Back to top

Αρχείο Φεβρουάριος, 2021

ΓΕΝΝΗΣΗ

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021 στις 10:42πμ | Κατηγορία: Κοινωνικά | Ν.Δ.Κ.

Η Αντωνία Κουστένη (το γένος Τασίας Δημ. Τζιώλα) και ο σύζυγός της, Νώντας Τράκας, απέκτησαν το δεύτερο κοριτσάκι τους.

Να σας ζήσει!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ και ΑΛΛΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗ ΒΛΑΧΕΡΝΑ

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021 στις 9:27πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις, | Ν.Δ.Κ.

Η τοπική κοινότητα Βλαχέρνας, στα πλαίσια των εγγράφων αιτημάτων που έχει κάνει προς τον Δήμο Τρίπολης και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Λάγο, διενεργεί καθαρισμούς αγροτικών και άλλων δρόμων και κοινοτικών χώρων (δημοτικό σχολείο, πέριξ νεκροταφείου, Μεσαία Βρύση, μνημείο, πλατεία Αγίου Τρύφωνα, Ανηφοράκο, Μετόχι, κλπ). Στόχος είναι πριν την έναρξη του καλοκαιριού να υπάρχει καθαρισμός όλων αυτών των περιπτώσεων, που θα βοηθήσουν την πρόσβαση οχημάτων και κατοίκων και ακόμη θα προστατεύσουν την περιοχή μας από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, φωτιές, κλπ. Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βλαχέρνας, ευχαριστεί την εταιρεία Αφοι Καραλέκα, για την προσφορά χαλικιού, για τα έργα στο χωριό. Επίσης την ερχόμενη εβδομάδα, θα συνεχιστούν οι καθαρισμοί με την τσάπα (JCB) του δήμου Τρίπολης.

Σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) όλη η ΑΡΚΑΔΙΑ (λόγω έξαρσης του covid-19)!!!

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021 στις 10:57μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.

Στο “βαθύ κόκκινο” ολόκληρος ο νομός Αρκαδίας! Από την Πέμπτη 25-2-2021 και ώρα 06:00 έως Δευτέρα 1-3-2021 και ώρα 06:00 θα ισχύσουν νέα μέτρα. Ενδεχόμενη παράταση ή άρση των μέτρων θα επαναξιολογηθεί από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 κατά την επόμενη συνεδρίασή της.

Αναφέρουμε τα κυριότερα μέτρα, ανά κατηγορία:

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ:

Περιορισμός των μετακινήσεων από 05:00–18:00. Επιτρέπονται οι μετακινήσεις των πολιτών για την εξυπηρέτηση ζωτικών, προσωπικών ή επαγγελματικών αναγκών τους που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν με άλλον τρόπο. 

Από τις 18:00 έως τις 05:00 επιτρέπονται οι μετακινήσεις των πολιτών για τους ακόλουθους περιοριστικά αναφερόμενους λόγους: 

α) Μετακίνηση από και προς την εργασία για τις εργάσιμες ώρες ή κατά τη διάρκεια της  εργασίας,

β) μετακίνηση για λόγους υγείας, 

γ) ατομική κίνηση με κατοικίδιο ζώο. 

Για τη μετακίνηση των εργαζομένων χρειάζεται το σχετικό έγγραφο από το Πληροφοριακό Σύστημα Εργάνη και σε περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατό, χρειάζεται η Βεβαίωση Κυκλοφορίας Εργαζομένου που είναι διαθέσιμη στο forma.gov.gr. 

Επιτρέπονται οι μετακινήσεις με χρήση SMS (ή με τη συμπλήρωση της φόρμας κατ’ εξαίρεση μετακίνησης που είναι διαθέσιμη στο forma.gov.gr ή με χειρόγραφη βεβαίωση, σύμφωνα με το υπόδειγμα που είναι διαθέσιμο στο forma.gov.gr ΜΟΝΟ για τους παρακάτω λόγους:

 1. Μετακίνηση για λόγους υγείας (μετάβαση δηλαδή σε φαρμακείο, επίσκεψη στον γιατρό ή μετάβαση σε νοσοκομείο ή κέντρο υγείας, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία). Σε αυτή την περίπτωση αποστέλλεται SMS με τον κωδικό 1.
 2. Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών ειδών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η έγκαιρη αποστολή τους. Σε αυτή την περίπτωση στο SMS χρησιμοποιείται ο κωδικός 2.
 3. Μετάβαση σε δημόσια υπηρεσία, εφόσον δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική ή τηλεφωνική εξυπηρέτηση και μόνο για κατεπείγουσες ανάγκες, μετά από τον καθορισμό ραντεβού για το οποίο ενημερώνεται εγγράφως ή ηλεκτρονικώς ο πολίτης και υπό την επιπλέον προϋπόθεση επίδειξης της ως άνω ενημέρωσης. Καθώς και μετάβαση στην τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή. Για μετάβαση σε δημόσια υπηρεσία ή τράπεζα, στο SMS χρησιμοποιείται ο κωδικός 3.
 4. Μετάβαση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη, καθώς και για μεταφορά συζύγου ή συγγενούς πρώτου βαθμού από και προς τον τόπο εργασίας του, εφόσον υφίσταται σχετική ανάγκη, ή συνοδεία μαθητού στο σχολείο από γονέα ή κηδεμόνα. Σε αυτές τις περιπτώσεις (δηλαδή παροχή βοήθειας, μεταφορά συζύγου ή συγγενούς στην εργασία του και συνοδεία μαθητή), αποστέλλεται SMS με τον κωδικό 4.
 5. Μετάβαση σε κηδεία υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή για μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Στις περιπτώσεις αυτές στο SMS χρησιμοποιείται ο κωδικός 5.
 6. Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο (2) άτομα, υπό την προϋπόθεση τήρησης στην τελευταία αυτή περίπτωση της αναγκαίας απόστασης του ενάμισι (1,5) μέτρου. Καθώς και μετάβαση για σίτιση αδέσποτων ζώων, εφόσον η μετάβαση πραγματοποιείται εντός του δήμου κατοικίας του πολίτη. Στις περιπτώσεις αυτές, στο SMS χρησιμοποιείται ο κωδικός 6.

 

* Η μετακίνηση για κυνήγι ή ψάρεμα δεν εμπίπτει σε έναν από τους προβλεπόμενους λόγους της κατ’ εξαίρεση μετακίνησης και οι δραστηριότητες αυτές δεν επιτρέπονται σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας. Απαγορεύονται οι υπερτοπικές μετακινήσεις μεταξύ Περιφερειακών Ενοτήτων, με εξαίρεση:

 • λόγοι υγείας
 • επαγγελματικοί λόγοι
 • επιστροφή στη μόνιμη κατοικία
 • επανένωση οικογενειών

ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ οι Συναθροίσεις/Δημόσιες ή κοινωνικές εκδηλώσεις, ανεξαρτήτως χώρου ιδιωτικού ή δημόσιου, εσωτερικού ή εξωτερικού, με την επιφύλαξη των δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων του άρθρου 11 του Συντάγματος και του ν. 4703/2020 (Α’ 131).

Σχολεία και πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές:

ΑΝΑΣΤΟΛΗ της δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγείων, δημοτικών, ολοήμερων σχολείων, γυμνασίων και λυκείων γενικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης), καθώς και όλων των λοιπών εκπαιδευτικών δομών της υπό στοιχεία Δ1α/ΓΠ.οικ.69543/ 31-10-2020 (Β’ 4810) κοινής υπουργικής απόφασης, όπως παρατάθηκε και τροποποιήθηκε με την υπό στοιχεία Δ1α/ΓΠ.οικ.969/7-1-2021 (Β’ 23) κοινή υπουργική απόφαση.

Χώροι λατρείας/θρησκευτικές τελετές:

 • Τέλεση λειτουργιών, λατρευτικών συνάξεων, ιεροπραξιών, μυστηρίων και κάθε είδους θρησκευτικών τελετών, αποκλειστικά και μόνο από θρησκευτικό/ούς λειτουργό/ούς και το αναγκαίο βοηθητικό προσωπικό χωρίς την παρουσία άλλων φυσικών προσώπων.
 • Σε τελετές γάμων, βαπτίσεων, κηδείες, μνημόσυνα και τις σχετικές θρησκευτικές λειτουργίες και λοιπές ιεροπραξίες και ταφικές εκδηλώσεις, επιτρέπεται η παρουσία έως εννέα (9) ατόμων.

Εστίαση (π.χ. εστιατόρια, καφέ, ίντερνετ καφέ, κυλικεία, αναψυκτήρια, καντίνες, catering):

 • ΑΝΑΣΤΟΛΗ λειτουργίας.
 • Οι υπηρεσίες παροχής προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take away), διανομής προϊόντων (delivery) και καθ’ οδόν εξυπηρέτησης (drive-through) επιτρέπονται μόνο στο πλαίσιο των λόγων μετακίνησης των πολιτών που ορίζονται στην παρούσα, χωρίς πάντως την παραμονή πελατών στον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο ευθύνης των επιχειρήσεων αυτών.
 • Από την αναστολή λειτουργίας εξαιρούνται εστιατόρια, αναψυκτήρια, καφέ που λειτουργούν εντός ξενοδοχείων, εφόσον εξυπηρετούν μόνο τους διαμένοντες σε αυτά και υπό την προϋπόθεση ότι λαμβάνονται μέτρα αποφυγής συνωστισμού και τηρούνται οι αποστάσεις τραπεζοκαθισμάτων και κανόνων υγιεινής των Παραρτημάτων 3 έως 6, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας.

Παιδότοποι/Παιδικές χαρές: ΑΝΑΣΤΟΛΗ λειτουργίας.

Μεταφορές:

 • Λειτουργία των μέσων μαζικής μεταφοράς σε περιορισμένη συχνότητα διασφαλίζοντας επαρκή κίνηση ιδίως κατά τις ώρες κίνησης των εργαζομένων, και πάντως με μέγιστη πληρότητα 65% [λεωφορεία δημόσιας χρήσης (λεωφορεία αστικών και υπεραστικών ΚΤΕΛ ή ΚΤΕΛ ΑΕ, λεωφορεία μεμονωμένων αυτοκινητιστών άγονων γραμμών, τουριστικά λεωφορεία και ειδικά τουριστικά λεωφορεία περιήγησης πόλεων ανοικτού ή κλειστού τύπου), λεωφορεία ιδιωτικής χρήσης, καθώς και λεωφορεία δημοτικής συγκοινωνίας, λεωφορεία αρμοδιότητας ΟΑΣΑ ΑΕ, μέσα σταθερής τροχιάς αρμοδιότητας ΣΤΑΣΥ ΑΕ, αναβατήρες (τελεφερίκ), όπως επίσης σιδηρόδρομος].
 • Μέχρι δύο (2) επιβάτες πλέον του οδηγού σε επιβατηγά οχήματα δημόσιας χρήσης (Ε.Δ.Χ. ΤΑΞΙ, Ειδικής Μίσθωσης) και επιβατηγά ιδιωτικής χρήσης (Ε.Ι.Χ.) οχήματα καθώς και στα Ε.Ι.Χ. οχήματα με οδηγό του ν. 4093/2012 (Α’ 222). Η υπέρβαση του ορίου επιβαινόντων επιτρέπεται μόνο εφόσον στο όχημα επιβαίνουν α) ανήλικα τέκνα, η κατ’ οίκον παραμονή των οποίων υπό την εποπτεία ενηλίκου είναι αδύνατη ή β) άτομο που χρήζει βοήθειας από δεύτερο επιβάτη για τη μετακίνησή του.
 • Μέχρι τρία (3) άτομα πλέον του οδηγού στα διπλοκάμπινα, μικτής χρήσης και τύπου ΒΑΝ οχήματα που κυκλοφορούν σύμφωνα με την υπ’ αρ. 61512/2900/11-12-2002 απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών (Β’ 1548). Η υπέρβαση του ορίου επιβαινόντων επιτρέπεται μόνο εφόσον στο όχημα επιβαίνουν ανήλικα τέκνα, η κατ’ οίκον παραμονή των οποίων υπό την εποπτεία ενηλίκου είναι αδύνατη.

Καταστήματα τροφίμων (π.χ. σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία), φαρμακεία, πρατήρια υγρών καυσίμων, pet shop, καθαριστήρια, καταστήματα πώλησης καπνικών/ατμιστικών προϊόντων:

 • Ένα (1) άτομο για κάθε 25 τ.μ. στον κύριο χώρο του καταστήματος (εξαιρούνται βοηθητικοί χώροι, αποθήκες, γραφεία, χώροι στάθμευσης).
 • Απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων.
 • Ειδικώς ως προς τα καταστήματα τροφίμων τηρείται απόσταση δύο (2) μέτρων μεταξύ των πελατών κατά τον χρόνο αναμονής στα ταμεία.
 • Υποχρέωση καταστημάτων τροφίμων για ανάρτηση με έγγραφο ή ψηφιακό τρόπο του μέγιστου αριθμού καταναλωτών που επιτρέπεται να βρίσκονται εντός του καταστήματος.
 • Ειδική απολύμανση σε τροχήλατα και μη καρότσια/καλάθια, όπου υφίστανται, με ανάπτυξη καθημερινού προγράμματος απολύμανσης, το οποίο επιδεικνύεται στις αρμόδιες αρχές.
 • Τα καταστήματα τροφίμων (super market) απαγορεύεται να πωλούν, με εξαίρεση το ηλεκτρονικό εμπόριο, τα προϊόντα υπό τους κατωτέρω Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριοτήτων:
 • α) Λιανικό εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, περιφερειακών μονάδων υπολογιστών και λογισμικού σε εξειδικευμένα καταστήματα/ΚΑΔ 47.41, β) λιανικό εμπόριο τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού σε εξειδικευμένα καταστήματα/ΚΑΔ 47.42, γ) λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας σε εξειδικευμένα καταστήματα/ΚΑΔ 47.43, δ) λιανικό εμπόριο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση το λιανικό εμπόριο ειδών ύπνου (ΚΑΔ 47.51.51.08), το λιανικό εμπόριο κουβερτών και κλινοσκεπασμάτων ταξιδιού (εκτός από ηλεκτρικές κουβέρτες) [ΚΑΔ 47.51.51.17] και το λιανικό εμπόριο παπλωμάτων (ΚΑΔ 47.51.51.29)/ΚΑΔ 47.51, ε) λιανικό εμπόριο χαλιών, κιλιμιών και επενδύσεων δαπέδου και τοίχου σε εξειδικευμένα καταστήματα/ΚΑΔ 47.53, στ) λιανικό εμπόριο ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σε εξειδικευμένα καταστήματα με εξαίρεση το λιανικό εμπόριο βυσμάτων, πριζών και άλλων συσκευών για τη διακοπή ή την προστασία ηλεκτρικών κυκλωμάτων που δεν καταχωρούνται αλλού [π.δ.κ.α.](ΚΑΔ 47.54.54.07), το λιανικό εμπόριο ηλεκτρικών θερμαντικών αντιστάσεων (ΚΑΔ 47.54.54.12), το λιανικό εμπόριο ηλεκτρικών κουβερτών (ΚΑΔ 47.54.54.13), το λιανικό εμπόριο ηλεκτρικών συσκευών θέρμανσης κλειστών χώρων και εδάφους (ΚΑΔ 47.54.54.16)/ΚΑΔ 47.54, ζ) λιανικό εμπόριο επίπλων, φωτιστικών και άλλων ειδών οικιακής χρήσης σε εξειδικευμένα καταστήματα, εξαιρουμένων του λιανικού εμπορίου ανταλλακτικών (π.χ. λαμπτήρες), του λιανικού εμπορίου σαρώθρων για οικιακή καθαριότητα (ΚΑΔ 47.59.58.35), του λιανικού εμπορίου σκουπών και βουρτσών για την οικιακή καθαριότητα (ΚΑΔ 47.59.58.37), καθώς και του λιανικού εμπορίου συσκευών υγραερίου οικιακής χρήσεως (ΚΑΔ 47.59.58.38)/ΚΑΔ 47.59, η) λιανικό εμπόριο βιβλίων/ΚΑΔ 47.61, θ) λιανικό εμπόριο παιχνιδιών κάθε είδους σε εξειδικευμένα καταστήματα/ΚΑΔ 47.65, ι) λιανικό εμπόριο ενδυμάτων σε εξειδικευμένα καταστήματα, εξαιρουμένων του λιανικού εμπορίου καλσόν (ΚΑΔ 47.71.71.43), του λιανικού εμπορίου ανδρικών ή αγορίστικων παλτών, ημίπαλτων, καπών, επενδυτών, άνορακ, αδιάβροχων, αντιανεμικών και παρόμοιων ειδών (ΚΑΔ 47.71.71.08), του λιανικού εμπορίου γυναικείων ή κοριτσίστικων παλτών, ημίπαλτων, καπών, επενδυτών, άνορακ, αδιάβροχων, αντιανεμικών και παρόμοιων ειδών (ΚΑΔ 47.71.71.22) και του λιανικού εμπορίου ομπρελών (ΚΑΔ 47.71.71.48)/ΚΑΔ 47.71 και ια) λιανικό εμπόριο υποδημάτων και δερμάτινων ειδών σε εξειδικευμένα καταστήματα, με εξαίρεση το λιανικό εμπόριο ειδών υποδηματοποιίας (ΚΑΔ 47.72.72.02)/ΚΑΔ 47.72. ιβ) λιανικό εμπόριο αρωμάτων και κολονιών/ΚΑΔ 47.75.76.02 και λιανικό εμπόριο παρασκευασμάτων ομορφιάς, μακιγιάζ, φροντίδας του δέρματος (συμπεριλαμβάνονται και τα αντιηλιακά) που δεν καταχωρούνται αλλού [π.δ.κ.α.]/47.75.76.12.
 • Προαιρετικό (διευρυμένο) ωράριο λειτουργίας από τις 7:00 έως τις 17:30 και με την εξαίρεση, ως προς τα καταστήματα τροφίμων, της λειτουργίας υπηρεσιών διανομής προϊόντων (delivery), η οποία επιτρέπεται να λειτουργεί σε κάθε περίπτωση έως τη 1:00.

Οι προβλέψεις της παρούσας ως προς το επιτρεπόμενο ωράριο λειτουργίας κατά την ημέρα Σάββατο ισχύουν και για την Κυριακή, στην περίπτωση καταστημάτων η λειτουργία των οποίων επιτρέπεται την ημέρα αυτή, πλην των σούπερ μάρκετ που παραμένουν κλειστά, επιτρέπεται όμως να λειτουργούν αποκλειστικά προς τον σκοπό της αποστολής ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Κομμωτήρια, υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (αποτρίχωσης, θεραπείας με υπεριώδεις και υπέρυθρες ακτίνες, μανικιούρ, πεντικιούρ και περιποίηση νυχιών) κλπ.: ΑΝΑΣΤΟΛΗ λειτουργίας.

ΓΕΝΝΗΣΗ

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021 στις 7:49μμ | Κατηγορία: Κοινωνικά | argy

Ο Γεώργιος Παν. Τσαρουχάς (εγγονός αειμνήστου γερο-Πιλότου) και η σύζυγός του Ζωή Χαλίλ, απέκτησαν το δεύτερο αγοράκι τους.

Να σας ζήσει!

ΓΕΝΝΗΣΗ

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου, 2021 στις 8:05μμ | Κατηγορία: Κοινωνικά | Ν.Δ.Κ.

Ο Ανδρέας Φωτ. Μάρκου (το γένος Δήμητρας Ανδρ. Τζιώλα) και η Δήμητρα Βασ. Πιτερού, απέκτησαν κοριτσάκι.

Να σας ζήσει!

ΠΕΝΘΗ

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου, 2021 στις 8:21μμ | Κατηγορία: Κοινωνικά | Ν.Δ.Κ.

Έφυγε από την ζωή, η Αικατερίνη Βατού

(το γένος Αποστόλου Ιωαν. Καραχάλιου).

Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς.

ΓΕΝΝΗΣΗ

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, 2021 στις 12:06πμ | Κατηγορία: Κοινωνικά | THANOS

Ο Θανάσης Κουράφας και η Φωτούλα Καρούντζου (το γένος Γεωργίου Καρούντζου, εγγόνα γερο-Τσακανίκα) απέκτησαν κοριτσάκι.

Να σας ζήσει!

ΠΕΝΘΗ

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, 2021 στις 6:39μμ | Κατηγορία: Κοινωνικά | vasilaras

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 101 ετών, η Σταυρούλα Παν. Καρπούζου (το γένος Γρηγορίου Στ. Μεγρέμη), στην Καμενίτσα Αρκαδίας.

Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΒΛΑΧΕΡΝΑ!

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, 2021 στις 11:56πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις, | Ν.Δ.Κ.

Διακοπή υδροδότησης στη Βλαχέρνα, για σήμερα, λόγω βλάβης. Έχει γίνει διακοπή υδροδότησης, για να μπορέσει να συγκεντρωθεί νερό στην δεξαμενή, ώστε το απόγευμα για κάποιο χρονικό διάστημα να ανοίξει η τροφοδοσία νερού για τις οικίες. Αναμένεται συνεργείο της ΔΕΥΑΤ, αύριο, για την επισκευή.

Ενημέρωση ώρα 17:00: Βρέθηκε η βλάβη στο υδραγωγείο του χωριού και διακόπηκε η συγκεκριμένη παροχή που τροφοδοτεί την περιοχή αυτή (άμμος). Στο υπόλοιπο χωριό υπάρχει κανονική υδροδότηση. Η βλάβη στην περιοχή “άμμου” θα φτιαχτεί αύριο, από την ΔΕΥΑΤ.

ΠΕΝΘΗ

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου, 2021 στις 8:45μμ | Κατηγορία: Κοινωνικά | Ν.Δ.Κ.

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 94 ετών, η Αναστασία Ιωαν. Τρυφωνοπούλου (το γένος Νικ. Κουτσούγερα), στην Αμερική.

Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς.

*** Anastasia K. Tryfonopoulos, (nee Koutsougeras), 94, born in Vlaherna, Greece, Beloved wife of John; Devoted mother of Peter (Angie) and Nick (Charlotte); Cherished grandmother of John, Christos, Alexander, Anastasia, Eleni, and Amalia; Loving sister of Maria (John) Gryparis, the late Vasilios (Maria) Koutsougeras, the late Vasiliki (late Eleftherios) Tsalavoutas, and the late Ioanni Koutsougeras; Dearest sister in law of the late Athanasios (Efstathia), the late Konstantinos (Chrysoula), the late Venetia (the late Petro) Dermatas, and the late JoAnne (the late Kosta) Diamond; Fond aunt, cousin and friend of many. Anastasia was a remarkable and saintly woman whose caring touch was cherished by all those she loved. She will be dearly missed.

Visitation, Friday February 19, 2021 from 9:30 a.m. until time of funeral service 10 a.m. at St. John the Baptist Greek Orthodox Church 2350 E. Dempster St. Des Plaines, IL. 60016. (75 people allowed in church during service). Interment will follow to Elmwood Cemetery. (25 people allowed at grave area, everyone else must remain near their autos, and will be called up to place flower upon casket). Please omit flowers, donations in her memory to St. John Church or the Greek American Nursing Home 220 N. 1st Ave. Wheeling, IL. 60090 appreciated. Due to restrictions of Covid-19 everyone must wear a mask and practice social distancing at church and cemetery.

Arrangements by NICHOLAS M. PISHOS FUNERAL DIRECTOR, LTD., Info: 847-833-9522 or www.colonialfuneral.com