Back to top
Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου, 2012 στις 11:08μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΛΑΧΕΡΝΑΙΩΝ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου των Απανταχού Βλαχερναίων, στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας, στην Αθήνα. Ομόφωνα  οι  παρόντες  εξέλεξαν Πρόεδρο της Γ.Σ. τον Δήμο Κολλίντζα και Γραμματέα της Γ.Σ. την Μαίρη Δ. Λολώνη. Αφού παρουσιάστηκε ο οικονομικός απολογισμός της διετίας, από τον απερχόμενο ταμία Βασίλη Π. Μεγρέμη και διαβάστηκε η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής (από το μέλος της Ε.Ε. Νικόλαο Δ. Καβουρίνο), η Γενική Συνέλευση ομόφωνα ενέκρινε τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ. του Συλλόγου. Κατόπιν τον λόγο πήραν μέλη του Συλλόγου και ανέλυσαν τις προτάσεις και θέσεις τους για το μέλλον και τους στόχους  του Συλλόγου. Αφού τελείωσαν οι τοποθετήσεις των μελών, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα όλες τις προτάσεις.

Αμέσως μετά, δηλώθησαν οι υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. και αφού γράφτηκαν τα ψηφοδέλτια, άρχισαν οι εκλογές. Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής: για το Δ.Σ. εξελέχθησαν οι: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Π. ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Χ. ΛΟΛΩΝΗΣ, ΗΛΙΑΣ Σ. ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ Λ. ΚΟΥΤΣΟΥΓΕΡΑΣ, ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ Ν. ΠΑΝΟΥΣΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Α. ΠΑΝΟΥΣΗ-ΨΑΛΤΟΠΟΥΛΟΥ και ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΕΚΟΣ. Αναπληρωματικό μέλος ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΣ.  Τα μέλη του νέου Δ.Σ. θα συνεδριάσουν  εντός των προθεσμιών που προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου, ώστε να συνέλθουν σε σώμα.

Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι: ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ. ΚΑΒΟΥΡΙΝΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π. ΛΟΛΩΝΗΣ και ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Π. ΜΕΓΡΕΜΗΣ. Αναπληρωματικό μέλος ο ΣΩΤΗΡΙΟΣ Θ. ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ.  Σημειώνουμε πως η σύγκληση της σημερινής τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ήταν η τρίτη κατά σειρά μέσα στις τελευταίες τρεις εβδομάδες και πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή 23 μελών, όσο ακριβώς προβλέπει το καταστατικό του Συλλόγου.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια