Back to top
Σάββατο, 3 Απριλίου, 2021 στις 6:44μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ

Άγνωστοι/ος, έριξαν μεγάλες πέτρες και έσπασαν τα κεραμίδια της σκεπής των αποδυτηρίων του γηπέδου 5×5 στη Βλαχέρνα. Η μανία για καταστροφή φαίνεται από το μέγεθος των πετρών, που μερικές έχουν μείνει επάνω στη σκεπή! Από το γεγονός αυτό, φαίνεται να μην είναι μικρά παιδιά, αλλά μεγάλοι άνθρωποι που τους αρέσει, από ότι φαίνεται, η καταστροφή!

Ελπίζουμε οι αρμόδιοι φορείς (τοπική κοινότητα, Α.Ε.Β.) να μην μείνουν μόνο στην διαπίστωση του γεγονότος, αλλά να κινηθούν αρμοδίως προς τις αρχές που πρέπει, ώστε οι υπαίτιοι/ος, να ανακαλυφθούν! Να σημειώσουμε, ότι δεν είναι η πρώτη φορά  που συμβαίνει τέτοιου είδους βανδαλισμός στο συγκεκριμένο ακίνητο.

Σχόλια
  1. Παν. Χαρ. Λολώνης
    5 Απριλίου, 2021

    Είναι λυπηρό να συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα. Τέτοιου είδους εγκαταστάσεις είναι δημόσιο αγαθό και ανήκουν, επί της ουσίας, σε όλους μας. Γιατί, επομένως, θα πρέπει να τις καταστρέφουμε. Νομίζω ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές, αλλά και αντίστοιχες (π.χ. γκραφιτι κλπ) δεν θα πρέπει να γίνονται ανεκτές με κανένα τρόπο από την Κοινωνία. Η δε αποκατάσταση των ζημιών (των όποιων ζημιών) από τους δράστες, αυτονόητη…

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια