Back to top
Δευτέρα, 9 Ιουλίου, 2012 στις 8:56πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί

Με πλανήτη τον Άρη,  και θέλουν να σας βάλουν να κάτσετε στην γωνίτσα ήρεμα, ήσυχα και φρόνιμα?…τον Ιούλιο?…μεγάλες απαιτήσεις έχουν!! Ο αυθόρμητος και παρορμητικός Κριός θα κάνει αυτό που θέλει!…και τον Ιούλιο!!…κοπάνα από τη δουλειά…καψουροτράγουδα στη διαπασών, …φραπεδιά στο χέρι (με μπόλικα παγάκια παρακαλώ),…ξενύχτι…και βιταμίνες γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστούν!! Ώπα παιδιά, για συμμαζευτείτε…έχουμε και δουλειές …έχουμε και οικογένειες να θρέψουμε.

Ταύροι

Εκτός  από άνοδο της θερμοκρασίας,  την άνοδο στην πίεση, στα τριγλυκερίδια, στο ζάχαρο, θα έχετε και άνοδο στην άλλη πίεση, αυτή που ασκείται από το περιβάλλον!..Μα…τι τους έπιασε όλους τριγύρω σας και σας πιέζουν? Έντονος και αγχώδης αυτός ο Ιούλης, με μικράααα-μικρά διαλλείματα ξεκούρασης. Εσείς όμως θα επιβληθείτε και θα κάνετε αυτό που σας αρέσει, και αν κάποιος σας μπει εμπόδιο, προβλέπω να γίνονται οι τρομερές ταυρομαχίες του Ελ Πάσο!…Πιέζεται ο σταθερός και αμετακίνητός ταύρος? ε?

Δίδυμοι

Μη στεναχωριέστε για τίποτα! Εδώ είμαι εγώ, για…να σας ενημερώσω για τα αστρολογικά σας χάλια! Τον Ιούλιο εκτός από τα μπάνια σας στη θάλασσα ή…στον ιδρώτα,  θα κάνετε αυτό που μόνο ένας Δίδυμος το καταφέρνει. Θα είσαστε για μας, τα πιο εκνευριστικά πλασματάκια, αλλά συγχρόνως θα είσαστε και τα πιο αξιαγάπητα!! (ακόμα δεν έχω βρει πως το καταφέρνετε αυτό). Οι δεσμευμένοι θα παραμείνετε δεσμευμένοι και οι αδέσμευτοι θα έχετε τις κατά-καλύτερες ευκαιρίες!! Και…να ρίχνετε μπόλικο ξύδι στο φαγητό σας…κάνει καλό!

Καρκίνοι

 Όλα σας πάνε μια χαρά, αλλά τον έντονο ψυχικό σας κόσμο, αντί να τον εξωτερικεύετε τον κλείνετε στο καβούκι σας (εμ! τυχαία νομίζετε ότι σας ονομάσαμε καβούρια?),  με αποτέλεσμα όοοολο αυτό, να μεταφράζεται από τους  άλλους ως άγχος και  γκρίνια!  Γιατί βρε κουτά!  Εγώ σας έχω τη λύση! μην μου αγχώνεστε και να είσαστε ευχαριστημένοι γιατί όσο δύσκολα κι αν νομίζετε ότι είναι τα πράγματα,  μπορεί να γίνουν χειρότερα…πιάστε βρίστε καμπόσους…δείρτε άλλους τόσους…και μην στεναχωριέστε για τίποτα! Σιχτίρ πιά!! Έγινε ζούγκλα ο κόσμος και την πληρώνουν οι Καρκίνοι και οι Ιχθύς!!

Λέοντες

Αυτή τη φορά σας άφησα τελευταίους. Δεν ξέρω Λιονταράκια μου…κουρασμένα σας βρίσκω…στεναχωρεμένα σας βρίσκω…μπερδεμένα σας βρίσκω…δεν σας ψάχνω και δεν σας βρίσκω…άλλο χάνω και άλλο βρίσκω…τέλος πάντων,  καταλάβατε τι εννοώ! Σε δύσκολα έχετε μπλεχτεί! Όμως…γυρεύοντας δεν πηγαίνατε? τι να σας κάνω κι εγώ τώρα? Λύση υπάρχει!! Στη ντουλάπα σας έχετε ένα ζευγάρι παλιά παπούτσια, γράψτε τα όλα εκεί (υπάρχει και άλλη θέση, αλλά δεν το λέω…είμαι σοβαρή αστρολόγος) και πιάστε την πρώτη παραλία. Τον άλλο μήνα με ηρεμία, θα ξεμπερδέψετε  όοοοολα τα μπερδεμένα!

Παρθένοι

Ψιτ, παιδιά! το αλατοπίπερο δεν είναι στη θέση του και το πάνω ράφι έχει σκόνη!! Το ξέρω ότι με αγαπάτε, γιατί εκτός από αστρολόγος, λειτουργώ και ως κλιματιστικό! Διαβάζετε τις κρυάδες μου και…να πως κάνετε οικονομία!! Λοιπόν, αυτός ο Ιούλης έχει σκοπό να σας βγάλει από το πρόγραμμά σας και να  ξεμυαλίσει ακόμα και τους εργατικού και συνεπείς Παρθένους!  Παραλία…πλατσούρισμα…ξενοιασιά και δεν …μιέται και η δουλειά!! Αυτό θέλω να το δώ!! Να δω ένα Παρθένο να λέει: “βρε, δεν …μιέται και η δουλειά” και…θα αλλάξω επάγγελμα!!…Καλά ντε! ένα αστείο είπα!!

Ζυγοί

Μπάχαλο τα κάνατε! μπερδέψατε τα κοινωνικά με τα επαγγελματικά, τα ερωτικά με τα φιλικά, και οι δύο κρίσεις –η οικονομική και η συναισθηματική- τσακώνονται μεταξύ τους και βάλθηκαν να σας χαλάσουν το καλοκαίρι.! Εσείς όμως θα ισοσταθμίσετε τη ζυγαριά σας,  θα ζυγίσετε τις καταστάσεις, και θα το ρίξετε στις…πνευματικές αναζητήσεις! Μετά…θα πάρετε τη χάρη σας και την ομορφιά σας για να πάτε στην πρώτη παραλία που θα βρείτε μπροστά σας!.…σιγά μην κάτσετε να σκάσετε!!  Όμως στα αισθηματικά σας, κάτι μέσα σας  έχει σπάσει και…κάθε που αλλάζει ο καιρός πονάει!

Σκορπιοί

Επειδή είμαι καλός άνθρωπος, θα γράψω καλά…ακόμα και για σας! Αυτό το μήνα θα έχετε το ζωνάρι σας λυμένο για καυγά, αλλά ο Κρόνος -που δεν είναι ανάδρομος- θα σας συγκρατήσει  και θα δώσετε τόπο στην οργή, και…θα τον δεχτεί ( τον τόπο…η οργή). Δεν θα αντιδράσετε(?!) σε ότι  δεν σας αρέσει -ακόμα και στα ερωτικά σας(???!!!)- και θα δώσετε την εντύπωση της ψυχραιμίας  αλλά…μέσα σας θα σιγοκαίει η λάβα του Σκορπιού!! Όλους μπορείτε να τους ξεγελάσετε…όχι όμως και την αστρολόγο σας!!!

Τοξότες

Βρε, βρε, βρε! παραλίγο να σας ξεχάσω! έντονος ο Ιούλης που θα σας ξεμυαλίσει για τα καλά (πότε είχατε μυαλό εσείς…αλλά τέλος πάντων). Πολλά είναι αυτά που έχετε να κάνετε, καινούρια που αρχίσατε, παλιά που πρέπει να τελειώσετε και μέσα σε όλα αυτά, έχετε και τη διασκέδαση  που δεν φεύγει από το μυαλό σας και το μάτι σας είναι στραμμένο κατά την παραλία. Ουφ!  Θα…θα ξεπεράσετε τον εαυτό σας! Πολλή διασκέδαση βλέπω,…αλήθεια…τα λεφτά που τα βρήκατε? όσο για τα ερωτικά σας,…αφήστε κάτι και για τους υπόλοιπους!!

Αιγόκεροι

Αγαπητέ μου Αιγόκερε με ικανοποίηση σου ανακοινώνω ότι τούτη η κρίση και το ταμείο ανεργίας που χτυπάει αρκετούς, εσένα δεν θα σε αγγίξει. Είσαι μεθοδικός και εργατικός και θα δεις τους κόπους σου να πιάνουν τόπο. Δεν θα αφήσεις αυτούς που έχουν διάθεση για καυγά να σου χαλάσουν την ηρεμία σου, δεν θα επιτρέψεις να σε πρήξουν  και θα το ρίξεις και λίιιιιγακι έξω τούτο το μήνα…έτσι, για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου! Στα αισθηματικά σας οι προτάσεις πολλές, οι ευκαιρίες περισσότερες αλλά…Αιγόκεροι είμαστε και…την καρδιά μας χωρίς εγγύηση δεν την δίνουμε πουθενά! ορίστε μας!

Υδροχόοι

Αχ! πόσο θα θέλατε να είσαστε σε μια παραλία και να απλώσετε την κορμάρα σας στον ήλιο!! Τα αστέρια λένε, τον Αύγουστο ξεκούραση για σας!  Πάντως τώρα τελευταία Υδροχόε μου, βλέπεις ότι τα νεύρα σου να μην είναι και πολύ καλά, αγχώνεσαι με το παραμικρό και συνεχώς ανοίγεις το ψυγείο ή το πακέτο με τα τσιγάρα χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες! ξανασκέψου το και βάλε μια φωτογραφία σου έξω από ψυγείο (αυτή που πάχυνες) , και την επόμενη φορά που θα πας στο περίπτερο για τσιγάρα, πάρε καλύτερα ένα κουτάκι τσίχλες!!  Είπαμε ο άλλος μήνας θα είναι καλός για σας!! Υπομονή παιδιάααα!

Ψάρια

Τι να γράψω για εσάς που σας αγαπάω, γιατί είσαστε καλούλια πλασματάκια? Μες την “σπαρίλα” θα βγάλετε τον Ιούλιο! Θα δείτε ό,τι επαναλαμβανόμενη βλακεία έχει η τηλεόραση, θα σερφάρειτε απερίσκεπτα σε χαζά site, θα βολευτείτε στον καναπέ κάτω από το air condition, και θα προσπαθήσετε να ξεχάσετε ότι πλήγωσε την τρυφερή καρδούλα σας (που κόβεται με την καρδιά ενός μαρουλιού). Όμως εγώ σαν σοβαρή αστρολόγος σας, σας λέω ότι έχετε μεγάλα αποθέματα ψυχική δύναμης και ότι ο μεγάλος έρωτας είναι κάπου εκεί έξω και σας περιμένει!!

Παράξενοι

Ξέρω…ανυπομονείτε να διαβάσετε τα ζώδια στο vlaxerna.gr  και γκρινιάζετε…και με όλο σας το δίκιο!. Επίτηδες άργησα να γράψω για να γκρινιάζετε με μένα και να αφήσετε όλους τους άλλου στην ησυχία τους!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια