Back to top
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2016 στις 4:55μμ | Κατηγορία: Ζώδια | argy
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί (21/3-20/4)

Κυβερνήτης ο Άρης

Κάτσε κάτω από τη μπάραααα! Κριαράκι, όπου μπάρα γράψε γονείς, παιδιά, δουλειά, πολυέξοδο σύζυγο, εραστή (νόμιμο, παράνομο, κρυφό, φανερό, εμείς στο vlaxerna.gr δεν τα κοιτάμε αυτά) οικογένεια, Χριστούγεννα, δώρα, έξοδα. Σου έχω λύση! Βρες μια αφορμή να νευράσεις (δεν το ΄χεις και δύσκολο), κάντα όλα λίμπα, βρόντα  την πόρτα και φύγε μέχρι να σου περάσουν τα νεύρα (για κανένα δίωρο δηλαδή). Να φας όμως πρώτα, μη φύγεις νηστικό!!! Ηρέμησε Κριέ, πλακίτσα σου κάνω! Θα περάσεις υπέροχες γιορτές και όποιο άτομο θέλεις στο κρεβάτι σου θα το έχεις…άντε βρε, χαλάλι σου…

Ταύροι (21/4-20/5)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Ταύρε, αν δεν σε χωράει ο τόπος (και δεν μιλάω για τα κιλά που φόρτωσες), δεν σου  φταίνε οι γύρω σου. Ο Ερμής φταίει που είναι ανάδρομος! Και καλά, αν είσαι μόνος, έχεις καλώς. Αν έχεις σύντροφο όμως, θα έχεις πρόβλημα. Οργανώσου, κάνε εργασιοθεραπεία, στρώσου στο διάβασμα, στρώσου στη δουλειά, ανασύνταξε τις δυνάμεις σου και σε καμιά βδομάδα που θα σου έχουν περάσει τα νεύρα (αργούν και να σου περάσουν, είσαι αγύριστο κεφάλι βλέπεις!), όλα θα είναι μιά χαρά. Και θα περάσεις πολύ όμορφες και χαρούμενες γιορτές! Τί, δεν με πιστεύεις? Ααααα, δεν θα καθήσω να σε πείσω,  έχουμε και δουλειές, εντάξει?

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Διδυμάκι μου, πολύ όμορφα θα περάσεις τον Δεκέμβρη με χαρούμενες γιορτές, αρκεί να βρεις τον τρόπο να διώχνεις την ένταση της καθημερινότητά σου, για να μην την πληρώνουν όσοι είναι δίπλα σου! Και μη  μου πεις, ότι δήθεν έχεις άγχος, ότι δήθεν δουλεύεις πολύ, και ότι οι άλλοι δεν κάνουν καλά τις δουλειές! Αυτά, να τα λες στους άλλους αστρολόγους (του άσχετους!) και λοιπούς επιστήμονες, που μετά από μακροχρόνιες έρευνες σε Διδύμους, δεν κατάφεραν να βγάλουν κάνενα συμπέρασμα!! Άσε που τους μισούς από δαύτους τους στείλατε στο Δαφνί και οι άλλοι μισοί παίρνουν χάπια!

Καρκίνοι (22/6-22/7)

Κυβερνήτης η Σελήνη

Καρκινάκι, ο Δεκέμβρης θα είναι πολύ όμορφος και τυχερός μήνας για σένα. Μη με στραβοκοιτάς, δεν σου φταίει ο μήνας αν εσύ κάνεις ένα βήμα μπρος και δύο πίσω, επειδή δεν έχεις ξεκάθαρα συναισθήματα και θέλω!! Μα -θα μου πεις- εγώ αστρολόγε μου είμαι παιδί της σελήνης και θέλω να είμαι σίγουρος πριν αποφασίσω για κάτι! Κι εγώ θα σου πω: σιγουριά υπάρχει μόνο στους υπαλλήλους του Ελληνικού δημοσίου (μέχρι τώρα, αύριο δεν ξέρουμε!). Όχι μα και μα. Μη μιλάς!  Κοίτα που παραπονιέται το Καβούρι χρονιάρες μέρες Βρε, δεν παραπονέθηκε ο Ομπάμα, ολόκληρος πλανητάρχης, που δεν έφαγε σουβλάκι στην Αθήνα, έχεις μούτρα να παραπονιέσαι εσύ? Μην τρελαθούμε τώρα..!

Λέοντες (23/7-22/8)

Κυβερνήτης ο Ήλιος

Ώρες-ώρες Λιοντάρι μου αναρωτιέσαι, πού σε βρίσκουνε όλοι αυτοί, που σε φορτώνονται και σου ζητάνε χρόνο, χρήμα, φροντίδα (στοργή και προδέρμ!)! Λες να φταίει ο ανάδρομος Ερμής? λες να φταίει η τρόϊκα και το ΔΝΤ ή μήπως η ανεκτικότητά σου? Αυτήηηη, αυτή φταίει και το ξέρεις! Και κάπου εδώ πατάς φρένο! Γιατί, ναι μεν, είσαι Λέων που σέβεται τον εαυτό του και το θρόνο του και τους βοηθάς όλους, αλλά έρχονται γιορτές! Πρέπει να ασχοληθείς και με τον εαυτό σου -άνθρωπος είσαι κι εσύ- να βγεις εκεί έξω και να λάμψεις! Τί, όλο τους άλλους θα κοιτάς? Να φύγουνε, να πάνε αλλού! Κανονικά τους χρειάζεται και ένα μπερντάχι πριν φύγουν, αλλάααα, να ευγνωμονούν την μεγαλοψυχία σου και τον ποινικό κώδικα που είναι αυστηρός…!!

Παρθένοι (23/8-22/9)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Τι να σου πρωτοπώ Παρθένε μου! Ευχάριστος για σένα ο Δεκέμβρης με τα οικονομικά σου να έχουν σταθερή βελτίωση! Στα αισθηματικά σου όμως, βλέπω φιλικές σχέσεις να μετασχηματίζονται σε ερωτικές, ενδιαφέροντα άτομα να έρχονται στη ζωή σου και γενικώς βλέπω…κόσμο να μπαινοβγαίνει! Αν είσαι σε μόνιμη σχέση θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την ευελιξία σου, την διπλωματία σου και την σταθερότητά σου (λέμε τώρα!), αν δεν θέλεις να υπάρξουν ανατροπές Εκτός και αν θέλεις, ή τη μια θέλεις, την άλλη δεν θέλεις! Εκεί, βασανίσου και προβληματίσου!. Τί νόμιζες Παρθένε, ότι τα αισθηματικά είναι σαν τα οικονομικά, που ενεργοποιείς την υπευθυνότητα και την οργανωτικότητά σου και μας κάνεις το μάγκα? Στο συναίσθημα είναι δύσκολα τα πράγματα και σε βλέπω να τραγουδάς, ”δε σου κάνω τον Άγιο, ααααχ αμάρτησααα…!!”

Ζυγοί (23/9-23/10)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Κάνεις κάτι χαριτωμενιές βρε Ζυγέ, που σου ξεχνάμε ότι στραβό έχεις. Και μη μου πεις δεν έχεις στραβά. Έεεεχεις, έχεις αλλά δεν θα το κάνουμε θέμα τώρα! Όμορφος ο Δεκέμβρης για σένα, με καλά τα οικονομικά σου. Ανανεωμένος και με διάθεση άκρως ερωτική, θα περάσεις τις γιορτές! Αυτό που σε ανανεώνει είναι οι φιλίες σου και η κοινωνική ζωή σου. Και το φλερτ βέβαια (μην ξεχνιόμαστε!), που θα είναι το αλατοπίπερο της ζωής σου αυτό το μήνα. Για πρόσεξε όμως την αναλογία του πιπεριού, γιατί σε βλέπω με τον Παρθένο από πάνω, να κάνετε ορχήστρα και συ να τραγουδάς ”με τσάκισες με ρήηηηημαξες….”

Σκορπιοί (24/10-22/11)

 Κυβερνήτης ο Άρης και ο Πλούτωνας

Ο Κάρλο Τσιπόλα είπε ότι, οι ηλίθιοι είναι μια ανοργάνωτη ομάδα που δεν διαθέτει αρχηγό, αλλά είναι πιο ισχυρή και από την Μαφία! Ένα περίεργο πράγμα βρε Σκορπιέ, τους έλκεις, λες κι έχεις μαγνήτη! Και δεν σου φτάνει η ηλιθιότητάς τους και οι αντιρρήσεις τους, σου βάζουν και εμπόδια!! Και μετά, φταις εσύ που…σηκώνεις λάδια? Φταις που ανοίγεις το στόμα σου, τους ταράζεις την επιφανειακή τους ηρεμία και σηκώνεται τσουνάμι αντιδράσεων? Εσύ υπέροχα θα περάσεις τον Δεκέμβρη και τις γιορτές, οι άλλοι δεν ξέρω… Πάντως, εγώ τους συνιστώ αντί να σου στέκονται εμπόδιο, ότι είναι καλύτερα για αυτούς να περνάν από το κρεβάτι σου…! Δεν με ακούνε! ηλίθιοι παιδί μου, ηλίθιοι!!

Τοξότες (23/11-21/12)

 Κυβερνήτης ο Δίας

Ντιριντάχτα ντίρι ντίρι ντάχτα, ώπα κι έρχονται γιορτές! Θα πάω εκεί, θα κάνω αυτό και τούτο και ΄κείνο και τ΄ άλλο! Καλά τα λες εσύ και χαίρεσαι Τοξότη μου, και καλά θες να κάνεις αυτά που θες να κάνεις, αλλάαααα, θα το εγκρίνουν οι συνιστώσες? Άει βρε, δεν εννοώ του ΣΥΡΙΖΑ. Εννοώ τον σύντροφο, τα παιδιά, τους γονείς, την τσέπη σου και όλα αυτά, που σου χαλάνε τα υπέροχα σχέδιά σου και σου ανάβουν τα λαμπάκια και… γίνεσαι Χριστουγεννιάτικο δέντρο…! Και εδώ έρχεται η αστρολόγος σου, να σου πει ότι ο Ερμής και η Αφροδίτη δεν είναι ανάδρομοι, οπότε έχεις τις ευλογίες τους για να κάνεις αυτά που θέλεις! Οπότε… σούζα οι συνιστώσες……!

Αιγόκεροι (22/12-20/1)

Κυβερνήτης ο Κρόνος

Μην είσαι απόλυτος Αιγόκερέ μου, διότι εκεί που νομίζεις ότι έχεις εγκλωβιστεί είτε οικονομικά, είτε συναισθηματικά και βρίσκεσαι σε αδιέξοδο, γίνονται κάποια πράγματα μόνο και μόνο για να σε βοηθήσουν, λες και τα έστειλε η θεά τύχη! Ααααχ, είναι μεγάλη ρουφιάνα η ζωή Αιγόκερεεε, αν θέλει να σε βοηθήσει, θα βρει τον τρόπο! Ευκαιρίες θα έχεις πολλές και άσε τα πράγματα να εξελιχτούν χωρίς να τα πιέζεις, προκειμένου να ακολουθήσουν την κατεύθυνση που θέλεις. Ίσως αυτό που θα σου στείλει η τύχη, να είναι πολύ καλύτερο από αυτό που σχεδιάζεις εσύ!  Μιας και γράφω για σένα, που σου αρέσει η οικονομική ασφάλεια, κάπου διάβασα και μ΄ άρεσε,  ότι, τα λεφτά δεν αγοράζουν τον έρωτα ούτε την αγάπη, αλλά σίγουρα σε φέρνουν σε μια καλή διαπραγματευτική θέση! Καλό ε?

Υδροχόοι (21/1-19/2)

Κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Ουρανός

Σου ξαναθυμίζω Υδροχόε μου, Χριστούγεννα έχουμε, δέντρο στολίζουμε, δεν βάφουμε αυγά! Και μου απαντάς: παράτα μας ρε αστρολόγε, δημοκρατία έχουμε και άμα γουστάρουμε Χριστουγεννιάτικα να βάψουμε αυγά, θα βάψουμε αυγά! Αυτή την επαναστατικότητά σου ρε Υδροχόε αν την μεταφέρεις στο κρεβάτι σου, θα…. κάνεις Ανάσταση, Χριστουγεννιάτικα!!! Τελικά -μετά από μακροχρόνιες έρευνες- κατέληξα στο συμπέρασμα ότι, μόνο ένας Υδροχόος έχει την τέχνη να μπερδεύει τις γιορτές με τις εποχές, τη δουλειά με τη διασκέδαση, τη φιλία με τον έρωτα και να κάνει τους άλλους αστρολόγους (τους άσχετους!) να τρώνε τα λυσσακά τους…!!

Ψάρια (20/2-20/3)

Κυβερνήτης ο Δίας και ο Ποσειδώνας

Έχω πρόβλημα Χιούστον! Άσε βρε Ψάρι το Χιούστον, το ξέρω ότι ζεις στο διάστημα! Όπως ξέρω ότι έχεις πρόβλημα οικονομικό και ερωτικό και επικοινωνιακό μαζί! Βλέπω το μάτι σου, γυαλίζει! Όμως δε σε φοβάμαι, έχεις την ικανότητα να ξεγλιστράς! Όπως και να αλλάζεις προσωπικότητα κάθε δευτερόλεπτο (αν θες!!) και να στέλνεις κόσμο στο Δρομοκαϊτειο…!! Για να μην μας τρελάνεις όλους χρονιάρες μέρες, προσγειώσου στον πλανήτη γη και θα βρεις δίπλα σου ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν (μην γράφω όλο τα ίδια και γίνομαι γραφική!). Ρίξε τα μούτρα σου, ζήτα βοήθεια και θα την έχεις. Θα περάσεις εσύ καλά, κι εμείς καλύτερα…!!

Παράξενοι (εκτός/χρόνου-εκτός/τόπου)

Ακυβέρνητοι, με Νεύρα και Γκρίνια!

Νεύρα, γκρίνια και πάλι νεύρα Τί θα κάνουμε ρε συ Παράξενε, έτσι θα την βγάλουμε χρονιάρες μέρες? Θα περάσεις όμορφες γιορτές, όμως φρόντισε να  αλλάξεις ρώτα και γλυκάνεις λίγο. Οι άλλοι δώδεκα από πάνω, έκαναν σύναξη και ετοιμάζονται για να σε λυντσάρουν. Με το ζόρι τους κρατώ…!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια