Back to top
Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2013 στις 11:26πμ | Κατηγορία: Ειδήσεις | Ν.Δ.Κ.
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εορταστική εκδήλωση προς τιμήν των εκπαιδευτικών των Σχολείων του Δήμου μας πραγματοποίησε ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου, στην αίθουσα επισήμων εκδηλώσεων του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν από την Δημοτική Αρχή η Δήμαρχος, ο πρώην Δήμαρχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Εκπαιδευτικοί των Σχολείων του Δήμου μας και πλήθος κόσμου.
Ομιλητής της βραδιάς ήταν ο Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Θερμός, Ψυχίατρος – Διδάκτορας του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: «Τα κρυφά σημεία της σχέσης μας με τον μαθητή».
Στη συνέχεια το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού βράβευσε τους μαθητές των έξι Γυμνασίων του Δήμου μας,(μεταξύ των μαθητών που βραβεύθηκαν, ήταν και ο Βλαχερναίος Παναγιώτης Φιλ.  Ξουράφης) οι οποίοι αρίστευσαν το περασμένο σχολικό έτος. Συνολικά βραβεύτηκαν οχτώ μαθητές και μαθήτριες, παίρνοντας ένα συμβολικό χρηματικό ποσό από 200 ευρώ, κατατεθειμένο στο όνομά τους σε τραπεζικό λογαριασμό.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παράθεση δεξίωσης προς τιμήν των προσκεκλημένων στον ισόγειο χώρο του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡ ΑΤΤΙΚΗΣ 2

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡ ΑΤΤΙΚΗΣ 3

πηγή:http: www.in-ad.gr

Σχόλια
  1. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
    12 Μαρτίου, 2013

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

Όνομα (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τηλέφωνο

Σχόλια