Back to top
Παρασκευή, 1 Ιουνίου, 2012 στις 9:17πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί

Δυναμικοί, αυθόρμητοι, ανεξάρτητοι, αισιόδοξοι. Και πολλά ζητάτε και πολλά αξίζετε, όμως ο Μάης που πέρασε σας έδωσε λιγότερα. Παλιομήνας παιδί μου!! Να ξέρετε ότι οι καλύτερες μέρες της ζωής μας είναι αυτές που θα έρθουν γι αυτό μη στεναχωριέστε γιατί και ο Ιούνης θα είναι πολύ καλός. Κάνατε και τις…αταξίες σας,  και…τις στραβοτιμονιές σας, αλλά είμαι εχέμυθη αστρολόγος και δεν τα μαρτυράω…όχι σαν τον Λεφάκη που τα δημοσιεύει όλα!!!…Ως πότε όμως?

Ταύροι

Δυνατοί, λογικοί, επίμονες, σταθεροί. Αυτό το μήνα θα κουραστείτε, θα αγανακτήσετε, και θα στριμωχτείτε οικονομικά, αλλά στο τέλος θα έχετε καταφέρει πολλά. Μη νομίζετε, και οι γύρω σας τα ίδια τραβάνε! Όλοι κουβαλάμε τις αλυσίδες μας σε τούτη τη ζωή. Τι κι αν άλλων είναι από μασίφ χρυσάφι? το μέταλλο αλλάζει, το βάρος παραμένει σχεδόν ίδιο! Όμως ως σοβαρή αστρολόγος σας λέω ότι από τα μισά του μήνα και μετά, θα…κλειδώσετε σε ένα δωμάτιο όλα τα προβλήματά σας και θα περάσετε ευχάριστα!! 

Δίδυμοι

Ετοιμόλογοι, έξυπνοι, νευρικοί. Τα δύσκολα τα περάσατε και τώρα απολαμβάνετε τα αποτελέσματα των κόπων σας με ηρεμία(!?). Δεν μας ξεγελάτε όμως!!! Δεν είσαστε εν ειρήνη αλλά…εν ανακωχή!!!  Τα μοναδικά και ανεύθυνα θύματά σας είναι…οι τριγύρω σας που τους ταλαιπωρείτε και που σας αντέχουν…ακόμα!!. Σας αρέσουν και…τα ξένα γλυκά-ξυνά σταφύλια, αλλά ως κυρία…και στόμα έχω και μιλιά έχω!!! …τι θα μου δώσετε για να μην τα μαρτυρήσω? Sorry, αλλά…πρέπει να συντηρήσω το κότερό μου!!

Καρκίνοι

Ευαίσθητοι, παραπονιάρηδες, καλά παιδιά. Οι προηγούμενοι μήνες σας έδωσαν μεγάλες χαρές και κάποιες στεναχώριες, που ως κλασικοί Καρκίνοι τις μεγενθύνατε!! Ανοίξατε την πόρτα της καρδιάς σας και μπήκαν χωρίς να σκουπίσουν τα πόδια τους (ρε που το διάβασα!!). Και τι ζητάτε? λίγη, τόση δα κατανόηση…ειδικά όταν έχει πανσέληνο! Η λύπη σας δεν έχει ατομικό βάρος. Το βάρος της εξαρτάται από την ικανότητα του καθενός να την αντέξει…Παραπονιάρικα!!!

Λέοντες

Ανοιχτόκαρδοι, απλόχεροι, δυναμικοί, μεγαλόκαρδοι. Ενώ προσπαθείτε, ενώ αγωνίζεστε, ενώ τα δίνετε όλα (ως συνήθως μεγαλόκαρδοι), τούτο το μήνα θα δείτε να σας προσπερνάνε κάποιοι….άσχετοι…κάποιοι…σκιτζήδες!! Παλιοκοινωνία παιδί μου!! Άλλοι με την ατυχία τους πάνε μπροστά και άλλοι με την τύχη τους μένουν πίσω (ρε που το διάβασα!!)!! Τι να πεί κανείς!!! Και κάτι ακόμα…μη νυχτοπερπατάτε τις έναστρες νυχτιές γιατί τα αστέρια από πάνω τα βλέπουν…όοοοολα!!!!!!

Παρθένοι

Ψύχραιμοι, έξυπνοι, τακτικοί, λογικοί. Με την ισορροπία σας, την υπευθυνότητά σας και την τάξη σας, τη σκάλα της ευτυχίας την κουβαλάτε μαζί σας, αλλά αυτό το μήνα θα την ανεβείτε…μέχρι τη μέση! Παλιοκατάσταση παιδί μου!! Τον Ιούλιο θα την ανεβείτε όλη! Αλλά, κάποιος είχε πεί : πες μου πού ζητάς τη χαρά, να σου περιγράψω τη λύπη σου. Αυτά!!  Καλά ντε! μη με ευχαριστείτε που δεν έβγαλα τα άπλυτά σας στη φόρα…υποχρέωσίς μου…

Ζυγοί

Όμορφοι, ευγενικοί, ερωτικοί, πράοι. Τον Ιούνιο επαγγελματικά, οικονομικά, κοινωνικά κτλ θα είσαστε πρώτοι!!. Ερωτικά όμως;…τζίφος!! Μη με αγριοκοιτάτε ότι μου είπαν τα αστέρια γράφω!!! Τι στο καλό ξενυχτάω διαβάζοντάς τα και δίνοντάς σας συμβουλές!! Τίποτα δεν ακούσατε!!. Απελπίστηκα πιά!! Σας τόχω ξαναπεί ότι ο μεγάλος έρωτας έρχεται ή πολύ νωρίς ή πολύ αργά!!  Τι να σου κάνει και η καρδούλα!!…Με τόσα που της κάνετε, γίνεται πλανεύτρα!!

Σκορπιοί

Φιλοσοφημένοι, μοναχικοί, μυστικοπαθείς, εργατικοί. Κάτι που είστε απαιτητικοί, κάτι που οι άλλοι ζητάνε πολλά, κάτι που είσαστε νευρικά άτομα από κούνια, και…μια κρίση νεύρων σας γυροφέρνει!. Δεν μπορώ να σας βοηθήσω, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια!! Η μικρότερη αποθήκη που χωράει τα πιο πολλά πυρομαχικά είναι η καρδιά (ρε που το διάβασα). Στο χέρι σας είναι να την αδειάσετε και να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρότερο που έχετε  παραμελήσει!!!. Δεν ξέρω τί…εσείς ξέρετε!!…τα ερωτικά σας μήπως?…λέω…μια χαζομάρα τώρα!!

Τοξότες

Γενναιόδωροι, καλόκαρδοι, αστείοι, αυθόρμητοι. Ουφ! δύσκολος ο μήνας!! Τα διλλήματα πολλά, οι ομορφιές τριγύρω μας περισσότερες, τα σταυροδρόμια άλλα τόσα, και ποιό δρόμο και ποιά ομορφιά να διαλέξεις? (Κι έχουμε κι αυτό το ΔΝΤ με την τρόϊκα στο σβέρκο μας βλέπεις!). Έχετε σύμμαχο τη λογική σας και τη δύναμή σας και θα διαλέξετε το σωστό για σας. Αλλά…όποιον δρόμο και ομορφιά κι αν διαλέξετε από κάποιον θα απομακρυνθείτε!…Δεν σας εξέθεσα…σας έχω αδυναμία!!!

Αιγόκεροι

Σοβαροί, ώριμοι, προσγειωμένοι, μεθοδικοί. Γιατί έχετε αυτό το αυστηρό ύφος αφού κατά βάθος και…κατά πλάτος είσαστε τρυφεροί και ευάλωτοι? Μου λέτε? Όμως το κόσκινο που έχετε για να κοσκινίζετε τις ευκαιρίες και τις μικροχαρές που σας δίνονται, τούτο το καλοκαίρι θα το αλλάξετε! Θα πάρετε άλλο με μικρότερες τρύπες…και θα  σας μείνουν (πολλές χαρές και ευκαιρίες) στο κόσκινο. Θα αφεθείτε σε ότι καλό σας προκύψει…νόμιμο ή μη!. Εμείς εδώ στο vlaxerna.gr…ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε…

Υδροχόοι

Ειλικρινείς, δίκαιοι, ιδεολόγοι, ανεξάρτητοι. Τα προτερήματά σας στην εποχή μας, είναι μειονεκτήματα και λόγοι εχθροτήτων!! Όμως παραδεχτείτε το!! Φευγάτοι-φευγάτοι, αλλά το 2013 είναι η χρονιά σας, με επαγγελματική και προσωπική ευτυχία!!  Βλέπετε τη χαρά που δίνει στους άλλους η άνοδός σας η χαρά σας και χαίρεστε. Αν μπορούσατε να δείτε τη χαρά που θα έδινε στους άλλους η πτώση σας θα τρομάζατε!!  (ρε πού το διάβασα!!). Ευχάριστος και ο Ιούνιος!

Ιχθείς

Ευγενικοί, διορατικοί, καλόκαρδοι, ήρεμοι. Αχ! ήλιος, θάλασσα, λουλούδια, αστέρια,…τι ρομαντισμός!! Ψαράκια, τον Ιούνιο ρομαντικά θα τον περάσετε. Δεν θα σας τηγανίσουν, δεν θα σας ψήσουν, δεν θα σας κάνουν κακαβιά, θα διασκεδάσετε, θα ταξιδέψετε  και πολύ καλά θα τον περάσετε! Χμ!!… επιπόλαια όμως…χωρίς πάθος…χωρίς να το ζείτε!.  Μήπως είναι προτιμότερο όταν ταξιδεύετε να παίρνετε μαζί και το μυαλό σας, αλλιώς να μένετε στο σπίτι και να αφήνετε το μυαλό να ταξιδέψει?… Ξέρω κι εγώ? δοκιμάστε και…πες το και σε μένα!.

Παράξενοι

Παράξενοι, παράξενοι και ξανά παράξενοι. Σας δημιούργησα, αλλά, ώρες-ώρες…δεν σας καταλαβαίνω!!  γκρινιάζετε μονίμως και θέλετε να τα διορθώσετε όλα. Όμως ως πρωτοπόρος αστρολόγος που σας εφεύρε ως 13ο ζώδιο, σας υπενθυμίζω δύο κανόνες. Κανόνας πρώτος: Αποδεχθείτε τους άλλους όπως είναι. Κανόνας δεύτερος: Μάθετε καλά τον πρώτο κανόνα!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια