Back to top

Αρχείο Μάρτιος, 2020

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προς SUPER MARKET: “Αγοράστε τοπικά προϊόντα για τα καταστήματά σας”!

Τρίτη, 31 Μαρτίου, 2020 στις 12:47μμ | Κατηγορία: Οικονομία | Ν.Δ.Κ.
Με επιστολή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης προς τις εταιρείες Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, Μετρό (My market) – με τις οποίες είχε και τηλεφωνική επαφή – τους ζητά να αγοράζουν τοπικά μας προϊόντα για τα καταστήματά τους. Παράλληλα ο Δήμαρχος έχει έρθει σε συνεννόηση και με τους τοπικούς παραγωγούς.
 
 
Η επιστολή:
 
Κύριοι,
Εν όψει των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι πάντες στην χώρα μας, ιδιαίτερα οι οικονομικά ασθενέστερες τάξεις, θα θέλαμε να σας θέσουμε υπόψην την παρακάτω σκέψη-πρότασή μας και να σας παρακαλέσουμε για την σοβαρή και ευμενή εξέτασή της. Η Αρκαδία και ιδιαίτερα ο Δήμος Τρίπολης παράγει μια σειρά προϊόντων-από τα κηπευτικά μέχρι το μέλι, από τα κτηνοτροφικά μέχρι τα κρασιά κλπ-την ποιότητα και αγνότητα των οποίων είμαστε βέβαιοι ότι γνωρίζετε άριστα και εσείς. Παρακαλούμε, λοιπόν, για την αποδοχή (κατά προτεραιότητα) και προώθηση στα κατάστηματά σας, ώστε να ενισχυθούν οι παραγωγοί μας και η τοπική Οικονομία στις σημερινές συγκυρίες. Δεν αγνοούμε,βεβαίως,τις συμβατικές υποχρεώσεις σας προς άλλες Αγορές-της Ελλάδας και εκτός Ελλάδας. Πιστεύουμε όμως ότι και τα τοπικά μας προϊόντα μπορούν να απορροφηθούν και να προωθηθούν στην κατανάλωση. Στην αποδοχή της πρότασής μας θα είμαστε μνήμονες και ευνώμονες.
 
Με εκτίμηση Κώστας Τζιούμης – Δήμαρχος Τρίπολης
 
Πηγή: www.drt915.gr

ΓΕΝΝΗΣΗ

Τρίτη, 31 Μαρτίου, 2020 στις 10:18πμ | Κατηγορία: Κοινωνικά | Ν.Δ.Κ.

Ο Αλέξανδρος Νικ. Καβουρίνος και η σύζυγός του Joanna, απέκτησαν αγοράκι (ΚΑΝΑΔΑΣ).

Να σας ζήσει!

“Αντικατάσταση χλοοτάπητα και εγκατάσταση φωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 στην Τ.Κ. Βλαχέρνας Δήμου Τρίπολης”.

Τρίτη, 31 Μαρτίου, 2020 στις 9:23πμ | Κατηγορία: , Αθλητικά | Ν.Δ.Κ.

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Εγκρίνουμε τη δαπάνη, δεσμεύουμε και διαθέτουμε πίστωση ύψους € ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΝΝΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΑ EURO (89.900,00), για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος του ΚΑΕ 64.7326.0014 του Προϋπολογισμού εξόδων του ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ οικ. έτους 2020 για την εκτέλεση του έργου: “Αντικατάσταση χλοοτάπητα και εγκατάσταση φωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 στην Τ.Κ. Βλαχέρνας Δήμου Τρίπολης”.

Οι Βλαχερναίοι στο “Μένουμε Σπίτι”!!!

Δευτέρα, 30 Μαρτίου, 2020 στις 12:49μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | vasilaras

Δωρεάν εφαρμογή για ANDROID που κάνει την διαδικασία αποστολής αιτήματος στο 13033 πάρα πολύ εύκολη.

Σάββατο, 28 Μαρτίου, 2020 στις 6:08μμ | Κατηγορία: Υγεία | argy

Δωρεάν εφαρμογή για ANDROID που κάνει την διαδικασία αποστολής αιτήματος στο 13033 πάρα πολύ εύκολη.

Όταν “τρέξετε” την εφαρμογή, συμπληρώνετε μόνο μια φορά, το Όνομα, το Επώνυμο και την Διεύθυνση σας, και κάθε φορά που θέλετε να βγείτε από το σπίτι πατάτε το ανάλογο κουμπί. Η αποστολή του sms γίνεται κατευθείαν από την εφαρμογή και την επιβεβαίωση την παίρνετε στα sms. Μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση κάνοντας κλικ το link: symmetric.gr/sms13033/

πηγή:www.pna.gr

Η κατασκευή του έργου «Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης Τ.Κ. Βλαχέρνας Δήμου Τρίπολης» σε δημοπρασία για επιλογή αναδόχου.

Σάββατο, 28 Μαρτίου, 2020 στις 5:28μμ | Κατηγορία: , Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Τρίπολης (Δ.Ε.Υ.Α.Τ.) διακηρύσσει τη με ανοικτή δημοπρασία επιλογή αναδόχου, με το σύστημα προσφοράς με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης κατά ομάδες τιμών σε συμπληρωμένο τιμολόγιο ομαδοποιημένων τιμών της υπηρεσίας, για την κατασκευή του έργου: «Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης Τ.Κ. Βλαχέρνας Δήμου Τρίπολης». Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης του έργου ανέρχεται σε 627.400,00 Ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από τη Προϊσταμένη Αρχή (Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Τρίπολης). Τα τεύχη του διαγωνισμού θα είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο της ΔΕΥΑ Τρίπολης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.deyatrip.gr και στη δικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr, του ΕΣΗΔΗΣ.

Χωρίς δημοτικό φωτισμό η Βλαχέρνα (από “πλατεία Καρούντζου” και πάνω)!

Παρασκευή, 27 Μαρτίου, 2020 στις 9:11μμ | Κατηγορία: , Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.

Χωρίς δημοτικό φωτισμό (στύλοι ΔΕΗ) βρίσκεται από χθες το βράδυ η “μισή” Βλαχέρνα, αφού λόγω βραχυκυκλώματος από την “πλατεία Καρούντζου” και πάνω δεν υπάρχει φωτισμός στους στύλους (κολώνες) της ΔΕΗ. Το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ ήρθε σήμερα και αφού ερεύνησε τα αίτια της διακοπής, αύριο θα προβεί στην αποκατάσταση!

Προσφορά 1.500 ζευγάρια γαντιών στην Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας από την “Πολυαγορά ΠΙΤ-ΠΑΝ”!

Παρασκευή, 27 Μαρτίου, 2020 στις 8:41μμ | Κατηγορία: Υγεία | Ν.Δ.Κ.

Χίλια πεντακόσια (1.500) ζευγάρια γαντιών μιας χρήσης για την προφύλαξη των ένστολων από τον κορωνοϊό, δώρισε η επιχείρηση Παναγιώτη Παπαχρόνη (πολυαγορά ΠΙΤ-ΠΑΝ, Βλαχέρνα Αρκαδίας) στην Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας.

Ο Παναγιώτης Παπαχρόνης δήλωσε πως αυτή η προσφορά του: “είναι ένα μικρό ευχαριστώ σ’ αυτούς τους ανθρώπους που διαχειρίζονται την διαδικασία των μέτρων καθημερινά στο δρόμο για την καλύτερη αποτελεσματικότητα τους”.

*** Σε τέτοιες στιγμές η ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο βοηθώντας την πολιτεία. Τέτοιες πράξεις μόνο θαυμασμό αξίζουν και θερμά συγχαρητήρια απ’ όλους! Σε αυτή την δύσκολη στιγμή, με την παγκόσμια πανδημία να θερίζει, ο εθελοντισμός αποτελεί κύρια δύναμη στην μάχη κατά του κορωναϊού και τέτοιες ενέργειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση!

Εθελοντική αιμοδοσία στο Λεβίδι – ΔΕΥΤΕΡΑ 30/3/2020

Πέμπτη, 26 Μαρτίου, 2020 στις 12:47μμ | Κατηγορία: Υγεία | Ν.Δ.Κ.
 
 
 

Η αιμοδοσία θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των υπεύθυνων ιατρών της Αιμοδοσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τριπόλεως.

Στο χώρο του Ιατρείου θα έχει γίνει πρόνοια ώστε:

  1. Να υπάρχουν κατάλληλα μέτρα αντισηψίας.
  2. Η αιμοδοσία να γίνεται με την παρουσία ενός μόνο αιμοδότη στο χώρο της αιμοδοσίας.
  3. Όσοι βρίσκονται σε αναμονή, θα στέκονται στον εξωτερικό χώρο του Ιατρείου (μόνο έως 2 άτομα) και ο επόμενος θα ειδοποιείται τηλεφωνικά για να έρθει στον κατάλληλο χρόνο.
  4. Αποκλείονται από την αιμοδοσία όσοι έχουν συμπτώματα λοίμωξης του ανώτερου αναπνευστικού και δεν πρέπει να εξέλθουν από το σπίτι τους.

 

Τηλ. επικοινωνίας: 27960-22390 (τηλ. Περιφερικού Ιατρείου)

6978.184819 (Βασ. Βαρδιάμπαση, Ιατρού ΠΙ Λεβιδίου)

6973.755754 (Δημ. Ζάβου)

Πρέπει να σταματήσουμε να περιμένουμε από τους άλλους…

«ΠΑΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ»

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Πέμπτη, 26 Μαρτίου, 2020 στις 9:17πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | argy

Τα ξημερώματα της τελευταίας Κυριακής του Μαρτίου, όπως κάθε χρόνο, η ώρα αλλάζει. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020, στις 3:00 τα ξημερώματα, οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν κατά μία ώρα μπροστά, ώστε να δείχνουν 4:00.