Back to top
Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου, 2012 στις 10:57μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | argy
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης,στον κάμπο της Κανδήλας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην περιοχή μας, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιος Τσαυτάρης, πήγε στον κάμπο της Κανδήλας και μίλησε με τον Χαράλαμπο Σταμάτη και με κατοίκους, για το έργο αυτό που αφορά στον αναδασμό, άρδευση με υπόγειο σωληνωτό δίκτυο και αποστράγγιση 19.000 στρεμμάτων καλλιεργήσιμης γης, επτά τοπικών διαμερισμάτων, με μια σειρά υποέργων. Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε ότι το αρδευτικό δίκτυο τελειώνει την επόμενη εβδομάδα.

Επίσης, του είπαν ότι το δίκτυο της αποστράγγισης από το 1983 έχει συντηρηθεί μόνο μία φορά και έργο γίνεται σήμερα! Και επίσης ότι πλέον έχει μπει ο εργολάβος και γίνονται εργασίες πλέον στο δίκτυο. Να θυμίσουμε ότι υπογράφτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου η εργολαβική σύμβαση για την εκτέλεση του δημόσιου έργου «Καθαρισμός των αποστραγγιστικών τάφρων του αναδασμού Κανδήλας Αρκαδίας», ποσού ενός εκατομμυρίου διακοσίων είκοσι οκτώ χιλιάδων τριακοσίων εξήντα επτά ευρώ και δύο λεπτών (1.228.367,02 €). Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής του Συμφωνητικού.

Μία άλλη εκκρεμότητα αφορά μία μελέτη για εκκρεμότητες στον κάμπο της Κανδήλας, παράλληλα έργα για τον αναδασμό. Ο Υπουργός φάνηκε θετικός, είπε ότι τα χρήματα που απαιτούνται δεν είναι πολλά και έδειξε ότι θα προχωρήσει την υλοποίηση των αιτημάτων που του τέθηκε για τον Κάμπο της Κανδήλας.

πηγή: www.kalimera-arkadia.gr

ΒΙΝΤΕΟ: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ALIfY7slq7A

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βλαχέρνας Τάσος Τρ. Τσαρουχάς και μάλιστα μετά από επιμονή του προέδρου, ο Υπουργός μετέβη και στο τμήμα που γίνονται εργασίες.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια