Back to top

Αρχείο Απρίλιος, 2021

Απογραφή Γεωργίας – Κτηνοτροφίας μέχρι 22 Ιουνίου 2021

Τρίτη, 20 Απρίλιος, 2021 στις 5:55μμ | Κατηγορία: Αγροτικά | CLOLONIS

Αγαπητέ κάτοχε γεωργικής – κτηνοτροφικής εκμετάλλευσης,  

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) διενεργεί, κατά το χρονικό διάστημα 22 Μαρτίου με 22 Ιουνίου 2021, την Απογραφή Γεωργίας – Κτηνοτροφίας. Η Απογραφή διενεργείται, ανά δεκαετία, σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ενιαία πρότυπα και μεθόδους σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2018/1091 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και τον Νόμο 4772/2021 (ΦΕΚ 17/A’/02-02-2021) σχετικά με τη Διενέργεια Γενικών Απογραφών από την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Σκοπός της Απογραφής Γεωργίας Κτηνοτροφίας είναι ο προσδιορισμός των βασικών χαρακτηριστικών και της δομής όλων των γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων της Χώρας μας. Τα αποτελέσματά της είναι αναγκαία για τη χάραξη της Εθνικής πολιτικής στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας αλλά και της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς επίσης και για την κατάρτιση και αξιολόγηση αναπτυξιακών προγραμμάτων, την αγροτική μεταρρύθμιση, την περιφερειακή ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος. Στην Απογραφή αυτή δίνεται έμφαση στη συμπλήρωση των ερωτηματολογίων από τους κατόχους των γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, μέσω αυτοαπογραφής, σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα για να αποφευχθεί η συνέντευξη με φυσική παρουσία για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας λόγω της πανδημίας της νόσου του κορωνοϊού (COVID-19). 

Προκειμένου να έχετε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο και να υποβάλετε τα στοιχεία της εκμετάλλευσής σας, χρησιμοποιείτε τον σύνδεσμο: www.gov.gr/ipiresies/georgia-kai-ktenotrophia/georgia/apographe-georgias-ktenotrophias-gia-to-etos-2021. Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται με τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε για την είσοδό σας στις εφαρμογές taxisnet.

Το ερωτηματολόγιο περιέχει ερωτήματα σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εκμετάλλευσής σας, όπως η νομική μορφή, το καθεστώς κατοχής, τα είδη καλλιεργειών, εκτρεφόμενων ζώων και πτηνών, τις καλλιεργητικές τεχνικές και την απασχόληση.  Στο ερωτηματολόγιο, είναι διαθέσιμες συνοπτικές οδηγίες συμπλήρωσής του, ενώ για οποιαδήποτε απορία που θα σας δημιουργηθεί, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αρμόδιο για την εκμετάλλευσή σας απογραφέα, καθώς και με τους αρμόδιους υπαλλήλους της ΕΛΣΤΑΤ, δηλαδή τον Επόπτη και τον Βοηθό Επόπτη της περιοχής σας, στα τηλέφωνα που αναφέρονται στο σημείο [Επικοινωνία] του ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου. 

Τέλος, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι, σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία, η παροχή στοιχείων στην ΕΛΣΤΑΤ είναι υποχρεωτική και οι πληροφορίες που δίνονται είναι εμπιστευτικές, φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την παραγωγή στατιστικών (Ν.3832/2010). Βέβαιοι για τη συνεργασία σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε.  

Με εκτίμηση 

Η Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Στατιστικών  

Βασιλική Μπενάκη  

ΠΕΝΘΗ

Δευτέρα, 19 Απρίλιος, 2021 στις 12:45μμ | Κατηγορία: Κοινωνικά | CLOLONIS

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 88 ετών, η Παναγιώτα Στ. Τσαρουχά (το γένος Φωτίου Πανούση).

Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς.

Γυρίσματα του 3ου βίντεο της σειράς “να ‘τανε το ’21…” στο Λεβίδι Αρκαδίας!

Κυριακή, 18 Απρίλιος, 2021 στις 8:01μμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | Ν.Δ.Κ.
Σάββατο 17-4-2021
Σήμερα βρεθήκαμε στο Λεβίδι για τα γυρίσματα του 3ου βίντεο της σειράς “να ‘τανε το ’21…”, με θέμα την μάχη του Λεβιδίου. Στο γύρισμα συμμετείχε η νεολαία του Λεβιδίου. Τους ευχαριστούμε θερμότατα, όχι μόνο για την συμμετοχή τους, αλλά και για την αγάπη που έχουν για την ιστορία του τόπου τους και της Πατρίδας τους. Όταν βλέπεις νέα παιδιά να ασχολούνται με τα θέματα της παράδοσης και της ιστορίας, τότε μπορείς να ατενίζεις το μέλλον με σιγουριά.
Το εργαστήρι μας συνεχίζοντας την προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια να φέρει στο προσκήνιο φορεσιές ηρώων του 1821 όπως αυτές έχουν απεικονιστεί σε γκραβούρες και πίνακες, σήμερα παρουσίασε για πρώτη φορά την φορεσιά του Αναγνώστη Στριφτόμπολα, τού ήρωα της μάχης του Λεβιδίου.
Οι γυναικείες φορεσιές, έχουν βασιστεί σε γκραβούρες του Stackenberg και σε πίνακα του Cimon Lassale με θέμα “Γυναίκα από το Λεβίδι”.
 
f/b Εργαστήριο Παραδοσιακού ενδύματος Νίκης Κούρταλη – Κούλη
 
 
 
 
 
 

Εορτασμός της 200ης Επετείου της Πρώτης εν Λεβιδίω νικητηρίου Μάχης των Ελλήνων κατά των Τούρκων την 14η Απριλίου 1821.

Σάββατο, 17 Απρίλιος, 2021 στις 11:08μμ | Κατηγορία: Εκδηλώσεις | Ν.Δ.Κ.

Με αφορμή τον εορτασμό της 200ης Επετείου της Πρώτης εν Λεβιδίω νικητηρίου Μάχης των Ελλήνων κατά των Τούρκων την 14η Απριλίου 1821, σήμερα φωταγωγήθηκε το κτίριο του Δημαρχείου Λεβιδίου, και ακολούθησαν βιντεοπροβολές με τις μορφές των ηρώων του 1821!

foto: Kaiti Galli

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ενιαία αίτηση ενίσχυσης 2021 – Ξεκίνησε η υποβολή.

Σάββατο, 17 Απρίλιος, 2021 στις 9:09πμ | Κατηγορία: Αγροτικά | Ν.Δ.Κ.

Από 15 Απριλίου 2021, ξεκίνησε η υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης έτους 2021 μέσω της οποίας χορηγούνται όλες οι άμεσες ενισχύσεις, οι ενισχύσεις των μέτρων των μικρών νησιών Αιγαίου Πελάγους, καθώς και εκείνες των μέτρων αγροτικής ανάπτυξης που συνδέονται με εκτάσεις ή ζωικό κεφάλαιο.

Η Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2021 (ΕΑΕ 2021) υποβάλλεται σε ηλεκτρονική μορφή στον ΟΠΕΚΕΠΕ από τον ίδιο το δικαιούχο ή από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του:
– είτε με απευθείας χρήση της εφαρμογής κατόπιν εγγραφής στο online σύστημα στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ
– είτε μέσω Κέντρου Υποδοχής Δηλώσεων (ΚΥΔ) που έχει πιστοποιηθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ειδικά για τον σκοπό αυτόν και δραστηριοποιείται στην περιοχή που βρίσκεται η έδρα της εκμετάλλευσής του, αφού εκδώσει το μοναδικό «κωδικό υποβολής»

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων θα καθοριστεί με σχετική Υπουργική Απόφαση. Για κάθε εργάσιμη ημέρα καθυστέρησης, επιβάλλεται ποινή 1% επί της δικαιούμενης ενίσχυσης (εκτός των περιπτώσεων ανωτέρας βίας και εξαιρετικών περιστάσεων). Σε περίπτωση καθυστέρησης μεγαλύτερης των 25 ημερολογιακών ημερών η αίτηση θεωρείται απαράδεκτη.

Προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων, έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού το υπ’ αρ. 23921/15-4-2021 έγγραφο «Οδηγίες διαδικασίας υποβολής ενιαίας αίτησης ενίσχυσης έτους 2021» για την υποβολή της αίτησης.

Η ορθή συμπλήρωση της αίτησης, αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του δικαιούχου. Τυχόν λανθασμένη δήλωση των στοιχείων της εκμετάλλευσης, θα έχει ως συνέπεια την επιβολή κυρώσεων. Για το λόγο αυτό καλούνται οι δικαιούχοι να συμπληρώνουν τις αιτήσεις τους με τη δέουσα προσοχή και να προχωρούν σε οριστική υποβολή αυτών στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου της ορθότητας των δηλούμενων στοιχείων.

Απεβίωσε ο Αρκάς καλλιτέχνης Δημήτρης Ταλαγάνης!

Πέμπτη, 15 Απρίλιος, 2021 στις 8:33μμ | Κατηγορία: Κοινωνικά | Ν.Δ.Κ.
Διασωληνωμένος παρέμενε τις τελευταίες 15 μέρες ο Δημήτρης Ταλαγάνης καθώς είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοιό. Δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεφύγει και κατέληξε. Ο Δημήτρης Ταλαγάνης ήταν 75 ετών με τεράστια προσφορά στον πολιτισμό.
 

Βιογραφία

Γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1945 και έζησε στην Αρκαδία τα παιδικά του χρόνια· μετά μετακόμισε στην Αθήνα, όπου έζησε μέχρι το 1964, οπότε και έφυγε στο εξωτερικό. Σπούδασε με υποτροφία στο Αρχιτεκτονικό Ινστιτούτο της Μόσχας και το 1971 πήρε δίπλωμα και μάστερ αρχιτεκτονικής. Επίσης έλαβε το πρώτο βραβείο για το σχεδιασμό του Νέου Μουσείου Λένιν. Η μελέτη αυτή εκτέθηκε για ένα χρόνο στην έκθεση των επιτευγμάτων της Σοβιετικής Τεχνολογίας και Επιστήμης, στην οποία κέρδισε το χρυσό μετάλλιο. Το 1970 επίσης διακρίθηκε στην παγκόσμια έκθεση OSAKA EXPO 1970 για το σχεδιασμό μιας πόλης 40.000 κατοίκων. Το 1971 πραγματοποίησε μια μελέτη εκμετάλλευσης του Φαληρικού όρμου, όπου πρότεινε την κατασκευή του Νέου Αθηναϊκού Θεάτρου.

Το 1971 άρχισε επίσης να ζωγραφίζει. Η πρώτη του έκθεση ζωγραφικής ήταν στο στο salon d’automne του Grand Palais des Champs Élysées στο Παρίσι το 1973. Η δουλειά αυτή ήταν εμπνευσμένη από τον Γιώργο Σεφέρη. Συνεργάστηκε με τον Γάλλο συγγραφέα και σκηνοθέτη Ζακ Λακαριέρ για να ανεβάσουν το έργο Ρωμιοσύνη του Γιάννη Ρίτσου. Επίσης πραγματοποιήθηκε έκθεση με έργα του το 1974 στο Foyer Royal de l’ Odéon. Τον Αύγουστο του 1974 γύρισε στην Ελλάδα, όπου συνέχισε να εργάζεται ως αρχιτέκτονας. Επίσης, άρχισε να εκθέτει έργα του σε διάφορες εκθέσεις στην Ελλάδα. Το 1987 εκθέτει τα έργα του στο Μητροπολιτικό Μουσείο του Τόκιο.

Το 1998 διεκδίκησε τη δημαρχία της Τρίπολης, όταν αναδείχθηκε αντιδήμαρχος πολιτισμού.

Έργα

Ο Δημήτρης Ταλαγάνης έχει φιλοτεχνήσει:

  • το αναμνηστικό μετάλλιο στη συνάντηση Ρέιγκαν – Γκορμπατσόφ
  • την ποιμαντική ράβδο του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου
  • το μετάλλιο του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών
  • τα αναμνηστικά της Επιτροπής Διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 και το δίσκο της εκεχειρίας.

Επίσης έχει σχεδιάσει το Άλσος των μελών της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

πηγή: www.pna.gr

14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1821: Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΛΕΒΙΔΙΟΥ

Τετάρτη, 14 Απρίλιος, 2021 στις 8:10πμ | Κατηγορία: Ιστορικά | TSARHL
Σε κάθε επέτειο της Παλιγγενεσίας, οδηγούμε το πνεύμα την ψυχή μας, αλλά και την μνήμη με ευλάβεια προς τον ένδοξο αγώνα του 1821, ο οποίος αποτελεί το ορόσημο της νεότερης εθνικής μας ιστορίας. Το 1821 αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της Ελληνικής ιστορίας που θα θυμίζει στις νεότερες γενιές που έρχονται τον συνεχή, σκληρό αγώνα, ανηφορικό, αλλά ένδοξο δρόμο, που έχει διανύσει το γένος των Ελλήνων.
Ξεχωριστός μέσα στο πάνθεο των αγωνιστών του «21» κι’ ο καπετάνιος Αναγνώστης Στριφτόμπολας, εγγονός και γιος παλαιών κλεφτών, που έπεσε στη μάχη του Λεβιδίου.
 
 
 
 

Διαγράφονται οφειλές μέχρι 10 ευρώ προς τους δήμους και περιφέρειες

Δευτέρα, 12 Απρίλιος, 2021 στις 9:58μμ | Κατηγορία: Οικονομία | Ν.Δ.Κ.

Με τροπολογία στο σχέδιο νόμου «Σύστημα Εσωτερικού Ελέγχου του Δημόσιου Τομέα, Σύμβουλος Ακεραιότητας στη δημόσια διοίκηση και άλλες διατάξεις για τη δημόσια διοίκηση και την τοπική αυτοδιοίκηση», διαγράφονται οφειλές των επιχειρήσεων εκμίσθωσης οχημάτων προς τους δήμους από βεβαιώσεις παραβάσεων περί στάθμευσης, οι οποίες έχουν τελεστεί πριν την 23η.2.2007. Ήδη καταβληθέντα ποσά έως την έναρξη ισχύος της ρύθμισης δεν αναζητούνται.
Ομοίως, διαγράφονται υπόλοιπα βεβαιωμένων οφειλών προς τους δήμους και τις περιφέρειες μέχρι του ποσού των δέκα (10) ευρώ συνολικά ανά οφειλέτη, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, εφόσον οι οφειλές έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες μέχρι τη θέση σε ισχύ της ρύθμισης και δεν υφίστανται άλλες οφειλές του ιδίου προσώπου κατά το χρόνο της διαγραφής.

Οι άνθρωποι του πνεύματος που στις μέρες μας λιγοστεύουν δεν αφήνουν μια παρακαταθήκη. Αποτελούν οι ίδιοι παρακαταθήκη!

Σάββατο, 10 Απρίλιος, 2021 στις 8:22μμ | Κατηγορία: Κοινωνικά | ΠπΚ
Το παρόν γράφεται με αφορμή την συμπλήρωση σαράντα ημερών από την εκδημία του αείμνηστου Δημήτρη Λολώνη που έφυγε από κοντά μας, πλήρης ημερών, την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021.
 
 
Ένας άνθρωπος που τον χαρακτήριζαν η πηγαία και έμφυτη ευγένεια και ο λεπτός τρόπος συμπεριφοράς. Ένας άνθρωπος αρχοντικός και παράλληλα ταπεινός. Ο Δημήτρης Λολώνης γεννήθηκε και πρωτοαντίκρισε το φως του ήλιου στην Βλαχέρνα το έτος 1929. Γονείς του, ήταν ο Πάνος και Μαριγώ Λολώνη. Παιδί πολυμελούς οικογένειας, που αριθμούσε έξι παιδιά και έχοντας από μικρός κλίση στα γράμματα εισήχθη στην Παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης από την οποία αποφοίτησε ως δάσκαλος στα τέλη της δεκαετίας του ’40. Αργότερα μετεκπαιδεύτηκε στο αντικείμενό του, επί δύο χρόνια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ ήταν και άριστος γνώστης της Αγγλικής γλώσσας.
Ανάμεσα σε άλλα είχε πετύχει σε διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας για την χορήγηση υποτροφιών της UNESCO σε θέματα λαϊκής επιμόρφωσης, υπηρέτησε επί δεκαπέντε χρόνια ως επιθεωρητής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, απεστάλη στην Αίγυπτο για να μελετήσει το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας, όπως επίσης σε Νότιο Αφρική και Ζιμπάμπουε προκειμένου να συμβάλει στην καλύτερη δυνατή εκπαίδευση των εκεί ομογενών μαθητών.
Συμμετείχε σε επιτροπές κρίσεως διδακτικών βιβλίων. Για την συλλογή και καταγραφή ιστορικού και λαογραφικού υλικού από τη περιφέρεια των Καλαβρύτων και το χωριό του Βλαχέρνα τιμήθηκε από την Ακαδημία Αθηνών, για το δεύτερο μάλιστα τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο!
Πρωτοστάτησε στην εισαγωγή της έννοιας “έργο” (project) στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας. Έλαβε από τον Ερυθρό Σταυρό αργυρό μετάλλιο “μετ΄ ευφήμου μνείας” για την προσφορά του και την συμβολή του στην εθελοντική αιμοδοσία.
Επί δεκαπέντε έτη υπήρξε μέλος του Συνδέσμου Μαντινέων Αττικής έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο. Υπηρέτησε επίσης τον Σύλλογο των Απανταχού Βλαχερναίων για πολλά συναπτά έτη, είτε από την θέση του προέδρου, είτε ως απλό μέλος και όντας ο βασικός μοχλός της σύνταξης και έκδοσης της εφημερίδας “Τα Νέα των Βλαχερναίων” αλλά και άλλων δραστηριοτήτων όπως ο χαρακτηρισμός της Ιεράς Μονής Ελεούσας ως διατηρητέου ιστορικού μνημείου, η κατασκευή του μνημείου του καπετάν Αλέξη, η τσιμεντόστρωση κοινοτικών δρόμων και το χτίσιμο της μεσαίας βρύσης στο ίδιο σημείο που βρισκόταν η παλιά.
Ο Δημήτρης Λολώνης υπήρξε άνθρωπος της έμπρακτης εφαρμογής της γνώσης έτσι ώστε αυτή να μην μείνει στην θεωρία ως ιδέα και μόνο θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο αποτελεί βασικό στοιχείο για την διάδοσή της και μεταλαμπάδευσή της, υποστηρικτής της αντίληψης ότι την γνώση που έλαβε και κατέχει κάποιος δεν την κρατάει στα δικά του “ταμεία” αλλά φροντίζει να την σκορπίσει και να την διαδώσει όσο μπορεί, διαφορετικά μένει άκαρπη.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι το γηράσκω αεί διδασκόμενος ήταν φυσικά το δόγμα του, σχετικά με την γνώση την οποία λάμβανε από όπου μπορούσε έως ότου τον εγκαταλείψουν οι δυνάμεις του.
Δάσκαλος με το παράδειγμα του εφ’ όρου ζωής, όταν κάποτε έτυχε να είναι παρών σε ένα διαπληκτισμό μεταξύ δύο νέων τράβηξε με τρόπο αυτόν που θεωρούσε ότι είχε δίκιο, εκπαιδευτικός και αυτός και αφού τον ηρέμησε με το μειλίχιο ύφος που τον διέκρινε, του τόνισε την αξία του διαλόγου και όταν δεν είναι εφικτός την αξία της σιωπής…
Ειλικρίνεια και τιμιότητα είναι άλλα δύο χαρακτηριστικά του, που τον ξεχώριζαν ως μέλος της κοινωνίας. Αρετές που δεν χρειάζονταν πολύς χρόνος για να διαπιστώσει κανείς. Αρκούσε ένας σύντομος χαιρετισμός και μια μικρή συζήτηση. Και αυτά γιατί ήταν πραγματικός Δάσκαλος. Διακρινόταν για την φιλομάθεια του, την οξύνοια, τον δυναμισμό. Διακρινόταν όμως ταυτόχρονα και για το μεγαλείο της ψυχής του, την ευαισθησία την καλοσύνη και την ανθρωπιά του συναισθήματα που έδειχνε πάντα διακριτικά όχι μόνο στην οικογένειά του αλλά σε όλους ανεξαιρέτως και ιδιαίτερα στους συντοπίτες του κατοίκους της Βλαχέρνας, τόπο καταγωγής του που αγάπησε πραγματικά. Πολλές φορές τόνιζε σε συνομιλητές του την αξία του να τιμάς και να σέβεσαι τον τόπο σου, τις ρίζες σου, πράγμα που έκανε ο ίδιος όχι με λόγια αλλά στην πράξη κάνοντας αισθητή με την παρουσία του την αγάπη που ένοιωθε για το χωριό του.
Σε αυτό το χωριό, την “κόχη τούτη την μικρή” επέλεξε να είναι η τελευταία του κατοικία διότι “είναι γλυκύς ο θάνατος όταν κοιμώμεθα εις την πατρίδα” όπως λέει ο ποιητής.
Τέλος ένα άλλο που τον διέκρινε ήταν η βαθιά και ειλικρινής πίστη, χωρίς ακρότητες, την οποία βίωνε αθόρυβα όχι μόνο μέσα από την μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας αλλά και μέσα από τον σεβασμό και την βοήθεια στον συνάνθρωπό του. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο.
Οι άνθρωποι του πνεύματος που στις μέρες μας λιγοστεύουν δεν αφήνουν μια παρακαταθήκη. Αποτελούν οι ίδιοι παρακαταθήκη!
 
*** Παναγιώτης Π. Κατσούλης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 40ημερου ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ

Παρασκευή, 9 Απρίλιος, 2021 στις 11:21μμ | Κατηγορία: Κοινωνικά | CLOLONIS

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο του αγαπημένου μας

πατέρα, παππού, αδελφού & θείου

Δημητρίου Π. Λολώνη

θα τελεστεί μνημόσυνο,

την Κυριακή 11 Απριλίου 2021 & ώρα 9:00 π.μ.

στην Ιερά Μητρόπολη Αγίου Αθανασίου στη Βλαχέρνα,

για την ανάπαυση της ψυχής του αειμνήστου.

Το μνημόσυνο, λόγω των περιορισμών που ισχύουν, θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο και θα τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας λόγω covid-19.