Back to top
Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, 2012 στις 8:33πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

Κριοί

Ένα μήνα έλειψα και θα τρομάξω να σας μαζέψω!! Λοιπόοοον!! Προβλήματα? Μα το πρώτο που θα σκεφτείτε και θα εφαρμόσετε θα είναι η δράση, η υπομονή και η ηρεμία!! ! (για τους Κριούς γράφω?  φτού, πάλι μπέρδεψα τα ζώδια! σβήστε την υπομονή και την ηρεμία, αυτές ανήκουν στους Ταύρους). Δράση και πάλι δράση! Θα καταστρώσετε σχέδια δράσης, σε πεδία δράσης, θα εξουδετερώσετε τυχόν αντιδράσεις και θα απολαύσετε μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα. Προσέξτε όμως τον παρορμητισμό σας στα αισθηματικά σας. Το θέμα είναι, μαζεύεται ο παρορμητισμός και η δύναμη του Κριού? ε?

Ταύροι

Τα γίνεται με σας Ταυράκια μου? Άλλοι παντρεύεστε, άλλοι τσακώνεστε, άλλοι βρίσκεται τον έρωτα της ζωής σας, άλλοι τον περιμένετε ή… περνάει από δίπλα σας και δεν τον βλέπετε, άλλων τα οικονομικά είναι άριστα, άλλων χάλια…μπερδευτήκατε και με μπερδέψατε!. Με την τετράγωνη λογική και την υπομονή σας, θα ξεμπερδέψετε τα μπερδεμένα, θα περάσετε ένα όμορφο μήνα και δεν θα αφήσετε να σας χαλάσει την ηρεμία σας, τί-πο-τα…μα τίποτα είπα!!! Ένα ακόμα έχω να πω, άμα με μπερδεύουν και οι Ταύροι  που είναι σταθερά άτομα…σκατά αστρολόγος είμαι!!!!

Δίδυμοι

Πολύ ήρεμους και χαμογελαστούς σας βρίσκει ο Σεπτέμβρης Διδυμάκια μου (κι εγώ αναρωτιέμαι…σε ποιους φορτώσατε τα λάθη σας?!) με συνδέσεις, διασυνδέσεις, επανασυνδέσεις, αποσυνδέσεις και…ότι έχει σχέση με συνδέσεις τέλος πάντων, που χρειάζονται μεγάλη προσοχή στο σημείο σύνδεσης…για το οποίο δεν φημίζεστε! Το μήνα αυτό θα σας απασχολήσουν πολύ τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας, που παρόλο το άγχος σας θα τα πάτε μια χαρά…δεν σας φοβάμαι εσάς! Και είπαμε…μπόλικο ξύδι στο φαγητό σας, κάνει καλό! Τι? όλο χαϊδεύοντας σας πάω και…πάλι παραπονεμένοι είστε? τσ,τσ,τσ!!!

Καρκίνοι

Αφού όλα σας πάνε καλά γιατί νοιώθετε πιεσμένοι και παραπονιέστε? Είναι ρητορική η ερώτηση, μη μου απαντήσετε γιατί θα ανέβει η πίεσή μου στο…άριστα 20!! Δεν έχετε λόγο, αλλά γκρινιάζετε…να, έτσι…επειδή είσαστε καβούρια…και επειδή ήταν κι αυτός ο Αύγουστος με δύο πανσέληνους…λίγο τόχετε? Ο Σεπτέμβρης όμως δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους. Σας υπόσχεται οικογενειακή ηρεμία, ήρεμες βραδιές κουτσομπολεύοντας με φίλους και με μια άνοδο στα οικονομικά σας. Και τα αισθηματικά σας πολύ καλά θα είναι.

Λέοντες

Είναι κάποιες σπάααανιες φορές που η αισιοδοξία σας βρίσκει μια γωνίτσα να κρυφτεί (για πολύ λίγο όμως)!! Κάτι προβληματάκια, κάτι ασυνεννοησίες και μέχρι τα μέσα του μήνα θα τραβήξετε ζόρι. Μετά θα πάρετε πάλι τα πάνω σας! Το μεγάλο πρόβλημά είναι στα ερωτικά σας, που  κυριαρχεί το γνωστό πάθος του Λέοντα εμπλουτισμένο με ζήλιααααα (γιατί ρε πουλάκια μου, δεν τον λυπόσαστε τον εαυτό σας?)  Μην ανησυχείτε…φυσιολογικοί είστε!! Κάποιος είχε πει, μην πιστεύεις αυτούς που λένε ότι δεν ζήλεψαν, γιατί αυτό που πραγματικά εννοούν είναι ότι δεν ερωτεύτηκαν!!! Να την ακούτε την αστρολόγο σας…ξέρει τι σας λέει!!

Παρθένοι

Πάντα θα υπάρχει ένας καλός λόγος  για τον οποίο εσείς θα γκρινιάζετε! Τα πράγματα που δεν είναι καθαρά και στη θέση τους,…οι άχρηστοι συνάδελφοι που είναι απρόσεχτοι…τα παιδιά με την ακαταστασία τους…η Φυλλιώ με τα χαζά ζώδια που γράφει…τέλος πάντων και αυτό το μήνα θα προσπαθήσετε να βάλετε τάξη στο σύμπαν!! Και νομίζω πως θα τα καταφέρετε…όπως πάντα!! Θέλω να γράψω καλά λογάκια και για τα αισθηματικά σας,  αλλά…θα είναι με σχέσεις σαν…να μπαίνεις σε λεωφορείο, όμως για να ξεκινήσει θέλει συνέχεια να ακυρώνεις εισιτήρια στο μηχάνημα και…δεν σε πάει ούτε μέχρι την επόμενη στάση!!

Ζυγοί

Ουφ! οι φόροι, η κρίση, η ανεργία νομίζω…χρειάζεστε λίγη χαλάρωση!! Με το ένα μάτι στο παρελθόν που προσπαθείς να ξεχάσεις και το άλλο μάτι στο παρών που θέλεις να το περνάς όμορφα  και να κάνεις και τους γύρω σου να περνάνε καλά, σε βλέπω Ζυγέ μου  να περνάς έναν καυτό μήνα!! Έρωτας και διπλωματία είναι τα ατού σου τούτο τον Σεπτέμβρη…ξέρεις να μην χάνεις το χρόνο σου!! Όσο για κάποια επαγγελματικά και οικογενειακά προβλήματα που ίσως προκύψουν…εξηγήσεις , παρεξηγήσεις και επεξηγήσεις, από τον άλλο μήνα και…βλέπουμε!!

Σκορπιοί

Τελειώνει το καλοκαιράκι και τελειώνει και η ηρεμία σας (σαν πολύ δεν κράτησε? είχα αρχίσει να ανησυχώ!!). Θα μπείτε στους φυσιολογικούς -δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου- ρυθμούς σας, θα ανακατωθείτε, θα αρπαχτείτε…ουουου!! τέλειος ο μήνας ε? Οφείλω να ενημερώσω όοολους τους άλλους, ότι είσαστε ευερέθιστοι και καλό είναι να μη σας ερεθίζουν και επίσης συνιστώ σε όοοολους -ακόμα και σε μένα- να φορέσουν την πανοπλία τους!!. Τα οικονομικά σας καλά, όσο για ερωτικά του Σκορπιού…χιλιάδες αστρολόγοι έχουν καταναλώσει τόνους μελάνι και έχουν γράψει κατεβατά ολόκληρα…έχω λόγους εγώ να διαφωνήσω?

Τοξότες

Και το καλοκαίρι δεν τελείωσε…όχι ακόμα, όχι για τον Τοξότη!!!  Βρε δεν πα να κάθεται ο ανάδρομος Άρης πάνω από το κεφάλι σας, ότι δυσάρεστο και να γίνεται εσείς θα ασχοληθείτε με το ευχάριστο…που είναι δίπλα σας!! Αναπάντεχη άνοδο στα οικονομικά σας -θα είναι καλός ο Σεπτέμβρης για σας στον τομέα αυτό- αλλά με δύσκολα και κουραστικά τα επαγγελματικά σας…ξέρω προτιμάτε τις διακοπούλες!!  Τέλος, μήπως θα πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με τα αισθηματικά σας. που τώρα τελευταία τα έχετε παραμελήσει? μήπως?  Άαα! και μην το ξεχάσω, Τζίμυ έπαιξες με μεγαλοκαρδία και σε ευχαριστώ (ξέρει αυτός!) Όμως…έχε χάρη που βιαζόμουν γιατί είχα να ετοιμάσω κι ένα γάμο και…γλύτωσες το παίδεμα…ίσως -λέω ίσως- και την ήττα!! Σε ευχαριστώ ξανά.

Αιγόκεροι

Ο Σεπτέμβρης, θα είναι για σας, μήνας προσπάθειας να κρατήσετε ισορροπία εκεί που οι άλλοι χάνουν τον έλεγχο, με αποτέλεσμα τα νεύρα σας να γίνονται…ζαρτιέρες (…έχουν ποιότητα τα νεύρα του Αιγόκερου!!). Με την ωριμότητα που σας διακρίνει, τα μετράτε από δω, τα ξαναμετράτε από κει, όμως και πάλι δεν σας βγαίνουν ή σας μισοβγαίνουν!… ο ένας το μακρύ του…ο άλλος το κοντό του… Και ερωτώ, γιατί το παιδεύετε? αφήστε κάποια πράγματα στο χρόνο…στην τύχη…και στην έλλειψη μετρήματος!!  Ο νόμος του Μέρφυ λέει ότι, όσο κι αν μετρήσεις πριν κόψεις ένα σύρμα, θα σου βγει κοντύτερο!!

Υδροχόοι

Και τα ευχάριστα συνεχίζονται! Με κέφια και ευχάριστες εκπλήξεις σας βρίσκει το Φθινόπωρο και εσείς το απολαμβάνετε! Θα κάνετε νέα σχέδια που θα αφορούν τα οικογενειακά σας και τα επαγγελματικά σας. Θα βρεθούν και κάποια οικεία άτομα (ααα! μη με ρωτάτε ποιά) που θα προσπαθήσουν να σας χειραγωγήσουν και να μειώσουν την αξία σας ή την αξία των σχεδίων σας! Δε φταίνε αυτοί, φταίει ο ανάδρομος Άρης, που…δεν ησυχάζει και κεντρίζει την επιθετικότητα των άλλων! Αλλά εσείς οι Υδροχόοι έχετε τόση δύναμη μυαλού και χαρακτήρα, που όσοι τα βάλουν μαζί σας μετά…νοιώθουν πολυυυυύ μικροί!!

Ψάρια

Ηρεμία και ευχαρίστηση θα είναι το δώρο του μήνα αυτού για τα Ψαράκια. Και επειδή στα δύο παίρνετε και ένα δώρο, εγώ ως προσωπική σας αστρολόγος, σας κάνω δώρο την ελευθερία κινήσεων!! Κάντε ότι θέλετε…δεν θα σας πάρει χαμπάρι κανείς,…άλλωστε όταν το θελήσετε  ξέρετε να γίνεστε αόρατοι!! Κάτι μικροπροβληματάκια οικογενειακά θα έχετε, αλλά…ποιος δίνει σημασία τώρα! Εσείς θα εκμεταλλευτείτε το γαϊδουροκαλόκαιρο του Σεπτέμβρη για λίγες  διακοπούλες ακόμα και μικρά ταξιδάκια!  Στα ερωτικά σας, οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα είναι τέτοιες, που…θα πάτε αβασάνιστα στον τόπο της ακολασίας!!…ξεσάλωσε και το ψάρι!!!

Παράξενοι

Ούτε που θυμάμαι τι μου είπαν τα αστέρια για σας!! Όμως, κάποια μ…κία θα σκεφτώ να σας γράψω!! Ήρεμοι, πολύ ήρεμοι θα ήσαστε το Σεπτέμβρη, γιατί πρέπει και σεις να χαλαρώνετε ένα μήνα το χρόνο και γιατί…έτσι το θέλω εγώ!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια