Back to top
Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2016 στις 5:58μμ | Κατηγορία: Ζώδια | argy
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί (21/3-20/4)

Κυβερνήτης ο Άρης

Κριαράκι, σου έμεινε κανένα ευρώ στην τσέπη να βγάλεις το μήνα ή εξανεμίστηκαν όλα στις γιορτές του Πάσχα? Ξέρω, πάλι μπατηράκι έμεινες! Τα άστρα λένε, ότι βρίσκεσαι σε μια στασιμότητα. Ε, αυτό θέλω να το δώ. Μέχρι στιγμής, δεν έχω δει Κριό σε τέτοια φάση!  Αλλά, για νάχουμε καλό ρώτημα, με τα ερωτικά σου τι γίνεται? Δεν είναι στα καλύτερά τους, ε? Το αντικείμενο του πόθου σου, συμπεριφέρεται σαν… υποκείμενο και θες να τα κάνεις όλα “λίμπα”!! Ο Έκχαρτ Τόλε λέει ότι, όταν κάτι δεν μας βγαίνει, είναι άσκοπο να το πιέζουμε μέχρι τελικής πτώσεως. Το καλύτερο φάρμακο είναι η σοκολάτα Κριέ. Έχει τρυπτοφάνη (γνωστή σαν ορμόνη της καλής διάθεσης) και φαινυλεθυλαμίνη (μοιάζει με τις αμφεταμίνες). Είναι το καλύτερο υποκατάστατο του έρωτα! Θα σωθείς σου λέω…!

Ταύροι (21/4-20/5)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Αυτό το μήνα παίζεις στην έδρα σου! Ταυράκι μου νοιώθεις καλά και φαίνεται! Έχεις το μυαλό σου στα επαγγελματικά, τόχεις και στα ερωτικά και θέλεις να τα καταφέρεις και στα δυό μαζί! Μήπως -λέω τώρα- να σου θυμήσω,  ότι το ένα λειτουργεί εις βάρος του άλλου? Όχι ε? Καλά. Για να σε δω!! Βρε… τι ήθελα να σου πω… Ααα! Ακούω πολλές φορές, να λένε ότι κρύβουμε τα προβλήματά μας κάτω από το χαλί. Τώρα που ξεστρώσαμε τα χαλιά που τα κρύβουμε?  Και θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Αν η ερωτική σου επιθυμία είναι μεγαλύτερη από το χρέος μας στο ΔΝΤ, όσο Ταύρος κι αν είσαι (θέλεις ασφάλεια στις σχέσεις σου) ή όσο και να την καταπιέζεις ή κρύβεις για λόγους που εσύ ξέρεις, δεν μπορείς να πας κόντρα στα ένστικτα που επείγονται για ικανοποίηση! Δεν μπορείς σου λέωωωω…!!

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Διδυμάκι μου, κάτσε (κάθησε εννοώ, όχι τον ποδοσφαιριστή!). Διάβασε τι σου γράφω και μη μιλήσεις καθόλου. Καθόλου είπα! Θα περάσεις έναν πολύ όμορφο και ερωτικό μήνα, με χαρές και με πολλές νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες! Πολλά και διάφορα θα ακούσεις (ουου!! σε κουβέντα να βρίσκεσαι κι άλλο που δεν θες!) Χμ! Καλό είναι να εφαρμόσεις το τεστ της  “τριπλής διύλισης” του Σωκράτη (το φίλτρο της αλήθειας, το φίλτρο της καλοσύνης και το φίλτρο της χρησιμότητας).  Αν αυτό που ακούς δεν είσαι σίγουρος ότι είναι αλήθεια, ότι ειπώθηκε καλοπροαίρετα και αν δεν σου χρησιμεύει, άστο να πάει στην ευχή μαζί με αυτόν που το είπε!  Άστο… άστο να πάει στα διάλα…!

Καρκίνοι (22/6-22/7)

Κυβερνήτης η Σελήνη

Μα, σου, ξου, του, ναι μεν αλλά, και ξανά μα… αζεύεις προφάσεις και δικαιολογίες για να  για να μην κάνεις τούτο και να μην γίνει τ΄ άλλο, βρίσκοντας χίλια δύο ελαφρυντικά για τον εαυτό σου!. Αχ βρε Καρκίνε, αχ κι αυτό το άγχος σου!! Έχεις εκνευρισμό και είσαι στη φάση του… σκοτώνω κουνούπι με ατομική βόμβα! Παραπονιέσαι ότι οι δικοί σου άνθρωποι είναι απαιτητικοί, ότι η υπομονή σου εξανλείται και ότι ξεπατώνεσαι στη δουλειά! Μάλιστα. Σε πιστέψαμε. Τώρα πες μας και τον πραγματικό λόγο. Οι φθαρμένες σχέσεις και ο ήλιος φταίει! Αυτός ο ήλιος, που σε κάνει να θες  να βγείς εκεί έξω και να στρυφογιρίζεις με τα χέρια ανοιχτά κοιτώντας στο ουρανό. Να φωνάξεις πόσο ερωτευμένος είσαι ή να φωνάξεις “εδώ είμαι και είμαι ερωτεύσιμος”…!  

Λέοντες (23/7-22/8)

Κυβερνήτης ο Ήλιος

Λιοντάρι, αυτό το μήνα είσαι στα καλύτερά σου! Ασυναγώνιστος, δημιουργικός, φιλικός, ερωτικός, ΜΟΝΟ με αυτούς που που το αξίζουν. Οι υπόλοιποι θα χαρακτηρίζονται persona non grata…!! Δεν είσαι παιχνίδι στα χέρια κανενός. Κανείς δεν μπορεί να παίξει με το μυαλό και την καρδούλα σου. Όποιος αξίζει την αγάπη σου, τον έρωτά σου και την φροντίδα σου, θα την έχει σε μεγάλες δόσεις. Οι συμπεριφορές από καρδιές σκάρτες, θα μένουν στην πάντα και θα μεριάνε να διαβείς!! Οκ. Καλά τα λέμε στα λόγια! Όμως, μπορείς να πας κόντρα, όταν αυτές οι ατίθασες και ανυπάκουες φερορμόνες χτυπάνε κόκκινο, χωρίς ξεχωρίζουν σωστούς ή σκάρτους (μη σου πω ότι προτιμούν τους σκάρτους!) ? Δε μπορείς!!  Και μετά τραγουδάς με τη Τζένη, “ποιό σιρόπι και ποιό χάπι να γατρέψει την αγάπη…!!!

Παρθένοι (23/8-22/9)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Σου λέω ότι θα είναι ευχάριστος ο μήνας, αλλά εσύ μου λες ότι νοιώθεις μια κούραση, μια ακεφιά, κάτι, κάτι…! Ο παχουλός θεούλης με το τόξο φταίει?  Ααααχ, είναι περίεργος αυτός ο έρωτας! Ακολουθεί απρόβλεπτες διαδρομές και σου έρχεται από κει που δεν τον περιμένεις ή φεύγει όταν δεν το περιμένεις!! Παρθένε μου, έχεις προσέξει ότι, δεν υπάρχει καμία κυβέρνηση ανεξαρτήτου πολιτικής (δεξιά, κεντρώα, σοσιαλιστική, αριστερά, όποια τέλος πάντων έχει κυβερνήσει τούτο τον τόπο), που να επιβάλει ρητά και δια νόμου την απαγόρευση της αλλαγής των συναισθημάτων του ανθρώπου, με τον οποίον εμείς είμαστε ερωτευμένοι? Νόμους για να μας ταράξουν στη φορολογία ξέρουν να επιβάλουν, νόμους για να λύσουμε τα προβλήματα της καρδούλας μας, δεν ξέρουν!! Άχρηστοι σου λέω…!!

Ζυγοί (23/9-23/10)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Ο Διογένης, ο κυνικός φιλόσοφος, είπε ότι ο έρωτας είναι ασχολία των αργόσχολων!! Μπρρρ! Μίλησα για κυνισμό και ανατρίχιασες!! Ευτυχώς και δόξα τω Θεώ, ανήκεις στα ζώδια που ακόμα κι αν σου φερθούν μπαμπέσικα, ακόμα κι αν σε πληγώσουν, δεν θα γίνεις μνησίκακος, ούτε κυνικός και δεν θα πεις το “ποτέ ξανά”!  Ζυγέ μου, με κέφι ξεκινάς τον μήνα και με τύχη συνεχίζεις! Όμως, δουλειά, υποχρεώσεις και ξανά μανά δουλειά υποχρεώσεις, έχεις φτάσει στο αμήν! Μήπως χρειάζεσαι ε΄να διάλειμα, έν κιτ-κατ? Ζυγέ μου, θα σου πώ αυτό που κάποιος κάποτε το είχε πει σε μένα, ότ δεν έχει σημασία πόσο φτωχοί ή πόσο πλούσιοι είμαστε, αν οι υποχρεώσεις μας είναι λίγες ή πολλές, δεν είναι κακό κάπου-κάπου να ταξιδεύουμε πρώτη θέση… έτσι σαν δώρο στον εαυτό μας…!

Σκορπιοί (24/10-22/11)

 Κυβερνήτης ο Άρης και ο Πλούτωνας

Σκορπιέ, ξέρεις ποιός είσαι, ξέρεις τι θέλεις, ξέρεις τι κάνεις και γιατί το κάνεις… οι υπόλοιποι το σκασμό!! Αυτό. Τι δεν καταλαβαίνουν? Εγώ λέω ότι ο  Μάης θα κυλήσει με όμορφες σχέσεις και με τα επαγγελματικά σου να πηγαίνουν καλά. Εσύ όμως αισθάνεσαι πολύ τρωτός, ότι σπαταλάς ενέργεια στη δουλειά με ανθρώπους που όλη την ώρα θέλουν τη βοήθειά σου και όλοι σου ζητάνε να τους δώσεις ένα κομμάτι από τον προσωπικό σου χρόνο…και χώρο! Σε πρότερες εποχές αυτό θα ήταν επαγελματική εξέλιξη. Σήμερα μιλάμε για επιβίωση. Αυτό είναι που σε αναγκάζει να βάζεις τον έρωτα σε δεύτερη προτεραιότητα, κι αυτό είναι που “σου τη δίνει”! Εγώ πάντως, την απορία την έχω, μόνο αρνί σούβλισες το Πάσχα ή…και πεντ-έξι που σούχουν πρήξει το συκώτι…!!!

Τοξότες (23/11-21/12)

 Κυβερνήτης ο Δίας

Εντάξει Τοξότη, σε πιστεύουμε! δεν χρειάζεται να δείχνεις την ιδρωμένη μπλούζα σου για να μας πείσεις ότι δουλεύεις πολύ και κουράζεσαι (εγώ σαν αστρολόγος το ξέρω, μύγες βαράς όλην την ημέρα, αλλά άλλο είναι το θέμα μας!). Το θέμα μας είναι οι συναισθηματικές σου σχέσεις, που έχουν φτάσει σε σημείο αναβρασμού. Κάτσε και συ βρε πουλάκι μου και δες με σοβαρότητα τα προβλήματα στη σχέσης σου! Ο άνθρωπός σου, μπορεί να μην είναι κουκουρούκου σαν εσένα, αλλά, (είτε το παραδέχεσαι είτε όχι), έχει κι αυτός  τα προβλήματά του, που του τα δημιουργείς εσύ!! Τι σου λέω τώρα!!  Οι σοβαροί αστρολόγοι (σαν εμένα) λένε ότι, η τρέλλα δεν πάει στα βουνά εκτός αν την οδηγεί ένας Τοξότης…!!

Αιγόκεροι (22/12-20/1)

Κυβερνήτης ο Κρόνος

Έκανα μιά έπιστημονική έρευνα. Βγήκα στο δρόμο και έλεγα ότι ο Αιγόκερως είναι ο πιό αισιόδοξος άνθρωπος. Για δευτερόλεπτα σταματούσαν και σκεφτόντουσαν έναν Αιγόκερω που γνωρίζουν. Μόνο ξύλο δεν έφαγα!! Οι αστρολόγοι λέμε ότι, δεν κοιτάς κατά την Ντσνεϋλαντ, κοιτάς κατά τη Χιροσίμα!  Όταν έλεγα ότι είστε δυνατοί, τίμιοι, εργατικοί, καλοί φίλοι, όλοι συμφωνούσαν χαμογελώντας! Όμαρφα θα περάσεις τον Μάη και…αχ αυτή η Αφροδίτη, αχ κι αυτός ο Ερμής!! Όχι άτομα άσχετε Αιγόκερε!! Τα αστέρια που είναι ανάδρομα και θα προσπαθήσουν να σε δελεάσουν με κάθε είδους πειρασμούς! Αν αυτούς τους πειρασμούς τους λένε Αφροδίτη, Ερμή, Κούλα, Μήτσο (άϊντε μπρε, διάλεξε όποιο όνομα θες εσύ, χαλάλι σου!), τι σημασία έχει? Καλοδεχούμενοι είναι…!!

Υδροχόοι (21/1-19/2)

Κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Ουρανός

Υδροχόε μου, διάβασε και θα καταλάβεις πώς θα περάσεις το μήνα. Η διακήρυξη των δικαιωμάτων του ανθρώπου στο πρώτο άρθρο, λέει ότι οι άνθρωποι γεννιούνται και παραμένουν ελεύθεροι (νομίζω Υδροχόος την έγραψε!). Μα, κανένας τους δεν την έχει διαβάσει? Και γιατί συνεχώς βρέχει στη στράτα σου ανθρώπους, που θέλουν να σου φορέσουν χαλινάρι? Ε όχι ρε φίλε, αυτό δεν αντέχεται! Εάν δεν συμμορφωθούν με το φυλλάδιο φιλεύθερων οδηγιών που θα τους δώσεις, θα υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία σας (Casus belli προς όλους!). Εκτός… εκτός κι αν μέσα βαθιά σου την θέλεις τη δέσμευση! Κι εδώ έρχεται ο ποιητής να ρωτήσει: αν ο έρωτας δίνει φτερά, εσύ πώς βρέθηκε κλεισμένος στο κλουβί…?

Ψάρια (20/2-20/3)

Κυβερνήτης ο Δίας και ο Ποσειδώνας

Ε ρε κέφια! Ψάρι είσαι στα πάνω σου! Δουλειά, υποχρεώσεις, διασκέδαση, κούραση ξεκούραση, ανακατώνονται γλυκά και ευχάριστα αυτό το μήνα! Και τα καλύτερα έρχονται!! Αν ψάχνεις για καλοκαιρινές περιπετειούλες, είμαι σίγουρη ότι θα βρεις αυτό που θες! Όμως το ταίρι σου μπορεί να κοιμάται ήσυχο. Διότι εσύ, δεν θα ενδώσεις στις περιπετειούλες για να ρίξεις το “κέρατο της αρκούδας”! Όοοοχι! Θα ενδώσεις έτσι, για να εντρυφήσεις στις ανθρώπινες σχέσεις και για να εξασκήσεις τις ψυχαναλυτικές σου ικανότητες!! Μα κανένας δεν μπορεί να σε καταλάβει? Καλά πού έχεις την αστρολόγο σου και σε σώζει κακόμοιροοοοο!! Ψητό στα κάρβουνα θα σε είχαν κάνει εκεί έξω οι κανίβαλλοι…!

Παράξενοι (εκτός/χρόνου-εκτός/τόπου)

Ακυβέρνητοι, με Νεύρα και Γκρίνια!

Παράξενε, αν δεν σταματήσεις να βρίζεις σαν φορτηγατζής, που τον έπιασε λάστιχο στα μισά της διαδρομής, πώς θα διαβάσεις  τις πολύτιμες συμβουλές μου? Τί, διαβάζεις τα νέα μέτρα? Ε, τότε, βρίσε και με την άδεια της αστρολογίας!!!

 

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια