Back to top
Παρασκευή, 3 Μαρτίου, 2017 στις 8:51πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Ένα πρωί, που ο Θεός ξύπνησε με κέφια, φώναξε τα 12 παιδιά του (τα ζώδια), για να τους δώσει το  σπόρο της ανθρώπινης ζωής, την Ιδέα Του. Ένα- ένα, έκαναν ένα βήμα μπροστά για να λάβουν το τίμημα. Πρώτος βέβαια πήγε Κριός. Σε όλα πρώτος θέλει νάναι, εδώ θα κωλώσει?

Σε εσένα Κριέ, δίνω πρώτα τον σπόρο για να έχεις την τιμή να τον φυτέψεις. Για κάθε σπόρο που φυτεύεις, χιλιάδες θα πολλαπλασιάζονται στο χέρι σου. Ποτέ δεν θα έχεις τον καιρό να δεις το σπόρο σου να φυτρώνει, γιατί κάθε σπόρος θα βγάζει άλλους, που θα πρέπει να φυτευτούν. Θα είσαι ο πρώτος που θα εμφυσήσει στο ανθρώπινο μυαλό την Ιδέα Μου. Δεν είναι όμως δική σου δουλειά να κρίνεις την Ιδέα. Το μόνο που θα κάνεις είναι να εφιστάς την προσοχή του ανθρώπου στην Δημιουργία μου. Για να το κάνεις αυτό σου δίνω το χάρισμα της Προσωπικής Αξιοπρέπειας. Και ο Κριός πήγε πίσω στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε Κριέ, πού αναφέρει ο Θεός, ότι όταν νευριάζεις πρέπει να τα κάνεις όλα λαμπόγυαλο? Για πες μας…

Σε εσένα Ταύρε, δίνω την δύναμη να χτίσεις τον σπόρο στην ουσία. Η δουλειά σου είναι σημαντική και απαιτεί υπομονή για να τελειώνεις αυτό που αρχίζεις, διαφορετικά οι σπόροι θα χαθούν στον άνεμο. Δεν πρέπει να αλλάζεις γνώμη, να κρίνεις ή να βασίζεσαι στους άλλους, γι αυτό σου δίνω το δώρο της Δύναμης. Χρησιμοποίησέ το σοφά. Και ο Ταύρος πήγε πίσω  στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε Ταύρε… άσε δε σε ρωτάμε, για την ξεροκεφαλιά σου θα λέγαμε, αλλά σου την επιτρέπει ο Θεός…!!!

Σε εσένα Δίδυμε, δίνω τις ερωτήσεις χωρίς απαντήσεις, για να προσφέρεις σε όλους, μια κατανόηση για το τι βλέπουν γύρω τους. Ποτέ δεν θα ξέρεις γιατί οι άνθρωποι μιλούν ή ακούνε, αλλά για απάντηση στην ερώτησή σου, σου δίνω το δώρο της Μάθησης. Και ο Δίδυμος πήγε  πίσω στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε Δίδυμε, πού αναφέρει ο Θεός, ότι πρέπει να αλλάζεις  25 γνώμες μέσα σε 24 ώρες, ε? εεεε?

Εσύ Καρκίνε, θα διδάσκεις τους ανθρώπους για το συναίσθημα. Θα τους προκαλείς γέλιο και δάκρυα, έτσι που, ότι βλέπουνε να αναπτύσσεται πλήρως μέσα τους. Σου δίνω το δώρο της Οικογένειας, για να μπορεί η πληρότητά σου να πολλαπλασιάζεται. Και ο Καρκίνος  πήγε πίσω στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε Καρκίνε, που αναφέρει ο Θεός, ότι πρέπει να σε μαζεύουμε με τα κουταλάκια κάθε φορά που σε πιάνουν οι ανασφάλειες και οι μίρλες σου, ε?

Εσύ Λέοντα, θα παρουσιάζεις την Δημιουργία Μου και όλη της την σοφία στον κόσμο. Πάντα να αποφεύγεις τον κομπασμό και να θυμάσαι πως είναι Δική Μου Δημιουργία και όχι δική σου. Αν το ξεχάσεις, οι άνθρωποι θα σε καταδιώξουν. Υπάρχει μεγάλη χαρά και υπευθυνότητα στη δουλειά που σου αναθέτω, γι αυτό σου δίνω το δώρο της Τιμής. Και ο Λέοντας γύρισε πίσω στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε, που αναφέρει ο Θεός ότι θα πρέπει να σου γίνονται όλα τα χατίρια και η μόνη απάντηση που θες να ακούς να είναι το ναι, ε? Δεν απαντάς…

Σε σένα Παρθένε, αναθέτω μια εξέταση πάνω σε όλα όσα έκανε ο άνθρωπος με την Δημιουργία Μου. Θα κρίνεις αυστηρά τις μεθόδους του και θα του θυμίζεις τις αδυναμίες του για να τελειοποιηθεί μέσα από την Δημιουργία Μου. Γι αυτό σου δίνω το χάρισμα της Καθάριας Σκέψης. Και ο Παρθένος πήγε πίσω στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε Παρθένε,  που αναφέρει ο Θεός ότι πρέπει να καθαρίζεις τα πάντα γύρω σου με μπεταντίν, να τα έχεις όλα…εκνευριστικά τακτοποιημένα, ε?

Σε εσένα Ζυγέ, αναθέτω την αποστολή της υπηρεσίας να σκέφτεται ο άνθρωπος τα καθήκοντά του, να μάθει για την συνεργασία και την διαλλακτικότητα. Θα βρίσκεσαι όπου υπάρχει αταξία και για να το καταφέρεις αυτό, σου δίνω το δώρο της Αγάπης. Και ο Ζυγός πήγε πίσω στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε Ζυγέ, που αναφέρει ο Θεός ότι θα πρέπει να περνάει μια αιωνιότητα και μια μέρα, μέχρι να πάρεις αποφάσεις, ε?

Σκορπιέ, η δουλειά σου είναι πολύ δύσκολη. Θα διαβάζεις τις σκέψεις των ανθρώπων, αλλά σου απαγορεύω να λες αυτά που μαθαίνεις. Συχνά θα πονάς με ότι βλέπεις και ο πόνος σου θα σε απομακρύνει από Εμένα. Μην ξεχνάς όμως, ότι δεν είμαι Εγώ, αλλά η διαστρέβλωση της Ιδέας Μου, που σου προκαλεί τον πόνο. Θα δεις τόσα πολλά, που θα θεωρείς τον άνθρωπο ζώο και θα πολεμάς τα ένστικτά του, τόσο που θα χάνεις το δρόμο σου. Αλλά όταν επιστρέψεις σε Μένα, θα σου έχω το ιδιαίτερο δώρο της Σκοπιμότητας. Και ο Σκορπιός υπάκουσε και πήγε πίσω στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε Σκορπιέ,…άσε, δε σε ρωτάμε τίποτα. Δεν σου αρέσουν οι ερωτήσεις. Θα σε σεβαστούμε και θα σε αφήσουμε στην ησυχία σου  ή στην ανησυχία σου…!!

Τοξότη, σου ζητώ να κάνεις τους ανθρώπους να γελάνε, να ξεχνάνε τη λύπη που τους προσφέρει η απομάκρυνση από την Ιδέα Μου. Έτσι θα αποκτήσουν ελπίδα και από την ελπίδα, θα επιστρέψουν σε Μένα. Θα αγγίξεις, έστω και στιγμιαία, πολλές ζωές και θα ξέρεις το πρόβλημα της κάθε μιας ζωής που αγγίζεις. Σου δίνω το δώρο της Απεριόριστης Αφθονίας, να την απλώσεις παντού και να φωτίσει τα σκοτάδια. Και ο Τοξότης πήγε πίσω στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε Τοξότη, που αναφέρει ο Θεός ότι πρέπει να κάνεις ότι κατεβάζει η κούτρα σου και να μην μπορούμε να σε συμμαζέψουμε, ε?

Εσύ Αιγόκερε, θα διδάξεις στους ανθρώπους τη δουλειά. Είναι δύσκολο, γιατί όλα τα κοπιαστικά έργα του ανθρώπου, θα τα νοιώθεις δικό σου βάρος. Γι αυτό δίνω το δώρο της Υπευθυνότητας του ανθρώπου στα χέρια σου. Και ο Αιγόκερος σιωπηλά, πήγε πίσω στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε Αιγόκερε,…άσε δε σε ρωτάμε τίποτα. Θα σου λέγαμε για το προβληματάκι με  την έλλειψη επικοινωνίας, αλλά, έχεις την Υπευθυνότητας του ανθρώπου στα χέρια σου, τολμάμε να μιλήσουμε…?

Εσύ Υδροχόε, θα δείξεις στον άνθρωπο τις νέες δυνατότητες του μέλλοντος. Για να το καταφέρεις αυτό, θα νοιώσεις πολύ μοναξιά, όμως δεν σου επιτρέπω την αποκλειστικότητα της Αγάπης Μου. Αλλά, για να δει ο άνθρωπος τις νέες του πιθανότητες, σου χαρίζω την Ελευθερία. Έτσι μόνο θα υπηρετείς συνέχεια την ανθρωπότητα. Και ο Υδροχόος πήγε πίσω στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε Υδροχόε,…άσε δε σε ρωτάμε τίποτα. Ακόμα κι ο Θεός σε έχει…της αμολυτής…!!!

Εσύ Ιχθύ, έχεις την πιο δύσκολη αποστολή. Θα μαζέψεις όλη την λύπη του ανθρώπου και θα την επιστρέψεις σε Μένα. Τα δάκρυά σου, θα είναι τα Δικά Μου. Η λύπη θα προέρχεται από την απομάκρυνση του ανθρώπου από την Ιδέα Μου, αλλά εσύ θα τον πείσεις να ξαναδοκιμάσει. Το καλύτερο, λοιπόν, δώρο είναι για σένα, επειδή έχεις αναλάβει οδυνηρή δουλειά. Θα είσαι το μόνο από τα 12 παιδιά Μου, που θα μπορεί να Με καταλάβει. Μόνο που αυτό το δώρο είναι μόνο για σένα, γιατί όποτε θα προσπαθήσεις να το δώσεις στον άνθρωπο, δεν θα σε ακούσει. Και ο Ιχθύς πήγε πίσω στη θέση του.

Κι εμείς σε ρωτάμε Ψάρι,…άσε δε σε ρωτάμε τίποτα…είσαι στην  κοσμάρα σου…!!!  

Τότε ο Θεός είπε: Ο καθένας σας έχει ένα μέρος της Ιδέας Μου. Δεν πρέπει κανείς να το κακοχρησιμοποιήσει, ή να επιθυμήσει των άλλων. Όλοι πιστεύετε ότι τα δώρα των άλλων είναι καλύτερα. Όμως ο καθένας σας είναι τέλειος, αλλά δεν θα το συνειδητοποιήσετε, μέχρι να γίνετε ΕΝΑ. Τότε όλη η Ιδέα Μου, θα περάσει στον καθένα σας και τότε θα μπορέσετε να είστε Μαζί Μου.

Σε εσένα πανέμορφε, πανέξυπνε και πανδιάσημε αστρολόγε, (σε μένα το είπε αυτό!, δεν θέλω αντιρρήσεις!!) αφήνω μια κατηγορία, που δεν μπορεί να ενταχθεί στους 12. Είναι καλοί άνθρωποι, αλλά είναι λίγο νευρικοί, λίγο ιδιόρρυθμοι και λίιιιγο ιδιότροποι. Λέων είσαι, αξιοποίησε το δώρο που σου έδωσα και βάλτους σε μια κατηγορία για να μην παραπονιούνται. Έτσι δημιουργήθηκε το 13o ζώδιο. Το ζώδιο των Παράξενων.

Αγαπημένοι μου Παράξενοι, είσαστε Δημιούργημά Του και αγαπάει και εσάς, όπως όλους τους άλλους!! Σε εσάς θα εξομολογηθώ, ότι τα παραπάνω, έτσι, ή περίπου έτσι, τα έχει γράψει κάποιος (σίγουρα μεγάλος!) που δεν θυμάμαι (και ας με συγχωρήσει) και επειδή μου άρεσαν, είπα να τα μοιραστώ μαζί σας, αφού έβαλα κι εγώ…τη δική μου σάλτσα!! Και εμείς οι αστρολόγοι, ενίοτε, δικαιούμαστε να δανειζόμαστε (χωρίς να τα οικειοποιούμαστε) από τους άλλους, όταν τα γραπτά τους είναι αξιόλογα!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια