Back to top
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου, 2019 στις 1:54μμ | Κατηγορία: Αθλητικά | argy
Καταγραφή των Αθλητικών Σωματείων της Χώρας με αφορμή την πρώτη Πανευρωπαϊκή έρευνα που διενεργείται από το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο Αθλητισμού και Απασχόλησης (EOSE) και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Σε συνέχεια της ενημερωτικής επιστολής  του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιου Συναδινού, που αφορά τη συμμετοχή όλων των Αθλητικών φορέων (Ομοσπονδιών, Σωματείων, Αθλητικών Οργανισμών) της Χώρας στην πρώτη Πανευρωπαϊκή έρευνα που διενεργείται από  το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο Αθλητισμού και Απασχόλησης (EOSE) και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Με την ευκαιρία αυτή θα πραγματοποιηθεί η καταγραφή των Αθλητικών Οργανισμών της Ευρώπης ώστε να συνυπολογισθούν στο σχεδιασμό των προγραμμάτων του 2021-27. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να καταγραφούν εκτός από τον Αθλητικό σας Οργανισμό και όλα τα αντίστοιχα Αθλητικά σωματεία της επικράτειάς σας (τουλάχιστον τα πιο ενεργά που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τον συνυπολογισμό τους σε μεταγενέστερα προγράμματα).     

H Πανευρωπαϊκή έρευνα στοχεύει να ανιχνεύσει και να χαρτογραφήσει τον Αθλητικό χώρο, καθώς και να καθορίσει τις ανάγκες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο των εμπλεκόμενων στον τομέα του Αθλητισμού για εξειδικευμένη επιμόρφωση σε δεξιότητες και ικανότητες. Η τελική ημερομηνία συμμετοχής στην έρευνα είναι η 22η Ιανουαρίου 2019.

Για την ενημέρωσή σας,  το ερωτηματολόγιο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.surveymonkey.com/r/ESSA_Sport_Greece

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια