Back to top
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου, 2013 στις 6:37μμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | argy
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (519/2012), ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ

Α. Ορίζω, από 1-1-2013 έως 31-8-2014, ως αντιδήμαρχο του Δήμου Τρίπολης, που δικαιούται αντιμισθίας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 παρ. 3ε του Ν.4051/2012, τη Δημοτική Σύμβουλο της πλειοψηφίας κα Πετροπούλου-Δρακοπούλου Σπυριδούλα με καθ’ ύλην αρμοδιότητες Απασχόλησης και Δημόσιας Υγείας και κατά τόπον της Δημοτικής Ενότητας Λεβιδίου.

Β. Μεταβιβάζω στην αντιδήμαρχο κ. Πετροπούλου-Δρακοπούλου Σπυριδούλα τις  καθ’ ύλην αρμοδιότητες:

1. των παραγράφων (γ.1) (Αρμοδιότητες σε θέματα Απασχόλησης), (γ.2) (Αρμοδιότητες σε θέματα Τουρισμού), του τμήματος Απασχόλησης και Τουρισμού, της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, όπως αυτές περιγράφονται στο άρθρο 12 του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου και
2. της παραγράφου (β.) (Αρμοδιότητες Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας), της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, όπως αυτές περιγράφονται στο άρθρο 14 του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Γ. Στην ανωτέρω Αντιδήμαρχο μεταβιβάζω τις παρακάτω αρμοδιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Λεβιδίου:

1. Την εποπτεία της Καθαριότητας, Αποκομιδής απορριμμάτων και Ανακύκλωσης στην ανωτέρω Δημοτική Ενότητα.

2. Την παρακολούθηση της εξέλιξης των τεχνικών έργων και μελετών καθώς και ηλεκτρομηχανολογικών έργων και συγκοινωνιών αλλά και των εργασιών που εξελίσσονται σε αυτή.

3. Την ευθύνη λειτουργίας των Δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκαταστημένες σε αυτή.

4. Τη μέριμνα για την καλή κατάσταση και τη λειτουργία του εξοπλισμού.

5. Την υπογραφή με εξουσιοδότηση του Δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών και λοιπών διοικητικών εγγράφων τα οποία εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της ανωτέρω Δημοτικής Ενότητας.

6. Τη συνεργασία με τους προέδρους και τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.

7. Την υπογραφή των πάσης φύσεως ληξιαρχικών πράξεων που συντάσσονται στην ανωτέρω Δημοτική Ενότητα όταν απουσιάζει ή κωλύεται ο ληξίαρχος.

8. Την τέλεση πολιτικών γάμων στην ανωτέρω Δημοτική Ενότητα.

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια