Ταύγετου. Την επόμενη χρονιά η παραγωγή υπερδιπλασιάστηκε!!! Φέτος και αφού τις δύο προηγούμενες χρονιές “πούλησα” τα πατριωτάκια και σε συνδυασμό και με άλλους παράγοντες η σοδειά πήγε στον πάτο, αποφάσισα να το ψάξω το θέμα. Ήδη από το φθινόπωρο φίλος από το Γύθειο μου είπε για το VETO και για τα αποτελεσματά του. Μέχρι προχθές ήμουν προβληματισμένος γιατί έχουμε και την ανομβρία. Ήμουν έτοιμος να ακούσω άλλον φίλο Μεσσήνιο και να αγοράσω YARA!!! Ανοίγοντας τα δευτέρια μου είδα τι έγινε το ’17 και ήδη το VETO αυτήν την στιγμή λιώνει στο χωράφι!!! Πρόκειται για ενισχυμένο λίπασμα φτιαγμένο ειδικά για την Λακωνία σε συνεργασία της Φυτοθρεπτικής με τις τοπικές ενώσεις αγροτικών συνεταιρισμών!!! Ο καλαματιανός, που είναι άριστος γνώστης των “αγροτικών”, με παρακαλάει να φορτώσω το αγροτικό και να του το πάω!!! Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο…
    ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια