Back to top
Δευτέρα, 9 Μαΐου, 2011 στις 4:38μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
O Ιωάννης Ηλ. Δουρίδας (το γένος Φρ.Τζιώλα) συμμετείχε στο Συνέδριο Αθλητικής Επιστήμης

Ο πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Ιωάννης Δουρίδας συμμετείχε στο Συνέδριο Αθλητικής Επιστήμης του Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Αθηνών το οποίο πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 6 ως την Κυριακή 8 Μαΐου 2011, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Ιωάννης ήταν εκ των εισηγητών της έρευνας με θέμα την ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ. Η έρευνα εγινε στα πλαίσια του μαθήματος της εργονομίας*, μάθημα το οποίο υπάρχει στην ειδικότητα της Άσκησης Ευρωστίας και Υγείας.

*Εργονομία είναι η επιστήμη η οποία έχει ως αντικείμενο την προσαρμογή στον άνθρωπο του περιβάλλοντος, των μέσων και των μεθόδων που αυτός χρησιμοποιεί κατά τον εργασιακό και ελεύθερο χρόνο του.

 

Σχόλια
  1. Αγγελής Δουρίδας
    10 Μαΐου, 2011

    Αγαπητέ μου Γιάννη. Θερμά συγχαρητήρια για την πρόοδό σου. Σου εύχομαι με υγεία και δύναμη να συνεχίσεις τη σταδιοδρομία σου στο στίβο της ζωής και της επιστήμης σου. Πολλά φιλιά. Αγγελής Δουρίδας.

  2. Αλεξόπουλος Γεώργιος (Γορτυνιακός λόγος)
    16 Μαΐου, 2011

    Φίλε Γιάννη, χάρηκα πολύ και καμαρώνω για την πρόοδό σου, όπως είναι σίγουρο, οτι χαίρονται και οι πατεράδες μας (που ήταν αχώριστοι φίλοι) από κει ψηλά για μας. Θα επιδιώξω ολόψυχα την συνέχεια της φιλίας των πατεράδων μας και σου εύχομαι να έχεις καλή σταδιοδρομία.
    με απέραντη αγάπη και ειλικρινή φιλία.
    Γιώργος Αλεξόπουλος.

  3. ΜΑΡΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    16 Μαΐου, 2011

    ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

  4. Γιώργος Καρούντζος
    19 Μαΐου, 2011

    Αγαπητέ Γιάννη, συγχαρητήρια, να έχεις πάντα επιτυχίες. Καλή σταδιοδρομία.

  5. Αντώνης Δουρίδας
    19 Μαΐου, 2011

    Aγαπητέ Γιάννη, μαζί με τα Θερμά μου συγχαρητήρια, θα μου επιτρέψεις να συμπεριλάβω απόσπασμα από την δημοσίευση μου στην εφημερίδα ”ΓΟΡΤΥΝΙΑ΄’ τον Ιούνιο του 2009 για το ετήσιο μνημόσυνο του πατέρα σου .
    Προχώρα σταθερά, καλή σταδιοδρομία.
    Αντώνης Δουρίδας

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια