Back to top
Κυριακή, 28 Αυγούστου, 2022 στις 3:01μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | Ν.Δ.Κ.
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ 5X5

Δύο μαθητές από την Βλαχέρνα, η Μελίνα και ο Αλέξιος, περνώντας από το γήπεδο 5×5 του χωριού μας, μάζεψαν ότι είχαν αφήσει οι “άλλοι” τις προηγούμενες μέρες! Ο Αύγουστος μήνας των διακοπών, της ξεγνοιασιάς και των παιχνιδιών, θα πρέπει να συνοδεύεται και με αυτές τις ευαισθησίες! Κάποιοι (που συνήθως είναι αυτοί που ρυπαίνουν τους δημόσιους χώρους) τα περιμένουν όλα από τους άλλους! Το ίδιο, προ ημερών, είχε συμβεί και στην παιδική χαρά του χωριού μας!

Οι δημόσιοι χώροι πρέπει να προστατεύονται από όλους μας, για να μπορούν να υπάρχουν και να τους απολαμβάνουμε!

Μπράβο Μελίνα και Αλέξιε!

Σχόλια
  1. Κουτσουγερα Ντινα
    28 Αυγούστου, 2022

    Από την αρχή του καλοκαιριού τα έχετε βάλει με τα μικρά παιδιά του χωριού μας πρώτα για την ζωγράφισαν τους τοίχους και μετά σας ενόχλησα τα σκουπίδια που έμειναν στο γήπεδο χωρίς να γνωρίζουμε ποιοι τα άφησαν και πότε τα άφησαν απλά τα άφησαν τα παιδιά τα δικά μας .Καιδύο καλά παιδιά τα μάζεψαν OK .Τα σοβαρά προβλήματα του χωριού δε βρέθηκε κανένας να τα σχολιάσει όλοι χαϊδεύετε τα αυτιά του τοπικού συμβουλίου του προέδρου και οποιοδήποτε υπεύθυνου που το χωριό μας έχει φτάσει στον πάτο μπράβο σας βάλτε τα για άλλη μια φορά με τα παιδιά συγχαρητήρια….. Το μόνο που σας νοιάζει είναι να διαφημίζεται τα φαγοπότια και ό,τι άλλο σε συμφέρει……

  2. Ντινα Κουτσουγερα
    28 Αυγούστου, 2022

    Από την αρχή του καλοκαιριού τα έχετε βάλει με τα μικρά παιδιά του χωριού μας πρώτα για την ζωγράφισαν τους τοίχους και μετά σας ενόχλησα τα σκουπίδια Που έμειναν στο γήπεδο χωρίς να γνωρίζουμε ποιοι τα άφησα και πότε τα άφησαν απλά τα άφησαν τα παιδιά τα δικά μας. Και δύο καλά παιδιά τα μάζα OK μπράβο τος. Τα σοβαρά προβλήματα του χωριού μας δεν το σχολιάζει κανένας το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να χαϊδεύετε τα αυτιά του τοπικού συμβουλίου του προέδρου και όσων έχουν σχέση με την τοπική κοινότητα του χωριού μας το ότι το χωριό έχει φτάσει στον πάτο χωρίς εκδηλώσεις χωρίς τίποτα μισή εκδήλωση δε μιλάει κανένας . Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τα βάζετε με τα παιδιά γιατί δεν μπορούν να Σας αντιμετωπίσουν λυπάμαι πολύ γι’ αυτό που συμβαίνει στο χωριό μου και παρακαλώ πολύ μη σβήνετε τα σχόλια

  3. Anonymous7777777
    29 Αυγούστου, 2022

    haristsar@gmail.com
    Λοιπόν επειδή η κατάσταση έχει ξεφύγει θα σας πούμε το εξής. Αρχικα συγχαρητήρια για τα δύο παιδιά που μάζεψαν τα σκουπίδια στο γήπεδο αλλά μέχρι εκεί. Εδώ και πολλές μέρες για ότι γίνεται στην Βλαχέρνα κατηγορείτε συγκεκριμένα παιδιά. Σας παρακαλούμε λοιπόν να προσέχετε τι γράφετε γιατί στο χωριό δεν είναι ένας ή δύο ή τρεις ή τέσσερις άνθρωποι. Είναι πολλοί. Δεν θα ανεχτούμε άλλο αυτήν την συμπεριφορά κόντρα στα άτομα που έχετε στοχοποιήσει εκεί στο σάιτ.

  4. Βαγγέλης Σπυράκης-Σοφία Ντόκου
    29 Αυγούστου, 2022

    Μια φιλική επισήμανση:
    Όταν στις αναρτήσεις σας αναφέρεστε στους ” άλλους¨” , να ξέρετε ότι μιλάτε για ΟΛΑ τα παιδιά της Βλαχέρνας,είτε αυτά μένουν στο χωριό,είτε στο Λεβίδι,στην Τρίπολη,στην Αθήνα ,στον Πειραιά ή οπουδήποτε αλλού.
    Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε πως ΟΛΑ τα παιδιά έχουν μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ σχέση μεταξύ τους και επικοινωνούν συνεχώς τους 11 μήνες που μεσολαβούν μέχρι να ξανασυναντηθούν στο χωριό μας.Επομένως,οποιαδήποτε διάκριση εκ μέρους σας με βάση τον τόπο διαμονής τους ,είναι άστοχη και άτοπη.
    Εννοείται πως ΔΕΝ επικροτούμε καμία ανεύθυνη συμπεριφορά ,όσο κι αν αυτή δικαιολογείται εν μέρει από την επιπολαιότητα της εφηβείας . Οφείλουμε όλοι να τους επισημαίνουμε το σωστό και να τους προτρέπουμε να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Η συνεχής δημόσια στοχοποίηση και τα σχόλια για το αν το βάψιμο του τοίχου είχε κάποιες ατέλειες, μάλλον δεν βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση…
    Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.
    Καλό χειμώνα με υγεία σε όλους.
    Βαγγέλης Σπυράκης- Σοφία Ντόκου

  5. Γιαννης Γιαλλαφος
    30 Αυγούστου, 2022

    Μια φιλική επισήμανση,

    Εγώ είμαι ένας από τους άλλους και ένας ΞΕΝΟΣ που έρχομαι δύο φορές τον χρόνο για να απολάυσω τις διακοπες μου στο χωριό όπως μας έχετε αποκαλέσει στο παρελθόν. Διαβάζοντας με προσοχή το άρθρο έχω να δώσω συγχαρητήρια στα δύο αυτα παιδιά τα οποία καθάρισαν το γηπεδο, ωστοσο διακρινω μια ειρωνία προς το πρόσωπο μιας συγκεκριμένης παρέας. Θα σας παρακαλούσα να προσέχετε τι γραφέτε διότι ρίχνετε τις ευθύνες πάνω μας χώρις να φταίμε σε τιποτα. Για το παραμικρό που γίνεται κάθε φορά υπεύθηνοι καταλήγουμε εμεις. Μήπως για την κατάσταση στους δρόμους εμείς κρυβόμαστε πίσω από αυτο? Θα σας παρακαλούσα όταν γράφετε κάτι να είστε σίγουροι για την στοχόποιηση ανθρώπων και όχι πάντα την πιο βολική λυση. Θα θέλαμε σαν παρέα να σας ενημερώσουμε επιπλέον όσο καιρό είμασταν στο χωριό ότι τα μέλη της Ένωσης μας ευχαρίστησαν που μέτα από τους αγώνες στο τουρνούα μαζεύαμε τα σκουπίδια από το γήπεδο είτε τα αφήσαμε εμείς είτε άλλα άτομα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει! Θα θέλαμε να λάβετε όσα υπόθηκαν στα υπόψην σας και να βελτιώθει η εικόνα του χωριού μας όσο από την δική μας μεριά τοσο απο την δική σας μεριά!

    Εύχομαι καλό Χειμώνα με υγεία σε ολους!!!

  6. ΝΔΚ
    30 Αυγούστου, 2022

    Αγαπητοί φίλοι, το άρθρο με την Μελίνα και τον Αλέξιο (οι μαθητές αυτοί στην Αθήνα μένουν, απλά εγώ όλους τους μαθητές του λέω Βλαχερναίους, όπως και είναι) προβλήθηκε για να δείξει ακριβώς αυτό που όλοι θέλουμε να βλέπουμε (δηλαδή τους δημόσιους χώρους όσο μπορούμε πιο καθαρούς). Να επισημάνω επίσης ότι οι μαθητές αυτοί πήγαν την Παρασκευή 26/8 και καθάρισαν το γήπεδο, επομένως αυτοί που τα είχαν αφήσει μάλλον δεν είστε εσείς που διαμαρτύρεστε, αφού ξέρω ότι φύγατε σχεδόν όλοι την προηγούμενη Κυριακή!! Άλλωστε εκεί μαζί είμαστε, όλες σχεδόν τις μέρες και παίξαμε δυνατά ματς!! Άρα μην “αυτοστοχοποιήστε” αδίκως!! Το vlaxerna.gr δεν στοχοποιεί κανέναν και δεν αναφέρετε ποτέ προσωπικά!
    Τέλος να επισημάνω ότι το vlaxerna.gr ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δημόσιο, ούτε κοινοτικό, αλλά ΙΔΙΩΤΙΚΟ site και portal και γνωρίζετε όλοι τον ιδιοκτήτη του! ‘Αρα τα περί δρόμων, έργων, κλπ δεν μας αφορούν (ή μάλλον μας αφορούν όσο αφορούν και εσάς)! Εννοείται ότι μπορείτε να γράφετε ελεύθερα (όπως εδώ και 12 χρόνια που υπάρχει το site), αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε και την πραγματικότητα!
    Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου σε όλους!
    Νίκος Δ. Καβουρίνος

  7. Ιωάννα Δρακοπούλου
    30 Αυγούστου, 2022

    Καλησπέρα σε όλους!
    Συμπλέοντας με τα παραπάνω σχόλια θα ήθελα να εκφράσω την πικρία των παιδιών και την δική μας , γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται διακρίσεις. Αντίστοιχα διχαστικά σχόλια είχαν δημοσιευθεί και όσο τα παιδιά ήταν στην Βλαχερνα από αλλον συντάκτη σας.
    Δεν είναι σωστό να χαλάει το ωραίο κλίμα που επικρατεί ανάμεσα τους ,και εμείς σαν γονείς χαιρόμαστε που το βλέπουμε αυτό όπως συνέβαινε και στα δικά μας χρόνια!
    Καλο Χειμώνα με υγεία! Και καλή δύναμη σε όλους!

  8. Τσαρουχάς Ηλίας
    1 Σεπτεμβρίου, 2022

    Μάλλον όλοι οι ανωτέρω σχολιαστές κάτι άλλο έχουν κατά νου καί όχι τό καθ’ αυτό γεγονός δηλ τον παραδηγματισμό από τα δύο παιδιά και την καθαριότητα εν γένει.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια