Back to top
Πέμπτη, 10 Μαΐου, 2012 στις 9:47πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

 Κριοί

Ο Άρης και η Αφροδίτη φεύγουν από το ζώδιό σας και…σας αφήνουν στην ησυχία σας! (αν κάνατε και σεις το ίδιο για εμάς…τι καλά που θάταν).  Αρκετά (μας) δουλέψατε όλο το χειμώνα, καιρός για χαλάρωση…που να τρέχετε τώρα…αρχίζουν και οι ζέστες,…η δουλειά μπορεί να περιμένει!! Έχετε οικονομικό πρόβλημα, αλλά θα διορθωθεί αν εφαρμόσετε  έναν πανέξυπνο τρόπο που σκέφτηκα  και εφαρμόζω κι εγώ!!!  Κάθε μήνα λέω ότι έχω γενέθλια (δεν λέω τα πόσα κλείνω!) και ζητάω αντί για δώρο να μου τα δίνουν σε μετρητό!!!. Μέχρι τώρα πιάνει…άμα με τσακώσουν δεν ξέρω τι θα γίνει!!!

Ταύροι

Με έντονους ρυθμούς, πολλούς προβληματισμούς και ελαφρώς δυσαρεστημένους σας βρίσκει ο Μάης που βάλθηκε να βάλει…τρικλοποδιές στα σχέδιά σας. Δεν ξέρει όμως (ο Μάης), ότι έχει να κάνει με Ταύρο που έτσι και θελήσει κάτι το αγύριστο κεφάλι του, θα το καταφέρει!! Επίσης θα έχετε πάρα πολλούς λόγους για να είστε χαρούμενοι το μήνα αυτό και ένας από αυτούς θα είναι τα αισθηματικά σας…Αχ κι αυτός ο έρωτας! ποτέ δεν σε προειδοποιεί πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα για να είσαι εκεί ή…να φροντίσεις να λείπεις!!

Δίδυμοι

Θα αισθανθείτε την ανάγκη να…αισθανθείτε επιτυχημένοι, γοητευτικοί, ωραίοι, και οι διανοητικές αναζητήσεις σας θα οδηγήσουν σε ανεξάρτητες, ανεξάντλητες και εποικοδομητικές απόψεις…μα…τι μαλ…κίες κάθομαι και γράφω!! λοιπόν Διδυμάκια μου, με απλά λόγια στο μπιρι-μπίρι (το πες-πες εννοούμε) θα το ρίξετε όλο το μήνα, θα σταματήσετε το  ολοήμερο γκρι και γκρι  (τη γκρίνια εννοούμε), θα γυρίσετε με έξυπνο τρόπο την πλάκα αλλιώς και θα είσαστε όλο γλύκες (μαλαγανιές εννοούμε)…κάτι…κάτι…κάτι πονηρό μας σκαρώνετε!!! Τα οικονομικά σας καλούτσικα, τα ερωτικά σας μια χαρά!

Καρκίνοι

Καρκίνε μου, αυτό το μήνα θα χρειαστείς μια ζυγαριά. Θα την χρειαστείς σου λέωωωω! Από τη μία θα βάλεις τις δουλειές και τις υποχρεώσεις και από την άλλη θα βάλεις την  ανάγκη σου να ασχοληθείς λίγο με τον παραμελημένο εαυτό σου. Και ιδού η απορία!  Να στρωθείς στη δουλειά ή να τα βροντήξεις όλα κάτω να βγεις στον ήλιο και να λιάζεσαι? Κατά που θα γείρει η παλάντζα? Η απάντηση είναι δική σου. Μη ρωτήσεις άλλους, θα σε μπερδέψουν! δύο θα ρωτήσεις…τρεις γνώμες θα πάρεις!! Σε όλους τους άλλους τομείς θα είσαι πολύ καλά!

Λέοντες

Θυμάααααστε που κάποιες καλές εποχές καιρό είχατε χρόνο για διασκέδαση, για βολτίτσες και για χαλάρωση? θα συνεχίσετε να τις θυμάστε, γιατί και αυτός ο μήνας με πολύ τρέξιμο θα βγει!! Στα επαγγελματικά σας θα προσπαθήσουν να σας τη φέρουν λίγο μπαμπέσικα, στα οικογενειακά σας οι απαιτήσεις των άλλων θα είναι λίγο υπερβολικές, και στα ερωτικά σας θα νοιώσετε ότι χάνετε για λίγο τη μπάλα. Όμως στο τέλος θα βάλετε αρκετά πράγματα -και ανθρώπους- στη θέση τους και θα πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, γιατί…καλός και μεγαλόκαρδος ο Λέων, όμως δεν παύει να είναι Λέων!!!

Παρθένοι

Έφτασε κι ο Μάης με τα λούλουδα! Δεν το έχετε προσέξει, αλλά…έχετε φάει το 1/3 της χρονιάς μέσα στη κούραση, στο άγχος και στη λεπτομέρεια…της λεπτομέρειας!! Λαλάκιασε η γλώσσα μου αλλά…μυαλό δεν βάζετε!!. Δεν μπορώ να σας βοηθήσω…η αστρολογία σηκώνει τα χέρια! Τα επαγγελματικά σας θα είναι σε ανοδική πορεία (μμ! μετά από τόση δουλειά!) με αύξηση των εσόδων σας. Στα αισθηματικά σας θα έχετε πολλές-πολλές ευκαιρίες, που όμως θα απορρίψετε ως μη κατάλληλες!…όμως και σεις ρε πουλάκια μου, κάστρα άπαρτα είσαστε!.… διαφωνεί κανείς?…α! είπα και εγώ!!

Ζυγοί

Λέω να αρχίσω από τα ερωτικά σας…λίγο παραμελημένα τα βλέπω!…σας επηρέασαν τα εκλογικά αποτελέσματα ε? Όμως θα ξαναβρείτε τον γλυκό και ήρεμο εαυτό σας, θα ξεκολλήσετε από  το τηλέφωνο (σταθερό και κινητό), το φάσεμπουκ και το τουήτερ (την τιμάω τη γλώσσα μας!) και θα πιάστε ένα…ομαδικό σπορ! Ευχάριστος και με τύχη και με επαγγελματικές ευκαιρίες θα βγει ο Μάης. Γκούχου, γκούχου,…δεν θέλω να σας στεναχωρήσω…όμως τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα και θα αυξάνουν με το σταγονόμετρο. Όμως  ο Δίας που ευνοεί τα οικονομικά και μπαίνει στο ζώδιό σας στο τέλος του μήνα, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα!

 Σκορπιοί

Δεν μπορώ! αρνήθηκα να γράψω για σας!…δεν με ακούτε! (κανέναν δεν ακούτε εσείς, αλλά τέλος πάντων).  Όμως ο υπεύθυνος του site (ο Νίκος ντε!) με κοίταξε επικριτικά με τα μεγάλα γαλανά του μάτια και…μάζεψα την υπεροψία μου!! Ο Μάης θα είναι στα μέτρα σας…και αν δεν είναι, θα τον φέρετε εσείς (τόλμησε κι ο Μάης να τα βάλει με το Σκορπιό!!!) Θα θελήσετε να περάσετε όμορφα το μήνα αυτό και σε τυχόν διαφωνίες θα δώσετε τόπο στην οργή…η οργή δεν ξέρω αν θα τον δεχτεί… Στα ερωτικά σας παίρνετε το κύπελλο του καλύτερου παίχτη!. όλοι οι αστρολόγοι το λένε αυτό…ποιά είμαι εγώ που θα διαφωνήσω!!

Τοξότες

Τα Μα και τα Αλλά, Μα-ζεύονται και προσπαθούν να Μα-ταιώσουν τα σχέδιά σας και να Αλλά-ξουν την καθημερινότητά σας, όμως  μέχρι τον Ιούνιο που θα Αλλά-ξει ο μήνας, εσείς θα τα στείλετε από κει που ήρθαν και θα περάσετε έναν όμορφο Μά-η!!! Θα αποφύγετε κάθε είδους αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις και…αντιδραστικές αντιδράσεις! Τα οικονομικά σας είναι σε άνοδο και τα οικογενειακά σας θα είναι ήρεμα. Όσο γα τα αισθηματικά σας, σας έχω ευχάριστα νέα! όπου νάναι ανθίζουν οι μαργαρίτες…θάαααααχετε να μαδάτε!!

Αιγόκεροι

Είσαι Αιγόκερως και προτεραιότητα έχει η εργασία και η σοβαρότητα. Τελεία και παύλα!. Εποικοδομητικός μήνας ο Μάης και θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τις ατασθαλίες του χειμώνα. Θα νοιώσετε κάποιες οικογενειακές καταστάσεις να σας πιέζουν, αλλά η σταθερότητα των απόψεών σας θα αποτρέψει τυχόν διαφωνίες. Ευχάριστος θα είναι ο μήνας αυτός και για σας. Τα αστέρια και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είναι τόσο ευνοϊκά που, και καθόλου να μην ασχολείστε με τα ερωτικά σας,…αυτά τόσο καλύτερα θα πηγαίνουν!!!

Υδροχόοι

@*##@#@ #  Μη βρίζετε βρε παιδιά! Κάτι η ένταση της δουλειάς, κάτι τα οικογενειακά προβλήματα, κάτι που τα έσοδα είναι λιγότερα από τα έξοδα, κάτι η παγκόσμια οικονομία, κάτι τα εκλογικά αποτελέσματα κάτι το ένα κάτι το άλλο και…ένα μικρό προβληματάκι με τα νεύρα σας θα τόχετε! και…θα είσαστε όλη την ώρα στο ψυγείο για μάσα ή στο περίπτερο για τσιγάρα…ή και στα δύο!!  Κάποιοι φίλοι θα σας βοηθήσουν και θα σας στηρίξουν ηθικά  (υλικά δεν το βλέπω, μπατηράκια είναι και εκείνοι)  και…υπομονή…μήνας είναι θα περάσει!!

Ψάρια

Ζωηρούς σας θέλει ο Μάης και…δεν χρειάζονται αντιρρήσεις! Καταστρώστε σχέδια καλοπέρασης και κατάκτησης γιατί θα σας χρειαστούν (σχέδιο Α, σχέδιο Β και σχέδιο Γ, για νάχετε σε περίπτωση αποτυχίας) . Τα επαγγελματικά σας και τα κοινωνικά σας θα είναι πάρα πολύ καλά. Στα αισθηματικά σας παραμονεύει εχθρός προ των πυλών και…θα δει, πώς  από ευαίσθητα ψαράκια μπορείτε να μεταμορφωθείτε σε καρχαρίες!!…όχι παίζουμε!! Τα οικονομικά σας θα είναι βελτιωμένα και σε άνοδο (μπάααα! έτσι σας το γράφω, για να σας ευχαριστήσω… στάσιμα θα είναι!)

Παράξενοι

Ξύνω το κεφάλι μου  ρε γαμότο (δεν το σπάω…για χαζή με περνάτε?), αλλά δεν μούρχεται τίποτα έξυπνο να γράψω για σας!!…Λέω να το αφήσω για τον άλλο μήνα!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια