Back to top
Σάββατο, 4 Νοεμβρίου, 2017 στις 11:00πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί (21/3-20/4)

Κυβερνήτης ο Άρης

Αρέσεις Κριαράκι μου, αρέσεις!! όλα καλά κι όλα ωραία θα σου έρθουν τούτο τον Νοέμβριο, αν εξαιρέσεις κάτι μουρμούουουρες, κάτι γκρίιιιιινιες, κάτι… κάτι τέλος πάντων!! Εσύ βέβαια κάνεις υπομονή (τί είπα τώρα!) διότι δεν σου αρέσουν αυτά (ασχέτως αν τα προκαλείς!!), αλλά δεν αργείς να πάρεις φωτιάς και να εκραγείς σαν χύτρα ταχύτητος σε χρόνο ντε τε!! Για να βγάλεις ωραία και ήρεμα το μήνα, μείωσε την παρόρμησή σου σε μηδενικό σημείο, κι αν ακούσεις σαν απάντηση ένα σκέτο “καλά”, σου συνιστώ να σωπάσεις, γιατί σου έρχεται μπουρίνι γκρίνιας!! Εσύ βέβαια ως συνήθως θα…. με “γράψεις”, αλλάαααα, εγώ να σε προετοιμάσω θέλω…!!

Ταύροι (21/4-20/5)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Καλό μου Ταυράκι, ξέγνοιαστος και χαλαρός (ναι, μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτές τις λέξεις) θα είναι αυτός ο μήνας για σένα. Θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα πρέπει να κάνεις κινήσεις γρήγορες, τόσο γρήγορες, όπως ενός τζογαδόρου που είναι σε έξαψη! Με κάποιες έντονες διακυμάνσεις στις προσωπικές σου σχέσεις (αίσθημα, σύζυγος, παιδιά, συνάδελφοι, συμμαθητές, ξέρεις εσύ) Αχά!  φαίνεσαι (λέω φαίνεσαι), πράος χαρακτήρας, ήρεμος, και νομίζουν ότι σε έχουν του χεριού τους, αλλά εσύ έχεις ένα κομπιουτεράκι στο μυαλό σου και τα καταγράφεις όλα! (μα όλα λέμε!) Δίνεις ευκαιρίες, προειδοποιείς και όταν πεις τέλος, είναι δρόμος χωρίς επιστροφή!! Να τους βάλεις όλους να το διαβάσουν αυτό…  έτσι, για να προετοιμάζονται…!!

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Δεν μου λες Δίδυμε, με τα ερωτικά σου τα πας καλά? Εμ, αφού ασχολείσαι συνέχεια με τα επαγγελματικά σου, τι σε ρωτάω κι εγώ η ελαφρόμυαλη? Αυτή την εποχή είσαι ευχαριστημένος, γιατί ξεπέρασες επαγγελματικά εμπόδια, και βλέπεις τα πράγματα αισιόδοξα. Εσύ όμως τον ελεύθερο χρόνο σου τον τρως γκρινιάζοντας! Αυτό, το να είναι ικανοποιημένος κάποιος και συγχρόνως να γκρινιάζει, μόνο ένας Δίδυμος μπορεί να το κάνει! Εγώ αυτό το λέω… ευχαριστημένη γκρίνια!! Για ηρέμησε λίγο! Ακόμη και οι μηχανές της χαλυβουργικής, χρειάζεται κάποιες ώρες να βγουν από την μπρίζα! Αλλά κι αυτό, το να σου λένε όλοι ότι γκρινιάζεις και να προσπαθείς να τους βγάλει όλους τρελούς, πού το πας? Και τώρα, τι να κάνω εγώ, να φυλάξω τους άλλους από εσένα ή εσένα από τους άλλους? Ε ρε Δίδυμε, πώς μας δουλεύεις όλους ψιλό γαζί…!!

Καρκίνοι (22/6-22/7)

Κυβερνήτης η Σελήνη

Ο Σαίξπηρ είχε πει πως, είτε αγάπη είτε μίσος νοιώσεις για έναν άνθρωπο, κερδισμένος θα είναι πάντα εκείνος! Αν τον αγαπάς θα τον έχεις στην καρδιά σου (καλό αυτό για σένα και ο άλλος χαίρεται), αν τον μισείς θα τον έχεις στο μυαλό σου (κακό αυτό για σένα και ο άλλος…χέρεται!). Λέω να καταπιαστούμε με τη δεύτερη περίπτωση, την δύσκολη! Αποχρώσες ενδείξεις λένε ότι, καλά ήταν μέχρι εδώ, καιρός να γυρίσεις καινούρια σελίδα στο βιβλίο της ζωής σου. Και επειδή ξέρω ότι είσαι ευαισθητούλι, σου επιτρέπω να βάλεις τα κλάματα (για καμιά ωρίτσα, όχι παραπάνω, δεν αξίζει). Μην ανησυχείς, θα σου στείλω ενισχύσεις, τον ώμο της μανούλας σου!  Μαμάααααα, τρέξε, το Καρκινάκι σου υποφέρει δεν το βλέπεις?

Λέοντες (23/7-22/8)

Κυβερνήτης ο Ήλιος

Λιοντάρι μου, μην περιμένεις να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος στην επαγγελματική σου ζωή και στην κοινωνική και στην οικογενειακή και στην ερωτική συγχρόνως. Δεν γίνεται!  Ή το ένα ή το άλλο ή το άλλο θα σου σπάνε τα νεύρα. Δεν γίνεται σου λέωωωωω…κι αν το καταφέρεις πες μας κι εμάς το κόλπο!!   Κάνε λίγη υπομονή, απόλαυσε αυτά που έχεις και μην λυπάσαι για αυτά που δεν έχεις. Ο μήνας αυτός θα σου φέρει θετικές και ευχάριστες εξελίξεις. Να θυμάσαι ότι τα στραβά και τα ανάποδα των άλλων, δεν διορθώνονται ως δια μαγείας! Ενώ εσύ -τι να λέμε τώρα-  είσαι ίσιο παϊδάκι! (μην καμαρώνεις Λιοντάρι, ειρωνικά το είπα!)! Νομίζω πως θα γλύτωνες πολύ κόπο, αν αντί να προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητά τους, έλεγες ένα,  ρεδεμπαναγαπηθείτε κι εσείς…!!

Παρθένοι (23/8-22/9)

Κυβερνήτης ο Ερμής

Ο νόμος της επιβεβαίωσης των πεποιθήσεων λέει ότι, οτιδήποτε επιτρέψουμε να εισχωρήσει στο νού μας, αυτό και θα καρποφορίσει. Το ακούς Παρθένε? Το ακούω να λες! Αμ δεν το ακούς! Που, έτσι και σε πιάσουν οι ανασφάλειές σου, σκέφτεσαι όλο τα χειρότερα, δίνεις σημασία σε ανούσιες λεπτομέρειες, σου  φταίνε όλα και όλοι, ανασκουμπώνεσαι, τους κάνεις όλους πέρα, βγάζεις τη δουλειά μόνος σου, και μετά λες “να δω τι θα κάνατε χωρίς εμένα, άχρηστοι, ακατάστατοι”!!  Σε καταλαβαίνω, είναι απαράδεκτοι (εδώ γελάμε)! Εγώ σου λέω ότι θα περάσεις ένα ευχάριστο μήνα. Κι αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν σε θέλει τώρα, θα σε θελήσει σύντομα! Το λέει και το φλυτζάνι, σε τρία τέρμενα θα σε θελήσει να το, πεντακάθαρο!!!   Και συγνώμη δηλαδή, τι κακό έχει η ακαταστασία?

Ζυγοί (23/9-23/10)

Κυβερνήτης η Αφροδίτη

Για κάτσε βρε Ζυγέ μου να τα βάλουμε κάτω να δούμε!. Ευχάριστα θα περάσεις το Νοέμβριο, με πολλή δουλειά και ευχάριστα διαλλείματα και όμορφες παρέες. Ερωτικά όμως? Αντί να στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη και να κοιτάς μήπως πετάει καμιά τρίχα στα πανέμορφα μαλλάκια σου, κοίτα να δεις τι θα κάνεις με τα ερωτικά σου, που μοιάζουν με λιμνάζοντα ύδατα! Ζητάς τελειότητα και τελειότητα για σένα είναι η αρμονία. Θέλεις εμφάνιση, θέλεις κοινωνικό και μορφωτικό επίπεδο, θέλεις συναίσθημα, θέλεις ποιότητα, θέλεις, θέλεις… Τα θέλεις όλα δηλαδή!! Καλά, κι εγώ θέλω να ξαναγίνω νέα! Βρε Ζυγέ μου, αφού δεν  έχεις τις αναλογίες ούτε της Ζιζέλ  ούτε του Τζώρτζ Κλούνεϊ, γιατί τα ζητάς από τους άλλους? Παράτα την τελειότητα (ίσως παρατώντας την, να την βρεις κιόλας!), βγες εκεί έξω, ψάξε, βάλε τη μύτη σε ότι καλό σου κάτσει και άσε με κι εμένα να γράφω τις κρυάδες μου..!!

Σκορπιοί (24/10-22/11)

 Κυβερνήτης ο Άρης και ο Πλούτωνας

Σκορπιέ μου, η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων δεν είναι πολεμική αναμέτρηση (εντάξει, κάποιες φορές είναι. Κάποιες είπαμε!). Άκουσέ με, ο πολύς κόσμος σε μια έντονη συζήτηση αντιδράει όπως του έρχεται. Εσύ ποτέ! Κάνεις τα απλά πολύπλοκα, τα πολύπλοκα απλά, χειραγωγείς καταστάσεις και οι κινήσεις σου, ποτέ δεν είναι προβλέψιμες! Άρα, ποιος είναι ο δύσκολος της παρέας? Άρα, μήπως δεν φταίνε μονίμως οι άλλοι?  Και επειδή, λατρεύεις να μισείς, σου έχω ευχάριστα!  Παλιές αγάπες, ξεχασμένοι (?!)  έρωτες έρχονται στο προσκήνιο κι εσύ….ε ρε γλέντιαααα!! Αχ βρε Σκορπιέ, έχεις τον Ερμή ανάδρομο, έχεις την κρίση (καλά, αυτή την έχουμε όλοι) έχεις προβλήματα  στα ερωτικά σου, έχεις τα νεύρα σου, έχεις και την αστρολόγο, που σου γράφει βλακείες!! Άντε να ηρεμήσεις μετά…!!

Τοξότες (23/11-21/12)

 Κυβερνήτης ο Δίας

Άκου με καλέ μου Τοξότη, και να σου πω ότι ο μήνας θα είναι ήσυχος, ήρεμος  και πληκτικός, σιγά μη με ακούσεις… εσύ θα βρεις τρόπο να τον κάνεις μια ευχάριστη γιορτούλα!! Και επειδή στις γιορτούλες χωράνε από διασκέδαση μέχρι ….στιγμές αδυναμίας (είδες, δεν το είπα απιστία!) και επειδή υπάρχει περίπτωση να σε ψυλλιαστούν (κακό αυτόοοοο!), εσύ να μην παραδεχτείς τίποτα. Σαν την Ηλέκτρα στην Επίδαυρο, να θρηνείς, να μαλλιοτραβιέσαι και να λες, εγώ, εγώωωωω?  Δεν είμαστε με τα καλά μας, ψέματα είναι όλα!!! Οπότε ή κάθεσαι φρόνιμα ή διαψεύδεις ή…άσε δεν θέλεις να μάθεις τις συνέπειες!  Όλα στα είπα τί άλλο θέλεις, όχι, πες μου τί άλλο θέλεις!

Αιγόκεροι (22/12-20/1)

Κυβερνήτης ο Κρόνος

Η επιστήμη λέει ότι, η λογική είναι το βασικό ένστικτο επιβίωσης στο γήινο επίπεδο, όμως έξω από αυτό και σε άλλα ενεργειακά επίπεδα η έννοια της λέξης “λογική” δεν υφίσταται! Αυτά, η επιστήμη να τα πει σε εσένα Αιγόκερε!, Έδώ έχει  πιαστεί το χέρι μου, έχουν κραγκώσει τα κουμπιά του πληκτρολογίου μου να σου γράφω, ότι η ζωή θέλει την τρελίτσα της, θέλει να αφήνεις να έρθει και το τυχαίο (που ίσως να είναι καλύτερο από την επιλογή σου)  και δεν με ακούς!  Βάζεις κάτω τις επιλογές σου, τις απλώνεις, τις κόβεις, τις ράβεις και αν δεν του αρέσουν τις ξαναξηλώνεις και τις ξαναράβεις, μέχρι να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις! Τυχαίο γεγονός δεν υπάρχει! Τώρα να σου πω, ότι αν δεις να σου έρχονται μπελάδες από το ερωτικό σου περιβάλλον, κάνε λίγη υπομονή και κράτα αποστάσεις?…. άσε δεν σου λέω τίποτα, κάνε του κεφαλιού σου!!

Υδροχόοι (21/1-19/2)

Κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Ουρανός

Ως Υδροχόος ξέρεις πολύ καλά, πως, για να ταιριάξουν δυο άνθρωποι πρέπει να εξελίσσονται προς τη ίδια κατεύθυνση με την ίδια ταχύτητα, να έχουν ανοιχτό μυαλό, να μην τους κάνει εντύπωση τίποτα από τα παράξενα που βλέπουν τριγύρω τους, να  πιστεύουν στη φιλία και να εμπιστεύονται  τους πάντες! Δες μου λες Υδροχόε, νομίζεις ότι όλοι έχουν την  δική σου παλαβομάρα? Όμορφα θα κυλήσει ο μήνας και με όρεξη για να κάνεις πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Αν κάτι δεν σου κάθεται καλά, εφάρμοσε την “στρατηγική υποχώρηση”! Μην επιμείνεις, άσε να περάσει λίγος χρόνος και μετά να επανέλθεις δριμύτερος και ξαναχτυπάς με μαθηματική ακρίβεια.

Ψάρια (20/2-20/3)

Κυβερνήτης ο Δίας και ο Ποσειδώνας

Άκουσέ με Ψαράκι μου, οι ψυχολόγοι λένε (όχι αυτοί με τις άσπρες μπλούζες, οι άλλοι!) ότι, κατανόηση δεν σημαίνει ότι δέχεσαι από  τους  άλλους χωρίς αντίρρηση τα πράγματα, όταν πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση. Να λες αυτά που σε ενοχλούν. Μα, αστρολόγε μου -θα μου πεις- εγώ μιλάω με το συναίσθημα, κουφοί είναι? στραβοί είναι, δεν καταλαβαίνουν? Ναι ρε Ψάρι, και κουφοί και στραβοί είναι! Τι θες τώρα, να βγάζουν συμπεράσματα από την συμπεριφορά σου κι από τα μούτρα σου τα ξυνισμένα? Και επειδή ξέρω ότι είσαι ονειροπαρμένο και αυτά που έχεις στο ρομαντικό κεφαλάκι σου, δεν τα καταλαβαίνουν οι άλλοι ακόμη κι αν τους τα λες… λέω να σου στείλω τους διερμηνείς των θεσμών για να σε μεταφράσουν, θα έρθουν όπου να ΄ναι! Είδες? δεν είπα της Τρόϊκα…!!

Παράξενοι (εκτός/χρόνου-εκτός/τόπου)

Ακυβέρνητοι, με Νεύρα και Γκρίνια!

Οι παλιοί λέγανε, στην αγάπη να είσαι σαν τον ήλιο, στη φιλία και στην αδελφότητα σαν το τρεχούμενο νερό και στην κάλυψη των σφαλμάτων σαν την νύχτα. Παράξενέ μου, εσύ το ξέρεις και έτσι κάνεις. Αν ρωτήσεις τους άλλους 12 από πάνω, θα σου πουν ότι και αυτοί το ίδιο κάνουν. Τώρα, μου εξηγείς, αφού το ίδιο κάνουν, πώς δημιουργούνται τόσα προβλήματα, τόσες γκρίνιες και τόσοι τσακωμοί? Ε, μου εξηγείς??

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια