Back to top
Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου, 2012 στις 9:45πμ | Κατηγορία: Ζώδια | Ν.Δ.Κ.
Παραπλανητικά (από την Φυλλιώ Τ.)

 Κριοί

Λένε ότι όλοι κάνουμε βλλλακείες, ο Κριός όμως τις κάνει με ενθουσιασμό (και με ομορφιά παρακαλώ!).  Σε εξωτερικά ερεθίσματα-και θα είναι πολλά αυτόν τον μήνα-θα αντιδράσετε με παρορμητισμό και χωρίς πολλή-πολλή σκέψη. Ναι αλλά, αυτή η ορμητικότητά σας μπορεί να μεταφραστεί από άλλους σαν επιθετικότητα και…να γίνει της τρελής! Και αυτό δεν το θέλετε, ή…μήπως το θέλετε??!! Αυτά είναι σαχλαμάρες δικές μου!! Ο Οκτώβρης θα είναι υπέροχος μήνας με άριστα τα οικονομικά σας και ήρεμα τα οικογενειακά και τα αισθηματικά σας. Αυτά μου τα είπε ο Λεφάκης, γιατί μου έχει μια υποχρέωση (ξέρει αυτός).

Ταύροι

Δεν ξέρω…θα δούμε…θέλω να το σκεφτώ…και μετά θα αποφασίσω. Ένας Ταύρος μιλάει λίγο, σκέφτεται πολύ και βρίσκει την ιδανική λύση για όλα…αρκεί να έχει χρόνο. Αυτό το μήνα πολλές θα είναι οι πιέσεις από το οικείο περιβάλλον σας. Θα σας έχουν στη τσίτα φίλοι σύζυγοι, γείτονες, παιδιά, σκυλιά, γατιά…όλοι…, που εκτός από απαιτητικοί…είναι και ανυπόμονοι!! Όχι ότι θέλω να σας υποστηρίξω, αλλά απαντάω εγώ για σας και τους ερωτώ: 12 η ώρα είναι αργά το πρωί ή νωρίς το μεσημέρι? οεο?…είδατε?  ο χρόνος μετράει διαφορετικά για τον καθέναν μας, όμως για τον Ταύρο μετράει και σωστά!!!

Δίδυμοι

Ο ένας Δίδυμος από εδώ, ο άλλος από εκεί, και οι δύο μαζί λίγο παραπέρα, να παίζουν κρυφτούλι με τα νεύρα μας!! Καλός ο μήνας στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα. Με τα αισθηματικά ζητήματα θα αντιμετωπίσετε προβλήματα, αλλά με το πες-πες και ξανά πες-πες θα τουμπάρετε τους άλλους και θα φέρετε την κατάσταση στα μέτρα σας (εμ! τέτοια χαϊβάνια που είναι καλά να πάθουν!) Κάποιος είχε πει ότι με την ευφράδειά σας, θα μπορούσατε να πουλήσετε ψυγεία στους Εσκιμώους! Γενικώς ο μήνας με πε-πες θα βγει! Eυτυχώωωως, που υπάρχει η αναγνώριση κλήσεων και…δεν σηκώνουμε το κινητό όταν μας τηλεφωνείτε!!!

Καρκίνοι

Νοιώθετε κάπως άβολα,…κάπως πιεσμένα…κάπως σαν να φοράτε παπούτσια ένα νούμερο μικρότερο. Επαγγελματικά δύσκολος μήνας ο Οκτώβρης, αλλά εσείς στις δυσκολίες βρίσκετε τη δύναμη να αγωνιστείτε και να τα καταφέρετε…προς μεγάλη έκπληξη όλων μας!! Ο αισθηματικός σας τομέας είναι σταθερός και τα οικονομικά σας καλά πάνε. Αλλά πολύ άγχος έχετε βρε παιδιά μου! Εγώ προτείνω μαζί με τα καλοκαιρινά ρούχα που θα μαζέψετε  για να βάλετε στο πατάρι, να τυλίξετε μαζί και το άγχος σας, τις ανασφάλειές σας και τις ευαισθησίες σας (τις ευαισθησίες σας? χα χα γελάσαμε πάλι!)

Λέοντες

Τολμάνε να σας διατάξουν, να σας υποτάξουν ή να σας υποτιμήσουν?? αγκρρρρ!! Κι όμως θα τολμήσουν (από πού αντλούν το θράσος, δεν ξέρω …ίσως να φταίει ο ανάδρομος Άρης!) Εσείς όμως θα τους βάλετε στη θέση που τους αρμόζει και θα φροντίσετε περάσετε έναν όμορφο μήνα χωρίς πολλές εντάσεις. Θα ξεκλέψετε στιγμές για χαλάρωση, θα ψιλοτεμπελιάσετε (αρέσει στο Λέοντα το ραχάτι) και θα ξαπλώνετε πότε στον έναν καναπέ και πότε στον άλλον, γουργουρίζοντας σα γατούλα από ευχαρίστηση!!, Εκτός αυτών όμως προβλέπω να ρίχνετε και…εργασιακές ή ερωτικές αγρυπνίες!!  Αυτάαααα!!!!

Παρθένοι

Ήθελα νάξερα, ποιος βάλθηκε να ανακατώσει το ντουλάπι του μυαλού σας, που είναι όλα αρχειοθετημένα με σειρά και τάξη? Όμως όοοοχι! εσείς δεν θα το επιτρέψετε αυτό σε κανέναν. Μα σε κανέναν λέω!! Η δουλειά σας αυτό το μήνα θα πάει πολύ καλά, να θυμάστε όμως ότι έχετε σε εκκρεμότητα κάποια θέματα, για τα οποία πρέπει να βρείτε λύσεις. Σίγουρα τα οικονομικά σας είναι πολύ καλά. Στα θέματα καρδιάς, εκείνη η καλή περίπτωση που περιμένει το ΝΑΙ σας , έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή της. Τι ποιά καλή περίπτωση? Ελάτε τώρα που μου κάνετε τους ανήξερους!!!

Ζυγοί

Εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες  για να μείνετε μόνοι σας και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Στο όμορφο κεφαλάκι σας έχουν μαζευτεί πολλά (γέμισε ο σκληρός δίσκος) και πρέπει να ξεδιαλέξετε ποιά θα κρατήσετε και ποιά θα στείλετε στο υποσυνείδητο (μήπως να γινόμουνα ψυχολόγος?). Ευνοημένοι είσαστε στον επαγγελματικό τομέα και μετά από ένα διάστημα με σκαμπανεβάσματα έχει έρθει  πλέον η σταθερότητα. Τώρα για τα αισθηματικά σας, τι να πω? Και εσείς έχετε προδώσει,…και εσείς έχετε δώσει χυλόπιττα…και εσείς έχετε απορρίψει  άλλους! Πρέπει να τηρείται μια ισορροπία στο πάρε-δώσε.

Σκορπιοί 

Πόλεμο θέλουν, πόλεμο θα έχουν!! Ξέρω ότι μπαίνετε στον πειρασμό να πλακώσετε στο ξύλο κάμποσους, αλλά κρατηθείτε…δεν σας ευνοούν τα αστέρια γι αυτό!! Τούτο το μήνα, θα δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να έχει η ζωή σας εκρήξεις νεύρων, ένταση, πάθος και οι αποδέκτες θα είναι…όλοι οι άλλοι!!. Άλλωστε τι νόημα έχει η ζωή αν δεν κάνουμε τη ζωή των άλλων δυσκολότερη? ε? λέω, εεεε? Επειδή εκτός από αστρολόγος (λέμε τώρα) είμαι και Λέων, θα σας παρότρυνα αντί για πόλεμο, να κάνετε έρωτα (που τον έχετε παραμελήσει μήπως?) Μετά από αυτά, θα με αφήσετε να ζήσω ή να κάνω τη διαθήκη μου? καλά, ξέρω…θα κάνω τη διαθήκη μου!!

Τοξότες

Είκοσι επτά και σήμερα…μετράτε!! Ο φετινός Οκτώβρης είναι ο μήνας που θα νοιώσετε την ανάγκη να καβαλήσετε το πρώτο αμάξι, ταξί, τραίνο, καράβι, αεροπλάνο, γαϊδούρι…κάτι τέλος πάντων (επ! αφήστε κάτω το καλάμι) για να δραπετεύσετε για οπουδήποτε, εκτός από δω! Και αν είχατε την οικονομική δυνατότητα, θα το είχατε κάνει κιόλας (το μυαλό θα σας κρατήσει?) Όμως θα προσγειωθείτε  στην πραγματικότητα, θα στρώσετε το όμορφο κωλ… κι σας στη δουλειά και ο μήνας θα περάσει…με χαρά και εργασία!! Όσο για τα ερωτικά σας, “όχι πια σεξ μόνο φίλοι”. Μην πανικοβάλλεστε Τοξοτάκια μου, τίτλος διηγημάτων  είναι, που…έτσι μούρθε!!!

Αιγόκεροι

Ααα! όλα κι όλα, προτεραιότητα έχουν τα επαγγελματικά. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα θα σας συνοδεύουν σε ότι κάνετε αυτό το μήνα. Η ανάγκη σας για να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις θα σας υποχρεώσει σε επαγγελματικές υπερβολές. Ακολουθείστε την διαίσθησή σας (ναι έχει και ο Αιγόκερως διαίσθηση…όχι μόνο λογική!) και μην προσπαθήσετε να κάνετε δύο δουλειές μαζί, που απαιτούν και οι δύο πολύ κόπο και πολύ χρόνο. Κατά τα άλλα, όμορφα θα κυλήσει ο Οκτώβρης και σας υπόσχεται  αισθηματική σταθερότητα με αξέχαστες στιγμές και οικογενειακή ηρεμία.

Υδροχόοι

Για ξεβολευτείτε παρακαλώ! Ο καναπές κοντεύει να βγάλει νερό!! Ο Οκτώβρης σας θέλει εκτός σπιτιού (τι? μέσα θα κλειστείτε? και ο αγώνα σας για την καρέτα-καρέτα?!) Πάρτε το σύντροφό σας, το παιδί σας, το σκύλο σας, το γείτονά σας, τη σπαρίλα σας, όλους μαζί…ή ότι έχετε ο καθένας και μπρός!! Είπαμε, ο Οκτώβρης σας θέλει έξω…και η ζωή είναι εκεί έξω! Θα κάνετε μικρές αποδράσεις με ξεκούραση, που θα σας βοηθήσουν να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να ανανεωθείτε. Νέες ερωτικές περιπέτειες αι πολλές επιτυχίες για τους αδέσμευτους και…ίσως και για τους δεσμευμένους!!!

 Ψάρια

Ναι Ψαράκια μου, και πρίγκιπες πάνω σε άλογα υπάρχουν και όμορφες πριγκίπισσες υπάρχουν και καλές νεράϊδες υπάρχουν, αλλά…δεν μας παρουσιάζονται! Καλά ονειρευτήκατε, για ξυπνήστε τώρα!! Παρόλο που ξυπνήσατε ακόμα ονειρεύεστε ότι ο Οκτώβρης να είναι συνέχεια του καλοκαιριού, που περάσατε ωραία, που διασκεδάσατε, που…και…άντε τώρα να συγκεντρωθείτε στην καθημερινότητα και στη δουλειά (τι άσπλαχνος είναι αυτός ο κόσμος που ζείτε!!). Όλα καλά θα σας πάνε, με μικρή αύξηση των εσόδων σας. Στα ερωτικά σας, αν πάρετε αυτό το τρυφερό και αγαπησιάρικο βλέμμα που μαγνητίζει και υπόσχεται πολλά, να είστε σίγουροι ότι θα καταφέρετε πολλά!!

Παράξενοι

Τι, πάλι ανάδρομη είναι η Αφροδίτη? πάλι νεύρα έχετε? Δεν πρόκειται να σας δώσω ξύδι…ακρίβυνε!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια