Back to top
Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου, 2017 στις 11:34μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | argy
«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ»

Tο vlaxerna.gr σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα των ομάδων της Δ.Ε. Λεβιδίου, του Σαββατοκύριακου (4-5/11/2017) που πέρασε.

Α΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ: 3-0

Ήττα για την ομάδα του Ορχομενού με σκορ 3-0 από την ομάδα του Πανιωνίου Μεγαλόπολης. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου προηγήθηκε 1-0 ο Πανιώνιος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε άλλες δύο φορές. Ο Ορχομενός δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε και έφυγε ηττημένος (για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα) από το γήπεδο της Μεγαλόπολης. Την επόμενη αγωνιστική ο Ορχομενός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ομάδα Βρασιές.

***

Β΄    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ – ΠΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ: 0-4

Νίκη για την ομάδα της Κανδήλας με το ευρύ σκορ 4-0 επί της Δημητσάνας. Ο αγώνας διεξήχθει στο γήπεδο Λεβιδίου και σκόρερ για την ομάδα της Κανδήλας ήταν οι: Γ. Χ. Καραμπής, Β. Σωτηρόπουλος, Γ. Ζερβογιάννης (2).

Η ομάδα του ΠΑΟ Κανδήλας αγωνίστηκε με τους: Π. Προκόπο, Στ. Εικοσιδέκα, Μ. Αντωνόπουλο, Κ. Κανδαλέπα, Μ. Γιαννουσόπουλο, Β. Σωτηρόπουλο, Μαν. Παπαμανωλόπουλο, Π. Φαββατα, Γ. Π. Καραμπή, Γ.Χ. Καραμπή, Γ. Ζερβογιάννη (αγωνίστηκαν ως αλλαγές και οι: Χρ. Μουργελάς, Μ. Προκοπίου, Β. Σδράλης και Ν. Σαλτούρος).  Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟ Κανδήλας θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ Τρίπολης.

***

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ν.ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ορχομενός Λεβιδίου – Ελπίδα: 1 – 1

Ισόπαλος με σκορ 1-1 έληξε ο αγώνας, μεταξύ των μικρών του Ορχομενού Λεβιδίου και της Ελπίδας Τρίπολης. Την επόμενη αγωνιστική οι μικροί του Ορχομενού θα αγωνιστούν εκτός έδρας με την ομάδα του Παναρκαδικού.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια