Back to top
Παρασκευή, 19 Απρίλιος, 2019 στις 11:30μμ | Κατηγορία: Αστυνομικά | Ν.Δ.Κ.
Λεβίδι Αρκαδίας: Στο φως το «θαμμένο» θρίλερ του παιδιού…!! (στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη).
Το ζωηρό γλυκό αγόρι, έπαιζε ξέγνοιαστο με τ’ αδέλφια του στο όμορφο χωριό όπου ζούσαν… Μια μέρα, κάποιοι παραπλάνησαν τον μικρό Μιχάλη, χρησιμοποιώντας σαν δόλωμα λίγες καραμέλες… Όταν οι καμπάνες του χωριού σήμαναν συναγερμό, ήταν πια αργά… Ότι απέμεινε από το αγοράκι είναι μια ασπρόμαυρη φθαρμένη φωτογραφία του, ο βουβός πόνος και ένα τεράστιο, βασανιστικό «γιατί»…
 
 
Ο Μιχάλης Μήτρου 6 χρόνων από το Λεβίδι Αρκαδίας, χάθηκε μυστηριωδώς στις 25 Ιουνίου του 1985. Το μυστικό του έμεινε «θαμμένο» όλα αυτά τα  χρόνια, για κάποιο λόγο…Αυτή η εξαφάνιση συμπληρώνει την σοκαριστική λίστα των αγνοούμενων παιδιών στη χώρα μας, που ερεύνησε το «Τούνελ» και πάγωσε την κοινή γνώμη… Του Γιωργάκη Παρασκευόπουλου στη Δήμητρα Γορτυνίας, της Αννούλας στη Μάνη, του Νεκτάριου Κορδού στην Πύλο και του Μπεν στη Κω…
πηγή:anikolouli.gr
 
*** Στην σημερινή εκπομπή «ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ» η Αγγελική Νικολούλη, ανασύρει από το αρχείο, την υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Μιχάλη (το 1985), από το Λεβίδι Αρκαδίας.
Παρασκευή, 19 Απρίλιος, 2019 στις 5:21μμ | Κατηγορία: Κοινωνικά | Ν.Δ.Κ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 40ημερου ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο της ΜΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓ. ΚΟΛΛΙΝΤΖΟΓΙΑΝΝΑΚΗ (το γένος ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΣΟΥΛΗ), θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 και ώρα 09:00π.μ., το 40ημερο  μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, Βλαχέρνα Αρκαδίας.

Εκ της οικογενείας.

Δευτέρα, 15 Απρίλιος, 2019 στις 8:51μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | dimmeg
Χωρίς κανάλια TV η Βλαχέρνα!

Χωρίς κανάλια TV από το μεσημέρι της Δευτέρας η Βλαχέρνα, λόγω βλάβης του μετασχηματιστή (στην καστανιά) από κεραυνό!! Αύριο Τρίτη, αναμένεται η αποκατάσταση του προβλήματος.

Νεότερη ενημέρωση (17-4-2019): για τρίτη ημέρα χωρίς κανάλια η Βλαχέρνα. Η ΔΕΗ ήρθε χθες και αποκατέστησε το πρόβλημα από την πλευρά της, αλλά θα πρέπει να έρθει και το συνεργείο της ΕΡΤ (μάλλον αύριο) για την τελική αποκατάσταση. 

Κυριακή, 14 Απρίλιος, 2019 στις 9:05μμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | Ν.Δ.Κ.
Εορτασμός της 198ης Επετείου της Πρώτης εν Λεβιδίω νικητηρίου Μάχης των Ελλήνων κατά των Τούρκων την 14η Απριλίου 1821.

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 198ης Επετείου της Πρώτης εν Λεβιδίω νικητηρίου Μάχης των Ελλήνων κατά των Τούρκων την 14η Απριλίου 1821.

πηγή: www.pna.gr

Παρασκευή, 12 Απρίλιος, 2019 στις 10:46πμ | Κατηγορία: Ζώδια | argy
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τσαρουχά την διασημότερη αστρο-πολυλογού)!!

Κριός (21/3-20/4)

Κυβερνήτης ο Άρης

Τ΄ ακούς Κριέ τι λέει ο Υπουργός Οικονομικών? Διάβασε λέει, μια παράξενη έρευνα, ότι το εισόδημα δεν είναι πηγή ευτυχίας! τ΄ ακούς? τ΄ακώ να λες! Καλά τα λέει ο Τσακαλώτος, αλλά ξέχασε να μας πει ότι η έρευνα έγινε σε άτομα που είχαν εξασφαλίσει ένα γερό εισόδημα και ξέχασε να μας πει ότι η έλλειψη εισοδήματος είναι πηγή δυστυχίας!!  Έλα βρε ζωηρούλι πλασματάκι μου και μην ακούς τίποτα, φόρα τα κοντομανικάκια σου, πες αντίο στη μονοτονία και στον καναπέ, πες αντίο στην  τηλεόραση και στο λαπτ-ποπ με το f/b (έχει ομορφότερο κόσμο εκεί έξω). Ζωήρεψε  και ξεχύσου για να εφαρμόσεις στην πράξη τις θεωρίες που μας έλεγες τον  χειμώνα.  Με λίγα λόγια, γίνε ο Κριός που ξέρουμε και που μας αρέσει!

 

 

Παρασκευή, 12 Απρίλιος, 2019 στις 9:21πμ | Κατηγορία: Τουρισμός | argy
Εξόρμηση ΣΑΟΟ στο Ανατολικό Μαίναλο – Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Υποδοχή της άνοιξης στο θαυµάσιο µονοπάτι Βλαχέρνα-Λεβίδι.

Α’ πορεία: Βλαχέρνα-Μισονέρι-Λεβίδι

Ώρες: 4.00 | Κατηγορία: Α+

Β’ πορεία: Βλαχέρνα-Μισονέρι-Πετρίτες (1503 µ.)-Λεβίδι

Ώρες: 5.30 | Κατηγορία: Β+

Αναχώρηση: 8.00 π.µ.

Υπεύθυνοι: Μανδρώνη ∆., Καραµάνης Τ., Κατσούλας Π., Νικολουζάκη Ειρ., Παρασκευοπούλου Τ.

www.saoo.gr