Back to top
Κυριακή, 26 Απριλίου, 2015 στις 4:07μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | argy
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις των υποψηφίων των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄) θα αρχίσουν στις 18 Μαΐου 2015, ενώ για τους μαθητές των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄) στις 19 Μαΐου 2015.

Όλοι οι υποψήφιοι στις αρχές Μαΐου στο Λύκειο στο οποίο υπέβαλαν την αίτηση-δήλωση του Φεβρουαρίου θα αποκτήσουν το δελτίο εξεταζομένου, με το οποίο θα προσέρχονται στο εξεταστικό κέντρο τις ημέρες των εξετάσεων. Στο δελτίο εξεταζομένου θα αναγράφεται και το συγκεκριμένο εξεταστικό κέντρο, στο οποίο θα πρέπει οι υποψήφιοι να προσέρχονται για την εξέταση στα πανελλαδικά μαθήματα ή στα ειδικά μαθήματα.

GYMNASIO LEBIDI

Στα μέσα Ιουνίου όλοι οι υποψήφιοι για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, στο Λύκειο στο οποίο υπέβαλαν την αίτηση-δήλωση του Φεβρουαρίου, θα πρέπει να προσέλθουν ώστε να αποκτήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας -password- για την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου. Οι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων θα μπορούν να αποκτήσουν το password σε όποιο Λύκειο τους εξυπηρετεί. Και φέτος η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων θα γίνει ηλεκτρονικά από τα μέσα Ιουνίου ως τις αρχές Ιουλίου.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια