Back to top

Αρχείο για Υγεία

Ο συμπατριώτης μας διαιτολόγος – διατροφολόγος Θανάσης Τσιώλης, άνοιξε γραφείο στην Τρίπολη!

Τετάρτη, 6 Μαρτίου, 2024 στις 10:35μμ | Κατηγορία: Υγεία | Ν.Δ.Κ.

Ο  διαιτολόγος – διατροφολόγος Θανάσης Β. Τσιώλης  άνοιξε το νέο του γραφείο, στην Τρίπολη επί της οδού Δεληγιάννη 9.

Ευχόμαστε στον συμπατριώτη, φίλο και συνεργάτη του vlaxerna.gr, καλορίζικο και καλές δουλειές! Είμαστε σίγουροι πως η επιστημονική του κατάρτιση και η αφοσίωσή του σε αυτό που κάνει, θα βοηθήσουν τους πελάτες του, να πετύχουν αυτό που θέλουν!

Στην ιστοσελίδα www.tsiolisnutri.gr βρίσκουμε όλες τις πληροφορίες για το νέο γραφείο και τις υπηρεσίες που παρέχει ο διαιτολόγος – διατροφολόγος Θανάσης Τσιώλης.

Καλωσήρθατε!
Είμαι ο Θανάσης Τσιώλης, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Η υγιεινή διατροφή είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μιας ζωής γεμάτης ενέργεια, ζωντάνια και ευχάριστων εμπειριών. Στο ιατρείο μας, είμαστε αφοσιωμένοι στο να δίνουμε τη δυνατότητα στα άτομα που μας εμπιστεύονται να κάνουν τις κατάλληλες επιλογές σχετικά με τη διατροφή τους, ενισχύοντας συνήθειες που προάγουν την ευεξία και βελτιώνουν το σώμα τους.

Επικοινωνία:

2710 241410 | 6971785602

tsiolisnutri@gmail.com

Διεύθυνση:

Δεληγιάννη 9, 22132 Τρίπολη

Ωράριο:

Mon-Fri 9:00AM – 5:00PM

Sat-Sun 10:00AM – 6:00PM

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ, ΙΑΤΡΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΟΣ!

Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, 2024 στις 6:54μμ | Κατηγορία: Υγεία | Ν.Δ.Κ.

Μετά από πολλά χρόνια υπηρεσίας στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, ο συμπατριώτης μας Ιατρός Μπάμπης Κοκκινάκος, συνταξιοδοτήθηκε. Ο αγαπητός Μπάμπης προσέφερε σπουδαίες υπηρεσίες στο Ουρολογικό Τµήµα του Χειρουργικού Τοµέα της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκοµείου και δημιουργούσε πάντα σχέση φιλίας με τους ασθενείς του και δεν τους έβλεπε ως ακόμη ένα περιστατικό! Πολλοί συμπατριώτες μας άλλωστε τον είχαν επισκεφθεί και κυρίως οι άντρες λόγω της ειδικότητάς του.

Ευχόμαστε στον φίλο και συμπατριώτη γιατρό να απολαύσει την σύνταξή του και την οικογένειά του, με υγεία!

Οδηγίες διατροφής τις ημέρες του καύσωνα, από τον διατροφολόγο Θανάση Τσιώλη!

Τετάρτη, 12 Ιουλίου, 2023 στις 11:32μμ | Κατηγορία: Υγεία | Ν.Δ.Κ.

Ο συμπατριώτης μας, διατροφολόγος Θανάσης Τσιώλης, μας έδωσε οδηγίες για τα γεύματα που πρέπει να προτιμούμε τις ημέρες του καύσωνα. Στο δελτίο ειδήσεων του ATTICA TV, ανέφερε πως τα ελαφριά γεύματα και το άφθονο νερό είναι η λύση στον καύσωνα!!

(Δείτε τις οδηγίες από τον Θανάση στο παραπάνω βίντεο στο 36:44…)

Eθελοντική Αιμοδοσία και Δειγματοληψία Μυελού των Οστών στο Λεβίδι!

Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023 στις 10:45μμ | Κατηγορία: Υγεία | Ν.Δ.Κ.
Την Τετάρτη 14 Ιουνίου, από 09:00 έως 13:00μμ, θα πραγματοποιηθεί στο περιφερειακό ιατρείο Λεβιδίου εθελοντική αιμοδοσία και συλλογή δειγμάτων για όσους επιθυμούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Η λευχαιμία είναι η πιο συνηθισμένη μορφή καρκίνου στην παιδική ηλικία και δυστυχώς μόνο τρεις από τους δέκα ασθενείς θα βρουν συμβατό δότη από την οικογένεια τους. Για τους υπόλοιπους εφτά ασθενείς πρέπει να φροντίσουμε εμείς !

ΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ…

5η ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΑΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ!

Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022 στις 1:42μμ | Κατηγορία: Υγεία | Ν.Δ.Κ.

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Λεβίδι την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 Αυγούστου!

Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022 στις 9:20πμ | Κατηγορία: Υγεία | Ν.Δ.Κ.
Η αιμοδοσία θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Στο χώρο του θα υπάρχουν κατάλληλα μέτρα αντισηψίας. Τηλέφ. επικοινωνίας: 27960-22390 (τηλ. Περιφερικού Ιατρείου), 6978 184 819 (Βασ. Βαρδιάμπαση, Ιατρού ΠΙ Λεβιδίου).
 
Πρέπει να σταματήσουμε να περιμένουμε από τους άλλους…
Δίνω αίμα…
ΔΙΝΩ ΖΩΗ!!!
Δέκα Λεπτά από το χρόνο σου… ΜΙΑ ΖΩΗ!!
 
πηγή:levidinews.gr

Διαθέσιμα για όλους το Ψηφιακό Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού και το Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών Παιδιών και Εφήβων.

Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022 στις 7:52πμ | Κατηγορία: Υγεία | Ν.Δ.Κ.

Σε λειτουργία για χρήση από τους γονείς τέθηκαν από χθες Δευτέρα, το Ψηφιακό Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού και το Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών Παιδιών και Εφήβων. Πρόκειται για δύο υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την παρακολούθηση της αναπτυξιακής προόδου του παιδιού και διευκολύνουν τον προγραμματισμό των βασικών παιδιατρικών εμβολίων. Με τον τρόπο αυτό, οι γονείς και οι παιδίατροι έχουν πλέον τη δυνατότητα να οργανώνουν αποτελεσματικότερα τη φροντίδα της υγείας των παιδιών.

Ειδικότερα, αναφορικά με κάθε υπηρεσία:

Ψηφιακό Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού

Με την ψηφιοποίηση του μέχρι πρότινος έγχαρτου Βιβλιαρίου Υγείας Παιδιού, το παιδιατρικό ιστορικό περνά στον Ατομικό Ηλεκτρονικό Φάκελο Υγείας (ΑΗΦΥ). Έτσι, το Ψηφιακό Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού εμφανίζεται πλέον ως μια ξεχωριστή υποκατηγορία του ΑΗΦΥ και είναι προσβάσιμο στους γονείς μέσα από το ehealth.gov.gr, στην ενότητα «Παιδιατρικό Ιστορικό».

Στο Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού εμφανίζονται τα δεδομένα υγείας του παιδιού για κάθε ηλικιακή του περίοδο. Εμφανίζεται, επίσης, και το σύνολο των εμβολιασμών που έχουν καταχωριστεί από τον ιατρό στο Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών Παιδιών και Εφήβων (τόσο όσοι εμβολιασμοί έχουν ήδη γίνει, όσο και οι επόμενοι που έχουν προγραμματιστεί από τον ιατρό).

Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών Παιδιών και Εφήβων

Με το Μητρώο Εμβολιασμού Παιδιών και Εφήβων η Ελλάδα αποκτά για πρώτη φορά ένα πλήρες σύστημα οργάνωσης των βασικών παιδιατρικών εμβολιασμών. Η σύσταση του Μητρώου Εμβολιασμού Παιδιών κι Εφήβων αποσκοπεί στην ηλεκτρονική καταγραφή των εμβολίων για όλα τα νοσήματα. Στο Μητρώο θα καταχωρίζονται όλα τα δοσολογικά σχήματα που χορηγούνται μέχρι και την εφηβική ηλικία, βάσει του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμού για Παιδιά κι Εφήβους και σύμφωνα με τις οδηγίες της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού.

Με τον τρόπο αυτό, δίνεται στους γονείς η δυνατότητα πρόσβασης στις πληροφορίες του Εθνικού Μητρώο Εμβολιασμών Παιδιών και Εφήβων που αφορούν στην εμβολιαστική κάλυψή των παιδιών τους, τα οποία είναι ασφαλιστικά εξαρτώμενα μέλη τους.

Στην εκπομπή MEGA STORIES, η συμπατριώτισσα μας Σπυριδούλα Τσαρουχά.

Τετάρτη, 4 Μαΐου, 2022 στις 6:42μμ | Κατηγορία: Υγεία | Ν.Δ.Κ.

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΝΟΥ – ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ

Το μόνο σίγουρο στη ζωή ενός ανθρώπου είναι πως στο τέλος αυτής της προσωπικής πορείας εμφανίζεται ένα σκοτεινό μονοπάτι που οδηγεί προς στο αναπόφευκτο τέλος. Η Δώρα Αναγνωστοπούλου και το MEGA STORIES παρουσίασαν ιστορίες πόνου και ανακούφισης, που λαμβάνουν χώρα στη διάρκεια αυτού του μονοπατιού. Πρόκειται για ανθρώπους που υποφέρουν λόγω μιας απειλητικής για την ζωή τους ασθένειας και για ανθρώπους που τους συμπαρίστανται, προσφέροντας τους, ιατρική και ψυχολογική φροντίδα. Μία συνοδοιπορία που στόχο έχει να ανακουφίσει.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου συναντά τους ανθρώπους που υλοποιούν την Ανακουφιστική Φροντίδα ασθενών, τους εθελοντές που στηρίζουν αυτή την ύψιστη πράξη αγάπης αλλά και τους ασθενείς με τους συγγενείς τους που απολαμβάνουν αυτήν την ευεργετική προσφορά της. Για τους ανθρώπους της «Γαλιλαίας» και της «Μέριμνας», των εξειδικευμένων κέντρων παροχής Ανακουφιστικής Φροντίδας αυτό το πέρασμα προς το αναπόφευκτο τέλος δεν θα πρέπει να είναι μοναχικό αλλά λυτρωτικό και γαλήνιο.

Στην εκπομπή MEGA STORIES, μίλησε και η συμπατριώτισσα μας, Δρ. Σπυριδούλα Αθαν. Τσαρουχά, Διοικητική Υπεύθυνη της Υπηρεσίας Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο σπίτι, της Μέριμνας.

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε την εκπομπή