Back to top
Παρασκευή, 17 Ιουνίου, 2016 στις 7:48πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί (21/3-20/4)

Κυβερνήτης ο Άρης

Θα σου έλεγα να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια για την παραλία, αλλά δεν…! Πάρε μολύβι και χαρτί και γράψε, με ποιά από τις οφειλές σου, θα αρχίσεις να πληρώνεις. Κόλλα Α4 Κριέ, είναι πολλές! Μη φέρνεις αντίρρηση, θα πληρώσεις! Εδώ δεν ακούνε τους 35 ξένους οικονομολόγους που ζητάνε να διαγραφεί μέρος του Ελληνικού χρέους και περιμένεις να ακούσουν εσένα? Πάρε την έννοια σου και μείωσε τα έξοδά σου. Με λιγότερα τσιγάρα και με λιγότερους καφέδες δεν θα πάθεις και τίποτα!  Το είπε και ο Υπουργός! A! και με λιγότερο sex, θα είσαι μια χαρά! Μη βρίζεις Κριέ, είναι αγένεια!

Ταύροι (21/4-20/5)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Όλο το χειμώνα μέσα τον έβγαλες, άϊντε και με καμιά επίσκεψη σε άλλα σπίτια. Και πάνω που  έβαλες τα οικονομικά σου σε τάξη και βλέπεις ότι σε φτάνουν να σκαρίσεις και να απλώσεις το κορμάκι σου να λιαστεί στην πιό κοντινή παραλία, σου αυξάνουν τον ΦΠΑ, αυξάνουν τον ΕΝΦΙΑ, τη βενζίνη, τα πάντα όλα και τα κέρατά τους μαζί! Τί, δεν με πιστεύεις? Ρώτα και τον υπεύθυνο του vlaxerna.gr (τον Νίκο ντέ!). Και έχουν και την απαίτηση να περάσεις καλά!! Ποιός, εσύ ο Ταύρος που θέλει συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια! Μα, τρελαθήκαν όλοι τους?  

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Νευράκια, διαφωνίες και μάλιστα για ανούσια θέματα, απαρτίζουν το σκηνικό σου, εν όψει του καλοκαιριού. Φταίει η κρίση, φταίνε οι άλλοι, σου φταίνε όλοι! Ο μεγάλος ψυχοθεραπευτής Ίρβιν Γιάλομ (αυτός με τον κήπο), όταν μια πελάτισσά του αθέτησε τον λόγο της και αντί να σβήσει, του είπε ότι κράτησε τις κασσέτες με τις συνομιλιές τους, αυτός θύμωσε πάρα πολύ. Της είπε: “μαζί θα κοιτάξουμε το λόγο που σε έκανε να αθετήσεις την υπόσχεσή σου και μόνος μου θα κοιτάξω το λόγο που με έκανε να θυμώσω, διότι δεν κινδυνεύω από αυτό!” Τ΄ ακούς  Δίδυμε? Κομένα τα νευράκια, μας υποστηρίζει και η επιστήμη…!

Καρκίνοι (22/6-22/7)

Κυβερνήτης η Σελήνη

Το μεν πνεύμα πρόθυμον η δε τσέπη ασθενής! Είτε γκρινιάζεις, είτε παραπονιέσαι, η κατάστασή σου είναι αυτή που ξέρεις και μέσα σε ένα μήνα δεν αλλάζει εύκολα. Εκτός κι αν παίζεις τυχερά παιχνίδια ή σου έρθει καμιά κληρονομιά (σε μετρητά παρακαλώ, γιατί κληρονομιά με ακίνητα δεν θέλουμε). Από εκεί και πέρα θα περάσεις ήρεμα αν δεν κάνεις το λάθος να αναλάβεις και να καλύψεις οικονομικές υποχρεώσεις άλλων. Είναι ο Ερμής ανάδρομος και…ότι δανείσεις, δεν επιστρέφεται!

Λέοντες (23/7-22/8)

Κυβερνήτης ο Ήλιος

Ο Υπουργός λέει, κομμένα τα “μεγαλειότατέ μου”, “βασιλισσά μου”, “πρίγκιπισσά μου” και λοιπές συναφείς προσφωνήσεις! Σύντροφο θα σε φωνάζουμε και πολύ σου πέφτει!! Η επιστήμη λέει, ότι τα ψώνια λειτουργούν ως αγχολιτικό και μας κάνουν να ξεχνάμε έστω και προσωρινά τα προβλήματά μας, αλλά είναι αυτό καταστροφικό για το πορτοφόλι μας! Τι γίνεται εδώ βρε παιδιά? Μας παίρνουν την κορώνα από το κεφάλι μας, μας παίρνουν και τις σακούλες με τα ψώνια από τα χέρια μας? Πάει σύντροφοι, μας βλέπω να πέφτουμε σε κατάθλιψη…!!

Παρθένοι (23/8-22/9)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Να μείνεις? Να φύγεις για άλλες πολιτείες μακρινές? Ιδού η απορία! Δεν ξέρεις τι να κάνεις, αφού το πρόσωπο που σε καίει, είναι μία ζέστη, μία κρύο. Πάει καλά το άτομο? Δεν ξέρει ότι τον Παρθένο πρέπει να τον προσέχει για να τον έχει? Οι γιαγιάδες μας που ήξεραν πολλά, λέγαν ότι “αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα”, αλλά… καλού- κακού, κοίτα μήπως παίζει και τίποτ΄ άλλο γύρω σου. Αν όχι, αντί να σε πιάνουν τα εγωιστικά σου (ναι, ναι έχεις κι απ΄ αυτά!),  ρίξε λίγο νερό στο κρασί, ή κρασί στο νερό, ρίξε και λίγο τη μύτη σου και κάνε του τα χατίρια. Στην τελική, κι εσύ θα κερδίσεις…!!

Ζυγοί (23/9-23/10)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Τι να σου πω βρε Ζυγέ! Ώρες-ώρες βαριέσαι να πάρεις τα πόδια σου, αλλά σε θέματα ερωτικά είσαι ακούραστος! Κάτι τα νέα φοροεισπρακτικά μέτρα, κάτι που θες κι εσύ να αγιάσεις, κάνεις φιλότιμες προσπάθεις να συμμαζευτείς, αλλά… δεν σ΄ αφήνουν οι διαβόλοι! Τι να πώ. Εδώ δίαιτα κάνεις και μόλις δεις τη σοκολατίνα, σου ΄ρχεται να την τσακίσεις, αν δεις ένα ωραίο ανδρικό ή γυναικείο κορμί να σε περιτριγυρίζει, δεν θα σκεφτείς να το τσακίσεις? Και ένα παράξενο πράγμα βρε παιδί μου, παρόλη την κρίση, την ανέχεια, τους φόρους, τις φάπες του ΦΠΑ, τα ωραία κορμιά, παραμένουν ωραία!  Δεν είναι αδικία αυτό?… ή μήπως είναι ευλογία?  

Σκορπιοί (24/10-22/11)

 Κυβερνήτης ο Άρης και ο Πλούτωνας

Βρε συ Σκορπιέ, μήπως να σου αλλάξω ζώδιο, μπας και γράψω καμιά καλή κουβέντα και για σένα? Άσε, μην απαντάς! Πολύ μπερδεγουέη αυτός ο μήνας και πάνω απ΄ όλα απαιτεί υπομονή. Υπομονή πριν αποφασίσεις, πριν μιλήσεις, πριν επιτεθείς (διότι αυτό είσαι έτοιμος να κάνεις)! Άσε τις συζητήσεις για τον επόμενο μήνα, που θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα. Έχεις κι αυτό το τηλέφωνο, που μόλις παίρνεις τον αριθμό (ναι, τον αριθμό που έχει κολλήσει το όμορφο ξεροκεφαλάκι σου!), να σου λέει: “η κλήση σας προωθείται” !! Φταίς μετά εσύ να πλακώσεις την τηλεφωνήτρια στο ξύλο μαζί με τον έχοντα το τηλέφωνο? Αμ, δεν φταίς…!!

Τοξότες (23/11-21/12)

 Κυβερνήτης ο Δίας

Μιά παροιμία λέει ότι, όταν η φτώχεια μπαίνει από την πόρτα, ο έρωτας φεύγει από το παράθυρο. Αχ αυτή η κρίση! Κοιτάζει το εκκαθαριστικό της Εφορίας, χτυπάει και πονάει χωρίς να κάνει διακρίσεις σε χαμηλόμισθους ή  σε  ερωτευμένους! Στην άλλη μεριά της γης,  το  Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, έκανε έρευνα και διαπίστωσε ότι, όταν ψωνίζεις με άδειο στομάχι, διεγείρεις την επιθυμία σου να ψωνίζεις περισσότερα και άχρηστα πράγματα! Αμ δεν σου φταίει που σου κόβουν το μηνιάτικο ή τη σύνταξη Τοξότη! Το άδειο σου στομάχι φταίει που σε κάνει να  ψωνίζεις άχρηστα πράγματα…!!

Αιγόκεροι (22/12-20/1)

Κυβερνήτης ο Κρόνος

Αν η αστρολόγος σου, σου λέει ότι θα περάσεις έναν καλό και ερωτικό Ιούνη, εσύ έχεις λόγο να πεις το αντίθετο?  Δεν έχεις! Ε, όχι βρε Αιγόκερε! Πάνω που πάω να σου φτιάξω το κέφι, εσύ μου θυμίζεις  την κρίση, τη μείωση μισθών και συντάξεων, τις  δυσκολίες αποπληρωμής δανείων, τον  ΦΠΑ κτλ να μη τα λέω όλα και συγχύζομαι, και με προσγειώνεις ανώμαλα στην πραγματικότητα. Και πώς να σε συγχωρήσω τώρα?  Τέλος πάντων, όμορφα θα περάσεις! Και μην είσαι τόσο Σκρούτζ, πάρε κανένα κλιματιστικό. Μην περιμένεις τις κρυάδες μου για να δροσιστείς…!!!

Υδροχόοι (21/1-19/2)

Κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Ουρανός

Ο νους, λέει ο νευροεπιστήμων Γ. Παξινός, είναι η ενέργεια των νευρώνων. Και, σαν τη Βουλή των Ελλήνων, κάθε νευρώνας λέει το δικό του  και κάποιος νικάει στο τέλος. Στο συναισθηματικό πεδίο, δεν υπάρχει ελεύθερη βούληση. Δεν μπορείς να κατευθύνεις τα συναισθήματά σου με τη θέλησή σου.  Νομίζεις ότι εσύ αποφασίζεις πως θα πας να δεις αυτή την ταινία και όχι την άλλη, όμως στην πραγματικότητα ο εγκέφαλός σου έχει αποφασίσει από πριν και σε ενημερώνει! Πάρτο απόφαση Υδροχόε, θα περάσεις το μήνα, όπως αποφασίσουν οι νευρώνες του εγκεφάλου σου! Πάντως, αυτό με την Βουλή των Ελλήνων, πολύ μου άρεσε…

Ψάρια (20/2-20/3)

Κυβερνήτης ο Δίας και ο Ποσειδώνας

Αρκετά μίλησαν οι άλλοι. Τώρα είναι η σειρά σου, να μιλήσεις εσύ, για σένα! Ξεκίνα να πλασάρεις τα προτερήματά σου και να αυτοδιαφημίζεσαι. Πάρε παράδειγμα από την κότα, που έκανε την αρχή της διαφήμησης. Ένα τόσα δα αυγούλι κάνει και χαλάει τον κόσμο (κοκοκόοο και κοκοκόοοοο)!! Το ξέρω, ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν και ότι αυτά δεν είναι για σένα. Αλλά βρε χρυσούλι μου, πολλές φορές σου παίρνουν τις ευκαιρίες μέσα από τα χέρια οι αγροίκοι! Αυτά λέω, κι έχω και το φίλο μου τον Μιχάλη (Ψάρι κι αυτός), που μου λέει “τι να κάνουμε, μέσα στη ζωή είναι κι αυτά”, κι αναστενάζε…!!

Παράξενοι (εκτός/χρόνου-εκτός/τόπου)

Ακυβέρνητοι, με Νεύρα και Γκρίνια!

Παράξενε σε τούτη τη γλυκειά παλιοζωή, το χρέος, ούτε εσύ ούτε κανένας μας,  δεν πρόκεται να το ξεπληρώσει! Ο Μάρκ Τουέιν είχε πει: “Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά”!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια