Back to top
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου, 2017 στις 3:35μμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί (21/3-20/4)

Κυβερνήτης ο Άρης

Δυναμικός, ζωηρός, εύστροφος, ενεργητικός, ενθουσιώδης, θυελλώδης, παρορμητικός, ερωτιάρης,  ανεξάρτητος θαρραλέος, φιλόδοξος, ανυπόμονος, εγωιστής, ευέξαπτος.

Το άρθρο 4 της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου λέει ότι, ελευθερία σημαίνει το να μπορεί να πράττει το κάθε άτομο, οτιδήποτε δεν βλάπτει ένα άλλο άτομο! Κριαράκι μου, εσύ το ξέρεις και παρόλο που είσαι ανεξάρτητος είσαι συγχρόνως και πιστός. Οι άλλοι όμως το ξέρουν? Αμ δε! Και πρέπει να βρεις την υπομονή (την ποιά?!), για να τους κάνεις μαθήματα ανεξαρτησίας! Αν δεν τα καταλάβουν θα…δουν μια χύτρα να εκτοξεύεται! Ευχάριστα απρόβλεπτος θα είναι ο χρόνος, με πολλές και καλές ευκαιρίες! Έχεις δυναμισμό, έχεις αυτοπεποίθηση (δεν έχει σημασία που ώρες-ώρες νοιώθουμε την ανάγκη να σε πλακώσουμε στις μπουνιές!), θα βγεις εκεί έξω και θα αυτοδιαφημιστείς ασύστολα, όπως μόνο εσύ ξέρεις, για να μας θυμίζεις ότι, Κριός σημαίνει πρωτιά, αυθορμητισμός, ρίξιμο στη μάχη για ιδέες και φιλίες! Τελικά είναι πολύ κουραστικό να είσαι ωραίος…!

Ταύροι (21/4-20/5)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Υπομονετικός, λογικός, πιστός, δυνατός, αξιόπιστος, τρυφερός, εγκάρδιος,  αφοσιωμένος, σταθερός,  ζηλιάρης, πεισματάρης, φυγόπονος, καλοφαγάς.

Ευθύνες, σκέψεις, προβληματισμοί, πάει το 2016…βγήκε!!!  ένας σκληρός δίσκος είναι το μυαλό! τον παραφόρτωσες? τα ΄φτυσε!  Όμως η χρονιά αυτή Ταυράκι μου, θα είναι μια τυχερή χρονιά, που θα εκμεταλλευτείς την εξυπνάδα σου και τη γοητεία σου! Θα προσπαθήσεις να διορθώσεις και να αλλάξεις προς το καλύτερο όσα μπορείς. Και -πίστεψέ με- μπορείς πολλά!! Έχεις και δυο όπλα που λίγοι τα έχουν: την υπομονή και την σταθερότητα! (εντάξει, ώρες-ώρες σκας γαϊδούρι, αλλά τέλος, πάντων είναι προτερήματα!). Προβλέπονται νέοι  έρωτες που δεν θα μπορείς να αντισταθείς ακόμα και…αν πρέπει να αντισταθείς!! Όμως ο Κρόνος, λέει ότι για να πετύχεις αυτά που θες, σε περιμένει πολλή δουλειά. Έλαααα, δεν καθόμαστε, τρέχουμε… και δεν ξεχνάμε ότι Ταύρος σημαίνει οικογένεια, υπομονή, επιμονή, αποφασιστικότητα και καλό φαϊ (μην ξεχνιόμαστε!).

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Επικοινωνιακός, έξυπνος, πνευματώδης, ευέλικτος, προσαρμοστικός, κινητικός, πολυλογάς, δραστήριος, νευρικός, περίεργος, ανυπόμονος, επιφανειακός, άστατος.  

Διδυμάκι μου, είσαι καλό παιδί και δείχνεις καλή διαγωγή, (από διασταυρωμένες πηγές αυτό!). Το 2017, θα σε ανταμείψει σε όλους τους τομείς! Όλα δικά σου φέτος και όπως τα θες! Είσαι γοητευτικός και σε ευνοεί πολύ ο καινούριος χρόνος, που θα σε βοηθήσει να ελέγξεις τη συναισθηματική σου φόρτιση. Με χαλαρή διάθεση και βλέμμα αισιόδοξο, θα καταφέρεις να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, αρκεί να μην ξεκινάς μια δουλειά και μετά να την φορτώνεις στους άλλους (τότε είναι που… μας βγάζεις απ΄ τα ρούχα μας! Μεταφορικά μιλάω Δίδυμε!!! ). Τα ερωτικά σου θα είναι φανταστικά, γιατί  “μία έτσι, μία γιουβέτσι” ο Δίδυμος, παντού χωράει (τέτοια σου γράφω και άϊντε τώρα να σου κρατήσω κλειστό το στόμα! ). Δίδυμος σημαίνει επικοινωνία και εφευρετικότητα, εξυπνάδα και πονηριά,  χιούμορ και ευελιξία. 

Καρκίνοι (22/6-22/7)

Κυβερνήτης η Σελήνη

Συναισθηματικός, προστατευτικός, διαισθητικός, εφευρετικός, επιφυλακτικός, ευμετάβλητος, εύθικτος, γκρινιάρης, κλαψιάρης

Καβουράκι μου, με ανεβασμένη ψυχολογική διάθεση, σε βρίσκει η νέα χρονιά!  Έτσι θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος  και καμιά φορά αν σε πιάνουν τα ψυχολογικά σου και τα παράπονά σου, να ξαπλώνεις και θα σου περνάει (πιάνει σου λέω, τόχω δοκιμάσει!). Θα γίνουν ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου, ερωτικές και κοινωνικές, θα αποδείξεις έμπρακτα ότι ξέρεις τι θέλεις και ξέρεις να το διεκδικείς! Θα προσπαθείς να γίνεται αυτό που θέλεις, κι όταν δεν το πετυχαίνεις θα βάζεις μπροστά το μεγάλο όπλο σου…τη γκρίνια (τότε είναι που μας κάνεις να θέλουμε να σε ψήσουμε στην γκρίνια, για να δεις τη γλύκα της!). Θα δίνεις στον εαυτό σου ψήφο εμπιστοσύνης και καρότο…χωρίς το μαστίγιο (αν σ΄ αρέσει κι αυτό, εμάς στο vlaxerna.gr δεν μας πέφτει λόγος!). Θα περάσεις ευχάριστα και αγαπησιάρικα έτσι, όπως θέλεις!  Αν είσαι μόνος, θα βρεις την αδελφή ψυχή  και θα της δείξεις ότι, Καρκίνος σημαίνει συναισθηματική ασφάλεια, ρομαντισμός, αγάπη, στοργή.

Λέοντες (23/7-22/8)

Κυβερνήτης ο Ήλιος

Δημιουργικός, έντιμος, αισιόδοξος, φιλικός, γενναιόδωρος, αυθόρμητος, συγκαταβατικός, θεληματικός,  εξωστρεφής, πεισματάρης, ματαιόδοξος, εγωκεντρικός

 Ναι μεν, αλλά. Πολλά τα καλά που θα σου έρθουν, αλλά με εμπόδια. Εμποδισμένες χαρές δηλαδή!  Απαιτητική και γεμάτη ένταση στη δουλειά θα να είναι η χρονιά, αλλά εσύ θα έχεις μια τεράααααστια λαχτάρα για βόλτες, και ξεκούραση. Για να απολαύσεις το ‘’αλλά’’ θα πρέπει να είσαι συνεπής στο “ναι μεν”! Με την αισιοδοξία και την ικανότητά σου να βλέπεις το ποτήρι γεμάτο, μια χαρά θα τα πας! Στα αισθηματικά σου θα φλέγεσαι από ερωτισμό, αλλά στα οικονομικά σου θα πρέπει να κόψεις τις λεονταρίστικες σπατάλες (τότε είναι που θέλουμε να σε κάνουμε ντα, ντα, ντα!) Θα είναι κι αυτή μια χρονιά που θα δείξεις σε όλους ότι, Λέων σημαίνει γενναιοδωρία, υπερηφάνεια, πάθος, ζεστασιά και χειροκρότημα! Αλήθεια, ήξερες ότι το χειροκρότημα είναι μια από τις πιο απολαυστικές τελετουργικές πράξεις που κάνουμε και μας αρέσει γιατί παράγει αισθήματα χαράς ενώ μας γεμίζει ενέργεια και θερμότητα? ε? Πςςςςςς, πού τα βρίσκω και τα γράφω η ρουφιάνα!!

Παρθένοι (23/8-22/9)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Έξυπνος, τίμιος, εργατικός, πρακτικός, σχολαστικός, ανήσυχος, τελειομανής, αναλυτικός, συντηρητικός, γκρινιάρης, ιδιότροπος, σφιχτοχέρης

Παρθένε μου, μια πολύ τυχερή χρονιά ήρθε για σένα. Θα πάρεις ανάσα στον οικονομικό τομέα και θα ασχοληθείς με τον εαυτό σου, με την εμφάνισή σου, με την υγεία σου (θα αρχίσεις να γυμνάζεσαι και θα κόψεις τις νυχτερινές επιδρομές στο ψυγείο). Με την κοινωνικότητά σου ανεβασμένη θα απολαμβάνεις φιλικές συντροφιές, όπως μπορείς να απολαμβάνεις την παρέα με τον εαυτό σου, χωρίς να μιζεριάζεις για μοναξιά! Πρακτικός, εύστροφος και ήρεμα γοητευτικός (όπως είσαι), θα έχεις μια λύση για κάθε πρόβλημα. Παρθένος σημαίνει εργατικότητα, τάξη, σταθερότητα , λογική, αλληλοβοήθεια.  Έστω και με γκρίνια, θα τα βάζεις όλα σε τάξη (εκεί είναι που μας σπας τα νεύρα και με διαβολεμένη διάθεση, θέλουμε να σου ανακατέψουμε τα συρτάρια, τα ρούχα, το δωμάτιο, μόνο και μόνο για να χαρούμε με το απελπισμένο ύφος σου!). Στα ερωτικά σου, αν ακολουθήσεις την καρδιά σου και τις επιθυμίες του συντρόφου σου, σίγουρα θα έχει να διηγείσαι φλογερές ιστορίες, και στα δισέγγονα…

Ζυγοί (23/9-23/10)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Διπλωματικός, ρομαντικός, όμορφος, ευγενικός, εκλεπτυσμένος, κοινωνικός, ερωτικός, ειρηνικός, διαχυτικός, φιλάρεσκος, αναποφάσιστος

Ζυγέ μου, κουβαλώντας μηνύματα αισιοδοξίας ήρθε το 2017 για σένα, με καλύτερα εργασιακά (δεν έχει σημασία που οι συνάδελφοι θα σου φορτώνουν δουλειά)  και επιτυχία σε σπουδές και σε όλους τους τομείς . Με οικογενειακή ηρεμία (θα υπάρξουν φορές, που θα διαφωνείς, εσύ θα βρίσκεσαι από τη μια πλευρά και οι υπόλοιποι από την άλλη. Στο τέλος θα τους τουμπάρεις και θα τους παίρνει με το μέρος σου (βρε, ο Ζυγός έχει διδακτορικό στη διπλωματία!) Στα αισθηματικά σου θα λειτουργείς με αποφασιστικότητα, όποιο πρόβλημα προκύπτει, θα το λύνεις επί τόπου… επί κρεβατιού, επί καναπέ, επί-όπου βρίσκεσαι! Ναι, στα ερωτικά σου είσαι αποφασιστικός στα άλλα θέματα μας το παίζεις αναποφάσιστος! (φταίμε που αγανακτούμε και ετοιμαζόμαστε να σου…ψιθυρίσουμε μερικά φωνήεντα?) Είσαι όμως γλυκούλι πλασματάκι και μας θυμίζεις ότι, Ζυγός σημαίνει διπλωματία, φιλία, ομορφιά, αρμονία, καλοπέραση.

Σκορπιοί (24/10-22/11)

 Κυβερνήτης ο Άρης και ο Πλούτωνας

Ισχυρός, φιλοσοφημένος, τίμιος, εργατικός, παθιασμένος, αποφασιστικός, μαγνητικός, καταπιεστικός, ισχυρογνώμων, μυστήριος,  ζηλιάρης, καχύποπτος, μοναχικός

Αγαπημένε μου Σκορπιέ (οι αδυναμίες δεν κρύβονται!) έχεις πολλά σχέδια και η νέα χρονιά εγγυάται απόλυτη επιτυχία! (αν δεν την εγγυάται η χρονιά, την εγγυάσαι εσύ!  αν ο Σκορπιός θέλει κάτι, το σύμπαν απλά παρακολουθεί!). Θα συνεχίσεις το ξεκαθάρισμα των σχέσεων που ήδη έχεις αρχίσει από πέρυσι (χώρια η  ήρα από το σιτάρι). Θα κρατήσεις δίπλα σου άτομα που καταλαβαίνουν, ότι χάρη σε σένα μαθαίνουν τις δυνατότητές τους. Οι άλλοι, να αποχωρήσουν και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!! (ποιός τους δίνει σημασία, που θέλουν να σε κλειδώσουν σε ένα δωμάτιο και να καταπιούν το κλειδί? “γραμμένους” του έχεις!). Θα περάσεις μια χρονιά γεμάτη ερωτισμό και ίσως ξαναβρεθείς με άτομα του παρελθόντος, που είχατε χαθεί, διότι να ξεχνάμε ότι, Σκορπιός σημαίνει αυτοπεποίθηση, σταθερότητα, αυτοκυριαρχία, επιβολή,  έρωτας, πάθος (είτε σωστό είτε λάθος). Σε αυτά που σου γράφω, συμφωνεί και ο εκλεκτός συνάδελφος ο Κώστας Λεφάκης! (μου τηλεφώνησε στο κόκκινο τηλέφωνο. Αυτός με ξέρει καλά, εγώ…μόνο ακουστά τον έχω!).

Τοξότες (23/11-21/12)

 Κυβερνήτης ο Δίας

Αισιόδοξος, αυθόρμητος, ειλικρινής, καλόκαρδος, διαχυτικός, ευθύς, αδέξιος,  ζαβολιάρης, ανυπόμονος, ανεύθυνος

Ευχάριστη η νέα χρονιά με δημιουργικότητα, εφευρετικότητα και ευχάριστες φιλικές συναναστροφές. Παρόλο που σου αρέσουν τα ταξίδια αυτή τη χρονιά θα προτιμήσεις να μείνεις στο σπίτι για να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις οικογενειακή ηρεμία  (εγώ ξέρω ότι ο λόγος είναι  οικονομικός, αλλά δεν το μαρτυράω!). Όσον αφορά στους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου και στις σχέσεις σου, αν δεν σεβαστούν την σοβαρότητα με την οποίαν βλέπεις εσύ την ελευθερία σου και την ανεξαρτησία σου, θα σε αναγκάσουν να…την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια (τότε είναι που νοιώθουμε την ανάγκη να βουτήξουμε το όμορφο και φιλελεύθερο κεφαλάκι σου σε ένα κουβά με κρύο νερό). Αν είσαι μόνος τώρα που με διαβάζεις, θα βρεις το κατάλληλο άτομο και θα του αποδείξεις εμπράκτως ότι, Τοξότης σημαίνει κέφι, αισιοδοξία, σκανταλιά, ελευθερία.

Αιγόκεροι (22/12-20/1)

Κυβερνήτης ο Κρόνος

Πρακτικός, αξιοπρεπής, ώριμος, σοβαρός, προσγειωμένος, ευγενικός, θετικός, πειθαρχημένος, υπομονετικός, συντηρητικός, λιγομίλητος, Σκρούτζ

Αιγόκερέ μου, όμορφη και με πολλά ευχάριστα γεγονότα θα είναι η χρονιά για σένα. Θα κάνεις νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και θα ξεχάσεις αυτές που σε έχουν στεναχωρήσει. Σου αρέσουν οι σχέσεις με ποιότητα και όχι με ποσότητα και αυτό θα επιδιώξεις και φέτος. Και τα οικονομικά σου θα είναι καλά, αφού θα διορθώσεις προβληματικές επαγγελματικές καταστάσεις. Όλα γεμάτα θα τα έχεις (γεμάτο πορτοφόλι, γεμάτο σπίτι, γεμάτο κρεβάτι) και δεν θα στεναχωριέσαι όταν στις σχέσεις σου δίνεις περισσότερα και παίρνεις λιγότερα. Εντάξει, είναι φορές που με την “ανελέητη” κριτική σου, μας φτάνεις σε σημείο όταν σε βλέπουμε να κλείνουμε αυτιά και μάτια!  Εγώ πάντως ως σοβαρή αστρολόγος (μην κοιτάς που γράφω σαχλαμάρες, κατά βάθος είμαι σοβαρή!), λέω σε όλους: βρήκες Αιγόκερω? κράτα τον, με το καλό ή με το ζόρι (δέσε τον, κλείδωσέ τον κάπου), διότι  Αιγόκερως σημαίνει σοβαρότητα, ωριμότητα, εργατικότητα, ιεραρχία, επιμονή.

Υδροχόοι (21/1-19/2)

Κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Ουρανός

Ιδεαλιστής,  έξυπνος, ανεξάρτητος, τίμιος, εφευρετικός, αντικειμενικός, φιλικός, πεισματάρης, απρόβλεπτος, ιδιόρρυθμος, παράξενος

Υδροχόε μου, άκου με! Θα σου τα πω με το Σι και με το Νίγμα! Το 2017 προβλέπονται νέες φιλίες, καλή επικοινωνία με όλους (έχει σήμα παντού) Τα επαγγελματικά σου, τα οικονομικά σου και τα κοινωνικά σου θα είναι υπέροχα. Οι τρελές σου επιθυμίες σου θα γίνουν πραγματικότητα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, γάμους, βαφτίσια, χαρές και πανηγύρια σου υπόσχεται η νέα χρονιά.  Μωρέ, τι κάθομαι και σου γράφω, αφού γραμμένης μ΄ έχεις και κάνεις του κεφαλιού σου! (φταίμε που θέλουμε να σε δέσουμε σε ένα δέντρο, από αυτά που θέλει να σώσεις,…. εσύ για να σώσεις το δέντρο κι εμείς να σωθούμε από σένα? Πςςςς, πώς το σκέφτηκα, διπλό το καλό!)  Αν είσαι αδέσμευτος θα  έχεις πολλές κατακτήσεις και θα σου δοθεί η ευκαιρία να βρεις σύντροφο που να συμμερίζεται τις κοσμοθεωρητικές ανησυχίες σου, να σε θέλει όπως και όσο εσύ, διότι Υδροχόος σημαίνει ιδεολογία, πρωτοπορία, εξέλιξη, φιλία! Μετά  από αυτές τις προβλέψεις, σας επιτρέπω να με αποκαλείτε…θεαααααά!!

Ψάρια (20/2-20/3)

Κυβερνήτης ο Δίας και ο Ποσειδώνας

Ευαίσθητος, διαισθητικός, ανιδιοτελής, ιδεαλιστής, συναισθηματικός, ευγενικός, καλόκαρδος, ντροπαλός, εύθικτος, μυστικοπαθής, λιγομίλητος, μεταβλητός

Ψαράκι μου, από δω να πας, από κει να γείρεις, ίσια να κοιτάξεις, λοξά να στραβοκοιτάξεις, προβληματισμένο σε βρίσκει η νέα χρονιά. Εγώ όμως σου λέω ότι το 2017 θα είναι όμορφο και για τον θαλάσσιο πληθυσμό. Τα αστέρια θα είναι σύμμαχός σου για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου και με μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα θα περάσεις μια πολύ γλυκιά χρονιά!  (δεν έχει σημασία που με τούτα και με τ΄ άλλα, ώρες-ώρες σπας “καρύδια”, διότι μόλις χαμογελάσεις τα ξεχνάμε όλα!). Μη δίνεις σημασία και να θυμίζεις στους άλλους 11 ότι, Ιχθύς σημαίνει ευαισθησία, ρομαντισμός, πραότητα, τέχνη, γενναιοδωρία! Ξε-προβληματίστηκες τώρα? Καλά, δεν πειράζει, εγώ θα σου φτιάξω το κέφι! Θα είσαι άκρως ερωτική ύπαρξη, γι αυτό, το κρεβάτι που, όπως είναι γνωστόν, πολλοί το έχουν για ύπνο, εσύ  θα το κάνεις  τερέν με…ύψιστες επιδόσεις!…Σ΄ έφτιαξα τώρα, ε?

Παράξενοι (εκτός/χρόνου-εκτός/τόπου)

Ακυβέρνητοι, με Νεύρα και Γκρίνια!

Ιδιότροπος, γκρινιάρης, προσγειωμένος, ειλικρινείς, φίλος

Όπως είναι παγκοσμίως γνωστό, ως 13ο ζώδιο  είσαστε δημιούργημά μου (μην ξεχνιόμαστε!). Μια χαρά θα περάσεις και εσύ Παράξενέ μου και θα είσαι γερός και δυνατός για να μας θυμίζεις ότι, Παράξενος σημαίνει προσγειωμένος, πραγματιστής, ειλικρινής, αντικειμενικός, νευρικός, ιδιότροπος, περίεργος και που… όλοι μας κρύβουμε μέσα μας ένα κομμάτι σου!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια