Back to top

Αρχείο για Αθλητικά

37ος ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Βλαχερνιώτικες συμμετοχές!!

Κυριακή, 10 Νοέμβριος, 2019 στις 12:52μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | Ν.Δ.Κ.

Εύγε στους συμμετέχοντες στον 37ο Μαραθώνιο Αθηνών.

Και του χρόνου…

Βλαχέρνα – Δημητσάνα: η ισχύς εν τη ενώσει!!

Μπράβο και στους εθελοντές!

Συνεχής ροή…

Ορισμός εκπροσώπων της Γ.Γ.Α., της κοινής επιτροπής για την παρακολούθηση της Προγραμματικής Σύμβασης του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ»

Δευτέρα, 4 Νοέμβριος, 2019 στις 10:10μμ | Κατηγορία: , Αθλητικά | Ν.Δ.Κ.

Με βάση την από 17/10/2019 απόφαση (Α.Π.:ΥΠΠΟΑ/Γ∆ΟΑ/∆ΤΑΕΥ/Τ∆ΑΕ/560886/19713/2686/387) της Γ.Γ.Α. αποφασίστηκε:

Ο ορισμός εκπροσώπων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης του άρθρου 6 της 5-4-2019 προγραμματικής σύμβασης για την πράξη «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ», ως κάτωθι:

1. ΑΡΕΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ (Μηχανολόγος Μηχανικός) ως Πρόεδρος, με αναπληρώτρια την ΖΟΡΜΠΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πολιτικός Μηχανικός)

2. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ως μέλος, με αναπληρωτή τον ΜΑΡΙΝΗΤΣΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Οι εκπρόσωποι του Δήμου θα ορισθούν με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Έργο της Κοινής Επιτροπής παρακολούθησης είναι ο συντονισμός και η παρακολούθηση όλων των ενεργειών που απαιτούνται για την εκτέλεση της από 5-4-2019 Προγραμματικής σύμβασης, και ειδικότερα η τήρηση των όρων της προγραμματικής σύμβασης, η διαπίστωση της ολοκλήρωσης των εκατέρωθεν υποχρεώσεων, η εισήγηση προς τα αρμόδια όργανα των συμβαλλόμενων μερών κάθε αναγκαίου μέτρου και ενέργειας για την υλοποίηση της παρούσας σύμβασης και η επίλυση κάθε διαφοράς μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών που προκύπτει σχετικά με την ερμηνεία των όρων της παρούσας σύμβασης και τον τρόπο εφαρμογής της.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ  ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Δείτε ΕΔΩ όλη την απόφαση

Ο ποδοσφαιριστής Γεράσιμος Παπαγγελής (από Λεβίδι) επέστρεψε στην ομάδα της Καλλιθέας.

Κυριακή, 20 Οκτώβριος, 2019 στις 10:02πμ | Κατηγορία: Αθλητικά | Ν.Δ.Κ.

Σημαντική ενίσχυση για την ποδοσφαιρική ομάδα της Καλλιθέας, ενόψει της συνέχειας στην Γ΄ Εθνική, που απέκτησε τον Γεράσιμο Παπαγγελή (22 ετών, αριστερός μπακ).

Η ανακοίνωση για Παπαγγελή:

Η Καλλιθέα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γεράσιμο Παπαγγελή, ο οποίος είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές του Αστέρα Τρίπολης, όπου έγινε και για πρώτη φορά επαγγελματίας και εν συνεχεία αγωνίστηκε με τα χρώματα της Καλλιθέας στη Football League, της Ριέτι στο Ιταλικό πρωτάθλημα και επέστρεψε το πρώτο εξάμηνο του 2019 στον Ηρόδοτο, ενώ στις αρχές της φετινής περιόδου υπέγραψε στην ΠΑΕ Αιγάλεω. Έχει συνολικά 52 συμμετοχές στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, εκ των οποίων οι 33 με τα χρώματα της Καλλιθέας την περίοδο 2017-2018.
Η Διοίκηση της Καλλιθέας τον καλωσορίζει στο σύλλογο, του εύχεται υγεία και επιτυχίες !!!
Ο προπονητής Νίκος Παντέλης δήλωσε για τη μεταγραφή του Παπαγγελή στην Καλλιθέα: «Η Διοίκηση της Καλλιθέας, μόλις πληροφορήθηκε τη λύση της συνεργασίας του Γεράσιμου Παπαγγελή με την ΠΑΕ Αιγάλεω, κινήθηκε τάχιστα και πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να έρθει ο Παπαγγελής στην ομάδα. Με τον Παπαγγελή είχαμε συνεργαστεί και στην προηγούμενη θητεία μου στην Καλλιθέα, την περίοδο 2017-2018 και τον θεωρούσα και εξακολουθώ να τον θεωρώ ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ της Ελλάδας. Ευχαριστώ τον Σπύρο Παπαδόπουλο, που με τις άμεσες ενέργειές του έκανε την επιθυμία μου να ενισχύσουμε την ομάδα μας με τον Παπαγγελή, πράξη».

πηγή:www.liganews.gr

Η Πολυαγορά “Πιτ-Παν”, χορηγός φανέλας της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ Τρίπολης.

Πέμπτη, 26 Σεπτέμβριος, 2019 στις 5:38μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | PitPan

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, το απόγευμα της Δευτέρας 24/09/2019, η ομάδα του ΠΑΟΚ Τρίπολης παρουσίασε το χορηγό φανέλας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα το Παντοπωλείο – Πολυαγορά  “Πιτ-Παν” στην Βλαχέρνα αποτελεί χορηγό της ομάδας, για τη σεζόν 2019-20. Μάλιστα ο κ.Παναγιώτης Παπαχρόνης παρουσίασε και τη νέα εμφάνιση της ομάδας μαζί με το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ Τρίπολης κ. Χρήστο Δερμιτζόπουλο.

Με τη σειρά του ο κ. Παπαχρόνης ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της ομάδας μια καλή σεζόν με Υγεία και Επιτυχίες σε ότι αφορά το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Αρκαδίας, σ’ αυτή την «παρθενική» συμμετοχή και τον μόλις δεύτερο έτος ιστορίας του συλλόγου.

πηγή: www.contraepithesi.gr

Ξεκινάει η λειτουργία των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Ορχομενού Λεβιδίου

Παρασκευή, 13 Σεπτέμβριος, 2019 στις 7:37μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | argy

Ο Σ.Σ.Α. “ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ” καλεί τους γονείς, που επιθυμούν να ενταχθούν τα παιδιά τους στην ακαδημία ποδοσφαίρου που λειτουργεί ο σύλλογος, να παρευρεθούν την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 8.00 μ.μ. στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού Συλλόγου, στο Λεβίδι. Πληροφορίες τηλ: 6944.566185.

 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ “Α.Ε. ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ”

Παρασκευή, 23 Αύγουστος, 2019 στις 12:00μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | Ν.Δ.Κ.

Το απόγευμα της Τρίτης 20 Αυγούστου, διεξήχθη η πρώτη προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας “Δημητσάνας” για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η έναρξη προετοιμασίας που βρίσκει την ομάδα της Γορτυνίας στην Α’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Αρκαδίας μετά την αποχώρηση του Πανιωνίου Μεγαλόπολης από το πρωτάθλημα, διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών, υπό την καθοδήγηση του προπονητή της ομάδας κ. Ανδρέα Σχίζα.

Η πρώτη προπόνηση της “Δημητσάνας” ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:00 με αρκετές απουσίες μεν αλλά πολλά σημαντικά πρόσωπα που ήδη αποτελούν ρόστερ της ομάδας καθώς και κάποια άλλα που προπονούνται με τον Αρκαδικό σύλλογο και φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να αποτελέσουν και επίσημα ρόστερ της Δημητσάνας. Την ίδια ώρα στην πρώτη φετινή προπόνηση της Δημητσάνας, συμμετείχαν και οι Τέλης Σαλαπάτας και Κώστας Βλαχοκυριάκος. Δύο πρόσωπα που προφανώς είναι κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση της Δημητσάνας, αλλά λόγω κάποιων διαδικαστικών ζητημάτων που έχουν σχέση με τα δελτία τους για την ώρα απλά συμμετέχουν στις προπονήσεις. Εκτός απροόπτου σύντομα και όταν διευθετηθούν οι εκκρεμότητες με τα δελτία τους, φαίνεται ότι και οι δύο θα ανήκουν στο ρόστερ της Δημητσάνας, ισχυροποιώντας ακόμη περισσότερο την ομάδα.

Με την ομάδα της “ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ” αγωνίζονται και οι Βλαχερναίοι Γιάννης Γ. Καρούντζος και Θεόδωρος Λ. Τσαρουχάς.

πηγή: www.contraepithesi.gr

Δυνατά ματς βόλεϊ στην Βλαχέρνα!

Τρίτη, 20 Αύγουστος, 2019 στις 12:33μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | Sakis_Ts

Δυνατά ματς βόλεϊ πραγματοποιούνται εδώ και μερικές μέρες στην Βλαχέρνα.

Σχεδόν κάθε απόγευμα εδώ και μερικές μέρες, νέοι αλλά και μεγαλύτεροι μαζεύονται στην “Βίλα” για αγώνες βόλεϊ. Στην “Βίλα” όπου ο καθένας από τους μεγαλύτερους έχει παίξει επικά ποδοσφαιρικά ματς. Αναμνήσεις που ξυπνάνε στους μεγαλύτερους και συγκινήσεις που νιώθουν οι νεότεροι.

Εχθές πραγματοποιήθηκε άτυπο ματς βόλεϊ Παλαίμαχων-Νέων.  Το πρώτο σετ πήραν οι νέοι και έγινε το 0-1. Οι γερόλυκοι αντεπιτέθηκαν και ισοφάρισαν τα σετ σε 1-1. Στη συνέχεια η φόρα τους δεν έκοψε, προηγήθηκαν παίρνοντας το σετ και έκαναν το 2-1. Στo 4ο σετ οι νέοι έπρεπε να βγάλουν αντίδραση αλλιώς θα ήταν το τελευταίο σετ. Πήραν το σετ και πήγαν την σειρά στο 2-2. Και το τελευταίο σετ έπειτα από πολλαπλές ανατροπές και εντυπωσιακούς πόντους πήγε στους νέους και έγινε το τελικό 2-3. 

Το απόγευμα και ο αγώνας έληξαν με θερμές χειραψίες και χιούμορ ανάμεσα στις δύο μεριές.

Να είμαστε καλά να ανταμώνουμε πάντα έτσι!

Ο διεθνής πολίστας Διονύσης Αθ. Καρούντζος στον Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ!

Σάββατο, 10 Αύγουστος, 2019 στις 2:42μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | Ν.Δ.Κ.

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο περιφερειακό Διονύση Καρούντζο, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο Διονύσης Καρούντζος γεννήθηκε στις 26 Μαΐου 1985 και στο περσινό πρωτάθλημα αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με το σκουφάκι του Ιωνικού Νικαίας, του Εθνικού, του Παναθηναϊκού και της Βουλιαγμένης, κατακτώντας συνολικά δύο πρωταθλήματα ενώ πάντα βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους σκόρερ. Παράλληλα, έχει πολλές συμμετοχές με την εθνική ομάδα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Για τη μεταγραφή του στην ομάδα ο Διονύσης Καρούντζος (εκ Βλαχέρνας) δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή μου σε έναν ιστορικό σύλλογο όπως ο Απόλλωνας, με πιστούς φιλάθλους. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους. Μέσα από σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τον Απόλλωνα όσο πιο ψηλά γίνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Καλωσορίζουμε τον Διονύση στην οικογένεια του Απόλλωνα! 

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο μπασκετμπολίστας Νικ Παύλος στον Κολοσσό Ρόδου!

Δευτέρα, 5 Αύγουστος, 2019 στις 9:38πμ | Κατηγορία: Αθλητικά | Ν.Δ.Κ.

Ο Νικ Παύλος είναι ελληνικής καταγωγής (από Λεβίδι Αρκαδίας) και γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου του 1992 στο Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα, των ΗΠΑ. Έχει ύψος 2,01μ., αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3» και είναι απόφοιτος του κολεγίου του Γκρίνσμπορο, στο οποίο φοίτησε από το 2011 μέχρι το 2015.

Το 2015 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, αλλά αγωνίστηκε ως δανεικός σε Δούκα (2015/16) και Παγκράτι (2016/17). Την επόμενη χρονιά, παρέμεινε στην Α2 για λογαριασμό του Ψυχικού, ενώ τη σεζόν 2018/19 μετακόμισε στη Σουηδία και τη Γιάμτλαντ. Εκεί, μέτρησε 46 παιχνίδια, όπου είχε κατά μέσο όρο 10,6 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ, σουτάροντας με το εξαιρετικό 52% εντός πεδιάς.

Ευχόμαστε πάντα ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ με την νέα του ομάδα!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ

Τρίτη, 9 Ιούλιος, 2019 στις 9:02μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | argy

Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανανέωσε την συνεργασία της, με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Τσιώλη (από Λεβίδι).

Ευχόμαστε στον Γιάννη, που κατά τη περσινή αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας μας, υγεία πάνω απ’ όλα και εκπλήρωση όλων των προσωπικών και αγωνιστικών του στόχων με το τριφύλλι.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ