Back to top
Σάββατο, 12 Ιουλίου, 2014 στις 1:52μμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί (21/3-20/4)
Κυβερνήτης ο Άρης

Κριέ μου, θες να ξεκουραστείς, αλλά η δουλειά δεν σε αφήνει. Θες να ηρεμήσεις αλλά δεν σε αφήνουν τα…”διαβόλια”. Κάνεις φιλότιμες προσπάθεις να διαχειριστείς την επιθετικότητά σου, αλλά δεν τα καταφέρνεις. Πριν αρχίσεις να τα βάζεις με όλους και με όλα, σκέψου ότι το δεύτερο δεκαπενθήμερο θα ξεκουραστείς (τώρα που με διαβάζεις ίσως φτιάχνεις πρόγραμμα για διακοπές) Τί στη ευχή, ακόμα και η Βουλή κατεβάζει ρολά το καλοκαίρι, ο Κριός θα μείνει να δουλεύει…?

Ταύροι (21/4-20/5)
Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Ταύρε μου, παιχνίδια εξουσίας παίζονται σε όλους τους χώρους και σε όλες τις σχέσεις. Είτε φανερά, είτε καμουφλαρισμένα και ειδικά στον επαγγελματικό χώρο. Θα μου πεις, “είμαι δυνατός Ταύρος τι δουλειά έχω εγώ με παιχνίδια εξουσίας”? Δεν έχεις εσύ, έχουν όμως οι άλλοι και μπλέκουν και σένα! Για αυτό σου λέω, αν δεν έχεις φύγει ακόμα για διακοπούλες, κάντο τώρα. Αν δεν έχεις μία στην τσέπη για διακοπές, ξεκουράσου στο σπίτι. Χρειάζεσαι να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, έχεις σκυλοβαρεθεί.

Δίδυμοι (22/5-21/6)
Κυβερνήτης ο Ερμής

Πάμε Δίδυμέ μου, εισπνοή, εκπνοή, εισπνοή, εκπνοή και ξανά… Σίγουρα τα χρήματα δεν αγοράζουν την ευτυχία, αλλά σου δημιουργούν ασφάλεια που (είδικά εσύ) έχεις τόσο πολύ ανάγκη. Αυτός ο Ιούλης, σε καλεί να μειώσεις το άγχος σου, να ηρεμήσεις και να καταλάβεις ότι το χρήμα δεν πρέπει να είναι στο κέντρο των ενδιαφερόντων σου. Μόνο έτσι θα περάσεις ευχάριστα. Και που΄ σαι Δίδυμε, όταν αισθανθείς ότι βρίσκεσαι σε μια τρύπα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να σταματήσεις να σκάβεις…

Καρκίνοι (22/6-22/7)
Κυβερνήτης η Σελήνη

Καρκίνε μου, έχεις ένα μήνα (για τον Ιούλιο μιλάμε) για να χαλαρώσεις διαβάζοντας ότι περιοδικό ή βιβλίο θέλεις ή να διαβάσεις για το μεταπτυχιακό σου, να ξανοιχτείς και να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να κάνεις ταξιδάκια, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και ακόμα να αλλάξεις απόψεις αν αυτές που έχεις, δεν σε βοήθησαν μέχρι τώρα. Βρε, κάτι δεν πάει καλά με μένα, μήπως σας μπέρδεψα με τους Δίδυμους…?

Λέοντες (23/7-22/8)
Κυβερνήτης ο Ήλιος

Πώς τα περνάς Λιοντάρι μου? Το ξέρω, είναι θαυμάσιο να μπορείς, όποτε σου κα… σου “καπνίσει”, να πάρεις το αυτοκινητό σου αν είσαι μόνος ή αν νοιώθεις μόνος ή να βάλεις την οικογενειά σου μέσα και να φύγεις για… οπουδήποτε. Και εσύ, ξέρεις το δρόμο για το οπουδήποτε!! Για σένα αυτό το οπουδήποτε έχει διεύθυνση, έχει οδό, έχει αριθμό!! Αυτόν τον μήνα, μπορείς και θέλεις, να περάσεις θαυμάσια… οπουδήποτε…

Παρθένοι (23/8-22/9)
Κυβερνήτης ο Ερμής

Παρθένε μου, κέφι υπάρχει!! Αυτόν τον Ιούλιο, είσαι άνετος, χαλαρός και έχεις μια διαβολεμένη διάθεση να κατακτήσεις και να κατακτηθείς, να ποθήσεις και να σε ποθήσουν! Ανακαινίζεις, μετακομίζεις, ομορφαίνεις, κάνεις αλλαγές, κάνεις διακοπές διαρκείας, και σίγουρα, καταναλώνεις πολύ λίγη φαιά ουσία!! Η κούραση θέλει ξεκούραση και ….α στο καλό πιά, η δουλειά μπορεί να περιμένει…

Ζυγοί (23/9-23/10)
Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Ζυγέ μου, αντέχεις να περνάς καλά? Άσε, ρητορική είναι η ερώτηση. Και βέβαια αντέχεις!!. Δύο τα καλά αυτού του μήνα. Πρώτον ισσοροπούν τα οικονομικά σου και βλέπεις ότι σου περισσεύουν και κάτι ψιλά. Δεύτερον γεμίζεις αισιοδοξία και οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία πίσω από την άλλη. Έχεις χρόνο να χαλαρώσεις να προσέξεις τον εαυτό σου και να ξεδώσεις. Επειδή δεν έχεις και πολύ καλή σχέση με την οικονομία, καλό θα ήταν να προσέξεις τα έξοδά σου.

Σκορπιοί (24/10-22/11)
Κυβερνήτης ο Άρης και ο Πλούτωνας

Για σένα Σκορπιέ μου, αυτό το μήνα δεν έχω πρόβλεψη. Σου έχω φαντασίωση!! Φαντάσου λέει, ως δια μαγείας να μεταφερόσουν σε έναν μυστήριο, μαγευτικό και ερημικό τόπο (σε αφήνω να τον επιλέξεις εσύ) μακρυά από την καθημερινότητά σου (που δεν την λες και εύκολη), μακρυά από φιλίες που περιμένουν από σένα να λύσεις όλα τους τα προβλήματα, μακρυά από ανειλικρινείς συναδέλφους. Συντροφιά με το ένα, το μοναδικό άτομο, που σε θέλει για αυτό που είσαι και που μαζί βρίσκεστε σε έναν ερωτικό παράδεισο. Για φαντάσου!! Έλα, κλεισε τα μάτια σου τώρα και ταξίδεψε…

Τοξότες (23/11-21/12)
Κυβερνήτης ο Δίας

Τοξότη μου, χωρίς μα, σου, ξου του, σε θέλω συγκεντωμένο και υπεύθυνο σε θέματα δουλειάς!! Κάτι η έλλειψη ρευστού (φτου, καταραμένη κρίση!!), κάτι που όλο τον καιρό χαζολόγαγες και η δουλειά σου μαζεύτηκε στίβα (φτου, καταραμένη δουλειά!), θα καταπιείς την ιδέα που έχεις να τα βροντήξεις όλα κάτω και θα μείνεις να ονειρεύεσαι την πιό κοντινή παραλία! Α, και πού είσαι Τοξότη, θα βγάλεις και την δουλειά των συναδέλφων σου που είναι σε διακοπές (φτου, καταραμένοι συνάδελφοι!!)!! Αυτά για τον Ιούλιο….αμ τί νόμιζες, θα σε έχω να διακοπάρεις ετησίως?

Αιγόκεροι (22/12-20/1)
Κυβερνήτης ο Κρόνος

Η επιστήμη λέει, ότι η λογική είναι το βασικό ένστικτο επιβίωσης στο γήινο επίπεδο. Όμως έξω από αυτό και σε άλλα ενεργειακά επίπεδα η έννοια της λέξης “λογική” δεν υφίσταται. Όταν τα έλεγε αυτά η Επιστήμη, δεν είχε υπιλογίσει τον Αιγόκερω!! Ατό το μήνα με την λογική σου Αιγόκερε, θα πρέπει να κάνεις συζητήσεις, να συμβιβαστείς, να συνεργαστείς, να διαπραγματευτείς και ίσως να υποχωρήσεις, για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις σου. Θα έπρεπε να σου βάλω ξαφνικό διαγώνισμα με αυτό το θέμα… έτσι, για να δεις και εσύ τη γλύκα του διαγωνίσματος…

Υδροχόοι (21/1-19/2)
Κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Ουρανός

Υδροχόε μου, αν αυτή τη στιγμή, γκρινιάζεις και βρίζεις όποιον έχεις δίπλα σου, θα σε δικαιολογήσω (έχει κατανόηση η αστρολόγος!!). Σου έρχονται εμπόδια για κάτι που θέλεις, και συγχρόνως σου τυχαίνουν ευκαιρίες για κάτι που δεν θέλεις!! Σαν να λέμε, ενώ σχεδιάζεις να πας στην θάλασσα, σου δίνουν δωρεάν εισιτήριο για το βουνό!!. Όμως εσείς οι Υδροχόοι έχετε την ικανότητα να προσαρμόζεστε σε αυτά τα καμώματα της τύχης, για αυτό ευχάριστα θα περάσετε αυτόν τον Ιούλη.

Ψάρια (20/2-20/3)
Κυβερνήτης ο Δίας και ο Ποσειδώνας

Ψαράκι μου, κάθησες όλο τον Ιούνη και έφτιαξες πρόγραμμα για τις διακοπές του Ιούλη. Τακτοποίησες όλες τις δουλειές σου. Τους ειδοποίησες όλους να σε αφήσουν στην ησυχία σου, διότι θα λείπεις. Έφτιαξες τις βαλίτσες σου και… βλέπεις ότι τα λεφτά δεν σε φτάνουν, γαμώτο!!. Γι αυτό είναι εδώ η αστρολόγος σου και το vlaxerna.gr, για να σου δώσουν ιδέες (σιγά μη σου δίναμε χρήματα!!). Μιας και ξέρεις από ανθρώπινες σχέσεις, στρώσου και γράψε ένα βιβλίο γι αυτές, ή άλλαξε θέση στα έπιπλα του σπιτιού, έτσι… για να αλλάξει κάτι, βρε παιδί μου!!!

Παράξενοι (εκτός/χρόνου-εκτός/τόπου)
Ακυβέρνητοι, με Νεύρα και Γκρίνια!

Παράξενέ μου, επειδή είσαι έξυπνος, λίγα θα σου γράψω πολλά θα καταλάβεις. Αυτό τον μήνα, βάλε ταμπελίτσα “μην με ενοχλείτε”…!!!

 

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια