Back to top
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2019 στις 6:17μμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τσαρουχά την διασημότερη αστρο-πολυλογού!)

Διάλογος ενός επαγγελματία ψυχιάτρου με μια αστρολόγο της “πλάκας”:

– Γεια σου Φυλλιώ. Είμαι ο Βασίλης Κωνσταντινίδης ψυχίατρος-συγγραφέας και κάνω  μια επιστημονική έρευνα σχετικά με τους υποψήφιους των εκλογών. Για να μην στα πολυλογώ μίλησα με τους ψηφοφόρους, οι οποίοι μου είπαν ότι εσείς οι υποψήφιοι, είστε απαξιωμένοι στα μάτια τους, ότι λέτε ψέματα για να εκλεχθείτε και ότι κοιτάτε μόνο το συμφέρον σας!

– Χα! Για κάτσε να ακούσεις και την πλευρά των υποψηφίων! Σκαμπάζεις να σου μιλήσω ζωδιακά ή μόνο επιστημονικώς συνεννοείσαι?

– Ε, κάτι σκαμπάζω κι εγώ, εκτός των επιστημονικών!

Λοιπόν, άκου…

Ο Κριός μπήκε φουριόζος στο εκλογικό κέντρο. Από τη φούρια του έριξε το Περιφερειακό ψηφοδέλτιο στης Ευρωβουλής και  το Δημοτικό, δεν ξέρει κι ο ίδιος πού!!

Ο Ταύρος, αφού μάζεψε τους φίλους του, έφαγαν και ανάλυσαν σοβαρά πολιτικά θέματα (καλαμπουράκια λέγανε, αλλά τέλος πάντων), τελευταία στιγμή έφτιαξε δικό του συνδυασμό και ψήφισε τον εαυτό του!

Ο Δίδυμος έπιασε την κουβέντα έξω από το εκλογικό κέντρο, έκανε αναλύσεις  για την κυρία Κατίνα που δεν έχει εκσυγχρονιστεί και πλένει τα πιάτα στο χέρι και για τον κύριο Μήτσο που αλλάζει ακόμη το λάστιχο του αυτοκινήτου του με το γρύλο! Ξέχασε να ψηφίσει!

 

 

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια